8. června 2013

Chemopočasí z Chebu a Orlíku

Zdravím Orgonete. Čtu Tvúj blog dlouho. Přes 2 roky fotím a natáčím videa chemáče z Chebu. 5.6.2013 jak se u nás po dlouhé době rozjasnilo a klimouši létali jak zblblí. Už po druhý jsem si všiml převrácený duhy pod chemodekou. Asi to svinstvo láme světlo jinak než voda. Prvně to bylo na rybačce na Orlíku minulé léto.V příloze zasílám foto. A popíračům chemtrails můžeš doporučit flightradar24.com. Já jsem si ho pustil v době náletů a světe div se - z 5-ti letadel co jsem měl nad hlavou mi zobrazilo jediný.I to mělo zjevně emisku v pořádku, protože po něm nebyla žádná čára. V případe,že bys měl zájem zverejnit nějaký fotky či videa chemáče z Chebu,můžu to hodit na ulozto.cz. Hooodne zdaru při tvorbě blogu a otevírání očí ovčanům.

Orgonet: Díky! Myslím, že je dobré zveřejňovat pozorování z různých míst, byť jsou podobná jak vejce vejci, protože třeba pomohou někomu pochopit, že chemopočasí vládne úplně všude ...










21 komentářů:

  1. http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/283091-jurcovic-treba-sa-pripravit-na-extremy-budu-castejsie-a-prekvapivejsie/

    -nazdar podla toho čo trdí ,,tak to vyzera že tie mraky teda ta leja čo bola nad českoma nemeckom,,,bola stiahnuta z afriky...

    OdpovědětVymazat
  2. Zprávy z Chebu potvrzuji, hnojili nás jak se dalo. Chemtrails se táhli přes ašský výběžek až do Německa.

    OdpovědětVymazat
  3. Je mozna dobre si taky uvedomit, jak veliky obzor lze beznym pohledem videt. Letadla vypousteji chemtrails typicky ve vysce 10-11 km. Praskujici letadlo lze videt klidne i ze vzdalenosti 100 km. Ja treba vidim na Praze-vychod letadla, ktera dle "Flightradar" prave minula Plzen...

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, dnes se krásně octuje, tak se přidejte!!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Že by nové, umělé vyrábění lokálních průtrží mračen?!!

    http://imgup.cz/image/96w

    OdpovědětVymazat
  6. http://czech.ruvr.ru/2013_06_01/Na-Zemi-zacala-magneticka-boure/

    1.6.2013 na Zemi začala magnetická bouře a od té doby nefungují sensory na měření aktivity HAARPU! :/

    http://www.theweatherspace.com/haarpstatus-europe/

    OdpovědětVymazat
  7. Už aby se na to vykašlali a dostali rozum ty lidi co to páchají. Čisté počasí všem!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty lidi co to páchají, rozumu pozbyli, jen abyste všichni věděli,a nedělali si o našich mocných iliuze ! Jsou to nemocní mocní, a v tom je ten "zakopaný pes" !

      Vymazat
  8. Už i weby obcí si toho začínají všímat a informovat o manipulaci počasí:

    http://www.malatina.sk/index.php?option=com_content&id=365%3Amanipulace-poasi-jsou-evidentni&catid=44%3Azem&Itemid=73

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak honem opatrnou "masáž" obcím o klimaterorismu. Třeba u starostů obcí a měst získáme i politickou podporu,a Nečas s celou tou svou kolaborantskou sebrankou to budou muset KONEČNĚ ŘEŠIT !

      Vymazat
  9. První dva dny po odchodu dešťového pásu bylo nebe čisté, alespoň v Praze. Ale od včerejška je to zase hnus na druhou. Právě sleduju jak z toho vznikla zase ta pověstná průsvitní vysoká oblačnost.
    Meteocentrum k cirrům uvádí:
    "!!!Mezinárodní tým vědců se nyní zabývá formováním této oblačnosti. Nejvíce cirrů se podle nich vytváří na minerálním prachu a metalických aerosolech.!!!
    Laboratorně se prokázalo, že uhlík nebo spóry nejsou pro vznik této oblačnosti dobrými jádry. Do výzkumu cirrů se mimo jiné zapojily i letouny NASA a bylo také prokázáno, že svou činností může vznik vysoké oblačnosti ovlivnit také člověk."
    Zdroj:http://www.meteocentrum.cz/zpravy/page.php?page=13051001
    Mně i vám je to asi jasné co je to za výzkumné letouny))) Sledují co tam sami nacpali a my jsme ti pokusní králíci pod nimi.
    r.m.
    r.m

    OdpovědětVymazat
  10. nadherna patentovana obloha, jen by mne zajimalo nac pri,,strikani`` mysli ti piloti. nekde jsem cetla,ze US piloti litaj pod nejakym oblbovakem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jsou nadrogovaní jako mariňáci při útoku na "teroristy" a piloti bombardérů za války (i po ní) v Zálivu !

