4. května 2013

Film na víkend: Inelia Benz a Bill Ryan: Práce pro planetu Zemi


Ahoj Orgonet,
posielam odkaz na veľmi zaujímavé a sympatické interview s Ineliou Benz, v ktorom hovorí o svojom poslaní - navýšení vibrácií planéty v tomto období, ale aj o svojich zvláštnych schopnostiach - liečení, telekinéze, telepatii, videnia budúcnosti a minulosti alebo aj všetkých možných realít,  a tieto schopnosti sú podľa nej výbavou každej inkarnovanej bytosti. Zaujímavé je aj to, že hovorí, že prišla na Zem polhodinu pred svojim narodením a to priamo zo Zdroja, bez predošlým inkarnácií, iba na túto dobu a potom sa už inkarnovať viackrát nebude. Tiež spomína veľa zaujímavých a vtipných príbehov zo života a myslím, že sa to oplatí pozrie ť.. :-)



Orgonet:Tento film jsme tu už měli v lednu 2012, (tehdejší odkaz na video na youtube už bohužel nefunguje). Je výborné si tento film připomenout. Moje tehdejší hodnocení: Úžasné! se nikterak nemění, vše je stále aktuální!!

27 komentářů:

  1. Orgonet, zverejni prosím môj názor....
    ŽIVOT NIE JE O POZERANÍ DUCOHVNÝCH FILMOV...DOKOLEČKA, DOKOLA.........SNÍVANIE................
    CHÁPETE TO VôBEC, ĽUDIA ????
    VEĎ VY NEKONÁTE................
    MÁTE LEN VEDOMOSTI, ALE TÝM TO KONČÍ...... !!!
    VEDOMOSŤ JE NANIĆ, KÝM SA NEPREMENÍ V PRAX............. A to vaše NEKONEČNÉ pozeranie videí s rovnakým "posolstvom", a podobné veci, "uctievanie" jednotlivých osôb (ďaleko od náboženstva ste teda nezabočili...)...

    Z praxe : MôŽEM SI PREČÍTAŤ 20 KRÁT KNIHU "5. dohoda", 100 krát vypočuť audio knihu "4 dohody", prečítať kopu "duchovných kníh".......A ĆO Z TOHO ???... Nič...
    ALE STAČÍ MI PREČÍTAŤ JEDNU.........A DAŤ TO DO PRAXE..........
    Lenže títo vaši "kvázi duchovní"............NIČ TAKÉ NEUČIA................. SÚ TO LEN TEORETICI............. .. Alebo poviem inak - "NEDOKOPÚ" VÁS DO STAVU "ŽIVOT V NEBI NA ZEMI"........... A ani sa o to NESNAŽIA....... totiž keby tak SPRAVILI, milí "orgoneťáci", tak.... HNEĎ V TEN MOMENT, ALEBO O MESIAC NA TO............BY STE NA NICH ZABUDIL - NEKUPOVALI BY STE SI ICH DVD, AUDIO CD, NECHODILI BY STE NA ICH PREDNÁŠKY, NA ICH "POBYTY".......

    Už tomu rozumiete ???........... JE TO LEN I.L.Ú.Z.I.A. ............ A váš "parazit matrixu" v hlave vás KLAME, keď vám vraví, že "ÁNO, TOTO JE SUPER, POZERAJ TOHO EŠTE KOPU...... "....a vzápätí si myslí svoje, že "A ASPOŇ SA NEZMENÍŠ NA ÚROVNI SKUTKOV, ČINOV, ALE BUDEŠ LEN OVLÁDAŤ TEÓRIU A TÝM TO HASNE, HEHEHEHE !!!"...

    O tom to je.............. VÁŠ ŽIVOT NEZAUJÍMA TO, ŽE PRAJETE KAŹDÝM ĽUĎOM LÁSKU...........HOCI AJ ILLUMINÁTOM.............
    PRE VÁŠ ŽIVOT JE DôLEŽITÉ, ABY STE SA STALI OSVIETENÝMI............BEZ STRACHU........

    L.E.N..................O..............T.O..............T.U.................N.A...................Z.E.M.I.............I.D.E.

    Všetko ostatné duchovné je B.R.Z.D.A.....

