11. června 2013

Chemtrails v Kyjově 9. 6. 2013

Ahoj Orgonete, posílám Ti zajímavé fotky, které jsem pořídila dnes (9. června) kolem 19.30 hodin u nás v Kyjově. Ale spíš než zajímavé jsou vlastně smutné, alespoň já se tak cítím už dlouho...snad to již brzy skončí...
Těch letadel bylo během pár minut tolik, že se to ani nedalo spočítat!

Díky za případné vystavení. Jinak u nás se mi takový pohled, zvlášť v poslední době, naskytl již vícekrát, ale tentokrát se mi to podařilo i vyfotit.

Měj se.

Orgonet: Díky! Tyto husté chemtrails bývají stříkány tam, kam klimateroristé hodlají přitáhnout během asi tak 24 - 48 hodin hodně vody v mracích - tvoří jakési "čelo", přední okraj umělé fronty. Myslím, že právě to se na Moravě včera stalo.






20 komentářů:

  1. Zdravím. Takové a podobné fotky jsem nafotil v neděli 9.6. kolem 2. a 7. hodiny večerní na třinecku, pokud by měl Orgo zájem, rád zašlu.
    Už mě i napadlo, že by se mohla vytvořit nějaká on-line mapa ČR takovýchto fotek, samozřejmě s nějakým správcem nebo automatem, podobně jak tomu je u nedávno zveřejněné mobilní aplikace. Já bych si osobně na to netroufl, ale určitě by se mohli najít nějací nadšenci :)
    Mějte příjemný den.
    Honza J.

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, v neděli to byl humus, já jsem taky kousek od Kyjova, to už jsem dlouho neviděla. Bylo krásně vidět, kdo sype a kdo nesype, na obloze byl ten den celkem provoz.
    Lvice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo kdo na obloze sype, tomu to sype i do pokladničky. Ostatní si o tom můžou nechat jenom zdát :-)))

      Vymazat
  3. Luisa Muratori říká, že je nám tím bráněno v napojení na sílu Vesmíru. Není Slunce, na obloze je poklop z hliníku a jiných sajrajtů, takže nás zavírají. O té Luise se to dá dohledat na youtube.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gravitační sílu stejně žádný hliník nezastaví.

      Vymazat
  4. Navrhují udělat na orgo sbírku a vylepit plakát třeba u D1,kde jezdí auta šedesátkou.Snad to zbytek národa trkne.Zkuste to neznalému vysvětlit in natura.Bude si klepat na čelo a říkat o vás,že jste na hlavu.Ano,většina lidi mají mozky vymyté a povodněmi to není.Nepochopí,neuvěří...

    OdpovědětVymazat
  5. Úplně stejně to vypadalo i ve Bzenci :-) natáčel jsem video z balkonu,taky brzo pošlu :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Pred pár dňami som zistila silnejší príval bieleho svetla /v sebe/. Nielen pri zaspávaní, ale aj cez deň.
    Slnko a energie nás chcú potiahnúť do vyššej úrovne, no a tí-oní vedia ako nám to znemožňovať.
    Wake up, aspoň o tom hovorme tým, čo si nevšímajú... viac hláv, viac rozumu, že vraj.
    B

    OdpovědětVymazat
  7. Jen bych chtěl říci,že takový pohled vidím každé ráno tady v praze.Letos jsem si dal hodně záležet a pozoruji každé ráno oblohu a přesně takový pohled, se mi každé brzské ráno naskytne,když se chystám do práce.(Teda pokud není zrovna pod mrakem,a že letos teda moc jasná obloha zrovna není) Díky za foto

    OdpovědětVymazat
  8. fotky oblohy z ruznych stanovist jsou take tady
    http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/kam/prohlizec.html?cam=praha_libus2

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem z toho taky dost smutná a cítím beznaděj, taková bezmoc je deprimující...pozoruji oblohu už od loňského roku.Někdy si říkám, co to tam sedí asi za lidi v tom letadle?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tím jsem si také prošla před časem,pak mi došlo,že to je přesně to co chce,zednářská elita aby lidstvo bylo apatické,permanentně vystrašené a tím pádem poslušné a odevzdané stádo nemyslících ovcí.Věřím jedině sobě, svému srdci,rodině a matce přírodě.Raduji se z každého hezkého dne,kdy svítí slunce na modré obloze a v duchu mu za to poděkuji.Také myslím s láskou i na vodu,protože ta umí přijímat energetické informace. Klimoušové se u nás také o ledacos pokoušejí,sprejeři poletují,burácejí ve dne v noci ale proti přírodě a vesmíru nemají šanci.

      Vymazat
    2. oni vědí koho tam mají...a s jakými rysy...možná i někoho, kdo má potíže finanční nebo máslo na hlavě...kdo ví...to je jen doměnka...zajímalo by mě, zda je zobrazuje radar...nebo zda mají trakovou techniku, že i ten oblafnou a sami mají info o letech z radaru a ti druzí , normální letadla, třeba ne...třeba nějaké rušení...kdo ví...opět doměnky..

      Vymazat
    3. Mnohé z těch chemoplánů zřejmě nemá živé piloty, ale jsou to jen stroje řízené na dálku nebo jsou nějak jinak roboticky vybaveny. Důležité je, že tam v nich již NEJSOU LIDÉ !!! Proto ten cynismus z nebe na nás !!!

      Vymazat
  10. Něco podobnýho jsem viděl v onu neděli 9.6. u své garáže na Větrné Hůrce v Hodoníně. Mohlo být kolem 14:00. Připadá mi to jako vyvolávání deště.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Svého času běžel v TV americký film o vyvolávači děště (Stormbringer = ten, co zasévá,tvoří bouři) pomocí zvukových vln. Ti současní to povýšili na ikstou !

      Vymazat
  11. STOPY ŠIROKÉ A NEROZPOUŠTĚJÍCÍ SE JSEM POZOROVALA V SEVERNÍCH ČECHÁCH I V ŠÁRCE V PRAZE. NEBYLO TO ZA LETADLY, CO STARTOVALY Z RUZYNĚ, ALE BYLY TO ŠEDIVÉ LETOUNY ZŘEJMĚ VOJENSKÉ VE VĚTŠÍ VÝŠCE. TYPICKÉ BYLY STOPY VE TVARU KŘÍŽE. JELIKOŽ NAŠE VLÁDA POVOLILA AMERIČANŮM PRŮLETY VOJENSKÝCH LETADEL, JE TO CELKEM JASNÉ. TAKÉ JSEM JIŽ ONEMOCNĚLA CHRONICKÝM KAŠLEM, KTERÉHO SE NEMOHU ZBAVIT.

    OdpovědětVymazat
  12. Co stím udeláme přátelé!?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.