19. května 2013

Blesky podél Sýrie: vojenská radiofrekvenční aktivita?

Díky Radkovi za příspěvek k včerejšímu článku o  intenzívní bleskové aktivitě těchto dní, viz http://orgo-net.blogspot.cz/2013/05/mimoradna-umela-bleskova-aktivita-13-18.html

Jak můžete vidět na této ukázce, řady blesků často putují podél Izraele a Sýrie ...

Radek k tomu našel možné vysvětlení či souvislost: blesky podél válečné zóny středního východu mohou být projevem vojenské RF (radiofrekvenční) aktivity v oblasti, tzv. RF kanálů. Tato aktivita se neobejde podpory leteckého rozptylování aerosolů - solí barya atd.

Viz níže uvedené citace z článku Lékař otevřeně hovoří o chemtrails.
Originál http://www.nogw.com/download/_07_doctor_on_chemtrails.pdf (2007)
Český překlad http://www.osud.cz/lekar-otevrene-hovori-o-chemtrails (2008)


Oko strýčka Sama nespí, zdá se:

”Vytvořením mimořádně interaktivního a vizuálního prostředí (radarové obrazovky televizního typu) systém RFMP umožňuje obsluze počítače seznámit se s prostředím "rádiové frekvence" dříve, než se na bojišti uskuteční válečná mise přehráváním různých "co-kdyby" virtuálních bojových scénářů na svém počítačovém monitoru. Jelikož jsou všechny hlavní způsoby propagace rádiové frekvence modelovány na tomto počítači (systém RFMP), zvláštní, někdy kontraintuitivní, případy mohou být podrobně testovány a využívány během válečné mise.” 

”Počítačový program VTRPE fungoval přesně pouze na vodě a v pobřežních oblastech, ale ne na pevninských masivech, protože radarové vlny systému na pevnině vyžadovaly k přesnému fungování atmosférické podmínky známé jako "kanály".” 

”Vláda a armáda vyřešily problém "kanálů" vypuštěním aerosolu, směsi solí barya, do atmosféry nad Amerikou. Vytvořili atmosférický kanál RF se základem z aerosolu barya z letadla. Chemické a elektrické vlastnosti směsi způsobí, že vlhkost zůstane v mracích. Aerosol opět vytváří elektrické a chemické prostředí, které podporuje kanál RF pro vojenský systém RFMP / VTRPE. Vlákna obsahující baryum mohou podporovat kanál."



3 komentáře:

  1. Co ted aktualne koukam na detekci blesku tak to je masakr. Linie pres stredni evropy a druha od cerneho more az k baltu.

    OdpovědětVymazat
  2. taky koukám a kolem Skotska a severu Irska nad Atlantik v 16:00 našeho času
    r.m.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.