2. června 2013

Dobrá zpráva: německé radary vypnuly haarpové frekvence do ČR

Klimateroristé vytvořili povodně dle svého plánu, v Čechách, Německu i Rakousku, s pomocí technologií, které jsou popsány již v pátečním článku a které se v dalších dnech opakovaly a vhodně doplňovaly. Viz http://orgo-net.blogspot.cz/2013/05/snaha-o-radarove-povodne-30-5-2013.html .

Rozhodující pro vytvoření extrémních srážek byly zřejmě frekvence Dopplerových radarů z Německa, zobrazující se na radarových snímcích jako tzv. haarpové kruhy. Od pátku až do dneška byla západní část ČR od severních až po jižní Čechy pod vlivem propletence několika haarpových kruhů z radarů od Drážďan až po Mnichov. Na území pod vlivem haarpových frekvencí spadly extrémní srážky. (Samozřejmě k nim přispěly i jiné klimateroristické techniky, kterým se budeme věnovat jindy.)

Dobrá zpráva pro Česko je, že dnes navečer byly vypnuty frekvence z německých radarů zasahující do Čech, čili zmizely tam kruhy, a zůstaly již jen kruhy na jihu Německa a v Rakousku. Tam má zřejmě ještě pár desítek mm připršet. Asi Dunaj není ještě dostatečně naplněn.

V Čechách by ještě pršet mělo, ale mělo by se to již zklidňovat. Pokud klimateroristé nezmění názor a opět svými haarpy nepřitopí a nenašlehají další koláče umělé oblačnosti nesoucí tisíce tun vody.

Snímky: http://www.niederschlagsradar.de/

Typický obrázek od pátku do neděle: haarpové kruhy z německých radarů se prolínají nad západní částí ČR.


Neděle navečer: v Čechách ještě prší, ale zobrazení srážek již nevytváří ostré hrany kružnic. To znamená, že haarpové frekvence německých radarů směřující nad Česko byly zřejmě vypnuty, ale působí ještě na jihu Německa a nad Rakouskem.


Detail haarpových kruhů nad jihem Německa a Rakouskem. 


Haarpové kruhy nemají nic společného s monitorovacím dosahem radarů, jehož průměr je mnohokrát větší. Všimněte si, jak velký dosah mají radary na východním okraji zobrazované oblasti (ve střední Evropě dosah není vidět, protože je tam síť radarů mnohem hustší než na východním okraji, takže je to propletené.)





73 komentářů:

  1. ahojte :-)

    Na Moravě se odpoledne a k večeru vytvořily dvě tromby..tromba je to, když se tornádo nedotkne země :-)

    http://www.e-pocasi.cz/silne-bourky/na-morave-se-odpoledne-a-k-veceru-vytvorily-dve-tromby-632.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ja pod jednim stal po prve v zivote jsem videl cca mesic zpet

      Vymazat
  2. Orgo, myslím, že touhle akcí se klimouši tak trochu trefili do vlastního hnízda. Zkusila jsem s několika lidmi mluvit o extrémním počasí (potažmo povodních) a najednou i ti velice racionální připustili, že na záměrném ovlivňování opravdu něco je.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Súhlasím, je to tak. U nás sa dnes v práci všetci sťažovali na počasie. Keď som im povedala, že počasie je ovplyvňované, tak sa na moje prekvapenie viacerí vyjadrili, že ich už táto možnosť napadla. Dokonca sa vyjadrovali, že sú do ovzdušia sypané vírusy na pokyn farmaceutických firiem. Rozprávali sa o tom, že by sme mali proti tomu niečo robiť. Teraz je veľmi dobrá príležitosť dávať informácie o ovplyvňovaní počasia medzi ľudí, pretože už len hlupák si môže myslieť, že to čo sa s počasím deje je normálne. Jana

      Vymazat
  3. Je to možné,nepíská mi v levém uchu....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hele mě taky píská v uších...a to více než dříve....

      Vymazat
    2. Ahoj,

      mi také neé, ale..., pokud připustíme, že výzkumy na ovlivňování počasí běží naplno od WW2, společně s řadou dalších..... a a ááááá stále ti stejní :) chtějí mít po staletí více a více a vííííííce (ač mají jedno střevo, jeden žaludek...) pak bylo by nezodpovědné nezahrnout jistou míru pravděpodobnosti i Orgonetovým aktuálním článkům k tomuto fenomenu, bez ohledu na to, zda jde o úmyslné zveřejňování či nikoliv.

