27. května 2013

Zpráva speciální komise USA pro modifikace klimatu a počasí z roku 1965

Modifikace počasí jsou prováděny vládami států již více než 50 let

Na níže uvedené adrese naleznete 150stránkový dokument americké vlády Modifikace počasí a klimatu z r. 1965 (Weather and Climate Modification), svědčící o tom, že modifikace počasí jsou vládami různých států světa prováděny minimálně již od 2. světové války, a celosvětově v rozsáhlém a stále se stupňujícím měřítku minimálně od roku 1965.

Dokument je anglicky, ale i letmý pohled do jeho obsahu snad pomůže pochopit těm, kteří si myslí, že modifikace počasí nemohou existovat, nebo že jsou vzdáleným budoucím projektem ...

Nyní, téměř o 50 let později, již technologie řízení počasí, vyvíjené zejména armádními "vědci", pokročily tak, že si jejich možnosti ani nedokážeme představit.

Na této planetě je v současnosti řízeno či manipulováno veškeré počasí a přirozené počasí již vůbec neexistuje, aniž by o tom normální populace byla kdykoliv a jakkoliv informována. Vlády světa používají počasí jako zbraň nejen vůči "nepříteli", ale i proti vlastnímu obyvatelstvu. Viz např. nedávná tornáda v Texasu a Oklahomě USA, kde americká vláda zavraždila/dovolila zavraždit klimatickými zbraněmi desítky lidí.

Dnešní třicátníci až čtyřicátníci, v některých zemích (USA) možná i padesátníci už stěží zažili přirozené počasí, takže se nelze divit, že netuší, proč by neměli důvěřovat televizním meteověštcům - zaprodancům klimateroristů.

http://www.nsf.gov/nsb/publications/1965/nsb1265.pdf

Ilustrační snímky dokumentu:






14 komentářů:

  1. míra: mimo mísu, ale zajímavý odkaz:

    http://aktualne.centrum.cz/zpravy/kuriozity/fotogalerie/2013/05/24/foto-fenomen-vedlejsiho-slunce/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No a co?-to je přece zcela normální přírodní úkaz,stejně jako duha.

      Vymazat
  2. Pro Orgo...chci Ti jen napsat, že nikdo nevíme, ani nemůže přesně vědět jak to všechno je (mám na mysli komentáře s různými názory na Obamu...),ale díky tvý pracovitosti,trpělivosti,moudrosti....toho víme daleko víc. Za což ještě jednou moooooc děkuji a těším se na další příspěvky. Krásný den, P.

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím, že historie ovlivňování počasí a bojů proti němu je mnohem starší:

    Prokop Diviš sestavil svou "Povětrnostní mašinu" už v roce 1754. Vysoká konstrukce, vybavená 400 kovovými hroty (srovnejte s HAARP) měla vysávat elektřinu z mraků a tak vytvářet bouře bez blesků.

    V roce 1759 přišlo strašlivé sucho, jaké nikdo nepamatoval. Proběhla tehdy první úspěšná akce proti ovlivňování počasí: Sedláci se vzbouřili a Divišův bleskosvod, jenž podle nich rozháněl mraky, strhli a zničili.


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ?.))))))))))))))


      http://www.amezdas.cz/aktualne.html

      Vymazat
    2. Ad Anonymní 27. května 2013 19:46 :

      Že by spam?
      Cituji ze začátku odkázané stránky:
      "Budu vám velmi vděčná za každý finanční dar ...
      V případě většího daru mohu vystavit darovací listinu."

      A za to na těchže stránkách dostaneme například radu:
      "Vzhledem k tomu, že útočníci z vesmíru využívají rozbouřené situace ve Sluneční soustavě k útokům, doporučuji dělat tyto vysokogalaktické úkony: třešnička, rybka a vozíček."

      LOL.

      Vymazat
    3. to je tak když člověk něco čemu nerozumí považuje za hloupé , přitom je hloupý sám

      Vymazat
    4. Nepovažuji to za hloupé, nýbrž za surreálné. Surrealismus není hloupý.

      Vymazat
  4. jako devítiletý parchant jsem dostal k vylepení obtisky,které se hodily do vody a pak se slouply...Na nich byla grafika s textem Mezinárodní geofysikální rok 1957...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To byl slavný rok a půl. Geofyzikální rok totiž trval od léta 1957 do konce roku 1958.

      Rusové v jeho rámci vypustili první Sputnik, měsíc na to psa Lajku a Američané (o čtvrt roku po nich) svůj Explorer, který objevil van Allenovy pásy. Byla založena NASA. Několik států založilo první stálé základny v Antarktidě.

      Vymazat
  5. Určitě to ale nebylo Divišovou "povětrnostní mašinou".Udělali to klimaterosisti,kteří "přiletěli" z daleké budoucnosti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to určitě :-))))))))))

      Vymazat
    2. Z budoucnosti určitě ne ! Budoucnost je totiž jakýsi vesmírný otevřený program, jenž se nastavuje podle událostí, které již proběhly a právě probíhají. Na základě tohoto pak skládá možné varianty prostředí budoucnosti,a nasazuje do reálu tu, která nejvíce odpovídá řadě minulost-přítomnost-budoucnost. Proto je docela dobře možné budoucnost aktivně ovlivňovat svým myšlením/nemyšlením a jednáním/nejednáním ! Avšak samostatné cizí zásahy z paralelního světa do našeho se vyloučit nedají ! Bylo totiž nedávno zjištěno, že exituje řada paralelních světů vedle našeho. A zatím nikdo nedokáže říci počet, kolik jich vlastně je vedle sebe ! Tím chci říci, že je možné, že do našeho světa můžeme vlastně zasahovat paradoxně my sami, ale z jiné nezávislé úrovně bytí ! Proto označení mimozemšťan nemusí být vždy ve shodě se skutečným návštěvníkem z vesmíru. A toto nám vědecká obec a elity úzkostlivě tají !

      Vymazat
  6. Jelikož zde nejde palcovat, tak kopíruji:
    "Pro Orgo...chci Ti jen napsat, že nikdo nevíme, ani nemůže přesně vědět jak to všechno je (mám na mysli komentáře s různými názory na Obamu...),ale díky tvý pracovitosti,trpělivosti,moudrosti....toho víme daleko víc. Za což ještě jednou moooooc děkuji a těším se na další příspěvky. Krásný den, P." a k těm slovům se přidávám a podepisuji. Přehled, který tyto stránky lidem dávají (ač nemusí vždycky každý se vším souhlasit) není takto koncentrovaně a bohatě nikde jinde (alespoň já jsem žádný takový nenašla). A pro Orgoneta si dovolím opět jeden odkaz, který by se hodil na článek včetně vložení videa: http://www.czechfreepress.cz/zdravi/morgellony-zamlcovana-epidemie-morgellony-jeden-z-cilenych-
    ucinku-rozprasovani-chemtrails-video.html
    Osobně jsem vždy nadšena z každé další zprávy o odhalování chemtrails a kde jinde bych se měla podělit, než tady.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.