15. května 2013

Hlasování o chemtrails na Nově a OrgoNetu

Hlasování o chemtrails na tv.nova.cz http://tn.nova.cz/zpravy/zajimavosti/chemtrails-hloupa-fama-nebo-smrtelna-hrozba-pro-lidstvo.html  je právě (10.30) na zajímavém skóre:
70% věří na chemtrails
30% nevěří
(Nevím, jak je to možné, tento poměr v populaci jistě není. Mají to asi nějak špatně ošetřené, tento výsledek jistě pro ně není žádoucí (:-)). Že vy orgoneťáci jim tam klikáte víckrát?)



Hlasování na Orgonetu: 
Právě je tam 3157 hlasů. Ještě trochu přibývají, ale jen pomalu. Myslím, že to můžeme ukončit.
V poměru k neprobuzeným to není mnoho, ale celkově to je přece jen potenciál, který dává o sobě vědět (:-))) (i když jste někteří možná klikali víckrát (:-))).






24 komentářů:

  1. Dnes nad Plzní úplně bez chemtrails (poměrně vzácný jev). Ale za poslední měsíc ho pozoruju podruhé. A vždy, když je podprůměrný stav ozónové vrstvy (dnes -15% dle ČHMÚ extrémně podprůměrný stav) http://www.chmi.cz/portal/dt?portal_lang=cs&menu=JSPTabContainer/P10_0_Aktualni_situace/P10_1_Pocasi/P10_1_1_Cesko/P10_1_1_11_Ozon_a_UV&last=false
    Zdraví Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Praha dnes má taky úplně modro, po dlouhé době:-))). To asi dnes vůbec žádná létadla nelétají, aby zanechala ty údajné "contrails", že? S láskou JanaR.

      Vymazat
    2. V odpoledních hodinách už to nebylo jako ráno, ale ještě to šlo:-))). A co říkáte tomuto jevu: http://www.novinky.cz/koktejl/301999-more-ve-splitu-najednou-zrudlo-nevi-se-proc.html A nevědí si s tím rady. S láskou JanaR.

      Vymazat
  2. Na Nově není konkrétně dotaz na to, zda lidé věří chemtrails, ale obecný na to, zda věří konspiračním teoriím!

    OdpovědětVymazat
  3. Jestli to není tím, že ty co nevěří, tenhle článek vůbec nezajímá, maximálně ho přelítnou očima a v nějakém hlasování nevidí smysl....

    OdpovědětVymazat
  4. Orgoneťáci nejen klikají, ale šíří zprávy dál a dál. No a při letošním počasí-nepočasí je těch, co jim dochází, že "na tom asi něco bude", stále víc a víc. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. 30 percent už by neuverilo ani vlastným očiam aj keby im to sypali priamo na hlavu čo vlastne podstate robia ale oni veria vedcom.

    OdpovědětVymazat
  6. dnes jsem nad Prahou zahlédl slovy POUZE JEDNOHO ZMETKA...jinak polojasno...

    OdpovědětVymazat
  7. Samozřejmě,že je to zase účelově napsáno ten článek, absolutně nechápu, jak ti lidé můžou krýt chem. když dýchají stejný vzduch. Vždyť to není normální. Přemýšleli jste někdo otom už, proč přisluhujou temnářům když jí ty samé potraviny,dýchají ten samý vzduch, a žijí na stejné planetě. Co jim museli naslibovat? nebo já nevím?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou to buď dobře zaplacení bezmozci(např. z řad armády) nebo lidé, kteří vidí život jako náhodné vynoření z nicoty, kde také po smrti definivně končí - čili jedním slovem materialisté ... Prostě po nás potopa.
      Samozřejmě lze spekulovat o nasazení tvorů s trvalým bydlištěm mimo Zemi.

      Také mě napadá, že to může být jako když hraju strategickou hru na PC(ala Civilizace) a nezajímá mě osud jednotlivé figurky ani skupin figurek, ale vítězství ve hře, kde její figurky nejsou zpraveny o jejím cíli a smyslu. Přesně tak může hrát někdo nás :))
      B.T.

      Vymazat
    2. Ty hry typu Civilizace, Tanky apod. jsou tu jen proto, aby vám "temnáři za oponou" nepřímo ukázali, jak to vlastně s námi v reálu dělají. Anonym 16.5.13, 7:26, to přesně posal : "...že to může být jako když hraju strategickou hru na PC(ala Civilizace) a nezajímá mě osud jednotlivé figurky ani skupin figurek, ale vítězství ve hře, kde její figurky nejsou zpraveny o jejím cíli a smyslu." Přesně v totmto duchu praví také Bible, kde je uvedeno, že otrok neví, co dělá jeho pán !

      Vymazat
  8. Když už jsme u té Novy, tak tam je i další konspirační článek o údálosti o které se tady již psalo:
    http://orgo-net.blogspot.cz/2013/04/obama-ma-v-ochrance-mimozemstana.html .