      Vymazat
  4. I to je možné....
    Zima ve ESP, CHR, ITA, střední Evropa....stálé deště (jako dnešní vtip : Asi přestanu chlastat - mám velké okno - vzbudím se a je podzim.....a LÉTO si vůbec nepamatuji... :-) )
    Jdeme do ZIMY !
    Toto léto bude takové jak je dnes.
    Jako rybář mám radost...ale negativní....
    Ryby neberou už asi měsíc, ony asi ví...je to bída no.
    A to nekomentuji to, co to dělá s lidma....negativismus, deprese a neschopnost jít dál.
    Je dobré se nad to povznést :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O víkendu proběhly rybářské závody a nevypadalo to, že by nebraly...

      Vymazat
  5. Dejme společnou meditaci každý den ve 20h. na uklidnění situace v Evropě ohledně velké vody... Díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak se přidejme k této iniciativě ( http://petrabostlova.wordpress.com/ ). Tam společně medituje a se modlí už víc jak 1000 lidí z ČR, Slovenska i naši emigranti v zahraničí.

      Vymazat
    2. Dobry napad, odedneska se pridavam

      Vymazat
    3. Souhlasím..přidáváme se...

      Vymazat
    4. Také souhlasím. Kdo se chce modlit, může se modlit. Kdo chce, může meditovat nebo cokoliv pozitivního, třeba pozitivní vizualizaci. Brbláním nic nezměníme. A k tomu občas zaoctovat.

      Vymazat
  6. Tak tady už mají tak zvaně hotovo.. řeky vylitý..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, ještě nemají dost namlsáno škod a utrpení nevinných lidí. Prší dál, a řeky se také průběžně zvedají ještě na mnoha místech !

      Vymazat
  7. Pomožte nám zneškodnit klimatickou zbraň HARP, pomocí kterého je počasí, smýšlení a náklady záměrně zmanipulované tak, aby tvořilo všemožné destruktivní vlivy! http://www.inner-light.ning.com/forum/topics/pomozte-nam-zneskodnit-klimatickou-zbran-harp-pomoci-ktereho-je-p

    OdpovědětVymazat
  8. Začátkem 90.let jsem si pročítal v pražském Pentagonu archiv nelegální rozvědky. (Podotýkám, že nemám potřebu vidět svět prizmatem konspiračních či špionážních teorií, jakékoli informace si z principu uchovávám jako poznatky, které svůj obsah časem vytřídí samy, a také se samy zařadí do škály hodnocení míry věrohodnosti...)
    Následně cituji z agenturní zprávy čs. nelegála, sedícího koncem 50. let v německém parlamentu : "Západoněmecká vláda prý uvažuje o zřízení husté sítě speciálních reaktorů na změnu počasí, a hodlá ji rozmístit podél východní hranice NSR." Tehdejší studijní (analytický) útvar rozvědky okamžitě sgnalizoval možnost, že jde o diverzní plán, který mohl tehdejšímu socialistickému čs.způsobit rozsáhlé hospodářské škody.Podle slov agenta mohly reaktory silně zvýšit počet srážek nad západním Německem, ovšem na úkor Československa a východního Německa, západní Čechy se měly stát během několika let v neúrodnou pustinu. Rozvědka tehdy zalarmovala vládu a kontaktovala skupinu expertů, zabývajících se konceptem umělé změny počasí. Experti potvrdili (již před 60 lety) že teoreticky i prakticky je koncept možný, finančně ovšem velmi náročný a riskantní i pro samé NSR. Umělé zvýšení srážek může narušit normální srážkový cyklus a způsobit nepředvídatelné škody i NSR... Co k tomuto dodat ? Tehdejší čs. vedení agenta J. po této jim předané agenturní zprávě, kterou si neověřilo z žádného jiného zdroje, zpochybnilo jeho věrohodnost... avšak s vysokou pravděpodobností si J.převerbovali Sověti do svých tenat...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zase pamatuju za socialismu.... jak se lidi smáli Poručíme větru dešti !
      To že američani začali dělat pokusy s ovlivňováním počasí už za války ve Vietnamu je všeobecně známo, čína si rozežene mraky při olympiádě, všichni to ví............a přesto se táááááák strašně diví, když dneska někdo řekne že toto počasí není náhoda a nechtějí tomu uvěřit.

