1. června 2013

Americká akustická zbraň v jižním Atlantiku 2.


http://www.youtube.com/watch?v=svvrxx8DYpE



Původní video anglicky zde: http://youtu.be/ia6CaLUaUSA

Pokračování článku. 

Hydroakustické imise způsobují smrt a upálení mořských živočichů

Akustické trauma mělo u delfínů za následek smrt. Upálili je v oceánu. Mnoho těchto zvířat bylo zkoumáno nekropsií, která ukázala, že smrt byla důsledkem akustického traumatu.



Stovky tisíc, milióny vodních živočichů nacházejí smrt při vyplavení na břeh z důvodů hydroakustických imisí z Teslových vysílačů (TTA, haarpových vysílačů). Ty jsou pro mořský život naprosto devastující.




Kdykoli budeme svědky takové imise do oceánu, dojde k masovému zabití vodních živočichů. Budou vyplaveni na břeh v různých oblastech. Může to nějakou chvíli trvat, protože když se oceán stáčí k západu, a jdou k pobřeží Ameriky, trvá to týdny, než se tam dostanou. Ale i vyplavení na pobřeží Afriky a západní pobřeží Evropy může trvat několik dní až dva týdny. Jsou to obrovská množství. Všechna zvířata zemřou, jakmile proplouvají touto akustickou imisí.

Sonická záře – ohřívání atmosféry

Ukážu vám ještě něco jiného, co umí udělat tento jihoatlantický kosočtverec, který je řízen hydroakustickým systémem na ostrově Ascension.

Záře z TTA:


Dopad na zem po odrazu od ionosféry:


Vidíte tu záři? To je sonická záře způsobená Teslovým vysílačem v Brazílii. Vychází přímo nahoru a ohřívá mraky. Způsobuje horko v atmosféře a v mracích, a dopadá zase na zem. Je to vlastně odraz od ionosféry. Už jsem o tom mluvila v jiných svých filmech (http://www.youtube.com/watch?v=isG6V7RcF7E). Je to u města Palotina, na východním pobřeží Brazílie. 

A podívejte se, kde se to místo nachází. Na jižní větvi podmořského kabelu akustického systému z ostrova Ascension. 



Co dělá tato záře, když narazí do ionosféry a je opět odražena na zem? Podívejte se, jak to vypadá na snímcích ze satelitu ISS. Vidíte světlo, které vychází nahoru do atmosféry. Zastaví se v atmosféře, protože bylo odraženo na pevninu nebo na moře. Narazí do atmosféry, rozrazí mraky a odchýlí je z jejich cesty. Jde dál do atmosféry a do země či do moře.





Umělé superohřívání - rozpouštění ledu v honbě za ropou

Podívejme se, jak to vypadá, když narazí do Antarktidy. Zvuková energie způsobí tvorbu částeček a ledu, které začnou světélkovat. Zvuk, odražený od ionosféry, rozrazí mraky. Vidíte, jak byly mraky rozraženy. 


Proč to dělají? A proč v Antarktidě? Ze stejného důvodu jako v Grónsku a v Arktidě.

Když se divíte, proč se něco děje, sledujte peníze. A kde jsou peníze? Je o tom dokumentace, kterou dám do popisu tohoto videa (viz pod článkem). Dokumentace je důkazem honby za ropou v Arktidě i v Antarktidě a v Grónsku.

A v tom procesu dělají vše, aby řádně zdanili jednoho každého z nás. Co nejvíce mohou, ve jménu „zeleného života“, zdaní třeba každý váš dech, pod záminkou globálního oteplování a uhlíkové stopy.

Celým důvodem, proč se rozpouští led v Arktidě a Antarktidě, jsou jejich Teslovy vysílače, jejich superohřívání, které způsobuje tání ledu. Způsobují to oni, a nám říkají, že se zvyšují hladiny moří, a že to máme dále očekávat.

Ale když máte takové věci jako stroj na výrobu tsunami, co záleží na nějakém zvýšení hladiny?

