11. června 2013

Aolian: Rozprašování nanovláken

Ahojky, posílám pěkný popovodňový pozdrav z našeho propláchnutého Pošumaví a k tomu svůj nový příspěvek o rozprašování speciálních chemických vláken. Můžeš jej prosím zveřejnit na svém webu? Díky moc. Určitě se najde spousta všímavých a podnikavých osůbek, které mají podobné zkušenosti. K příspěvku posílám i dvě fotky od Nema, snad budou dostatečně názorné.
Měj se prímově, časem ještě připravím článeček o letošní prapodivné chorobě na lipách.
Srdečně zdraví
A.


Rozprašování speciálních vláken … aneb copak mají globalisti za lubem? 


V květnu mi bylo přáno sejít se ku společné práci s jedním kolegou, který se velice dobře orientuje v klimateroristických aktivitách všeho možného druhu. Společně jsme pozorovali krajinu zalitou ranním sluncem a tu mne můj kolega upozornil na jednu zvláštnost. Zpočátku jsem vůbec nevěděl, která bije. Díval jsem se nechápavě před sebe a mohl si oči ukoukat, ale neviděl jsem nic než štíhlé lesní velikány, borůvčí a strmý svah plný kamení. Teprve po chvíli se mi podařilo zahlédnout zvláštní tenké vlákno, asi půl metru dlouhé a rovné jako pravítko. Nenápadně spočívalo mezi dvěma smrkovými větvemi a jemně pružilo ve slabých závanech větru. Vycházely z něj zvláštní duhové odlesky a při bližším pohledu bylo patrné, že to není jen tak nějaká obyčejná pavučinová nit, nýbrž speciální polymerové vlákno obalené drobnými útvary, které způsobovaly, že se vlákno jevilo jakoby jemně chlupaté.


Po tomto poznání pro mne pak již nebylo těžké pochopit, že rozprašování těchto speciálních vláken patří k jedné hodně rafinované metodě globalistů, kterak vnášet do krajiny různé nanočipy na programování DNA živočišné i rostlinné říše. Kterak skrytě šířit různé virové a bakteriální choroby, zárodky plísní a vnášet do přírodního koloběhu látky oslabující náš imunitní systém. Kterak do nás skrytě dostávat psychotropní látky vyvolávající pocity rezignace, sklíčenosti, nechuti do života a celkové psychické únavy, že nic nemá cenu.

Začal jsem rozprašování těchto vetřeleckých vláken podrobněji sledovat a záhy mi došlo, že nejčastěji jsou rozprašována během slunečných dní, kdy nás to víc láká ven, do přírody... Tato vlákna jsou nejlépe viditelná za ranního úsvitu, když si stoupneme do orosené trávy a díváme se na travní porost přímo proti svítícímu slunci. Jakmile se slunce schová za mraky, vlákna přestanou být viditelná.

Také mám odpozorováno, že rozprašování vláken bývá pácháno letadly, která letí níže a zanechávají za sebou velmi silnou déletrvající bílou až stříbrobílou stopu. Pokud jsem v terénu a zaznamenám čerstvé sprejování toxických vláken, bez váhání si zakryji hlavu kapucí od mikiny a vlezu si pod nějaký rozkošatěný strom s hustými větvemi. Rozprašování toxických látek se učím vnímat intuitivně, abych si proti nim mohl „naprogramovat“ svou vlastní imunitu.

Při našem nedávném pobytu na Plzeňsku jsme se s kamarádem Nemem posadili do hebké lesní trávy nad malebným údolíčkem se starými vrbami a dali si malou svačinku. Jak se tak rozhlížím kolem sebe, sluníčko proti očím, zahlédnu na stéblech trávy i na mladém náletu doubků a břízek ona známá chemická vlákna.

