26. června 2013

Haarpové kruhy německých radarů pořád drží

I když srážek u nás bylo přes noc už méně (viz animace srážkového radaru) a naplněné toky začínají klesat, meteorologická situace je velmi podobná jako včera.

Zdá se, že klimateroristé svou akci ještě neskončili, ale že své snahy přesunuli severněji, někam k Dánsku. Ale vzhledem k tomu, že haarpové kruhy nad naším územím trvají i dnes ráno, je možné, že dojde k dalším pokusům o extrémní srážky, protože vody mají nad námi k dispozici stále více než dost. (Obrázky kliknutím zvětšíte.)
Zdroj: Meteox http://www.meteox.com/h.aspx?r=&jaar=-3&soort=loop3uur
Animace: http://youtu.be/UfdjhrmFOS4

Dopplerův radar nemá v  tuto chvíli aktuální snímky, na posledních včerejších nočních snímcích je i onen nový "severní" kruh.

Zdroj: http://www.accuweather.com/en/de/national/weather-radar
Animace: http://youtu.be/af2hqp6jvSg 


Nad naším územím se i v noci a ráno srážela dvě proudění: spodní studené od SZ, horní teplé od JV. Spodní žlutá masa umělé oblačnosti nese vodu získanou vypařováním ze země pomocí radiace, horní bílá vrstva nese vodu zadrženou chemicky pomocí chemtrails. Chemtrails rovněž slouží k "protržení peřiny" - ke spuštění srážek. Chemtrailsová vláknitost horní vrstvy je dobře patrná.
Zdroj: http://www.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsmsgview.html
Animace - točení oblačnosti: http://youtu.be/0T9_WapGsS8

Dvouvrstvá oblačnost nad ČR i dnes ráno nese obrovské množství vody. Haarpová ionizace (viz radarové kruhy výše) je stále v proudu, takže by to jistě rádi nechali opět "spadnout" ...
Oblačnost vyhlíží dost chaoticky, prostě opět "klimateroristický bordel".
Zdroj: http://old.chmi.cz/meteo/sat/avhrr/index.php

I když stále udržují ionizaci a proudění, je pravděpodobné , že už se jim to "rozpadá", čili nejsou schopni to plně ovládat, o čemž by podle mě svědčil snímek NOAA b3, kde je mnoho "černých" míst. Pokud by totiž tu oblačnost měli plně pod kontrolou, pak by se podle mých dřívějších pozorování zobrazovala jako bílá souvislá vrstva počáraná chemtrails.
Zdroj: http://old.chmi.cz/meteo/sat/avhrr/index.php
http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/noaa_avhrr/201306260505_NOAA15/201306260505_NOAA15_CZ2_b3.jpg



17 komentářů:

  1. Zdravím všechny. Nedávno jsem viděl ostré hrany radaru Brdy, které byly směřovány na SV, bylo to v době, kdy byl Orgo na dovolené (tuším 17-18.6.), všiml si toho někdo?
    Mějte se. Honza J.

    OdpovědětVymazat
  2. Panebože, ako sa dá toto zastaviť? a vrátiť znovu k prirodzenému vývoju počasia? čo by sme mohli pre to urobiť? v dobe partizánskych družín by sme vyhadzovali radary, haarpy a mobilne veže do vzduchu! aj protivzdušná obrana by fungovala ale čo dnes? nepriatel je medzi nami.. jak na to? niekedy si to az tak nepripušťam, ale niekedy ma klimouši tak naserú, že zúrim pol dňa:))ako aj v týchto dnoch:) uplne nadrzo, beztrestne, bez zábran a bez vysvetlenia používajú nad našimi hlavami technologie, pokusy a ine sajrajty a smeju sa nám do ksichtu:) čo su to za ludia, v tých chemo lietadlach, ved iste maju svoje rodiny a blízkych, a pada to aj na nich..majú uplne vymyté mozgy? alebo su to roboti? ako vyhnat NAto z našich končín a uzavriet náš vzdušný priestor? ako zničiť vplyv radarov? geniovia prebudte sa a vymyslite niečo!!!nech mozeme zas volne dýchať čistý vzduch pod modrou oblohou!

    OdpovědětVymazat
  3. Chemoletadla jsou povětšinou řízena dálkově podobně jako drony. Pilotů je tam proto minimum, spíše ve vzdušných velínech (velkých k tomu upravených letadlech - viz ty odhalené izraelské zelenobílé i nad našim územím !), odkud se celé to divadlo monitoruje a z části i řídí. Pokud by to mělo mít nějaký účinek,muselo by se domluvit tak 10.000 a více lidí, a na různých místech, a ve stejný den a stejný čas a zničit ty věže a radary najednou.Nejlépe by bylo je vyhodit do vzduchu nebo je vypálit.