      Kola kapitalismu je třeba roztočit, at´to stojí co to stojí !
      Dříve se dělali války když byla krize.
      U nás v civilizované Evropě by to bylo trapné, tak to tu trochu spláchnem a zas bude co stavět, budovat, renovovat... úrodu taky spláchne voda, tak budem nakupovat a nakupovat od našich EU bratrů abychom měli co jíst...

      Vymazat
    2. Je to jinak ! Dříve se uměle vyvolávaly krize, aby byly války ! A děje se to bohužel dodnes !

      Vymazat
    3. Něco se v tomto ohledu nyní děje v Turecku. Jen aby z ní nebyla druhá Libye a turecký prezident Erdogan další mučedník podobně jako Kaddáfí !

      Vymazat
    4. kaddáfí je mučedník jen pro neznalé...,

      Vymazat
    5. Pro Anonymní5. června 2013 21:15

      To si rád přečtu, čemu v kauze Kaddáfí nerozumím. Můžete začít ...

      Vymazat
  9. ČT24 donekonečna omýlala několik desítek povodnových záběru,které pak používala jako ilustrační video.Absolutně ŽÁDNÉ zprávy ze zahraničí..jenom na zaprdlém čekém písečku..Nova měla vpravo nahoře uporně PLACENOU povodnovou linku...to se PRD VE VODĚ nakapsuje......žádná empatie,žádná ZELENÁ LINKA pro postižené nebožáky...museli by na internetu pátrat,než by nějakou související našli...ČT2 měla v pořadu Celnice na závěr poznámku jednoho z hostu....PŘEŽIJÍ jen MYSTIKOVÉ...pořad byl o Bohu.Muj barometr nadále JIŽ ČTVRTÝ den ukazuje slunečno a vysoký tlak...ptám se...obsluhy radaru a haarpu jsou naklonovaní kyborgové,nebo ovce,hypotékou ovládaní,že si podřezavají větev pod sebou????Fascinuje mě hnupské ignorantsky prováděné zpravodajství,kde jakýkoliv projev pravdivých informací by znamenal konec splácení hypoteky,i jiných nachrapounovaných nesmyslu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to prostě je a ještě nějaký čas bude. Ale běda jim, všem temnářům a jejich servilním slouhům, až jim přijde účet na věčnost. Až to za nimi přijde, mnozí z nich by se raději byli nikdy nenarodili, kvůli tomu, co bude v jejich případě následovat !

      Vymazat
  10. Pořád jaksi nepřipouštíte informaci o tom , že ne vše je práce tak zvaných klima teroristů, například povodně v roce 2003 byly zcela v režii, tak zvaných andělských světů, bylo to zapotřebí k očistění naší země, stejně tak je to s naši planetou, jelikož nedošlo k předpovězeným katastrofám , díky světlonošům, Země pokračuje v čistění / zemětřesení, záplavy , atd./ povrchu.Ano lidé zasahují do klimatu , i jiné bytosti mimo Zemi , přesto Země sama sebe čistí .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Madam nebo pane, nevím jak Vás oslovit, ale krutě se mýlíte. V 2003 to měl na svědomí někdo jiný. Ano, byl to "trest" za prodejnost našich vládních struktůr.My prostě musíme lézt z děstě pod okap. To. že nás chrání i jiné civilizace před velkými katastrofami je pravda. Viz - Čeljabinsk. Nevím, jestli tušíte, co se tam doopravdy dělo a co v Čeljabinsku skladují. V každém případě - plán se nepovedl. I přes negativní práci tupých vlád a jejich přisluhovačů, věřím na meditaci pro dobro Země a práci na našich myšlenkách směrem k vyšší duchovnosti.

      Vymazat
    2. Co se prosím doopravdy stalo v Čeljabinsku? Tyto informace mi unikly, nechal jsem se zaslepit médii!
      Co skladují a jaký byl plán?