Zdroje:


Hydroakustický datový systém na ostrove Ascension, Paper No. 539
http://www.dtic.mil/cgi-bin/GetTRDoc?...


Říjen 12, 2012
Big Oil používá modifikaci počasí k rozpouštění ledu, aby získal přístup k obrovským arktickým zdrojům ropy
http://chemtrailsplanet.net/?s=arctic

Otvírá se nad Antarktidou časový portál? Velmi zvláštní jevy nad Neumayerovou stanicí III
StephenHannardADGUK
http://chemtrailsplanet.net/2012/11/2...

Podivný paprsek světla na obloze, Palotina, Brazílie, 17. 12. 2012
RAIO DE LUZ ESTRANHO NO CÉU - STRANGE RAY OF LIGHT IN THE SKY - Palotina/PR - 17/12/2012 - BRASIL
.SENADOR MAURIÇÃO

Zdroj snímku, kde lze pozorovat akustické emise:
Morphed Integrated Microwave Imagery at CIMSS - Total Precipitable Water (MIMIC-TPW)
http://tropic.ssec.wisc.edu/real-time...

Test "tsunami bomby" u Nového Zélandu
The United States and New Zealand conducted secret tests of a "tsunami bomb" designed to destroy coastal cities by using underwater blasts to trigger massive tidal waves.
By Jonathan Pearlman, Sydney 01 Jan 2013
http://www.veteranstoday.com/2013/01/...





31 komentářů:

  1. nezne a lidumilne poznamenavam ze Ct2 vysilala dokumenty Ma zeme Sion a Muj terorista...tolik poznamecka k prispevku o Izraeli.../dnes by si Ct na reprizu netroufla/

    OdpovědětVymazat
  2. Můj bože. Co bude dál? Furt mi nejde do hlavy, jestliže existují tzv. volné energie, proč se musí dít tohle? Je jasné, že jde o prachy, ale Země je jenom jedna. To si to elitáři vůbec neuvědomují. Opravdu mi začíná docházet, že tady jde o něco/někoho víc. Kdo za tím může být?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katolik by ti odpovedel,ze satan.Ale beze srandy,ja si taky myslim,ze tu jde o neco vic,nez o moc a prachy,snad se paralelne odviji jakysi PROCES absolutni destrukce, jemuz zatim nerozumime?

      Vymazat
    2. Pokud patříte ke středo nebo nízkopříjmové skupině obyvatel, tak prostě budete vymazáni z povrchu pryč. Zabránit tomu lze jen částečně a to hrubou silou, nikoli "duchovním vzestupem" ! Pořizujte zbraně a připravujte se na tvrdý PA scénář, prďte na New-Age podfuky Keshe a pod.

      Vymazat
    3. pravil satan

      Vymazat
    4. To není špatný nápad. Možná proto se tak bojuje proti zbraním, abychom žádné neměli a nemohli se bránit.

      Vymazat
    5. špatný nápad

      Vymazat
    6. Je to jednoduché. 7 miliard je moc. Pro existenci a spokojené žití elitních aristokratů stačí 750 miliónů poddaných. Proto volají po redukci neboli odtřelu. Koho se to týká? Těch co podle nich jim vyžírají JEJICH přírodní zdroje. Zeptej se Karla, na Bilderbergu je to hlavním tématem.

      Vymazat
  3. zajímavé, rozhodně by to nebylo žádné překvapení, ovšem, my o tom můžeme být přesvědčeni jak chceme a stejně se na faktu, že se to děje a dít bude, nic nezmění...růžové brýle, které jsem měl nasazené od prosince jsem sundal :) nemá to smysl, to by člověk neřešil nic jiného, než co mu lítá nad hlavou, co ho ozařuje, kdo ho ohrožuje.. radši čistou hlavu :D vzpomeňme si jak dopadla "slavná" kesheho technologie nebo třeba "revoluční" dokument sirius...nic, vždycky nějaké rádoby šokující informace, která postupem času vyšumí...(a to se radši nezmiňuji o tom, kolik to asi pánům muselo toto snažení k informovanosti všehomíra vydělat)