    OdpovědětVymazat
  4. Zdravím všechny,jedinou "jistotou je vystoupení z EU a hlavně NATA.Takže volme lidi,kteří to mají,nebo budou mít, ve svém politickém programu.A nějaký ten veřejný protest by taky bodnul.Letos,zdá se docela dobry čas,na takové aktivity-ZPOJME SÍLY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Volte Piráty, a oni jim tu peleš ve sněmovně a senátu už rozmeldujou na kousky včetně jejich Rudýho bráchy !

      Vymazat
  5. Ahoj,

    přeposílám vám odkaz...

    Prý jsme probuzení a my tady víceméně jen sbíráme data..., nad kterými se pohoršujeme...nebo jdeme s papírem do ulic... a to je vše....
    http://www.freepub.cz/2013/gmo-prumysl-vyhral-nobelovu-cenu-za-zemedelstvi/



    CHCE TO S NIMI ZATOČIT NA PLANETÁRNÍ ÚROVNI A VYKOPNOUT JE ODSUD...

    JE TO NAPROSTO ZŘEJMÝ - PŘI POŽITÍ GMO - KRYSY, POTKANI PREJ KOLEM 6.GENERACE NEJSOU PLODNÍ A JSOU ZDEGENEROVANÍ...

    - nebo ----- že by to nebyla pravda??
    Ach ty konspirace....!!!!§
    ---------------------------------------------
    CHCETE TAKY TAKTO DOPADNOUT....?????

    BUDEME ČEKAT TAKY 6 GENERACÍ???

    Aha - MY jsme tady a teď..... :-))



    Ahoj, a přeju takový NORMÁLNÍ léto...

    veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj verco, presne tak. jenze, jak to ovcanum rict??! mit tak vlastni vysilaci stanici, jak mel Rumburak, protoze vetsina drepi a cumi na TV a veri ji. v ulicich lide nic nevidi, jsou jen zalezli doma. no tak 70%. a ti druzi proste neveri a honej se po slevach v supermarketach. hromadi se ve me hrozny vztek smiseny s bezmoci a smutkem..
      papa, snad to nekdy skonci,snad..

      Vymazat

  6. A taky tohle všechno kolem nás může být díky těmto:

    http://jpavol.sweb.cz/M%20mimozemske%20rasy.htm

    Výňatek:

    Prokyoňané

    Většina Rigeliánů, kteří uprchli ze své planety, přicestovala do solárního systému Prokyon, aby tam obnovila svou civilizaci. Prokyon je hvězdný, binární systém asi 11,4 světelných let od Země a byl zřejmě čtvrtou planetou v tomto systému, kde Rigeliáni zbudovali svou novou kolonii. Podle Andrewse, kolonie na Prokyonu prospívala dokud nevyvolalo zmatek zlovolné úsilí Šedých, kteří zrovna osídlili Rigel a chtěli si podrobit také Prokyon. Khyla popisoval proces přizpůsobování Šedých v jejich podmaňování Prokyonu následovně:

    „Šedí nás začali navštěvovat nejprve v malém množství jako vyslanci, pak jako specialisté v různých oborech, kde měli své experty, kteří nám mohli být užiteční, a jako účastníci různých programů ve kterých byla vzájemná spolupráce, a nakonec jako turisté. To, co začalo jako kapka, se stalo povodní, když začali přicházet v neúměrném množství. Pomalu, ale jistě se infiltrovali do naší společnosti na všech úrovních, pronikali dokonce do největších tajemstvích našich elitních mocných skupin. Tak, jako na vaší planetě, začali nenápadně získávat kontrolu nad klíčovými členy CIA a KGB skrze techniky, které neznali, jako je telepatická hypnóza, která zmanipuluje mozek na úroveň plazů, stejně tak na Prokyonu skrze stejné techniky zbudovali jakýsi druh telepatické hypnózy, kterou získávali kontrolu nad našimi vládci. A to nejen nad našimi vládci, ale nad téměř všemi z nás, protože to bylo jako kdybychom byli pod nějakým kouzlem, které nás vedlo ke zkáze, jako kdybychom byli naprogramováni nějakým typem rituálu černé magie, o které jsme si neuvědomovali že existuje.“

    Khyla pokračoval v popisu konečného převzetí Prokyonu Šedými, kteří uvrhli do otroctví většinu Prokyoňanů, kteří neutekli. Za použití vyspělé technologie cestování časem, která v sobě zahrnovala „multidimenzionální vědomí“, něco, co očividně nedokázali Šedí napodobit, kvůli jejich geneticky degradovaným tělům, byl schopen uniknout významný počet Prokyoňanů a začal osvobozující válku ze „vzdálených koridorů času“. Zajímavé je, jak některé z jejich technik odporu by byly důležité pro situaci na Zemi.

