6. června 2013

HAARP řeže led v Antarktidě na kvádry

Díky čtenářům za tip na zajímavé video natočené  v r. 2008, zobrazující led v Antarktidě nařezaný na pravidelné kvádry, zřejmě nějakou satelitní haarpovou zbraní.
Kvádry ledu jsou pak odtaženy do teplejších vod, kde tají. Tímto způsobem se globalisté snaží udržet při životě lež o tání antarktického ledu z důvodu člověkem způsobeného globálního oteplování.

http://youtu.be/SF23HPgU8cg




38 komentářů:

  1. Tohle je velmi zajímavé video ! Opravdu, jako by kilometrem ledu prošel laser anebo docela výkoná strunová pilka.Jak podle pravítka. I když se jistě najde hodně skeptiků, kteří uvedené záběry označí za úlomek ledovce.
    Mě jen zaráží, co vše je možné, aby se na té Antarktidě dělo za experimenty.Někomu, kdo tohle vše řídí, je zcela evidentně lhostejné,že kvůli nahromaděné vodě z rozpuštěných ledovců bude zaplavená půlka Evropy ! Už z principu logiky, ta voda se jen tak nevypaří, ale bude si hledat prostor, kde se ustálit. A čím více se jim podaří odstranit ledy z ledového kontinentu, tím více a častěji bude povodní.
    .
    Nakonec se tedy začíná v myslích vyjasňovat. Vzpomeňme na hromady pochybných proroctví o nové celosvětové povodni, všechny ty apokalyptické "potopové" filmy, o pochybných vědeckých konceptech o hrozbě oteplování a je nám jasno. Vědělo se to, počítalo se s tím a bylo to i plánované, že přijdou obrovské vzestupy vod, jen bylo třeba dopředu zpracovat ty "dole", aby se nedovtípili, že zatopená města rok co rok má jinou příčinu než bývala za našich předků obvyklá.
    Musím však zmínit i pasáže z Bible, kterou většina lidí zatracuje pro svoji krutost ve Starém zákoně, protože Bibli prostě nerozumějí .
    Ježíš sice řekl, že Jeho, tedy příchod Spasitele, bude v časech, jako za dnů Noeho.Ovšem Bůh přislíbil, že už nikdy nezpůsobí povodně.
    Což je dobré číst tak, jak bylo řečeno. Tak tedy: Není to dílo přírody a přírodních cyklů, že se naše města ocitají pod vodou.Éra doby, kdy voda očistila Zemi od špatností lidí byla jen jednou a už není v plánu.V plánu je oheň. Což je v symbolech "zlost".Pravděpodobně celosvětová lidská vzpoura. Spasitel má však přijít v časech "jako za dnů Noeho". A já osobně se přikláním k názoru, že lidská snaha rorpustit severní ledy, aby se tam mohly postavit další ropné plošiny bude právě tím, co se v Bibli názývá "jako za dnů Noeho"Není však jisté, kolik utrpení s povodněni budeme muset ještě vydržet.
    Je ale velmi pravděpodobné, že vše směřuje ke svému vrcholu.A ať už má přechod do 5. či jiné dimenze přijít kdykoliv,vše nasvědčuje tomu, že je velmi blízko.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Správná a věcná připomínka ! Bůh opravdu lidem slíbil, že už na ně Potopu znovu neuvalí, poněvadž sám viděl, jak strašné (ale spravedlivé) to bylo dílo. Takže se správně domníváme, že za manipulací a extrémy současného počasí stojí lidé se svými technologiemi. A není vyloučeno, že v tom jedou jako spiklenci s někým, kdo není člověk, a možná ani nepochází ze Země !

      To, že dalším trestem bude ohěň, to sleduji "mezi řádky" už drahný čas. Globalisté znají také tajemství Starého a Nového zákona, i proroctví dalších starověkých národů po celém světě. Mám takový dojem, že globalisté (elity "za oponou") jakoby schválně vyvolávali události popisované v těch proroctvích, chtíce si sáhnout na Moc Boží. A Boha na Zemi takto nahradit svým kultem NWO !