    Orgonet, díky za zverejnenie, nebuď ZAUJATÝ PROTI MNE.

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak Marek presne tento nazor zdielam aj ja.Treba si uvedomit ze zivot sa ma zit a citit pritomnost a robit nieco ,nijaka kniha neprevedie cloveka do 5D 10D 20D sam sebe je kazdy pan a kazdy ma bozstvo v sebe.Je plno ucitelov plno knih , videa ale nik neriesi nic polka si nabaluje vrecka a polka ovlada ako pises teoriu ale prax je v pokracovani na buduce.Matrix nam priamo do oci nehodi prirucku ako sa prebudit a dokonca vsetko ovlada matrix aj tie videa o ufo a prebudeni atd youtube ,google atd ovlada matrix tak pravda na internete a v novinach nebude pravda je v nas .

      AsgarD

      Vymazat
    2. ty tady tvrdis o cem je zivot? nebo o cem by pro cloveka mel byt? neni to trochu mimo?
      kazdy ma prece tu svou cestu...cestu, ktera mu je nejblize a jak to citi
      hodne to zavani tim, jako kdyby si rikal, ze muj buh je ten jediny a pravy a to co delate vy je spatne
      zkus to trochu repsektovat a snaz se pomahat, nehaz to do jednoho kose, kazdy neni jako ty
      lide se vyviji a meni neustale, ale rikat v duchovni ceste, ze nekdo neco delat spatne...oouuu to jsou silna slova


      Vymazat
    3. reakcia na Marek & Marek G.

      čítal som tu mnoho komentárov, názorov, ktoré môžem označiť za hodnotné, zmysluplné, pozoruhodné, poučné i také, ktoré môžu pomôcť v napredovaní na duchovnej ceste, ktoré obohacujú vedomosti, duchovný rozmer, pohľad na zmysel bytia a dodávajú silu; no tento názor ma oslovil mimoriadne, cítim, že súzvučí s mojim vnútrom a preto som pocítil potrebu reagovať; súhlasím s ním a zdieľam jeho podstatu i obsah; tak nejak cítim, že vystihuje presne a do bodky realitu a ak nie je 100% pravdivý, to si tvrdiť netrúfam, tak je, podľa mňa, veľmi blízko k pravde; všimol som si jeden fenomén a to, že ľudia tu píšúci sú na vyššej úrovni, než na bežných fórach, vyjadrujú vo väčšine svoje myšlienky inteligentným spôsobom, s láskou, pokojom v sebe samom a tiež so znalosťou vo veciach o ktorých bežný človek nemá informácie (alebo sa nezaujíma alebo vibruje na tak nízkej úrovni, že mu nie je umožnené ich ešte pochopiť) a preto sem rád chodím, ale neraz pri čítaní príspevkov ma napadlo - múdrosť spočíva v posudzovaní vecí triezvo a s nadhľadom; sofistikovanosť procesov ovládania a manipulácie sa prejavuje vo zvýšenej miere práve v nástrojoch a posolstvách zasahujúcich duchovné roviny a vnútorné svety každého z nás; práve tam je možné zasiahnuť najcitlivejšie a čo je hlavné, najspoľahlivejšie;

      Vymazat
    4. a proč se tím tedy neřídíš ty ?

      Vymazat
    5. Ano máš naprostou pravdu, jak říká dalajlama můžete přečíst tisíc duchovních,filozofických knih,ale pokud to nepřevedete do praxe,života, je Vám to k ničemu. Vše začíná od jednotlivce a zase se k němu vrací.