    „...bylo by sebevraždou snažit se bojovat se Šedými přímo se zbraněmi, které jsou k dispozici nyní. Člověk musí být rozumný při snaze bránit se a pochopit správný způsob, jak postupovat. Nejúčinnější způsob jak bojovat se Šedými je změnit úroveň vašeho vědomí z lineárního myšlení na multidimenzionální vědomí....Oni mají technologii k tomu, vyhodit vaší planetu z orbitální dráhy, ale existuje jedna klíčová schopnost, kterou máte vy a kterou nemají oni: schopnost udržet si v mysli fantazii, která inspiruje jedince k tomu, že si uvědomí své přímé osobní spojení se zdrojem všeho, co existuje. To je klíč k vašemu vítězství.“

    Podle Alexe Colliera, Prokyoňané teprve nedávno osvobodili svůj svět od vlivu Šedých a popisuje Prokyoňany současně jako „plné elánu“, když přijde na to, vypořádat se se Šedými.

    OdpovědětVymazat

  7. A další ze skládanky...

    http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/mimozemske-vlivy
    ....................................
    ................
    mimozemské vlivy - výňatek
    Klamání zrakových vjemů

    K manipulaci se zrakovými vjemy dochází tak, že přes fotografie, předměty nebo lidi se rozprostřou astrální energie. Reptiliáni tím mohou pozitivním lidem dát negativní vyzařování (a obráceně). To dělají například, když někdo chce přednášet něco, co se nehodí do jejich krámu. Posluchači na základě svého zrakového vjemu ztratí důvěru a svoji srdeční čakru proto zavřou. Pak ten chudák prohrál.

    Posluchači věří tomu, že jejich srdce vycítilo záporné vyzařování přednášejícího, a proto se zavřelo. Ale nechali se oklamat. Co se doopravdy děje, je toto: ke zrakovému vjemu (ten člověk třeba vypadá docela normálně) se přičítá astrální vjem třetího oka a tudy vchází ona negativní energie. Tady vzniká myšlenka, že ten chlápek je divný. Mozek vnímá negativitu a vydá zamítavý posudek. Na základě toho se srdce necítí dobře, srdeční čakra reaguje záporně, člověk se cítí nedobře.

    Abych šel rovnou k věci: věřím, že jediný vjem, který reptiliáni neumějí zfalšovat, je přímý vjem pomocí srdeční čakry, což znamená kontakt mezi dušemi. Výše uvedený příklad něco takového není. Co by se stalo, kdybys toho přednášejícího vnímal svým srdcem?

    Zavřel bys oči, intenzivně bys cítil svoji dutinu hrudní, svoje dýchání a potom bys s ním navázal kontakt. Tu negativní energii bys vnímal, neboť ta tu je. Co je tady také, je dobrý úmysl té osoby a spousta energie, kterou ta osoba už na tu přednášku vynaložila. Tento vjem vyžaduje trochu času. Asi za půl minuty uvidíš, že na tohoto bojovníka za svobodu byla navlečena negativní energie. To u tebe vytvoří zauzlení v hrudi a zároveň se objeví soucit. Pokud to proběhne intenzivně, uvidíš, že ta navlečená energie zmizela, což pocítíš ty, on a všichni účastníci. Znamená to, že jsi právě vykonal zhojení (sakra, teď jsem vyzradil, jak uzdravovat duši).

    Tento skutečně hojivý postup je třeba odlišovat od toho, co mnozí chápou jako „posílání lásky“. Nemám nic proti posílání lásky, ale nejde to bez skutečného kontaktu. Bez kontaktu je posílání lásky spíš určitým druhem sebeuspokojování.

    Objevil se tady další detail: vjem potřebuje určitý čas. V mnoha seminářích o jasnozření atd. se učilo, že se má vzít první informace, která člověku přijde na mysl. Tato poučka pochází od vrchních parazitů bílého bratrstva. Nejrychlejší vjem jde totiž přes třetí oko a lze jej zmanipulovat. A o to těm bílým bratřím šlo. Vnímání srdcem potřebuje čas, protože city se nemohou rozvinout v rozmezí milisekund. A citový svět druhé osoby musím ohmatat kousek po kousku, abych té osobě skutečně porozuměl.