      Vymazat
    3. Pokud to myslíte se svým dotazem vážně a ne ironicky, tak čtěte. V Čeljabinsku mělo SSSR něco, jako v USA AREA 51. Byl tam soustředěn ruský špičkový jaderný materiál, jaderné centrum.. Po nastoupení "demokratů", dochází k tajným podpisům a Rusové se dosti velkých zásob nejen jaderných hlavic zbavují. Dost se prodává do USA a obrovské množství se "prozatím" skladuje z ostatních míst, tehdejšího impéria, právě v Čeljabinsku.Něco podobného v Tomsku. Ty místa jsou velmi důležitá. Vezměte si mapu a najděte si jej, pak pochopíte. Američané Rusům vypracovali plán, jak tento arzenál skladovat. V USA se jaderné hlavice skladují v hloubce 1000 m ve speciálních prostorech. V Čeljabinsku podle amerických plánů je skladují na povrchu ve zvláštních kontejnerech dodaných z USA. Ani jeden bezpečnostní pracovník neměl z rozkazů vyšších míst k nim přístup, aby je prověřili. Proti tomu se postavili všichni čestní vysocí armádní činitelé,čestní lidé z rozvědky a čestní vědci, kteří již v roce 2003 požádali ruského špičkového vědce(jméno můžu dodat později, pokud to budete chtít) a ten tedy v r. 2003 veřejně vystoupil se všemi argumenty, ve kterých hovořil, že celé to je diverze , která v budoucnu vyvolá obrovský jaderný výbuch.Podle něj Černobyl by byl jako oheň ze zápalek - proti napalmu. Osobně jsem to viděla, tak vím, o čem píší. Nic se nedělo. Za celou dobu nikdo z vlády nereagoval. Až do incidentu s údajným meteoritem. Šlo o plazmovou zbraň,tzv. plazmoid, který byl zasažen ještě nad zemí. Proto došlo jen k těm vysypaným sklům v oknech. Postaral se o to ten, který hlídá aktivity stoupenců velkých globálních konfliktů. V tomto případě by šlo o to, že by to zničilo evropskou část Ruska a Sibiř se svým obrovským bohatstvím, by jim, po určitě době, byla k dispozici. Musíte si uvědomit, že to nejsou normální lidé, ale psychopati a degeneráti. Nemohu Vám, i když bych ráda, ukázat záběry, pořízené - nikoliv občany. Nemám na to práva.. Utěšuje mne jen to, že takové síly opravdu existují a eliminují nebezpečí, které si ani nedokážem úplně představit.

      Vymazat
    4. Pokud by Vás zajímaly plány rozmístění jednotlivých kontejnerů.+ tzv. centra a zařízení ve kterém se skladují prostředky pro likvidaci škod po výbuších, tak Vám je mohu namalovat, tak jak jsem si je dobře zapamatovala.Kopie dokumentů jistě chápete otisknout nemohu, ale byl by to důkaz diverze. Případní pracovníci likvidující následky(v tomto případě by asi nebylo co),musí mít okamžité a co nejblíže dostupné zažízení ve kterém jsou jak důležité zachranné materiály, ale také a to je " prvořadé" obrovské zásoby kyslíku, neboť při záchraných akcích, které jsou fyzické nesmírně náročné,musí tyto bý co nejblíže. Američané budovy s obrovskými zásobami bezpeč. materiálu navrhli a již také postavili ve vzdálenosti více než 800m Jeden vlevo a druhý vprvo. Jaký nesmysl. Je to jako by jst si, zjednodušeně napsáno, postavil zásobárnu vody, vzdálenou co nejdál, pro případ, že by Vám žačala hořet obroská stodola plná slámy. To se prostě musí vidět a již průměrně myslícímu člověku, to mozek nechce přijmout pro svou nelogičnost. Tak bych mohla poktačovat. Zrada na národu by měla být trestáná okamžitě.

      Vymazat
  11. Obávám se, že to ještě nekončí. V noci vydatně sprejovali.

    http://i.imgur.com/x1WbJgC.jpg
    http://i.imgur.com/1MBk65g.png

    Guess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, slyšel jsem, jak jim burácí motory skrze chemodeku i tady na jihu Čech. Dokonce dnes ráno bylo zřetelně vidět, jak haarpují masivně spodní práh oblačnosti, a nasouvají do něho předlouhé "doutníky a nudle" nových oblak plných vody !