      Vymazat
    6. Milý Marečku,
      vidím, že máš málo životných skúsenosti. Ja zo svojho hľadiska hodnotím pozemskú situáciu na veľmi dobrej úrovni. Tým, že som povojnové ditko, tak môžem porovnať môj pozemský vývoj s jednotlivým obdobím môjho života. Teraz je doba, že každý ma naservírované to, čo potrebuje /o čom sa nám v tvojom veku, ani nesnívalo/ je na tebe, čím sa budeš zaoberať, ale žiť a rozhodovať o svojom živote musíš sám /bez reptania a parazitizmu/. Ja ti poviem, že mať tieto informácie z časti, ako funguje vesmír tak pred 30 rokmi ver, že môj život a ostatných hľadajúcich v mojom veku, by sa určite uberal iným smerom.
      Je to fantastický skok vo vedomí ľudstva. Verím, že všetci, ktorí navštevujú blog ORGONET sú na dobrej ceste už len tým, že sa zaoberajú určitou problematikou analyzujú a hodnotia a vedia vyvodiť správne riešenie.
      A po tom správnom riešení väčšinou túžime a predstav si , čo to urobí na určitej úrovni vesmíru. Tá druhá strana to dobré vie. Preto všetko je OK, pretože ten, kto hľadá a analyzuje pomôže mu to zmeniť jeho postoj k určitej situácií v rodine, spoločnosti už to je fantastický úspech. Ježiš, pri svojom pôsobení povedal, že v dnešnej dobe na zemi budú žiť ľudia, ktorí:
      - vo všetkom vidia dobro
      - tí, čo vidia dobro, ako dobro a zlo, ako zlo
      - tí, čo vidia zlo, ako dobro a dobro, ako zlo
      - ľudia, čo vidia vo všetkom zlo
      -
      Tým, že hľadajúci zmení určite poradie videnia nezáleží na tom, aká cesta ho k zmene privedie a koľko času na to potreboval, tak je to vynikajúci úspech. Takto, každá bytosť na tejto prekrásnej Matičke Zemi speje ku SVETLU- ZDROJU. Záleží na každom, aký dopravný prostriedok si vyberie – lietadlo, auto, bicykel, kolobežku, alebo jazdu na oslovi. Ja verím, že priaznivci ORGONETU už cestujú v lietadle no väčšina v striebornej flotile.

      Vymazat
    7. Co je to tu za zoufalý pokřik??? Dvojitý Marek nás všechny dokonale zná:-))). Jak víš hochu, jak žiji já, Orgo nebo kdokoli jiný? Jak se můžeš do nás všech, co sem chodíme, takto velkými písmeny strefovat?? Co děláš pro planetu Zemi ty? To, že nás zajímá, co se okolo nás děje, kdo je již před námi a kdo umí více než my, nás obohacuje, ale neznamená, že děláme jen to. Každý svým osobním postojem k druhým, k jejich potřebám k přírodě, zvířatům se posouvá dál. Ruku na srdce, kolik zvířat nebo stromů jsi TY dvojitý a velkopísmenkový člověče, zachránil. Z tebe jde ten strach, snad aby někdo nebyl lepší než TY SÁM. S tímto názorem ZŮSTANEŠ SÁM. S láskou i tobě JanaR.

      Vymazat
    8. AsgarDe, blahopřeji k odhalení podstaty toho, co se kolem nás skutečně děje, viz výše Tvůj příspěvek - Anonymní 5. května 2013 9:21 ! Pokud se tímto směrem Poznání a Odhalení vydá čím dál tím víc lidí, máme vyhráno !

      Vymazat
    9. Dvojitý Marku piš jako slušný člověk, a ne jako slumové dilino !

      Vymazat
    10. Je tady dost probuzených lidí. Ale jsou tady určitě i ti, kteří se tomu teprve otevírají a pro ně ma Orgo význam. Podívají se na videa, přečtou postřehy, zkušenosti a názory. To vše je dobré.Pak jen záleží na nich, jak se budou věci vyvíjet. Jak bych to neodsuzoval.

      Vymazat
    11. Mno poslouchat furt dokola 4 nebo 5 dohodu má taky svoje účinky! :) Pravda, sice ještě hřeším slovem, ale ty ostatní dohody samy naskakují...neberu si to osobně, nevytvářím si domněnky a dělám co můžu... a když se mi do toho nechce, tak to nedělám...

      Vymazat
  2. V zásade mám rovnaký postoj ako marekamarek G.
    Sú to teórie, učičíkajú, málokto ich rozpracuje do činov.
    A tak čítam málo, nepozerám videá, aj preto, že mám pomalý internet :-)
    ... Razím heslo : "Len do prázdnej hlavy sa ešte zmestí" . Sme zavaleni , opantaní, manipulovaní.
    Lež každý má právo ísť svojou cestou.
    Objímam Vás, B.