    OdpovědětVymazat
  4. Takže klimateroristické spiknutí je čirá realita, a žádné coby kdyby !!! Pokud dokáží spálit vnitřní orgány rybám, kde máme jistotu, že by je nemohli spálit i nám lidem ?!
    Viděli jste na mnoha videích tisíce, statisíce až miliony mrtvých různých mořských živočichů nebo ptáků. Myslíte si, že depopulace 6 miliard lidí v tomto kontextu je věc nemožná ?! Pokud ano, čekejte dál blahosklonně, až se do vás také opřou tyto paprsky,abyste následně vybuchli jak tlaková lahev na všechny strany. Velmi poučný je v tomto film IMMORTAL !!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Depopulace bude každopádně a my tomu nezabráníme. Tečka.

      Vymazat
    2. Vždyť ve Zjevení sv.Jana se naprosto konkrétně a jasně píše o tomto čase :

      Zj.13, verš 5-10
      A bylo jí dáno (dravé šelmě), aby mluvila pyšně a rouhavě, a měla moc po 42 měsíce (3,5 roku). A tak otevřela ústa, a rouhla se Bohu, jeho jménu i jeho příbytku, všem, kdo přebývají v nebi. A bylo jí dáno, aby vedla válku proti svatým, a aby nad nimi zvítězila. Dostala moc nad každým kmenem, národem,jazykem i rasou. Budou před ní klekat všichni obyvatelé Země, jejichž jména nejsou od stvoření světa zapsána v knize života, v knize toho zabitého Beránka (Ježíše Krista). Kdo má uši, slyš ! Kdo má jít do zajetí, půjde do zajetí. Kdo má zemřít mečem, musí mečem zemřít. Teď musí Boží lid (věřící na Zemi) osvědčit trpělivost a víru.

      Zj.16,verš 18-21
      A rozpoutaly se blesky, burácení a hřmění, a nastalo hrozné zemětřesení, jaké nebylo, co je člověk na Zemi. Tak silné bylo to zemětřesení. A to veliké město se roztrhlo na 3 části, a města národů se zřítila. Bůh se rozpomenul na veliký Babylon, a dal mu pít z poháru vína svého trestajícího hněvu. Všechny ostrovy zmizely, po horách nezůstalo stopy. Na lidi padaly z nebe kroupy těžké jako cent. A lidé proklínali Boha za pohromu krupobití, protože byla strašná.

      Zj.21,verš 1
      A viděl jsem nové nebe a novou Zemi, neboť první nebe a první Země pominuly, a moře již vůbec nebylo.

      Zj.22, verš 5-7
      A řekl mi (anděl provázející sv.Jana v prorockém vytržení): "Tato slova jsou věrná a pravá. Pán, Bůh dávající Ducha prorokům, poslal svého anděla, aby oznámil svým služebníkům, co se má brzo stát : Hle, přijdu brzo. Blaze tomu, kdo se drží proroctví této knihy (Bible sv.)".

      Zj.22, verš 8-9
      To jsem slyšel a viděl já, Jan. A když jsem to uslyšel a spatřil, padl jsem na kolena k nohám anděla, který mi to oznamoval. Ale on mi řekl : "Střez se toho ! Jsem jen služebník jako ty, tvoji bratři proroci, a ti, kdo se drží slov této knihy (Biblí sv.). Před Bohem poklekni !"

      Zj.22, verš 10-16
      A řekl mi : "Nezapečeťuj knihu se slovy tohoto proroctví, čas je blízko. Kdo křivdí, ať křivdí dál, kdo je pošpiněn, ať zůstane ve špíně - kdo je spravedlivý, ať zůstane spravedlivý, kdo je svatý, ať setrvá ve svatosti. Hle, přijdu brzo, a má odplata se mnou. Odplatím každému podle toho, jak jednal. Já jsem Alfa i Omega, první i poslední, počátek i konec. Blaze těm, kdo si vyprali roucha, a tak mají přístup ke Stromu života i do bran města (Nového Jeruzaléma).Venku zůstanou nečistí, zaklínači, smilníci, vrahové, modláři - každý, kdo si libuje ve lži.
      Já,Ježíš, posílám svého posla, aby vám to dosvědčil po všech církvích. Já jsem potomek z rodu Davidova, jasná hvězda jitřní."