      Vymazat
  12. Úplně na začátek chci napsat, že věřím tomu, že se s počasím manipuluje a že nám sypou
    na hlavu různá chemická svinstva, stačí mi se dívat kolem sebe a nad hlavu...
    .
    ALE!!
    Proč to dělají - vždyť se to děje po celém světě, kde jsou schovaní ONI, vždyť to musí
    působit i na ně? Kdyby se to dělo třeba jen v Evropě, tak si řeknu dobrá, zlí amíci...
    nebo samozřejmě naopak, zlí rusové...
    Je ale vůbec možné, abychom si to dělali sami sobě - aby nějaký Čech seděl v radarové
    místnosti někde v Brdech a posílal sračky na vlastní zem?
    .
    Nějak se tomu bráním uvěřit, neznám pozadí toho dění...

    Radek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná, že ti, co to řídí, ani nepocházejí ze Země. I to je třeba brát v úvahu. Pokud to nebudou lidi, ani bych se moc nedivil, kdyby neměli ani soucit, ani smilování nad zkázou, která je "odněkud někým" řízena. Rothschild před časem naznačil v jednom projevu mezi řádky, že se jsou tu síly, které nelze již dále ovládat, a vyslovil obavy o osud lidstva.

      Vymazat
  13. AD: "...i ti velice racionální připustili, že na záměrném ovlivňování opravdu něco je..."

    http://dotsub.com/view/1cb55715-e651-4ab9-821c-7291170963bc
    (od 8:13 je o pocasi, ale cely dokument je zaujimavy)

    OdpovědětVymazat
  14. položme si otázku,kdy začaly problémy s povodněmi a kdy začali vznikat ve velké míře sítě mobilních operátorů které fungují jako mikrovlnky na odpařování vody

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oni už je dnes maskují jako stromy, aby nebylo vidět, jak jejich počet v krajině "astronomicky" narůstá !

      Vymazat
    2. Problémy s povodněmi začaly vznikat zhruba v tom okamžiku, kdy lidé začali stavět svoje kolonie a později města podél koryt řek :(

      Vymazat
  15. piskani v uchu mivam taky, jedna se vetsinou o leve ucho... mam hudebni sluch a lepe vnimam vyssi frekvence, na dalku poznam zda se nekde nachazi zapnuta televize atd... dneska rano kolem 1 hodiny ale bylo piskani natolik silne ze me rozbolela hlava... Pro upresneni, po zacpani usi piskani neslysim... bydlime asi kilometr od mobilni veze, mam pocit, ze tyhle kramy s tim pocasim taky souvisi, ale vetsinou se jedna o zvukovou vlnu, ktera jako by narazi do bubinku a pomalu odezni. Vcera ale a to jsem zazil poprve byly tyto zvuky vysilany v pravidelnych intervalech... pro ty z vas kdo neslysite... pokud vas z niceho nic zacne bolet hlava, muze to zpusobovat nejaky druh ultrazvuku ci jak to nazvat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tyto zvuky s radary nesouvisí, jedná se frekvence, energií, které tu nyní jsou..., a mění zemi

      Vymazat
  16. Ahoj, zajímal by mě pohled na dnešní situaci od Aoliana - myslím, že by nás pomohl přenést přez nejhorší.... Díky D.

    OdpovědětVymazat
  17. Radar v Brdech je dnes taky celkem aktivní. Může mi někdo prosím objasnit, proč se radar na území ČR podílí na tvorbě povodní v té samé zemi ? Komu pak tento radar patří ? Kdo tento radar ovládá ? Děkuji, J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vy jste už asi zapomněli, kdo ho sem chtěl instalovat ? A jaké tu byly proti tomu protesty a referenda ? A tak globalisté s klimouši se s naší vládou dohodli potají, a radar stojí tam, kde ho chtěli amíci mít, i přes odmítavý referendový hlas lidu. Tady vidíte, že si politici dělají, co chtějí, že slouží výhradně zahraničnímu kapitálu a své věčně nenažrané peněžence. Nic víc je nezajímá. Jen oni a jim sloužící a platící otroci !

      Vymazat
    2. máte bto trochu popleteené stejně jako většina zde píšících, tyto radary jsou jiné než ten co měl být instalován v Brdech ...

      Vymazat
    3. Pokud mě moje informace nepletou, má být radar na Brdech obohacen o (bojový ?) radar typu XB, tedy něco velmi podobného radaru, který byl američany nedávno přeplaven k Hormúzskému zálivu,aby byl nasazen proti Íráncům. Tento typ radaru dokáže monitorovat své okolní prostředí stejně dobře, jako naopak emitovat, vysílat silné záření, namodulované pro konkrétní potřebu a místo.