„A hele,“ povídám Nemovi, „už tu ty potvory máme zase.“

Nemo dojedl poslední sousto, popadnul foťák a po chvíli zvýšeného úsilí byla vlákna zvěčněna na těchto dvou snímcích:




Dneska už tyhle pomatenecké snahy zamindrákovaných globalistů spíš parodujeme, ale nikdy nezapomenu na onen šokující moment, kdy jsem spatřil své první polymerové vlákno výstražně se pohupující ve smrkových větvích. Musel jsem na to pořád myslet, i později, za několik dní, kdy jsem kráčel po luční cestě nacházející se doslova v obležení duhově svítivých vláken. Tehdy jsem se obrátil na své astrální průvodce se zvídavým dotazem, jaké mám k téhle šlamastyce zaujmout stanovisko. Bylo mi řečeno, že nemám propadat panice, že tento akt je součástí iluze a pokud se budu energeticky držet v reálném časoprostoru, vždycky budu mít možnost obrany a laskavé pomoci z vyšších úrovní. Dále mi bylo sděleno, že nebezpečné látky z vláken mohou nejvíce ublížit těm, co radikálně propadnou nějakému stresu a nechají se stáhnout do splínu. Tím oslabí svou auru a jejich tělo se stane méně odolné vůči útočícím toxinům. Čím vyšší osobní vibrace své aury si udržujeme, tím méně nás můžou tyto jedovaté látky atakovat.

Asi za tři dny, kdy jsem relaxoval v příjemném podvečeru pod láskyplnými doteky dvou urostlých lip, se mi před očima promítnulo Velké Povzbuzení. Ocitnul jsem se v klidném a harmonickém prostoru, který umožňoval celostní pohled na naši planetu doslova z „ptačí perspektivy“. Svým astrálním zrakem jsem zahlédnul sloup zlatavého světla sestupující z výšin, kterak dorazil k naší planetě a rozlil se do všech jejích koutů. Zlatavé světlo do sebe pohltilo spoustu jedovatých látek rozptýlených ve vzduchu, vodě i půdě (i v tělech živých organismů!) a proměnilo je na volnou energii, která v podobě lehkých bublin vystoupala nahoru, do kosmického prostoru a tam byla přijata do Velkého koloběhu vesmírných energií. Stejně jako tenkrát v dubnu tak i nyní jsem se stal svědkem PLOŠNÉ DETOXIKACE naší planety. Zaplavily mne přívaly jemné energie, cítil jsem, že pocházejí přímo z nadvesmírného Mateřského centra slunečních energií, z Domova moudré Sluneční Paní, jedné z nejstarších bytostí Života. Radostí se mi zatočila hlava. Když celé to nádherné kouzlo pominulo, přemýšlel jsem o tom, jak moc mne dokáže povzbudit setkání s vyššími světy plnými harmonie, pohody a souznění v Jednotě. Už chápu, proč se nás temnáři snaží neustále spoutávat v kleci nevědomého materialismu, abychom vnímali hmotný svět, jež nás obklopuje, jako jedinou realitu. Potřebují nás mít nevědomé, ustrašené a přišlápnuté, abychom se drželi při zemi zahrabáni až po uši v pomíjivých všedních starostech. Tím, že si otevíráme brány do jiných světů, kde vládne radost z tvoření, kde nás obklopuje nádherná krajina plná květin a harmonie a kde jsme zahrnuti vstřícností a přátelstvím, dokážeme se lépe povznést nad zdejší přízemní ubožárnu projektovanou odpadlíky od světla, ne Mocnými - ale NEMOCNÝMI bytostmi se zamrzlým citem.

Brány do světlých astrálních úrovní a harmonických světů si může otevírat každý z nás, nutno však k tomu podotknout, že předtím je potřeba si vizualizovat obří kyj, kterak nad námi důkladně rozbíjí hutný temný dekl. Když totiž temnáři zjistili, že stále více osob žádá o pomoc z vyšších světů, snížili se k pěkné přízemnosti. Nasměrovali své počítači řízené posluhovače k tomu, aby nad námi začali tkát temné příkrovy (štíty) znemožňující naši komunikaci s úrovněmi vyššího bytí. Postačí však trocha zkoncetrované mentální energie a dekl nad naší hlavou se rozpadne na volnou energii. Zbývá ještě dodat praktickou informaci, že energie používaná na výrobu deklu pochází hlavně z nízkovibračních energetických produktů rozumového ega a úplně nejčastěji z vlastních strachů. A o který typ energie se jedná? Je to základní výstavbová energie TORI používaná na tvoření ve hmotě. Pokud k tomu rozbíjení hutného deklu kyjem zadáme, že „provádíme zpětnou metamorfózu zhutnělé energie TORI na volnou energii a stejnému rozkladu podrobujeme i veškerou energii spolupůsobící černé magie“, měla by se brzy dostavit kýžená úleva a pocit bezpečí.