      Vždyť si dobře všimněte např.v současnosti tolik v "kurzu jedoucí" program Neurorestart pana Čmolíka. Má v registraci během asi necelých 2 týdnů přes 2700 poblázněných zájemců. Čmolíkova hesla jako sebeláska, moci dělat co chci, jsem ničím a nikým omezená osobnost, svobodný (tedy promiskuitní) sex pro všechny a další neuvěřitelné proklamace, dávají tušit, že čas falešných proroků se rozjel na "plné pecky". Dopadne to brzy tak, že na každém rohu na nás budou číhat nejmíň další 2 podobní šarlatáni, chtíce nás vplést do tenat "duchovního hmotařství", aby se z nás stali na umělých programech závislé poslušné a ovladatelné marionety.

      Vymazat
    2. Zopakujte si ARCHYMEDUV ZAKON!!!!!

      I kdyz se rozpusti vsechny ledovce, tak voda nestoupne ani o milimetr. zkuste to ve sklenicces vodo a sledem. a zmerte si to. po roztani budete mit ve sklenicce stejne vody!!

      Vymazat
    3. Anonymní 12:03
      Děkuji za reakci. Souhlasím i s vašemi níže vypsanými řádky.Proto jsou elity, říkající si zednáři.Protože vědí, čas nastolit nový zákon (tudíž jejich NWO) je možné pouze tehdy, pokud se nenaplní vše tak, jak bylo vypsáno ve Starém zákoně. Je to takový jízdní Boží řád. Také Bůh samozřejmě má v plánu nastolit nový pořádek. Založený na obnovené jednotě a lásce lidí.Avšak také on může nastolit nové, až proběhnou události staré. Takže je to tento souboj mezi dobrem a zlem. Je tedy jisté, že zednáři se snaží tímto "jízním řádem" projet co nejrychleji a my lidé to pociťujeme jako rychlý úpadek morálky, bezpráví a rychlých zvratů. Je možné v rozebírání podstaty Bible pokračovat. Kdo položil "základní kámen" k budování "jízdního řádu" je možné zatím pouze spekulovat, zátím nechme hlavní vinu na etniku, které Starý zákon pojmenoval jako "padlé anděle".Jiné báje zase "rytíře z nebes".
      Promiskuita , které se tak houževnatě věnuje vámi zmíněný pan Čmolík samozřejmě je pro zednáře vítaný akt, neboť i v dobách Noeho bylo vše postavené na hlavu. Např. Abrahamovy dcery otce opily a měli s ním sex, aby mohli splodit potomky z rodu. V dobách Noeho.
      Omlouvám se Vám za delší reakci. Chtěla jsem tímto svým delším příspěvkem přiblížit skutečnosti i ostatním čtenářům, které by zajímalo více. Zároveň tak "očistit" pověst Bible. Vnímám, jak se v poslední době rozmohl názor, že Bible je knihou všeho zla. A přitom je to zcela naopak. Tato kniha nám opisuje události jdoucí za sebou v dobách před narozením Spasitele, které nutně musíme karmicky "opsat", aby celé to lidské utrpení, trvající od časů "vyhnání z ráje" už zkončilo a kruh byl uzavřený. Neboť i Ježíš přeci pronesl, že nepřišel zákon zrušit, ale naplnit.
      Ještě jednou omluva. Přeji Vám i ostatním Orgone´táčkům pěkný zbytek večera a hodně síly do dalších dnů.

      dan.

      Vymazat
    4. Za dnů Noeho může klidně znamenat i něco jiného než potopu - třeba to, až bude lidstvo zase do morku kostí absolutně zkažené.

      Vymazat
    5. Pro Anonymní 7. června 2013 18:53:

      Tvrzení o Archimédově zákoně platí jen pro mořské kry. Roztátí antarktického pevninského ledovce by hladinu moře zvedlo. Naopak jeho zvětšení může hladinu oceánů snížit.

      Polární ledovce ale zároveň fungují jako přirozený stabilizátor teploty: Když rostou, snižuje se tepelné vyzařování Země (bílý povrch vyzařuje méně než tmavý) a tím se Země méně chladí. Když se zmenšují, Země může vyzářit víc tepla a tím se ochladit (bílé plochy u rovníku by působily opačně, ale ledovce jsou na pólech).

      Vymazat
    6. pro Anonymní 7. června 2013 21:53

      To bylo velmi dobré ! Přesně a jasně formulováno tak, jak to skutečně je ! Díky za to, že poznávám, že "o tom" nevím jenom sám, a že nás, co jsme to konečně pochopili, je více. Přesto zoufale málo, což mě ani trochu netěší. Doufám, že čas Probuzených přece jenom nastal, a že k Transformaci naší reality také nakonec dojde.