      Vymazat
  11. Zdravím z jižní moravy okolí Pálavy, dnes počasí jak vymalováno modrá obloha, ale aeroklimouši zejména okolo 13.00 řádili jako pominutí div se v luftu nesrazili, jednu chvíli jsem jich na dohled napočítal 13 "sprejerů". To svědčí o jediném celá ta povodňová - klima katastrofa je uměle vyvolané dílo a někdo by to měl šeredně zaplatit

    OdpovědětVymazat
  12. Co chtějí lidi víc, aby uvěřili... To jim tam maj místo roztahovaní chemomraků roztáhnout plachtu, aby si toho začali všímat?

    OdpovědětVymazat
  13. I já mohu potrvrdit, že ihned poté, co se roztáhla oblačnost bylo vidět chemo-teroristy, jak "malují" své chemo-čáro-mraky.

    Zdá se, že letos budou manipulovat počasí obzvlášť vypečeně, viz. letošní mrholení v zimě při mínus 6 stupních, nebo "letní" bouřky na jaře, taktéž z ničeho.

    Otázka je, co je záměrem a co vedlejším produktem.

    Vypadá to, že letos budou hooodně drahé potraviny, jelikož co se urodí, to sežerou škůdci a plíseň. Možná nás "zachrání" Monsanto a jeho GMO "potraviny", které jistě přežijí tyto "přírodní" události. A když ne hned, tak to trochu protáhnou, však oni si zemědělci rozmyslí, jestli budou sklízet GMO, nebo nic...

    Také je třeba rozpustit ledovce, a vytěžit suroviny na severním pólu. Zajímavé je, že na severu ledu ubývá a na jižným pólu ho přibývá.

    Taky jsem se musel smát tomu, jak na novinkách jistý meteorolog prohlašoval, že vše je v pohodě, jenom si nedokážou vysvětlit tu tlakovou níži nad ČR, jelikož se jedná o anomálii.. To asi neví nic o té anomální tlakové výši nad severním pólem. Na můj vkus trochu moc náhod. (Od hurikánu Katrina, se u pobřeží JuEsEj také vyskytla konstatní anomálie, která odráží všechny hurikány jdoucí tím směrem...)

    Jo, a abych nezapomněl, bavil jsem se s jedním zemědělcem a ten tvrdí, že letos dochází k nevysvětlitelným úhynům dobytka - krávy, kozy, ovce. Dřív to uhynulo maximálně, když se to zedmulo, ale dnes to hyne a nikdo neví proč. Takže to vypadá, že ještě budem amíkům vděčný za jejich steroidové turbo krávy, krmené GMO kukuřicí.

    Dobrou chuť přeje doktor Mengele.

    Já osobně to vidím na brzký boží zásah, tedy alespoň v to doufám.

    Nakonec se vše v dobré obrátí, protože lidi si na hlavu kálet donekonečna nenechají. U nás možná jo, ale ve světě se dějou věci ze kterých mocipánům půjde hlava kolem. Oni sice ty krize a násilnosti vyvolávají sami, ale dost lidí už ty jejich podfuky prokouklo, takže se to dle mého názoru zvrtne tak, že mnohým polezou oči z důlků.

    Hodně štěstí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/zhrnutie-zauj-mavost-od-cobru-k-udalosti

      Vymazat
    2. Anonymní8. června 2013 21:23

      moja reč !!! pocuvajte vecer od deviatej www.slobodnyvysielac.sk a dozviete sa mnoho zaujimaveho (uz tam spominali viackrat orgonet :-) )

      Vymazat
    3. Klimouši na to čekají, třesou se, kdy už to bude ! Co ? No až se lidi nas.rou, a způsobí revoluce proti globalistům, klimateroristům, monsantům atd., aby nás mohli utopit v krvi jimi připravenou a vyvolanou 3.světovou válkou. Pochopte, že ONI ji už mají na nás připravenou !!! Je jen otázka času, kdy a jak se to spustí, co ONI zvolí jako spouštěč. Že to bude zase nějaká ohavná zvrhlost, ani nemusím připomínat !

      Vymazat
  14. http://www.novinky.cz/zena/303186-astrolog-antonin-baudys-stesti-je-predevsim-interpretace.html

    OdpovědětVymazat
  15. Totéž mohu potvrdit ze včerejšího dne u nás v Turnově (Liberecký kraj)- jakmile se protrhala oblačnost, sprejovali jako blázni.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.