    OdpovědětVymazat
  3. Pre mna to bolo krasne video, ktore mi dodalo sily do ďalšej práce a ďalšieho života. :-) Vedieť že sú na svete takýto úžasní ludia a pocut co vsetko robia pre nás a planétu Zem, mi proste dava nadej na krajšie zajtrajšky :-) Aj keď, keď hovorila o tom zle, tak ma až mrazilo...

    OdpovědětVymazat
  4. Trošku jsem nepochopila kdo je proti komu zaujatý, ale nevadí:). Teorie nelze být plně pochopena bez praxe a praxe nelze být plně pochopena bez teorie....je to jako černá a bílá - nemohou být izolovány a zároveň celistvou škálou. Každý si svůj vlastní Matrix tvoříme sami a množství realit, které jsou v nás a kolem nás je nekonečné. Innelia je velice moudrá žena a je vidět, že pan Marek s Markem G. se asi na video nepodíval, jinak by totiž věděl, že ona právě k praktické práci na sobě nabádá.... Láskyplné činy a uvědomění v každé situaci přeji všem duchovně hledajícím i praktikujícím bytostem, Zu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale skutečný reálný matrix vším manipuluje, i tím tvým zdánlivě soukromým matrixem, na to nezapomeň !

      Vymazat
  5. a kruci,M+M...dobrý...jen si lidé hrají...a většínou místo doplnování regalu v Tescu,ačkoliv mají maturitu a angličtinu bez PRAXE...tak rozjedou STOVKY ezoterických pouček a k tomu mastný ceník....

    OdpovědětVymazat
  6. Epickej komentar.... Ja jsem se or systemu odpoutal.... Bohuzel jsem s tim zavrhl praci...Ted dluzim a nevim jak z toho ven... Nechal jsem si namluvit, ze penize nejsou potreba. No uvidime jak dopadnu.

    OdpovědětVymazat
  7. Pro Marka G.
    Nejdříve se musí změnit vědomí lidí, pak se dosavadní systémy zhroutí samy. Protože budou přežité, nepotřebné. Tlakem jim dodáváme energii. Snad to zní naivně, ale to je evoluce. Přirozený vývoj bez zbytečného násilí. Dnešní vědomý člověk respektuje, že násilím se věci řešit nedají. Tvé nadšení je krásné, ale zklidni se a medituj o problému.
    R.

    OdpovědětVymazat
  8. Marku, myslím, že STRACH z lidí padá...
    Že jeho potencionál výrazně ubývá...
    Ale vezmi si toto, že i duchovní lidé se musí najíst, musí někde bydlet.... A když nebudou mít příjmy ze své činnosti, pak budou mít hlad... Holt - všichni do továry chodit nemůžou...
    Tím jsem chtěla říct, že jakákoli činnost je pro společnost potřebná... neumím si představit,např. život bez popelářů..., či lidí, co obsluhují kanalizaci... Jsou to povolání, které nevzbuzují příliš mnoho společenské prestiže,... ale zkus si představit jeden měsíc, kdy tito lidé nepracují....
    Stejně tak je to i s duchovními... Pořád přicházejí další lidé, kteří o tomto vůbec nic nevědí a naprosto zírají... Je třeba jim spoustu věcí objasnit.... Uděláš to, Marku , TY...???? Takto kvalitně, jako Innelia, či jiní...??, myslím, že Innelia nemá problém, kolik stojí mlíko či máslo, ale je furt na cestách a je zcela jistě pořádně unavená....
    Každý tady máme svoji roli a každý si můžeme vybrat, co budeme dělat... Nikdo nás nenutí s bičem v ruce do něčeho, co dělat opravdu nechceme.... Je to naše volba, jak pracujeme, žijeme...., za co utrácíme a za co ne....

    PS: Někdo CD, DVD, knihy nemusí, protože už ví..... Ale furt přicházejí nováčci.....
    Měj se pěkně a vše v dobrém
    veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. než CD, DVD apod. je přínosnější všechny ty "věci" zažít "na vlastní kůži". takové zkušenosti ti nikdo nikdy nevymluví sebelepší přednáškou !

