30. dubna 2013

Teal Scott: Rozhovor 28. 3. 2013 - přepis

Ahoj Orgo,
poslední video s Teal mě hodně oslovilo, přijde mi, že tam padlo tolik důležitých informací a naděje, že je potřeba si je občas znovu osvěžit, proto jsem to trochu přepracovala do přehledu otázka/odpověď původně pro sebe, ale pak jsem si řekla, že proč to neposlat, vždyť se to tolika lidem líbilo :-)
jestli uznáš za vhodné, tak to, prosím, zveřejni, díky
měj se hezky, přeji pěkný den

Orgonet: Díky, myslím, že si to lidé rádi přečtou, i já (:-)))

Rozhovor s Teal Scott 28. 3. 2013
Přepis videa http://orgo-net.blogspot.cz/2013/04/nova-zem-interview-s-teal-scott.html


21. 12. 2012 - Jak jsi vnímala tento den?
Co jsi v ten den dělala? Měl tento den nějaký vliv na evoluci lidstva? Stalo se v ten den něco, nebo co se dělo? 


Stalo se toho hodně. Já ten den strávila s partou přátel. Jsou to spíše kolegové než přátelé. Je to velká skupina lidí, s kterými spolupracuji - duchovní učitelé. Všichni nakonec skončili u mě doma, kde jsme ten den slavili. Obecně ten den je považován jako značka. Všichni něco velkého očekávali v ten den. Ale všeobecně se ten den považuje za den, který značí, že se lidstvo zase navrací zpět ke zdroji energie. Takže ten den je roh, který značí ten nejvzdálenější bod od zdroje, do kterého se lidstvo kdy dostalo. V ten den jsme prožili nárůst frekvence, ale ne najednou. Ta frekvence se postupně navyšuje. Je to jako na horské dráze, kdy jedete pořád nahoru, až dosáhnete vrcholku a pak se začnete řítit velmi rychle dolů. Můžete si představit ten den jako vrcholek. Takže i když jste na horské dráze, necítíte, že se na tom vrcholu stalo něco vážného. Takže takový ten den byl. Když přemýšlíte v pojetí času. Tak jako lidstvo, rádi přemýšlíme z hlediska plynutí času. Většinou proto, že si chceme dát sobě výmluvu, abychom se nemuseli do ničeho pouštět. Pokud přemýšlíme v pojetí plynutí času - určitá data, podle numerologie, jsou velmi výrazná - a 21. 12. byl jeden z nich. Myslím, že tento datum neměl takový význam pro vesmír, jako měl pro lidskou rasu. Lidé se rádi vymlouvají, aby se mohli nakopat do kalhot, aby se pak mohli srovnat samy se sebou, ale důvod, proč ten den byl tak velmi silný, byl ten, že obrovské množství lidí po několik let, bylo na ten den zaměřeno, že už jen díky tomu ten den musel být intenzivní. Kvůli množství lidí, kteří byli zaměřeni na to, co chtějí, aby se stalo. Bylo mnoho lidí, kterým se v ten den stala nějaká tragédie, protože očekávali apokalypsu na 100%. Lidé, kteří byli v ten den silně zaměřeni, jako při skupinové meditaci, nebo při věcech, o kterých si myslí, že je přivede blíže ke světlu. V ten den zde byla velmi vysoká vibrace. Jen díky tomu, co lidská rasa dělala. Což je důvod, proč jsme se sešli a měli party, protože pro nás, kteří cítí energie, to bylo velmi příjemné. Říkali jsme si: "Kéž by lidská rasa nepotřebovala takové dny, aby dělala něco podobného. Kdybychom tohle dělali každý den, můj bože, lidská společnost by byla neuvěřitelná." To je důvod, proč jsme zavedli svátky - potřebujeme výmluvu. "Nemůžu si dovolit mít zábavu každý den, takže musím počkat na den Sv. Patrika nebo své narozeniny. Potřebuji záminku se cítit dobře."

-Takže jsi říkala, že 21. 12. byl bod zlomu? -Ano.

Kam směřujeme teď? To záleží na tom, s kým mluvíš. Teď v podstatě směřujeme k extrémně rychlému rozmachu vesmíru. Lidská rasa směřuje zpět ke zdroji, což znamená, že směřujeme zpět k jednotě, směřujeme k tomu se stát rasou, která si je vědoma svého duchovního pozadí.