Nedávno, po jednom náročnějším energetickém čištění krajiny, kdy jsem děkoval spřáteleným bytostem za vydatnou pomoc, obdržel jsem od nich tuto odpověď:

„Dokud budou ve hmotě bytosti usilující o nápravu systému, o vypořádání se s vlastní minulostí a o uzavření starých vývojových cyklů, budeme s tím moci pomáhat. V případě globálního nezájmu se však zdejší časoprostor, kde se tyto záležitosti řeší, přirozenou cestou uzavře a rozběhnou se radikální očistné procesy přes výpaly ohněm.“

Takže, temnáři, ať děláte, co děláte, nemáte na vybranou, Univerzální Rozklad si vás stejně najde a budete s láskou podrobeni kompletní zpětné metamorfóze :-))))))))))))))))






21 komentářů:

  1. Minulú jeseň bola takými vláknami pokrytá celá neďaleká lúka. Boli viditeľné len pod určitým uhlom. Mysleli sme, že sú to pavučiny, aj keď nám bolo čudné, že sme si niečo také dovtedy nikdy nevšimli. No fuj !
    IvH

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aolian si také rád v příjemném podvečeru láskyplně vypíná a zapíná svůj čakrový systém..:)
      Já už bych se přimlouval za ignorování těchto poplašných zpráv, které mají za účel prohlubovat iluzi hrozby, strachu a oddělení. Jak říká Iva Adamcová - Vše je dobré a my si to vybrali:)
      Jan

      Vymazat
  2. Aoliane, Orgonete - moc děkuji za tento pozitivní příspěvek, který mě ještě více naplnil světlem. Kéž jsou všechny bytosti šťastny. Sun777

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sun777, nemáš náhodou billboard před Lipůvkou a již dříve před odbočkou na Kuřim? Moc pěkné. K tomuto přání se také rád připojuji. Tak to asi bydlíme nedaleko od sebe. Měj se moc hezky. Mate

      Vymazat
  3. Pokud to nejsou vlákna pavoučků je to nářez. Fakt je ten že jednou jsem byl s autem v přepršce lepkavého rosolu a stěrače to rozšmouhovali tak že jsem přes tu oponu skoro neviděl a vystříkal celou nádržku abych se sajrajtu zbavil. Takže nám dopřávají na nás padaní čehokoliv a mne po zkušenostech na vlastní oči nepřesvědčí nikdo že ne.

    OdpovědětVymazat
  4. Na fotkách jsou pavučiny nebo ty vlákna?

    OdpovědětVymazat
  5. nekteri droni-pavouci jsou nadrzo vypousteni z letadel, aby na zemi pokracovali v natahovani techto nanovlaken i pod korunami stromu a v domech. par takovych jsem uz znicil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to nam ho vyfot ne?

      Vymazat
    2. Přesně tak. Před půlstoletím jsme takhle bojovali proti americkému broukovi - mandelince.

      Vymazat
  6. Vlákna jsou samozřejmě viditelná jen ráno. Později se z nich vypaří voda. A nebo ten pavouk dokončí pavučinu, takže neuvidíte jedno vlákno, ale celou síť.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. takže tam máme hledat původce těch záhadných pavučinovitých chuchvalců, co jsou všude možně na zemi i ve větvích stromů v nedalekém lese ? Já to tam pozoruji od letošního dubna !

      Vymazat
  7. dakujem za krasny clanok, konecne nieco pozivitne:) nevsimla som si este tento ukaz, ale poslednu dobu - rano, ked idem do roboty a nez prejdem k brane, tak mam na tvari pavucinu(?alebo nie?):)
    priznam sa, ze tato stranka a vsetky tieto clanky ma celkom deprimuju...
    nakolko mam pocit, ze velmi malo ludi vie, co sa to vlastne na nasej oblohe deje, pricom si myslim,ze ich to aj tak nezaujima. tato doba je tak zla a smutna ze kazdy riesi len svoju existenciu, ako prezit a uzivit rodinu.
    Nebolo by zle viacej sa zviditelnit a dat vsetkym najavo, ze nieco nie je v poriadku a ozrejmit nejaky sposob ako sa mozeme chranit, pripadne ako "mysliet"...

    OdpovědětVymazat
  8. Ještě chybí dát to pod mikroskop.

