4. června 2013

Ano, radary Brdy a Skalky se podílejí na výrobě a posunu srážek

Protože mi přišlo několik mailů od čtenářů, kteří jsou udiveni, co znamenají ty kruhy kolem dvou našich základních "meteorologických" radarů Brdy (u Příbrami) a Skalky (u Olomouce), je třeba zřejmě zopakovat osvětu ohledně tohoto základního tématu.
Ano, radary Brdy a Skalky vysílají frekvence, jimiž zesilují srážky a řídí směr oblačnosti.
Například včera: klimateroristé ještě zdaleka nedali pokoj s povodněmi (jak jsme včera marně doufali) a vyslali nad Česko další dešťovu "frontu" od Polska.
Ta při průchodu přes radar Skalky (Morava) jevila výrazné kruhy, a poté se kruhy objevily i nad radarem Brdy. Je zřejmé, že oba radary toto srážkové pásmo "živily" frekvencemi a spolupracovaly na jeho posunu.
Je to běžná činnost klimateroristů, pozorovatelná vždy, když je v plánu vydatnější srážková činnost. Na blogu je dokumentována mnohokrát, více najdete pod štítky pod článkem (radarové vlnění apod.) Fotky kliknutím zvětšíte.




Animace: http://youtu.be/7Rto7l7d5Vc

Včera byl západ našeho území a jih Německa opět pod vlivem haarpových frekvencí z německých Dopplerových radarů. Obrázek z niederschlagradaru nemám uložen, ale bylo to vidět i na Dopplerově snímku: viz haarpový oblouk u Mnichova.


A ještě bonus:
Čtenář mi zaslal odkaz na fotoexkurzi do obou meteorologických radarů.

Že by tito technici nevěděli,co to dělá za svinčík...

Ukázka: radar Brdy. 



18 komentářů:

  1. oblaky sa tvoria z ničoho ale z toho čo rozprášia z lietadiel. tá chemka dokáže naviazať na seba vodu a hocikde tú nazbieranú vodu môžu "zhodiť". Ak im to však narúšíte pohyblivím orgonitom majú paniku a ich pokusy zlihávajú. Narušenie traba uskutočniť deń pred plánovanými záplavami. sú to amatéry krorý si myslia že prevezmú riadenie počasia na planéte ale to sa im nedarí a ani nepodarí.Už to mali mať uplne zpojazdnené v r 2012 ale ako vidieť na 100 % im to nefunguje

    OdpovědětVymazat
  2. Dufam, ze to nie je myslienka ako roztocit ekonomiku, lebo ked sa nedari rozputat vojnu, tak aspon zaplavy:
    - znicene domy
    - videl som nadseneho blba v TV ktory hned ponukal bezplatne ockovania (toxicke)
    - znicene cesty, mosty
    - ohromne mnozstvo charit, ktore cakaju na peniaze na ucet + cez SMS
    ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ..ceny nemovitosti a pozemku pujdou dolu, a pro ty "ohlasovane prichozi nezvane" tu bude raj...nejhorsi skody na prirode - podemilani pudy stromum, utonula srnci zver - kdysi pycha chovu nasich lesniku, likvidace lecivych bylin, odplavovani urodne pudy, odkryvani "satelitovych nalezist", zaplavovani starych dolu,a aby dostali predpovedim BUDE HLAD, tak bude. zvlastni, ze lide nikde na zaberech neplacou, nemaji strach a zvedave cumi na tu spoustu kontaminovane vody?! co vsechno se anonymne vyplachlo do povodni!!! vychazi jenom jedno z takoveho chovani: zapomeli jsme na odkaz predku a na boha, jsme materialiste, po nas potopa...

      Vymazat
    2. S tím hladem to bude jisté ! Jestli se zednáři dohodli s Babišem (v rámci represí před vyhlášením nwo), měla by cena za bochník chleba během léta vyletět z 30 Kč na 100 Kč. Ostatní jídlo počítejte také že bude 2 až 3 krát dražší. Proto si už nyní budujte potravinový sklad, jinak budete o hladu !

      Vymazat
    3. tu odpornou mouku od Babise uz nezeru, je plna GMO soji, neda se stravit. apelujte na hygieniky a SOI o rozbor vyrobku PENAM, ktere tuto mouku obsahuji. doporucuji prejit na kase obilninove a lusteninove nejlepe ze statu male asie

      Vymazat
    4. No, nevím nevím, Monsanto prodává svoje semenné jedy už i tam !

      Vymazat
    5. peo Anonymní 5. června 2013 1:40

      Možná to byl jeden z důvodů, proč ty povodně vlastně byly : "co vsechno se anonymne vyplachlo do povodni!!!"

      Vymazat
  3. Zpojazděné to mají velmi dobře. Když bylo nejhůř v Pasově na Dunaji, poslali déšť k pramenům řeky Moravy, aby tu povodeň valící se na Bratislavu do čtvrtka dobře posílili. Nepřestanou, dokud tu zůstane kámen na kameni a klidně si to kdykoliv zopakují. Co nespláchla voda, sežerou plísně a mšice. Později nás zase klidně upečou a voda nebude žádná. Co všechno se musí stát, abychom se propracovali k podstatě tohoto likvidačního chování elit? Zatím se už dlouhé roky krmíme donekonečna se opakujícími polopravdami a důkazy, kterými nelze ani podpořit konkrétní obvinění, natož zjednat nápravu. Všechny dostupné informace fungují jen na oblbnutí těch zvídavějších. Hostie všem, víno pouze vyvoleným.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Hostie všem, víno pouze vyvoleným."no, konecne jste kapli na to prave orechove!!!Kdo by to TAM hledal,ze? Vzdyt ovladaji vse pres ideologii starou 2000let.

      Vymazat
    2. pro Anonymní5. června 2013 1:26

      Jednoduché myšlení, jednoduché úvahy a soudy. Nebojte, však se své "odměny" dočkáte i vy :-))))

      Vymazat
  4. Jsem blázen, nebo to už zase vypadá tak, že nefunguje Coriolisův efekt?
    http://www.youtube.com/watch?v=cBsbv0Zrzoo&feature=player_embedded#at=237

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podobá se to podezřele předloňským protestům v Egyptě a Libyi. Zdá se, že "strýček Sam" chystá odstřelit další neposlušnou loutku (Erdogan)!

      Vymazat
  5. no, a o mě někteří tvrdí, že jsem paranoidní : - )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tím potvrzují svou paranoiu, která je skutečná, na rozdíl od vás :-)

      Vymazat
  6. doporučuji se zamyslet nad ekonomickou situací v Česku v letech 1997, 2002 a 2013... ekonomický růst se výrazně propadá, proto je potřeba nastartovat číselně:-) ekonomiku...růst HDP bude jen zdánlivý,jelikož poškození životního prostředí se do ztrát nepočítá.... důležité je,že do ekonomiky se napumpují virtuální peníze, které se seberou z účtů, kam je ukládájí ti,kteří příliš pracují:-)....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako tuhle ve Francii se zdaněním příjmů. Byli tam vysoce zdanění jako trest za to,že si příliš vydělali (podle mínění vlády!) !

      Vymazat
  7. Copak mají asi za lubem? http://zpravy.idnes.cz/otevira-se-tajemny-bilderberg-svetu-vubec-poprve-neodhani-novinare-1ph-/zahranicni.aspx?c=A130606_183607_zahranicni_ipl

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že by oficiální vyhlášení NWO (nového světového řádu) bylo již na spadnutí ?

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.