      Vymazat
    7. Píšete tady o zednářích, to je sice pravda, ale ti nejsou úplně na vrcholu. Jsou to sionističtí Židé (ne ty obyčejní Žide). Ti jsou přítomni v každé zednářské lóži, ale žádný zednář není v jejich. Přečtěte si pozorně Protokoly Sionských mudrců a pochopíte, že realita, kterou prožíváme je jen vyplněním těchto protoků, které tak vehementně popírají.
      "Lidem je třeba vládnout silou, protože právo spočívá v moci. Většina lidí je ochotna zradit druha kvůli zisku."
      "Svoboda by byla možná, kdyby byla založena na základech víry v Boha a bratrsví. To je důvod proč je nutné podkopat veškerou víru, vyrvat z mysli gojímů samotný princip božkosti a duše a nahradit je materiálními potřebami."
      "Gojím nesmí mít čas přemýšlet. Všechny národy musí být pohlceny honbou za ziskem a v tomto závodě nepostřehnou svého skutečného nepřítele."
      Musíme zaset neshody ve všech stranách a odstranit všechny síly, které nejsou ochotné se nám poddat. To nám umožní infiltrovat všechny státní instituce a uskutečnit ssvětovou vládu."
      Morálka je přítěží každého politika. Cílem je eliminovat všechny síly pořádku."
      "Války by měly ukázat oběma stranám, že jsou na nás závislí."
      "Naše mezinárodní právo vymaže všechna práva národní."
      "Věnujte pozornost darwinismu a marxismu. Rozkladný vliv těchto směrů na ducha gojímů je zcela zřejmý."
      Atd.
      To oni vytvořili komunisty a zároveň podporují kapitalisty tak jako nacisty. Jen hlupáci si myslí, že je mezi nimi rozdíl, ale jsou to jen větve jednoho stromu SIONISMU.

      Vymazat
  2. tady je zajímavé srovnání antarktida vs. arktida. http://www.meteocentrum.cz/zmeny-klimatu/aktuality.php?page=12102000
    zatímco v arktidě ledu nepřirozeně rychle ubývá, v antarktidě jsou dokonce rekordní maxima zalednění. proč asi?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Antarktida (oblast jižního pólu) zřejmě vykazuje jisté anomálie, které jsou tak závažné, že se její rozsáhlé oblasti staly pro civilisty nepřístupnými, a jsou v současnosti vyhlášenými za vojenské kontrolované pásmo ! Možná, že nám film Vetřelec vs.Predátor ukazuje ve sci-fi iluzi (ten nález gigantického stavebního komplexu hluboko pod ledem )skutečnost, jakou bychom jen stěží přijali za svou ! Navíc v různých částech Antarktidy operují gigantické stroje (na povrchu, zanořené do sněhu nebo do ledu), které nejsou dílem člověka. Na stejné nebo podobné několikrát narazilo také americké námořnictvo dokonce i v mořích okolo Antarktidy. Tyto incidenty se staly předlohou pro další sci-fi film pod názvem Battleship. Vypadá to, po všech těchto a podobných událostech a zjištěních, že se lidské elity snaží o ovládnutí světa, a přitom zjišťují, že je tu vedle nich již dlouhou dobu někdo ještě mocnější a technologicky vyspělejší. A že se snaží o podobnou věc - udržet si dál moc nad lidmi, kterou již po několik tisíciletí mají !

      Vymazat
    2. Předlohou pro film Battleship byla hra "Lodě" (možná jste jí hráli ve škole pod lavicí). Všimněte si, jak ve scéně s neviditelným protivníkem střílejí na souřadnice stejného typu, jako v té dětské hře. Projektily mimozemšťanů pak mají stejný tvar, jako kolíčky v nejrozšířenější komerční variantě té hry.

      Vymazat
    3. To mě zajímá, mohl(a) bys uvést k těmto tématům nějaké odkazy na netu?

      Vymazat
    4. pro Anonymní 7. června 2013 22:24

      A kde vzali tvůrci hry "Lodě" námět na její scénář ? Není to náhodou tak, že se dostali k materiálům nebo informacím (insideři) o těch strojích v Antarktidě a v mořích kolem ?