      Vymazat
  18. Já se picnu! První, co mě napadlo bylo, že mi nějak blbne prohlížeč, protože tyhle kruhy prostě nejsou normální :D. Nevěděla jsem, že kružnice jsou poznávacím znamením HAARPu. Tak teď to smysl dává :))

    OdpovědětVymazat
  19. otázkou je taky to, co chtějí touto velkou akcí zamaskovat. Taky mě napadlo, že jak rožní tu antarktidu, tak tu vodu musí někam spláchnout... takže dvě mouchy jednou ranou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Normálně by v Antarktidě asi sněžilo do neobydlených oblastí, ale tady se to vyleje jak potopní jezera přímo nad našimi hlavami !

      Vymazat
    2. je to po celé Zemi , není to jen u nás

      Vymazat
    3. prot ty, co tu stále argumentují nějakými přírodními procesy, aby mi vysvětlili, jak se přirozenou obvyklou cestou rozřezávají ledovce na severní točně (Arktidě)na gigantické kvádry o hranách čítající délku mnoha kilometrů, a říznuté tak dokonale pravoúhle, hladce, ostře a čistě, jakoby by byly ty kvádry právě vykloppeny z nějaké formy. Kdo tohle dokáže jako přírodní úkaz nobelovka ho jistě nemine !

      Vymazat
  20. Existuje tak ještě jedna teorie a to očista matky země za negativní činění a myšlení lidstva v teto době kdy Matka Země - Gája zvyšuje své vibrační frekvence a rozhodla se vzestoupit na vyšší uroveň.Vše co tomu brání prochází očistou živlů aby lidstvo si uvědomilo že je potřeba se změnit směrem k lásce a spolupráci mezi národy i jednotlivci. Jsou zde miliony lidí jenž meditují za vzestup celého lidstva s Matkou Zemi - Gajou na vyšší uroveň je to vesmírný plaán jenž nejde obejít...ano jsou zde přítomné i negativní síly jenž se snaží tomu zabránit a co nejvíce lidstva udržet na nízké urovni vibraci a strachu a nevědomosti a chaosu a snaží se techicky a technologicky vše ovlivňovat...od počasí až po zřízeni čipové totality na planetě s čípem pod kůži každému člověku aby lidstvo bylo neustále kontrolováno, bez peněz a vše se řídilo virtuálně a fyzicky. www.pratele-nebe.cz www.andele-svetla.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Transformaci a Vzestup snad nikdo nevylučuje, ale do těchto přirozených procesů uměle zasahují a fechtují docela tvrdě i globalisti s klimouši. A jejich zásahy jsou bohužel čitelnější než ty možné přírodní !

      Vymazat
    2. je to obráceně milý milovníku konspirací :-))ty přírodní zásahy , jsou větší , Tedy gaia, andělské sféry atd.

      Vymazat
    3. Já říkám čitelnější ne větší. Čtěte a reagujte na to, co je psáno, ane na to, co se vy domníváte. To není jedno a totéž, to jsou dvě zásadně rozdílné dimenze !

      Vymazat
    4. když je něco citelnější tak je to více vidět

      Vymazat
    5. Když je něco čitelnější a je to více vidět, ještě to za každou cenu neznamená, že je to největší ! Srovnejte si pojmy a dojmy, pokud chcete srozumitelně podávat informace podobného druhu ! O umělém řízení počasí potažmo o klimateroristických akcích globálních nebo i lokálních, již toho vyplulo na povrch příliš na to, aby se to mohlo už i veřejně ignorovat ! Média ať si dál korporátně lžou, mlží a mlčí, ale lidé by měli už konečně zyptovat svědomí, a zajímat se o to, co je jim tajeno, překrucováno a popíráno !