      Vymazat
    3. pokud se tam mluví o knihách nepíše se o Bibli ale o knize Života a Knize Beránka božího, Ježíš žádnou knihu nenapsal a Bible byla sestavena až desítky let po jeho odchodu ze Země !! Dodnes lidé nepochopili jeho skutečné poselství a to co je v Bibli sepsáno, skrytě , nechápou !!!!!

      Vymazat
    4. Však to taky nepopírám, že i mnoho křesťanů textům Bible nerozumí a ani nehledají správnou interpretaci jejího obsahu. A jen velmi málo kněží ji věřícím vykládá tak, aby tomu správně rozuměli !

      Vymazat
    5. Problém je ovšem v tom, že i to "správně" si vykládá každý jinak.

      Vymazat
  5. Pamatujete 3 roky zpatky, nejak touto dobou zacatkem leta... letadlo AirFrance z Ria do Parize... zahadne spadlo a do dneska se nezjistila pricina ? Neprezil nikdo.
    Zajimave kouknout na tu pripojenou mapku... ve stejnych mistech se udala tato tragedie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To letadlo tehdy nezmizelo náhodou ! Dohledejte si, kdo v tom letadle letěl, a dojde vám, že ti V.I.P. lidé byli zlikvidováni. Proč ? V tom nemám dodnes jasno ani já ! Podobně tomu bylo s polským letadlem u Katyně - likvidace polských politiků a generality ! A jedou v tom dál, nyní na úrovni plošné likvidace - v USA tornády, v Evropě povodněmi, v Rusku a Austrálii suchem a požáry, v Asii zemětřesením ! Poradce amerických prezidentů Zbygniew Brzezinsky svého času prohlásil, že války jsou neúčinné (pro věc depopulace), a že se musí nalézt účinnější a rychlejší způsoby, jak dosáhnout "optimálního stavu"(dle globalistů max.500 milionů lidí !).

      Vymazat
  6. klima se mění nejen vlivem člověka , nevím co budete říkat a psát, až tu už žádní temní nebudou,a přesto bude počasí extrémní minimálně do roku 2017 - 2020 !!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná bych se nedivil. Někde jsem četl, že změny, které se odehrávají (pokud se odehrávají), tak by měly trvat právě do cca roku 2020 nebo 2050. Zmínil se o tom i Rotschild tuším loni ve svém projevu o tom jak to půjde všechno do kopru... Už si nevzpomínám, jak to přesně bylo.

      Vymazat
    2. Rothschild ze zmiňoval o tom, že jsou tu síly, které oni (jako elity za oponou) už nedokážou ovládat, a že má obavy o osud lidstva. To tedy znamená, že je ohroženo i jejich plánovaných 500 milionů vč. jich samých !

      Vymazat
  7. Tak......Tak?........Tak!

    OdpovědětVymazat
  8. Pomožte nám zneškodnit klimatickou zbraň HARP, pomocí kterého je počasí, smýšlení a náklady záměrně zmanipulované tak, aby tvořilo všemožné destruktivní vlivy!
    http://www.inner-light.ning.com/forum/topics/pomozte-nam-zneskodnit-klimatickou-zbran-harp-pomoci-ktereho-je-p

