7. června 2013

Další podivné mraky, tentokrát v ČB

Zdravím orgo
Posílám pár fotek, pokud prosím můžeš doplnit svůj  článek o tyhle fotky.Mraky mají stejnej tvar,jako by se z nich něco sypalo.
Foceno v Českých Budějovicích.
Měj se fajn.
Martin

Orgonet: Velký dík! Tyhle mraky dobře pamatuju, ale zrovna nebyl po ruce foťák, tak si říkám, že si snad někdo jiný taky všimne (:-))), a už jsou tady ...









31 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. no chtelo by to byt pripraven a ve spojeni s lidmi v ruznych lokalitach v cesku, a jakmile se neco takoveho spusti , udelat sebrat vzorky a udelat rozbor..., mozna je opravdu cil udelat z lidi apatycke loutky ci krok po kroku otroky co nebudou proti nicemu protestovat..museli jste si vsimnout, co vsechno si dovolily minule vlady a lide nemeli zajem pochopit ze jim jde vyslovene o budoucnost a tim padem i o zivot...udelat vzorky si rikam a zmedializovat to...armada muze na neci pokyn tohle delat napr. z ameriky, drive z ruska..co my vime kdo tomuto svinstvu veli...ze by z tech mraku padal jen smog? drive nepadal..

      Vymazat
  2. BTW, všimli jste si, že už práškujou jenom vnoci? Mají strach, protože vědí, že už to ví hodně lidí.

    Guess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel, mnohdy práškují již 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Nectí ani víkendy:-) V noci,když je klid jsou jen lépe slyšet nad mraky. Nad Evropou létá samo peklo poslední rok. Před tím občasně, ale teď furt.

      Vymazat
    2. Ano, prakticky každou noc co chodím na procházku slyším letadla... :-(

      Vymazat
    3. No nevím, včera zrovna, jen co se po rozlití octa tentokrát na plevel v cestách objevila modrá obloha nademnou, už letěl docela nízko čtyřmotorový tanker tu díru zalátat... :-))) Ale nepovedlo se :-)
      Marcel

      Vymazat
    4. pro Anonymní8. června 2013 10:30

      To bylo naprosto přesný, pravdivý a výstižný : "Nad Evropou létá samo peklo poslední rok. Před tím občasně, ale teď furt." A věřte, že v tom mají ponořené pařáty i samotní pekelníci zatraceně hluboko !

      Vymazat
    5. Mohl bych se zeptat jak pouzivate ocet? proti chemtrails

      Vymazat
  3. Na těch fotkách to vypadá, jako by se jim z toho chemobordelu něco uvolňovalo. Asi to blbě namíchali :)

    Guess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Něco podobného je vidět i nad Č.Krumlovem. Ten spad byl izolovaně v mohutném sloupu přímo nad městem a nikde jinde! Vypadalo to, jakoby se z chemodeky prášilo v takových tenkých vlásečnicích, kterých byly tisíce hustě vedle sebe. Ten spad končil náhle jako když řízne nožem asi 200 m nad zemí. Spad stál asi 40 minut na místě bez hnutí, a pak ho něco začalo posouvat SV směrem, přičemž se ty vlásečnice natahovaly do délky jako když šponuju gumový provaz možná na délku až 10 km ! Bylo to svinstvo žluto-bílo-šedé. Zajímalo by mě, co na Krumlov ti parch.nti sypou, protože to nebylo poprvé, co to sleduji !

      Vymazat
  4. Moc hezké fotečky, mráčky vypadají tak úplně přirozeně ,:-)) kohopak by napadlo, že s nimi není něco v pořádku, viďte..?:-))Co všechno jsme ještě ochotni na sebe nechat spadnout, než začneme přemýšlet a procitat ze snu? Jen se pořádně dívejte lidičky na oblohu a pozorujte co se děje s počasím i kolem vás!!! Z.

    OdpovědětVymazat
  5. No, že by sama matka příroda byla až takhle mocná čarodějka? Pochybuji...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je daleko mocnější...

      Vymazat
    2. Velký voči ! Klimouši prostě ničí systematicky život na Zemi, jen nevíme dosud proč nebo na čí rozkaz !