      Vymazat
    5. Hra "lodě" pochází z období konce 19 století až 1. světové války. Odhadoval bych, že její scénář vyšel ze zkušenosti střelby za obzor (tenkrát už kanóny střílely desítky km daleko - o dost dál, než je z lodi vidět - takže vlastně mohli stílet naslepo). Hrála se tenkrát na čtverečkovaném papíře - i my ji tak ve škole hráli.

      Nevím, jestli tenkrát měl někdo informace o strojích v Antarktidě, ale určitě tenkrát existovaly informace o střelbě za obzor, o bitevních lodích a o ponorkách.

      Vymazat
  3. Opět se omlouvám, že nepíšu přímo k tématu, ale ono to k tématu nakonec je. Hledala jsem analogické souvislosti k současným povodním z hlediska astrologie (vím, že šlo o kvadraturu Mars-Neptun, která trvala od 31. května do dneška), ale analogicky jsem šla ještě k hlubšímu rozboru Neptuna. Je to Božstvo masy (vody, davů, oceánů), v pozitivním smyslu sbližující (víra, Kristus, univerzalizace, vesmír, soucit), v negativním smyslu Božstvo rozkladu, bouří, demonstrací, mlhy (lhaní), Božstvo médií. Dovedlo mě to k symbolu Neptuna-Poseidóna a tím je trojzubec. Když jsem hledala dál symboliku trojzubce, došla jsem např. k tomuto: http://www.gamepark.cz/illuminati_vymysl_nebo_pravda_545700.htm
    K tomu už byl jen kousek si přejmenovat Neptuna na Rain mana a tam se mi vybavilo video, které jsem kdysi viděla na stránkách Orgoneta (nepřestávám děkovat za tento zdroj tolika informací! a odkazy na zdejší stránky šířím)
    o vlivu zábavního průmyslu a podprahovém ovlivňování zejména mladých. Video jsem dohledala, ale k mému údivu je tam jen: "celosvětové blokováno", jak vidno zde: http://www.youtube.com/watch?v=VAFEdTbjhcs Pod videem byl ale odkaz na jiné stránky (ruské), kde video bylo ještě dnes dostupné. Ale ani to už není pravda a každý se o tom může přesvědčit přímo na stránkách Orgoneta zde: http://orgo-net.blogspot.cz/2013/02/skutecne-pozadi-hudebniho-prumyslu.html
    Podařilo se mi ho najít ještě tady: http://www.youtube.com/watch?v=obJUB31XuQ8
    a sama jsem zvědavá, jestli vydrží bez zablokování... Každý ať si dá do souvislosti video a rain, co na nás trojzubec seslal (taková zajímavost na závěr: Schwarzenberg byl v té době na přednášce americkému židovstvu, 6. 6. (to je číslo, co?) zároveň začala schůzka Bilder-bergu v Grove (tentokrát v hotelu, ne v Bohemian Grove)a nějak se nemohu dopátrat, jestli kníže už zde, v Česku.... Přeji Orgonetovi dobré zdraví a děkuji za tyto stránky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, planeta Neptun má s Rainmannem, zdá se, hodně společného.

      dan.

      Vymazat
  4. Děkuji Levitě za odkazy....znám ta videa, viděla jsem je cca před rokem, kdy jsem poprvé narazila na Illumináty a na to kam až jejich pařátky sahají...v týhle době jsem si na ta videa vzpomněla a opravdu vše souvisí se vším, stejně jako příspěvek od Dana. Jen mě mrzí, že stránky Orgoneta znám jen 3 měsíce, mohla jsem být dál, ale ve finále na tom nesejde, všechno přichází v pravou chvíli. Taky ještě jednou děkuji Orgovi za jeho práci a moc obdivuji i lidičky na těchto stránkách, před jejich znalostma smekám a hltám každou novou informaci v odkazech. Takže DÍKY, krásný den a to stále chybějící sluníčko si budeme muset asi nakreslit na okna :-)...snad prozatím...

    OdpovědětVymazat
  5. Co kdyz kruhy v polich vytvari technologie haarp

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. WhitelikesnowandcoldlikeWinter.7. června 2013 v 17:14

      Dobrý...!
      :-)
      K tomu datu 6.6. => 2013 = 2+0+1+3 = 6 ... ideální datum
      :-)
      Hezký víkend a Slunce alespoň v duši.

