26. června 2013

Haarpové radary v Německu od 8.45 vypnuty

Dobrá zpráva: animace z Meteoxu ukazuje, že haarpová radiace vytvářející ohraničené kruhy kolem německých radarů, viz http://orgo-net.blogspot.cz/2013/06/vyrazne-ohranicene-haarpove-kruhy.html , byla vypnuta dnes ráno v 8.45 SEČ. Kruhy náhle zmizely jako čarovnou hůlkou (:-)))

Takže povodňové deště prozatím končí, a bude zřejmě následovat pár dnů chladna, možná až mimořádného.

Zdroj: http://www.meteox.com/h.aspx?r=&jaar=-3&soort=loop24uur

Animace 24 hodin: http://youtu.be/6z89IyZBgak

14 komentářů:

  1. Bože to je tak okatý- jim ani není blbé to nějak graficky schovat. Jiank snad nám na hlavu nenasázej něco dalšího. Tato oblačnost na octování vůbec nereagovala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naopak. Proč by se mělo schovávat něco, co graficky vzniká?

      Kruhy i tečky jsou výsledkem výpočtů, kde vstupem jsou data z těch radarů. Nejsou to žádné fotky, ale jen a pouze počítačová interpretace síly signálu. Signál vysílá i přijímá vždy tentýž radar uprostřed každého z kruhů. Mapka se pak složí v počítači z dat právě zapnutých radarů pod správou hydrometeorologického ústavu daného státu.

      Vymazat
    2. hele ty hlavo kdo tu tvrdí že ty obrázky na meteosatu apod. jsou fotky ? nepatříš náhodou taky k těm placeným trollům co tu maj lidem podsouvat všelijaký blbosti ?

      Vymazat
  2. Když se zvýrazní co se má sledovat a co zkušení berou za samozřejmost tak pochopí i natvrdlí. Fakt je ten že bez toho ohraničení by mi to asi hlava nebrala. Pěkná potvrzující a zřetelná analýza. Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba to klimouši udělali schválně, aby zjistili míru sledovanosti jejich klimateror akcí. Vždyť dokonce vydali veřejnosti výzvu,jen ať se zapojíme, a posíláme jim data o svých pozorováních jejich zločineckých akcí proti nám. Já budu ještě svému vrahovi dokládat statistiku, jak efektivně mě zabíjí ?! Tůůůůůůdle, nic jim nepošlu. Až mi za to zaplatí, pak snad...zadarmo ani kuře nehrabe !!!

      Vymazat
  3. Napsal jsem dnes na CHMI a zeptal se je dokdy nam budou lhat, tak jsem zvedav na odpoved. Pak dam vedet a poslu sem odpoved od CHMI.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si s jedním meteo odtamtud píšu, také si dopisujeme o zvláštních jevech, co se na nebi dějí. Buď to neví a dělají ze sebe blbce, nebo mají přesný scénář, jak s námi jednat. Přesto mi ty diskuze neco daly.

      Vymazat
    2. Ale ví moc dobře, takže platí to druhé. Vždyť na to mají reporty a pravidelná školení placená (jak jinak,že ?)z našich daní !

      Vymazat
    3. Ten Nečas měl pravdu, když o meteorologii nedávno prohlásil, že se jako věda blíží spíš k magii a šamanismu !

      Vymazat
  4. Omlouvám se za off topic příspěvek, ale myslím, že se to sem hodí a to nové povídání pana Petra Chobota, které jsem nalezl zde : http://www.nwoo.org/view.php eventuelně jeho stránka na youtube zde: https://www.youtube.com/user/FREEPLANETeTV?feature=watch

    Nevím jak na to zaujme Vás, ale já jsem na tom dnes trochu ulítnul - NON STOP sledování :o) . Vřele doporučuji i Vám. Pepé.

    OdpovědětVymazat
  5. zaarchivované snímky meteoxu z inkriminovaných dní byly upraveny/očištěny od nápadných kruhů.. viz. http://www.meteox.com/hist.aspx?URL

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ihned stahujte vše, na co natrefíte, jinak máme po ptákách a hlavně po důkazech !

      Vymazat
  6. takze tady je moje zminena komunikace s CHMI:

    Dobry den,

    Muzete mi prosim Vas vysvetlit tohle video:

    http://www.meteox.com/h.aspx?r=&jaar=-3&soort=loop24uur

    To mam jako verit tomu, ze se prirozena oblacnost drzi na jednom miste takovou dobu a pak jako mavnutim zazracneho proutku behem chvilky zmizi? Do kdy budete lidem lhat a zavadet je, ze je vsechno v poradku? A ze chemtrails, jako i umele vytvareni oblacnosti je jenom vymyslem? To se tak bojite o svoje teple mistecko? Lidi Vam uz stejne neveri.

    s pozdravem, Marek

    Odpoved CHMI :

    Dobrý den.
    Toto nejsou stránky ČHMÚ a ani na nich nemá náš ústav žádný podíl. Je smutné, že někteří lidé věří víc podvodníkům než odborníkům. Pokud máte zájem o seriozní informace o počasí navštěvujte raději stránky http://www.chmi.cz.

    S pozdravem
    Ing. Jiří Vodka
    Český hydrometeorologický ústav

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JO, máte tomu věřit, protože to říkali v televizi :))))))

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.