      Vymazat
  6. Mně to naopak připadá, jako by to něco od země "vysávalo".
    Avšak, každý rok nás výtvory harrpistů či chemtrailistům překvapují něčím novým. Každý rok máme unikátní oblohu, jakou lidské paměti nepamatují. Zdá se, jako by obloha byla už tolik přesprejovaná ,že už tvoří nepochopitelné "vzorce".
    Vážím si takových fotoreportérů, kterým není zatěžko vzít foťák a tyto anomálie nám vyfotit, poslat a díky také Orgonetovi, který nám ty obrázky sem také vystaví. Díky

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/seda-je-teorie-zeleny-strom-zivota-aneb-transformace-do-5-dimenze

      Vymazat
    2. Něco takového, co "něco" vysává až od země taky existuje. Pozoroval jsem to loni dalekohledem. Vypadalo to jako tenoučké vortexy, hadovitě se svíjející. Vedly od země až kamsi k chemodece vzhůru. Jejich "tělesa" vypadala jakoby složená z nějakých černých částeček, které v těch vortexech rychle rotovaly. Těch vortexů bylo v řadě snad 50 ! Budilo to dojem, jakoby tvořily nejakou stěnu či clonu !

      Vymazat
  7. v pátek už sprejovali od svítání.co maji v plánu ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám jedny.. Z Příbramska: http://imgup.cz/image/964

      Vymazat
    2. Asi utopit sever!:
      http://imgup.cz/image/96w

      Slušně jim nakládaj!:
      http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/kam/prohlizec.html?cam=jizerka

      Vymazat
    3. Co mají v plánu? Doporučuju sledovat radar. Ať už meteopress nebo bourky. Snímky mluví naprosto za vše, bouřky, bouřky a zase bouřky, a to ne ledajaké!

      Vymazat
    4. Povodně v pondělí a úterý ! Vždyť už o tom mluví i Nečas v TV !

      Vymazat
    5. Takže se Nečasovi už taky něco doneslo, ale protože je lokaj kabbaly, musí držet hubu a krok, pokud nechce padnout, a přijít o všechno, a lidem jen bezmocně mlžit a plkat na kamery krávoviny !

      Vymazat
  8. Vypadává z nich ten chemický hnus jako je někdo ždímal. Umělá metalická kondenzační jádra se asi nadměrně hromadí v mráčcích a pak z nich takhle zrychleně vypadávají. I já jsem to ve středních čechách pozoroval, především ráno.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  9. No a nepadají z těch chemomraků těžké kovy? Kvůli tomu že jsou těžší než voda?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky už mě napadlo, že se to z oblohy z chemomraků sype kovový prach !

      Vymazat
    2. Pak by museli mít klimouši snad celé fabriky, kde by vyráběl jen ten prach při tom množství jeho spotřeby !

      Vymazat
  10. co tak trocha romantické oblohy ........ sad but true
    http://skywatch.rajce.idnes.cz/Sunset_29.5.2011_Sunrise_30.05.2011/

    OdpovědětVymazat
  11. čau děcka, si jde člověk na výlet a vidí za plotem JZD chcíplé krávy... pak jde po zahradě a vidí, jak je ledasco olezlé plísní - už v červnu ---- pak se podívá na oblohu a vidí, že je pod mřížemi z chemočar ... kdybychom nebyli milovníci života a nehledali na něm to krásné, tak bychom byli velice smutní - ale co dělat, máme děti - musíme tu být pro ně a fungovat, rozhodně ty malinký nenecháváme očkovat a podobně - věřím, že naše pozitivní myšlenka má větší sílu než všechna ta chemie - nakonec i ty chemické prvky jsou z přírody, jen pomatenou lidskou myslí "naprogramované" jinak a škodlivě. Je na čase vrátit se do přirozena, planeta má na to své nástroje, vnímám ji jako nejinteligentnější bytost a věřím, že když si poškrábe všechny ty pouštní exémy, co jí civilizace za tisíciletí udělaly a použije nějaký ten hojivý balzám, zbudou tu jen ti, kteří se řídí rozumem srdce a nastane zas ráj na zemi. To mi nějak dává sílu jít dál a když vidím tu zkázu, prostě se omlouvám za nás lidi, říkám přírodě, že ji miluju a prosím, ať už udělá nějaký rozbřesk, protože těm, kdo touží žít v míru a pokoji a radovat se ze života, se to v tomhle prostředí moc nedaří - fakt se člověk musí hodně ovládat, aby totálně nepropadl skepsi - a hanbě - vždyť my lidé totálně ničíme i ostatní druhy, které tu žijí s námi. Vysvětluji si to tím, že mysl mnoha lidí je ovládaná hadem - v češtině velmi zajímavé slovo - zvukově stejné jako hladem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z uniklých zednářských oběžníků pražské obedience víme, že globalisté chystají provést v blízkém horizontu několika let na Zemi takové změny, které neumožní lidem na ní dál žít. Že to bude pravé peklo na Zemi, jak doslova napsali ! Takže jsme zřejmě na počátku té naplánované destrukce. Přežít tady budeme moci prý v podzemních městech nebo v koloniích na Marsu (mimochodem tam globalisté už několik kolonií delší dobu budují v utajení před veřejností. Ale vždyť už to víte : nic není tak utajeno, aby to nakonec bylo zjeveno !)!

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.