      Vymazat
    2. Taky jsem si těch tří šestek všiml, a rozhodně si je spojil s tím, co se tu teď v ČR děje. Temnáři mají zvláštní zálibu spustit konkrétní destruktivní události na podobné symboly jako byl ten 6.6.2013(=6). Jedná se vpodstatě o megarituály, kdy se provádí rozsáhlá gigantická oběť satanovi (zde povodeň, materiální škody,úmrtí lidí,strach, hrůza, beznaděj apod. - negace, meganegace !), který takové oběti na svých "poddaných" vyžaduje (viz úniky informací z pražských zednářských oběžníků). Povodeň v Česku je současně taková oběť, ale zárověň i trest za to, že se podařilo odsud vyhnat satanaela, satanem stvořeného syna čili biblického Antikrista. Ano, tato bytost vstoupila docela nedávno na scénu světa v poměrném utajení před veřejností, a to právě v Praze ! Sám bych začátek Apokalypsy v Praze nikdy nečekal, ale už se stalo !!! Soukolí událostí tohoto druhu bylo temnými rozjeto v noci z 30.4. na 1.5. 2013 !!! Vláda satanova, satanaelova, šelmy a falešných proroků (začali se množit jak houby po dešti, všimli jste si ?!) má trvat 42 měsíců, tedy 3,5 roku, tedy do konce roku 2017. Do toho ještě zasáhne 7 let lidského soužení, tedy do roku 2020. Bůh řekl prostřednictvím pána Ježíše, že pokud by nezasáhl, nikdo z lidí by to běsnění a hrůzy z lidí nepřežil. Takže se může stát, že to bude ukončeno i dříve, než je výše naznačeno. Mějme naději a víru, to jediné nám pomůže přežít !

      Vymazat
    3. Môžeš uviesť nejaké podrobnosti - kto konkrétne má byť tým satanaelom, čo presne sa v Prahe udialo toho 30.4., kto a ako ho vyhnal z Prahy a kde by mal byť teraz ?

      Vymazat
  6. Srdečne zdravím :o)
    Môžem Ťa ujistiť a ukľudniť - kruhy v obilí určite nie sú z HAARP.
    "Kruhy v obilí" vznikajú na báze akejsi spolupráce energií Matky Zeme s mimozemskými energiami...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mohl byste trochu konkretizovat hodnoty těch energií, které spolupracují? (stačí řádově v Joule).

      Vymazat
    2. jako pokus o vtip poněkud slabší

      Vymazat
    3. Pro Anonymní 7. června 2013 23:08

      Analýzami crop cycles bylo dokázáno, že některé z nich tvoří (možná mimo jiné) nějaká vzdálená civilizace v jiném sektoru vesmíru "na dálku". Jako my máme haarpy a TTA-čka, oni mají něco "podobného", a tím vysílají některé z "agrosymbolů" k Zemi na konkrétní souřadnici, kde se "to" vyzáří a vytvoří piktogram. Důkaz je pojednán na jednom zajímavém videodokumentu. Proto určití vyspělí ET´s nemusí nutně létat nebo se teleportovat k Zemi nabo na Zemi. Stačí, když pošlou "energetickou informaci na dálku". Na nás pak záleží, zda zprávě porozumíme či ne. Ale poněvadž vesmírný univerzální jazyk spočívá v symbolech, rozumí mu každá vyspělá entita alepsoň na úrovni člověka. Dokladem jsou symboly Sumeru, Egypta, Aborigenců, Mayů, a mnoha dalších národů Starého světa ! Řeč symbolů koneckonců používají i současné tajné společnosti po celém světě vč.zednářů, iluminátů, templářů atd., protože "vědí a znají" !!!

      Vymazat
  7. Víte proč autu praskne v mrazu chladič naplněný vodou? Protože voda po zmrznutí zvětší objem....takže roztavené ledovce udělají co?)))
    Co dokáže takhle rozřezat led skutečně nevím. S laserem by to šlo pomalu a řezy by byly otavené. K tomu ta dálka z oběžné dráhy. Co ponorky? Zapeklitá věc.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, to byla správná otázka ! Možná bychom se divili, co mají mocnosti v oceánech za monstra a za "hejblátka" !