    OdpovědětVymazat
  9. Ta nanovlákna jsou nejen v přírodě, ale i v domácnostech. Podívejte se dobře po svém bytě. Jsou často mezi nábytkem a zdí- jsou to vlákna bez ladu a skladu, jaké by pavouci vůbec netkali, nehledě na to, že ty pavouky tam ani neuvidíte.

    V poslední době také pozoruji, jaká zkáza se chopila mé zahrady. Jako by temnáři vynalezli GMO housenku, která žere bez rozdílu naprosto VŠECHNO. Listy rostlin, jedno jestli plevele, ovocných stromů či užitkových rostlin jsou děravé jak řešeto. Do toho všemožné nemoci a plísně, které napadly takřka všechny ovocné stromy. Příroda se tomu ovšem brání jak může všemi silami. Květy jahod, také něčím napadené sice uvadají, ale jiné květy vydrží a zdá se, že úroda jahod bude nakonec bohatá. Také jsem si všimla, že zmizely nejen včely, ale i kobylky. To ovšem bude spíš „zásluha“ těch podělaných trávníkářů, kteří dodnes nepochopili, která bije a pěstují si a neustále kosí ty své s prominutím zasrané trávníčky na úkor celé divoké přírody. Je fakt že včely nejsou, ale zase přibyly pracovití čmeláci, kteří se snaží opylovat rostliny, co jim síly stačí. Všimla jsem si jednoho zvláštního čmeláka, jakého jsem předtím nikdy v životě neviděla. Dala bych mu jméno spíše včelák, protože připomíná svým vzhledem včelu, ale přesto je to typický čmelák, s takovým tím velkým sosákem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O té miniaturizaci šmírovacích a záškodných prostředků zpívá s nadsázkou třeba Pepa Nos takto : Já jsem agent sí-á-ej, dej si pozor, já jsem zlej : mám kameru v nosní dírce, a kulomet skrytý v sirce...

      Vymazat
  10. http://www.vzostup.sk/kuthumi-agrippa-zanedbavane-opomenute-dite

    OdpovědětVymazat
  11. Díky za tu poznámku o kyji - ne poprvé,že :-D
    Po emailu mi přišla jedna prosba ohledně chemtrails ...... hledá se "achillova pata" celého toho kolotoče s modifikací počasí. Nejdříve mi to přišlo trocha k smíchu. Stačí přece jedna malá sluneční bouře, která vypne celou elektrickou a info síť a je to ...... byla jsem ale upozorněna, že řešení má vzejít od člověka. Určitě je řešení tak jednoduché a máme ho stále před očima .....
    Dneska při pohledu na modrou oblohu s mráčkama bez jediného letícího letadla jsem chvilku měla pocit, že přesně vím o čem to je ..... a pak přiletělo jedno čárovací letadlo a bylo to pryč. Podělanej lidskej faktor :-D
    Jana

    OdpovědětVymazat
  12. Zdravím a pozdravuji. Připomělo mi to můj výlec před třemi roky, byl jsem z toho hodně překvapen, když jsem to viděl. Šel jsem takhle po poli a najednou si všímám, že jsou okolo mne všude na zemi spousty vláken.

    Bylo to tenkrát pozdní říjnové odpoledne, tak jsem to přiřadil pozdnímu babímu létu, ale teď když si přečítám článek, mě napadá, že by to muselo být sakra pavoučků, aby pokryli celé pole (opravdu celé). No, každopádně to mám vyfoceno, adresa
    http://pho.to/2ZEA0

    Pokud se někomu podaří udělat ten mikroskopický rozbor, velice rád bych to viděl, ať se daří

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A proč ti pavoučci-droni proč ty vlákna vyrábějí, k čemu je to potřeba ?

      Vymazat
  13. Myslím, že jim přidáváte zásluhy, vytváříte podhoubí pro více strachu a obav z bezmocnosti situace, děláte z nich nadlidi. Jim se to ovšem náramně hodí do krámu a navíc s toho ještě mají prču. Přejte jim ze srdce mír a lásku v duši, nechť k nim promluví světlo a láska.

    OdpovědětVymazat
  14. Mal som viziu vo sne,tie vlakna sa spajaju do stvorcovych utvarov a skodia stonasobne viac ako samotne vlakna

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.