      Vymazat
    2. Strach z lidí nepadá, ale jsou přesto rozhodnuti jít proti systému ! V tom je ta velká změna oproti minulosti. Mě jeden starý partyzán říkal, že měl taky strach, když ho rekrutýrovali, a přesto šel do války ! A jak se konec konců říká - příklady táhnou, plané kecy nikoho !

      Vymazat
  9. Marek & Marek G. Tvůj příspěvek je srozumitelný,praktický a dobrý, ale je třeba si uvědomit, že v lednu 2012 kdy zde bylo uveřejněno to video s interview s Ineliou Benz nemohli toto video ještě vidět mnozí, kteří nebyli ještě probuzení. Nyní po tomto znovu uvedení zde, se dává šance , aby nově pobuzení mohli toto video shlédnout poprvé. Nic nikoho neosvítí pokud není probuzený a pak už i stačí jedna kniha nebo jedno DVD jak píšeš „ALE STAČÍ MI PREČÍTAŤ JEDNU.........A DAŤ TO DO PRAXE...“ pokud by nebylo takových videi a dalších podobných info, tak probouzející nemají šanci se dovědět více a tím dojít k osvícení. Znovu by USLI !
    Světlo = informace Láska = tvoření Jasně dostanu informaci a jdu tvořit. Jednoduché k pochopení.

    OdpovědětVymazat
  10. Všetko ide ako má ísť :-))
    Je čas zrýchliť, i čas spomaliť. B

    OdpovědětVymazat
  11. Srdečne zdravím :o)
    Všetci intuitívne hľadáme Pravdu a skladáme mozaiku poznania celou šnúrou nášho večného Života... A práve knihy, videá, alebo prednášky s duchovným obsahom môžu jednotlivcovi, alebo celej skupine hľadajúcich, pomôcť spomenúť si na to, čo už vie, aby mohol pokračovať ďalej... Alebo mu pomôžu takéto duch.knihy, videá, prednášky k nájdeniu toho správneho, chýbajúceho "kamienka", ktorý mu časti mozaiky spojí do jedného celku - obrazu... Je to ako s Návodom na zloženie stavebnice, alebo nejakého modelu. No, niekto bude tvrdohlavo robiť v Živote tie isté chyby dovtedy, pokiaľ sa dobrovoľne nepozrie do toho Návodu, a nepovie si: "Aha, tak takto to je!" ... Je to aj o tom, aké tempo si človek zvolí - chce postupovať vo svojom vývoji rýchlejšie alebo pomalšie... Ak chce, aby jeho vývoj napredoval rýchlejším tempom, sám vyhľadáva takéto duchovné "pomôcky" - aj keď teoretické, ktoré mu toto umožnia... (Možno sa mýlim - je to len môj názor...) Teda to, čo sa dozvedel, z duch.kníh, uvedomelo vedome môže uviesť do praxe (jednoducho - keď niekto na ulici predo mnou stratí bankovku, tak si ju bleskovo nestrčím do vrecka, ale mu ju vrátim... :o) ... Neviem, či to sem patrí, ale hovorí sa, že: "Múdry sa učí na chybách hlúpych a hlúpy sa učí na svojich vlastných chybách." ... Tu by som radšej opravila slová - "múdry" za "prebudený", a slovo "hlúpy" za "driemajúci-neprebudený"...
    Na Zem sa stále dobrovoľne inkarnujú bytosti z vyšších svetov, ktoré pomáhajú prebúdzať iné ľudské bytosti - odovzdávajú im poznanie. Je na človeku (ľuďoch), aby svojím cítiacim srdcom rozpoznal Pravdu, prijal ju a konal podľa nej. Tým sa človeku zvýšia vibrácie, následne sa zvýšia vibrácie na Matičke Zemi, okolitého Vesmíru,... lebo všetko je prepojené so všetkým - všetko so všetkým súvisí... Je to ako keď hodíte kameň do vody - zčerí sa postupne vo vlnách celá vodná hladina... Teraz sa to urýchluje...
    Majte sa pekne :o)

    OdpovědětVymazat
  12. Překročili jsme totiž už bod zvratu, a začíná se vše tobogánově rozjíždět na plné pecky, zdá se že dolů do propasti. Zd ji mineme, rozhodneme svou vůlí a vírou !

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.