      Vymazat
    2. Dálka, vzdálenost z oběžné dráhy je poněkud sporná na to, aby byla příčinou překážek, co se laserů a jiných zářičů-řezačů týče. Řezat hmotu přece dokáže i ZVUK !!! To ví málokdo, málokdo tomu také věří, a už si to v

      Vymazat
    3. Anonym 13:18 ..... Predstav si pohár naplnený vodou, a v ňom kocku ľadu, ktorá pláva na povrchu....
      Kocka ľadu je 1cm nad hladinou vody. Hladina vody je vo výške pohára 8cm, a kocka ľadu ležiaca napríklad na 1/5 plochy vody v pohári, je vo výške pohára 9cm (8cm + 1cm veľkoť kocky).... Keď sa kocka ľadu roztopí, voda v pohári stúpne o 2mm, lebo 1cm "výšky" kocky násobeno 1/5 plochy povrchu vody v pohári = 0,2cm = 2mm "stúpnutia hladiny" vody v pohári PO ROZTOPENÍ KOCKY ĽADU ......... Pochopil si ??? ........... ;-)
      ....A to som prepadol z matematiky............. Lebo som sa odmietol učiť veci, ktoré sú na rozdiel od "krát", "deleno", "plus, mínus", "percentá", priama úmera, neúmera.... NEPODSTATNÉ.........
      A dokonca som nedokončil ani strednú školu (!)....(pre depresie spred 7 rokov, ktoré už dávno skončili, ale strednú si nedorobím, F*CK OF SYSTEM)...
      A to si ľudia myslia, že mám výšku......... (a ako pekne píšem, a s diakritikou, nemusím pozerať ani na klávesnicu...)
      Ach tie "papiere"............."diplomy".................... Ja nemám nič z toho............Ale ako vidieť, hlúpy rozhodne nie som.
      Poznám vyokoškolákov (obaja čerství inžinieri), ktorí sú hlúpi ako poleno - totálne im chýba LOGIKA (a tým nemyslím to, že neveria vo veci, ktoré sa píšu na tejto stránke, myslím veci dejúce sa v každodennom živote, veci, o ktorých všetci vieme), až je to zarážajúce, a len to potvrdzuje, že byť napr. inžinierom neznamená, že dotyčný bude inteligent.... ;-)
      Proste "odborné reči", ale žiaden "selký" rozum...


      Marek & Marek G.

      Vymazat
    4. Souhlasím. Dejte blbce na studia a dostanete vystudovaného blbce.

      Vymazat
  8. Toto je zjevná činnost tajné necistické základny, která tam je od 30. let. Leo

    OdpovědětVymazat
  9. Srdečne zdravím :o)
    Anonymní 9.června 2013, 10:37 - o konkrétne hodnoty týchto energií sa nezaujímam (a ani by som im nerozumela), lebo nie je dôležité aby som to vedela - aby sme to vedeli. K čomu by nám to aj bolo, nie?! Stačí nám poznať, že sa jedná o spoluprácu... Hlavné je správne rozlúštiť odkaz alebo posolstvo z vytvoreného kruhu v obilí... a uvedomiť si, že nie sme sami v Univerze...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mne jsou hodnoty dost důležité. Protože by umožnily mít představu, s čím máme co do činění a nakolik nás to ovlivní.

      Příklady:

      Pokud by se jednalo o energii pod jeden joule, byla by asi zanedbatelná. To je přibližně energie, kterou získáte snědením několika málo makových zrnek, nebo energie, kterou uvolní stogramový předmět, spadlý ze stolu na zem. Pokud by to byl bilion joule, byla by to energie odpovídající zhruba výrobě Temelína za 10 minut. To už zanedbatelné asi není.

      Vymazat
  10. Matthew Ward - May 12, 2013
    Let us mention another area where ongoing arguments are pointless. "Global warming" due to humankind's willful neglect, ignorance and denial absolutely is real, to be sure, but the melting of polar ice, record-breaking temperature extremes and other weather anomalies are Earth's steps toward returning to a moderate climate globally, the way it was when the entire planet was "the garden of Eden."

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A kdo se tedy snaží o návrat Rajské Zahrady ? Nebude to spíš pekelně horká "zahrada", která lidem neumožní žít na jejím povrchu ? Myslím si, že klimouši své hraní na bohy nezvládnou, a překročí nějakou chybou bod zvratu, a život na planetě odsoudí k nezvratnému zániku ! Planeta tu může na rozdíl od nás dál existovat i bez nás !

      Vymazat
    2. Pokud budou mraky, nebude ta zahrada horká, ale studená. Mraky odrazí víc tepla, než osvětlená krajina.

      Vymazat
  11. na co tady je to video, kdyz je soukorome a neni ho mnozne videt?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.