      Vymazat
    6. Je to jen otázka velikosti. S jakou energií podle Vás klimateroristé pracují? A s jakou příroda? (stačí řádový odhad v kilowattech na čtvereční metr nebo na celou Zemi)

      Vymazat
  21. Zajímavé...V poslední době hodně uvažuji o informacích uváděných panem "Orgonetem".Jsou dny kdy jasně "vidím"manipulaci a jsou dny kdy si říkám, že vše je nesmysl. Mám ve zvyku počkat, až dostanu nějaký podnět "z venčí". Netlačím na pilu a nedělám žádné závěry v žádném směru.Právě před chvílí se v rádiu zmínila redaktorka (bez souvislosti s programem),že jí malá metorologická stanice stále ukazuje jasno (sluníčko). Podle jejích slov je to k neuvěření a pořád do ní rýpe a hledá chybu a nerozumí tomu rozdílu mezi realitou a měřením...Rozumí tomu někdo?....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje domácí meteostanice též ukazuje z prdele už tři dny jasno!

      Vymazat
    2. Jediná odpověď = umělé manipulace s počasím, nic víc, nic míň ! Přirozené manipulace vylučuji !

      Vymazat
    3. Pokud by to bylo přirozené, ta to samozřejmě není manipulace. ;-)

      Vymazat
  22. Velmi zaujimave video: http://www.youtube.com/watch?v=_4wHjCDiArk&feature=youtu.be

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Orgo, ten videodokument bys tu měl vysadit. Ukazuje mnoho z toho, jak nexrady vyrábí tornáda pomocí pulzních prstenců, které zakládají těleso trombu budoucího tornáda. Je tu toho více, třeba jak výparníky elektráren a dalších provozů vyrábí oblačnost nebo ji docela hustě "krmí".

      Nexrad Weather Control: Tornado Creation 101
      http://www.youtube.com/watch?v=_4wHjCDiArk&feature=youtu.be

      Vymazat
    2. Už ho tady dávno máte, i s článkem, překlad mi zabral nejmíň dvě hoďky .... http://orgo-net.blogspot.cz/2013/05/radary-nexrad-vytvorily-extremni.html

      Vymazat
  23. Právě nám to Honsová všechno vysvětlila:
    http://www.novinky.cz/domaci/303815-proc-vytrvale-prsi-nad-stredni-evropou-sedi-tlakova-nize.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta může tak akorát jezevcovi v lese vyprávět pohádky o počasí, a hned ji za ty lži kousne :-)))

      Vymazat
  24. Marie:Přeji dobrý večer,celý život si ráda vyslechnu spoustu informací,ale snažím si odpovídat sama. Již několik let pozoruji, jak stále častěji vanou východní či severovýchodní vetry, a tehdy dochází k těmto deštům a sněžením.Dále poslední dobou, aniž by se mi nějak měnil zdr stav, mi v noci probudí takové hučení jakoby rezonovaly dráty el vedení. Myslíte, že se jedná o souvislosti s Haarp_ Děkuji za odpoved

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vnímáte velice správně ! To hučení slyšíte reálně stejně jako já. Registruji to přibližně od roku 2006 (nebo jsem si od té doby toho začal více všímat. Je možné, že to tu je už z dřívějška). Ten zvuk mi připomíná, jakoby někde ve sklepě pode mnou bylo zapnuté čerpadlo nebo kompresor, a ten zvuk pravidelně kolísá, jakoby se vzdaluje a zase přibližuje. Zajímavé je, že to vnímám jen během noci, přes den ne.

      Vymazat
    2. Přes den je větší hlukové pozadí.

      Vymazat
  25. Mohl bych se zeptat jaká je adresa toho serveru z něhož je ten poslední screenshot? Tento http://3.bp.blogspot.com/-wng9quqdYm8/UauhsY1ucQI/AAAAAAAARc8/LFcCTCrJSEs/s1600/radary4.png

    OdpovědětVymazat
  26. http://oko-planet.su/pogoda/listpogoda/191592-uchenye-klimatologi-obnaruzhili-yavlenie-kotoroe-grozit-vzorvat-nash-mir.html

    OdpovědětVymazat
  27. me se zda, ze je to ulet, proc by nemecko si vyrabelo mraky sami pro sebe ?harp opravdu muze ovlivnovat pocasi, ale videt kazdy mrak jako umely ap. je dusevni choroba.., a co rikate na kruhy v obili? domnivam se, ze jde o vojenske pokusy, neco jako mikrovlnna zbran co takto mozna zkousi pro to ji pak nasadit na zive objekty..kdovi...nebo ze by opravdu mimozemstane nam davali vzkazy? asi ne..to nasi lide delaji mikrovlnne pokusy...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.