    OdpovědětVymazat
  9. Děje se to. Ničení celých druhů mořské i pozemské fauny, dá se říci, že celá hejna, vždy však po řádech a druhách. Historie, mimo té z 20.-21. století nezaznamenává ani jedinkrát takové hromady mrtvolek. Já nepotřebuji víc důkazů, že všemocní si hrají s mocnou technologií, kterou před námi léta skrývají.
    Všemocní mají jistě i dokonalejší a průkaznější důkazy o tom,jak krutě jejich vynálezy poškozují vše živé na Zemi a přec...oni se nezastaví před ničím. Chtivost po penězích a majetku je pro ně silnějším motorem, než jakýkoliv soucit s životem (tím myslím jak živočichy, floru, tak lidi).
    Ovšem, hrát si na Boha se krutě nevyplácí.A tak, ač jsem zděšená vždycky, když se někde odehrají taková jatka, přec si jsem jistá, že to pomyslné ucho džbánku se jednou vždy utrhne, A to jak v životě jedinců, tak celých národů.Aneb..všeho dočasu

    dan.

    OdpovědětVymazat
  10. Hrát si na Boha se skutečně nevyplácí i když si všehoschopní myslí opak.Už delší dobu jsem zděšená, když se kdekoliv odehrají taková jatka živých bytostí.Co se ještě musí stát, aby si toho většina vůbec všimla? V lidskou spravedlnost nevěřím.To pomyslné ucho džbánku se utrhne.Člověk dostal od Boha svobodnou vůli a nese plnou zodpovědnost za svá rozhodnutí. Vše dobré i zlé se mu jednou vrátí a to je spravedlivé.Jarmila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Člověk byl Bohem ustanoven jako Správce Života na Zemi. A sami vidíte, co se svěřenými hodnotami pro udržení a rozvoj Života na Zemi dělá. To nemůže uniknout trestu ! A taky se k němu schyluje, to ještě všichni budeme čučet, co se bude dít !

      Vymazat
    2. Vzpomeňte si : 3,5 roku pekla (inferna) na Zemi pro lidi - k tomu se schyluje. A první projevy se již daly do pohybu !

      Vymazat
  11. Dobrý den,
    shlédla jsem oba filmy a okamžitě mne napadla myšlenka - zastrašování.
    Velmi ráda čtu komentáře lidí a tyto mne o tom přesvědčují. Strach, bát se je to nejhorší co můžeme cítit. Dáváme jim tím moc, posilujeme je a sami sebe velmi oslabujeme. Lidé, snažte se nebát, nedávat jim sílu. Oni již moc dobře vědí, že jejich moc se uchyluje ke konci VYDRŽTE!!
    Zdravím Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne, to není o strašení. Tak přemýšlí jen pohodlní a líní lidé. Je to o jisté formě šoku, který má člověka zastavit v jeho lhostejnosti a lenosti, a vyburcovat jej k zásadní akci, aby program probíhající destrukce změnil. Je to v jeho moci. Vždyť Ježíš jasně řekl apoštolům potažmo věřícím, že s nimi bude až do konce věků.A každého, kdo v Něho věří, kdo jej požádá nesobecky, nezištně o pomoc, toho nenechá bez pomoci. Je třeba začít hledat mezi lidmi duchovní rozměr, který je spojuje v jedno šoroširé vědomí lidstva. Je třeba vrátit se k našim počátkům. Tam je klíč k naší další budoucnosti. Akašické záznamy totiž byly na neurčito zavřeny, znepřístupněny, právě kvůli probíhající transformaci vědomí a multidimenzionálního vzestupu lidstva a časoprostoru, v němž lidstvo žije.

      Vymazat
  12. AANO,v době,kdy je kráter vrchovatě vytopen.tak Ustavní soud schválil miliardy na církevní restituce...jsme vskutku bohatá země...http://www.youtube.com/watch?v=9JKvJaJKPPk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Připomíná mi to smutné historické období trojího dělení Polska !

      Vymazat
  13. Koukám že každý druhý se tu modlí v boha.
    Pamatuje si někdo z vás poslední BÍLÉ impérium? Pokud ano,pamatujete si co ho zničilo a kdy?

    Ano křesťanství,které se rozšířilo přesne v tu dobu,kdy se Řím snažíl ovládnout Judeu. Převalit se na druhý bok a nechat se bít je nebezpečná filozofie,která dokázala rozvrátit i obrovskou říši jakou bylo Římské Impérium.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.