    Reptiliáni mohou nějaké jim sloužící osobě, která tedy vědomě nebo nevědomě šíří lži, dát kladné vyzařování, kladné charisma. Tuto verzi klamu je někdy obtížnější odhalit. Ten astrální návlek je vnímán třetím okem, mozek hlásí „vše v pořádku“, srdce se zklidní. Kdo se pokusí navázat kontakt přes srdce, vidí, že to nejde. Většina lidí to stejně neumí a ti, co by to uměli, viní z tohoto selhání sami sebe.
    Kdo je dostatečně informován, ten tento nesoulad mezi výpověďmi postřehne a začne mít podezření, ale to se děje pomocí hlavy – ale přece jen aspoň tak!

    Je velmi málo lidí, např. moje žena Karin, kteří ani na sebelepší klam tohoto druhu nenaletí. Když jde na takovou přednášku, asi kvůli tomu je hned napadána. Je z ní vysávána energie, dostaví se záškuby kolem očí, není schopna správně promluvit, začne zadrhávat v řeči. Pak nemá šanci něco takovému vrchnímu charismatikovi namítat. V takovém případě prostě musí odejít.



    Více zde: http://www.exopolitika.cz/news/verejne-prohlaseni-byvaleho-ministra-obrany-kanady-uprostred-paul-hellyer-vlevo-historik-ufo-richard-dolan/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nedavno jsem neco podobneho videla na cnn vysilani.moderatorka, profik, zacala normalne mluvit a najednou zacala koktat a nedala souvislou vetu dohromady. je toho dost na youtoubu o manipulaci reptiliany

      Vymazat
    2. Velký pozor na to,že jsou tu dva podobné fenomény, ale ani jeden vůči druhému není totéž ! Za prvé : jsou mezi námi odhalovači Pravd a skutečné Reality. V kontextu proti nim vystupují "hráči falešné opozice", kteří se tváří, se vydávají za ty první. Proto vzniká mezi lidmi zmatek, kdo je kdo, a komu se tedy dá věřit. Manipulace se lhaním a mlžením dostoupila již takových rozměrů, že je prakticky nemožné odhalit skutečnou povahu věcí, událostí. Je proto nutné bedlivě sledovat události kolem nás a ve světě, a přísně je konfrontovat s tím, co je mezi lidi vypouštěno k věření !

      Vymazat
    3. Ty 3 poslední odstavce nemají chybu ! Je to přesně tak !

      Vymazat
  8. mimozemské vlivy - výňatek
    Klamání zrakových vjemů

    K manipulaci se zrakovými vjemy dochází tak, že přes fotografie, předměty nebo lidi se rozprostřou astrální energie. Reptiliáni tím mohou pozitivním lidem dát negativní vyzařování (a obráceně). To dělají například, když někdo chce přednášet něco, co se nehodí do jejich krámu. Posluchači na základě svého zrakového vjemu ztratí důvěru a svoji srdeční čakru proto zavřou. Pak ten chudák prohrál.

    Posluchači věří tomu, že jejich srdce vycítilo záporné vyzařování přednášejícího, a proto se zavřelo. Ale nechali se oklamat. Co se doopravdy děje, je toto: ke zrakovému vjemu (ten člověk třeba vypadá docela normálně) se přičítá astrální vjem třetího oka a tudy vchází ona negativní energie. Tady vzniká myšlenka, že ten chlápek je divný. Mozek vnímá negativitu a vydá zamítavý posudek. Na základě toho se srdce necítí dobře, srdeční čakra reaguje záporně, člověk se cítí nedobře.

    Abych šel rovnou k věci: věřím, že jediný vjem, který reptiliáni neumějí zfalšovat, je přímý vjem pomocí srdeční čakry, což znamená kontakt mezi dušemi. Výše uvedený příklad něco takového není. Co by se stalo, kdybys toho přednášejícího vnímal svým srdcem?

    Zavřel bys oči, intenzivně bys cítil svoji dutinu hrudní, svoje dýchání a potom bys s ním navázal kontakt. Tu negativní energii bys vnímal, neboť ta tu je. Co je tady také, je dobrý úmysl té osoby a spousta energie, kterou ta osoba už na tu přednášku vynaložila. Tento vjem vyžaduje trochu času. Asi za půl minuty uvidíš, že na tohoto bojovníka za svobodu byla navlečena negativní energie. To u tebe vytvoří zauzlení v hrudi a zároveň se objeví soucit. Pokud to proběhne intenzivně, uvidíš, že ta navlečená energie zmizela, což pocítíš ty, on a všichni účastníci. Znamená to, že jsi právě vykonal zhojení (sakra, teď jsem vyzradil, jak uzdravovat duši).