Tohle je přirozený vývoj většiny ras. Zejména mimozemských ras. Sestoupí, zažijí dualitu, potom se vrátí k jednotě. Stane se z nich mírumilovná rasa, která je duchovní. Lidská rasa jde právě tímto směrem. Problém je, že v nadcházející době uvidíme vůči tomu hodně odporu.

Kdykoliv, když nastane celosvětová změna, je při tom mnoho odporu k této změně. Teď uvidíme ještě intenzivnější polaritu. Je pravda, že uvidíme více lidí, kteří dosáhnou osvícení, kteří budou vědomí, více lidí, kteří budou pracovat se svými omezujícími přesvědčeními z dětství - daleko více než kdy předtím. Je ale také pravda, že bude hodně lidí, kteří tomu budou odporovat. Je pořád ale možnost, že lidstvo vstoupí, aby se dostali do jednoty, ještě do větší duality. Mám na mysli skrze světovou válku. Skrze nějaké odporné věci, jako jaderná válka, atomová válka, biologická válka a mezi lidskými rasami, které od přírody neuvěřitelně vzdorují. Jak víme, Korejci teď hrozí útokem. Severní Korea hrozí jižní Koreji, že na ně pošlou atomovku. A samozřejmě nikdo s nimi nekomunikoval. Kdybyste si ve vašem okolí odpálili atomovku, hádejte, co se stane vaším lidem. Všichni zemřou na rakovinu, pokud je nezasáhne prvotní výbuch. Na světě je hodně lidí, kteří kladou odpor ke směru, kam většina lidí spěje - čili k uvědomění. A kvůli tomu, co se chystají vytvořit, pokud něčemu odporujete, vytvoříte něco, co se tomu bude rovnat. Bude je v podstatě inspirovat stejná věc.

Pro některé lidi tohle uvědomění bude jednoduché. Mohu s jistotou říct, že kdokoliv, kdo se na tohle video dívá, už je automaticky na této straně. "Už vím, že chci uvědomění, už vím, že chci mír." Ale bude také skupina lidí, kteří aby prožívali mír, budou muset nejprve prožít mučení. Budou muset prožít nedostatek míru, aby po míru toužili. Je tu hodně lidí, kteří se snaží pomáhat druhým, jak být více vědomí, jak si zlepšit schopnost cítit. Ti to nebudou potřebovat. Nebudeme potřebovat válku, abychom pochopili, jak moc bychom se chtěli dostat do jednoty.

Jak se můžeme napojit na vesmírné vědomí, a jak čerpat informace z tohoto vědomí?
.....

Celý rozhovor - 16 stran textu - naleznete na disku: https://docs.google.com/file/d/0B1lmMjJ4Fl45ajQ2eno3blFCRWM/edit?usp=sharing

7 komentářů:

  1. Děkuji moc, ráda jsem si připomněla :-), přeji hezký den, P.

    OdpovědětVymazat
  2. Po prečítaní som zase pochopila veľa súvislosti. Dík za písomnú formu. Teal je fantastická tým, že môj pohľad na duchovno a celkovo na duchovných učiteľov a guru sa mení. Po r. 2012 myslela som, že nič nové ma neprekvapí, ale je to pravý opak. Jurajovi odkazujem, že odviedol fantastickú prácu - nič nie je náhoda, ale má to háčik, ať ho pýcha obchádza.

    OdpovědětVymazat
  3. Vždycky mě dojme, když si lidé pomáhají, aniž je o to někdo žádá. Samo to vyplyne z děje. Tohle je po mě jednota, ke které jsme vybízeni.
    Děkuji té dámě za skvělé zpracování!
    Růžena Č.Bu.








    OdpovědětVymazat
  4. Nevím, ale nějak mě to tam nepustí (ten odkaz na google docs) na další stránky přepisu rozhovoru. Až se tam někdo dostane tak dejte prosím vědět, díky budu to tady sledovat.

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji za rozhovor a přepis, je to úžasné čtení...

    OdpovědětVymazat
  6. http://www.cestyksobe.cz/adyashanti-jake-je-to-zit-probuzeny-zivot-ab2411/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.