    Zajímavostí je, že Chemtrails Nova zesměšnila a popřela, ale u mimozemšťana připustila, že je to možné (cit:" Zdá se tedy, že přítomnost mimozemšťanů v týmu Baracka Obamy není vyloučena.").

    http://tn.nova.cz/zpravy/zajimavosti/je-osobni-strazce-baracka-obamy-mimozemstan-video-ho-usvedcilo.html

    OdpovědětVymazat
  9. Že jde o fundované stanovisko, dokládá seznam organizací, které se na tomto společném vyjádření dohodly: Český hydrometeorologický ústav, Ústav fyziky atmosféry Akademie věd ČR, Katedra meteorologie a ochrany prostředí Matematicko‐fyzikální fakulty Univerzity Karlovy a Česká meteorologická společnost.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    Zajimave je, ze neuvadeji zadnou nezavislou studii ktera by to vyvracela, pouze nejake stanovisko organizaci, ktere se na vyzkumu manipulace v atmosfere podileji, nebo maji za ukol o tom vest dezinformacni kampan. Ja bych chemtrails nazyval hypotezou a necht nam predlozi dukazy, ze to neexistuje. Takto napsany clanek jen doklada neskutecnou manipulaci verejnym minenim a mozna to k necemu bude... hodne lidi se jiz kolem mne probouzi a informacim z masmedii jiz neveri... a ztrata duvery muze mit pro masmedia fatalni dusledky do budoucna :)

    OdpovědětVymazat
  10. Dnes snad měli piloti sprejujích letadel dovolenou. Víděl jsem jen jedno sprejujíci letadlo pozdě odpoledne. Petr z Opavy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás včera odpoledne taky modré nebe s klasickými krásnými bílými mraky sem tam... Byl to tak nádherný pohled, že jsem se nemohla vynadívat. Obloha jako když jsem byla malá holka.

      Vymazat
  11. Po mnoha letech úspěšného chemtrailování se dočkali konečně kýženého výsledku. Nikdo jim neuměl v jejich šílenství zabránit. Lidé padají jak shnilé hrušky ze stromu. Plicní embolie je dle slov jednoho člověka, který jezdí se sanitkou, každý druhý případ výjezdu. Nepočítá do toho nehody. Když přijde náhle a dle toho, jaká céva je v plících zasažena, smrt nastává do tří minut zástavou srdce. Něco se dočtete zde: http://nemoci.vitalion.cz/plicni-embolie/

    Píši o tom znovu protože dnes ráno 15.05.2013 jsem měl během pěti minut dva telefony od známých, kterým zemřel člen rodiny na plicní embólku. Úžasné dopoledne.
    Dovolil jsem si to odněkud skopírovat. Lidi probuďte se, plicní embólie může postihnout každého.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli to není tím, že vznikla podúroveň množství ozónu nad naší oblastí, a tak nás nechali protentokrát skrze modrou oblohu a slabé ozónové krytí "grilovat" v nejrůznějších spektrech záření a radiace od slunce a kosmu !

      Vymazat
    2. Jsem mezi lidmi, a slýchávám ve většáím měřítku jejich nářky, že je jim hůře, jako viroza, ale není to, bolí klouby, páteř svaly, hlava, oči, jsou unavení a podráždění, špatně usínají, nebo spí,apod. Zajímavé, že lidi, kteří jsou více venku, mají i větší problémy? Žeby jarní únava?:-)))))
      NĚCO SE MĚNÍ...A "TO" MĚNÍ NÁS :-/

      Vymazat
  12. Ahoj všem,přesně tak,včera i nás (Chrudim) za celý den jeden aktivní a bylo taky hezky. Zato dnes od rána lítají snad na dvě směny...taky už je to vidět...opět deka,sluníčko se snaží svítit za ní a navíc ten "divnej" a opravdu velkej vítr.
    Navíc se přidávám k budíčku pro všechny neprobuzené....LIDIČKY STÁVEJTE, HOLA HOLA...ŽIVOT VOLÁ...tak šup otevřít oči a začít žít, něco se děje,vždyť přeci nejste ani hluchý ani slepý....
    Lásku všem, P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lítali nad ČR- Čechy celou noc od půlnoci. Brzy ráno bylo možné vidět oblačné "řasy" do pravidelných pruhů. V noci jasná obloha, teď, ve 13.24- šedivo a prudký vítr od jihu. Na mapě větru ale od západu :-D http://pocasi.idnes.cz/?t=img_v
      O "počasí" si nedělám iluze...vše je jinak, bohužel:-/

      Vymazat
    2. všímáte si někdo těch ranních podivných přizračných mlh, které nejsou výše než 50 m nad zemí, a vypadají, jakoby někdo celé oblasti zaplynoval. ty mlhy se chovají jak živý organismus, různě se natahují a smršťují během několika desítek vteřin. Někde jan tak vějí v prostoru, jinde doslova tečou nízko přes silnici jak mohutný tok vody

      Vymazat
    3. a dnes ráno jsem dokonce pozoroval jak se mohutně vypařuje voda z jednoho velkého rybníka za Chvalšinama, a hladina se přitom divoce čeřila na některých místech, jakoby se vařila, a přitom bylo úplné bezvětří ! Že by klimouši ten rybník taky grilovali, aby získali páru/mlhu pro své klimaterorpočasí ?!

      Vymazat
  13. Já si všímám tohoto, již několikátý den se z nějakého důvodu budím po 5h tak využívám chvilku a koukám se.... zrovna dneska ráno. Sluníčko se snažilo vykouknout a probudit nás, ale po nebi v opravdu nepřirozené výšce, teda spíš nížce se pohybovaly tmavé mraky. Byly opravdu jakoby pod oblouhou,taková zvláštní,tmavá monstra pohybující se v podivných tvarech mezi námi a oblohu. Takže někde mlha a tady tohle....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No přesně ! Ty mlhy/jevy se dějí vždy mezi 5 a 6 hodinou ranní ! Tedy jako ta nejvyšší intenzita, pak se to rozplývá a mizí. Viděl jsem dokonce něco jako dvojí mlhu. Tu běžnou, a pak takovou zvláštní přízemní, velice hustou, skoro jakoby zářila. Drží se těsně nad zemí na výšku tak do 1 - 1,5 m, a na dálku to vypadá, jakoby někdo vylil na pastvinu, louku mlíko z cisteren. Úplně přízračně to vypadalo, když se v tom "mlíku" procházely pasoucí se krávy - byly vidět jen rohaté hlavy, jakoby si tam dala dostaveníčko parta čertů !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.