    Tento skutečně hojivý postup je třeba odlišovat od toho, co mnozí chápou jako „posílání lásky“. Nemám nic proti posílání lásky, ale nejde to bez skutečného kontaktu. Bez kontaktu je posílání lásky spíš určitým druhem sebeuspokojování.

    Objevil se tady další detail: vjem potřebuje určitý čas. V mnoha seminářích o jasnozření atd. se učilo, že se má vzít první informace, která člověku přijde na mysl. Tato poučka pochází od vrchních parazitů bílého bratrstva. Nejrychlejší vjem jde totiž přes třetí oko a lze jej zmanipulovat. A o to těm bílým bratřím šlo. Vnímání srdcem potřebuje čas, protože city se nemohou rozvinout v rozmezí milisekund. A citový svět druhé osoby musím ohmatat kousek po kousku, abych té osobě skutečně porozuměl.

    Reptiliáni mohou nějaké jim sloužící osobě, která tedy vědomě nebo nevědomě šíří lži, dát kladné vyzařování, kladné charisma. Tuto verzi klamu je někdy obtížnější odhalit. Ten astrální návlek je vnímán třetím okem, mozek hlásí „vše v pořádku“, srdce se zklidní. Kdo se pokusí navázat kontakt přes srdce, vidí, že to nejde. Většina lidí to stejně neumí a ti, co by to uměli, viní z tohoto selhání sami sebe.
    Kdo je dostatečně informován, ten tento nesoulad mezi výpověďmi postřehne a začne mít podezření, ale to se děje pomocí hlavy – ale přece jen aspoň tak!

    Je velmi málo lidí, např. moje žena Karin, kteří ani na sebelepší klam tohoto druhu nenaletí. Když jde na takovou přednášku, asi kvůli tomu je hned napadána. Je z ní vysávána energie, dostaví se záškuby kolem očí, není schopna správně promluvit, začne zadrhávat v řeči. Pak nemá šanci něco takovému vrchnímu charismatikovi namítat. V takovém případě prostě musí odejít.

    více:
    http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/mimozemske-vlivy
    1.+2. díl

    veronika

    OdpovědětVymazat
  9. vystupenie z EU a z NATo je nereálne..dnes su vsetci politici iba loutky! nemá vyznam niekoho voliť, vsetci su skorumpovaní lobystami!kazdy kto vleze do politiky sa stane skorumpovancom!na narode nikomu nezalezi..po nás potopa! vobec nepotrebujeme stát, ani ziadneho vodcu...oni ziju z nás ludí:)keby sme vsetci naraz odmietli krmit stát, je po nich..ale nikto si to netrufa..co potrebujeme je spravna organizacia zdola..kazda rodina, kazda dedina, kazde mesto by si vedelo poradit same:)bez štatu!chce to len čestnu, organizovanu spoluprácu:)) ale slovo česť je dnes asi smiešne, ze? asi este nedozrel čas, ale vštepujte to aspon svojim detom:) mozno oni nakoniec vykrutia haarpovníkom krk!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já bch docela rád vykroutil ze země ty haarpy a poslal je do šrotu !

      Vymazat
    2. ahojky, jsem stejneho nazoru,predpokladam, ze jsi zena. mam totiz dve deti 8 a 5 a mluvim snima uplne o veskere teto problematice.tedy, problematice, myslim vyhlazovani lidstva!nedavno mi sousedka rekla (take uz jsem ji vysvetlila,jak se veci maj),ze ve skole jeden chlapec rediteli rekl,ze povodne zavinili USA s manipulaci pocasi a vsichni se ve tride zacli smat a reditel nechapal, a blabolil dal o klima zmnenach. ona se bala zastat se ho, take kvuli vysmechu. bude to trvat jeste dlouho, nez se zacne neco dit.
      sama si pripadam nekdy, jak kul v plote se vztycenou hlavou nahoru.. asi proto mi rikaj, ze jdu jak namyslena do skolky s detmy.
      nekdy si rikam, ze je mozna lepsi bejt blba a nic nechapat a o nicem nevedet. verte mi, blbi lidi to maj na svete lepsi,staraj se o svych 5 zakladnich potreb a zijou klidnejs.
      krasny den s bilou patentovsnou oblohou

      Vymazat
    3. Mnozí z nich ani neví, že mají 5 potřeb, takže kolikrát nemají ani to :-)

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.