12. června 2013

Blesková povodeň Lužec nad Vltavou

Z pořadu ČT24 z 10. 6. 2013 o současných povodních vybírám zajímavou scénu, kde velmi výmluvná a šikovná paní vyplavená bleskovou povodní komentuje vše bez obalu.
(Nemyslím, že by těmi jinými vlivy  - "vypadá to, že to není vše jen přírodou, jak se nám snaží namluvit" - měla na mysli klimaterorismus, spíše asi problematické upouštění vody z přehrad, ale kdoví ...)

http://youtu.be/tCPz1Ky9r_w



Celý pořad ČT24: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10101491767-studio-ct24/213411058360610/

27 komentářů:

  1. Smekám, přesně tak to je. Ptaly se mě děti: mami a za totality/ vždycky se ošiju/povodně nebyly? Nebyly, milé děti,jen lokálního charakteru, byla totiž větší individuální zodpovědnost a menší míra manipulace počásí i tisku.
    Dita

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechcem nikoho uraziť...ale koľko máte rokov ?
      Povodne boli a menšia miera manipulácia tlače ? Ano, v rokoch 1996 až 1998.
      Individuálna zodpovednosť, áno väčšia ale len voči jednej vládnucej strane strane.
      Neblbnime takto deti.
      Jožo

      Vymazat
    2. A nezkusily se Vás děti zeptat, jestli byly povodně za France Josefa?

      Tenkrát totiž byly povodně minimálně stejně časté jako dnes. V roce 1890 dokonce povodeň pobořila Karlův most tak, že se na něm přes 2 roky nedalo přejít.

      Druhá polovina 20. století byla podle kronik vyjímečná tím, jak málo bylo povodní.

      Vymazat
    3. Rad bych vedel, kdo manipuloval pocasim v r. 1890, prutok byl jeste vetsi, nez letos... http://najdidatum.info/historicke-povodne/

      Apokud se bude jednat o dobu vlady jedne hruzostrany, tak bych zminil r 1953, kdy prahu zachranila pred povodni v te dobe temer prazdna nove postavena Slapska prehrada...

      Vymazat
    4. No jo-byly ale dávno před totalitou-největší byla ta biblická.A ty roviny kolem řek nesrovnal pračlověk,ale sama Příroda(klimouši ještě nebyli).

      Vymazat
    5. Za "totality" totiž nebyla ani totalita. Skutečně totalita přišla až s "demokracií".

      Vymazat
    6. Kradousek a další naši političtí darebáci to musejí vědět, že je tu na našem obyvatelstvu páchán globální klimateror, a že za ty škody, co tu vznikly nesou přímou spoluodpovědnost s nimi. Měli by být souzeni za zločiny proti lidskosti a genocidu vlastního obyvatelstva !

      Vymazat
  2. zaplatpanbuh,lidi se zacinaj trochu probouzet. skoda jen, ze nenarazili na nekoho, kdo uz ma o tom paru a rekll by jak to opravdu je. asi by to pak stejne neodvysilali.
    ta pani bude s vedomostmi za nedlouho urcite dal je to na ni videt. nelamentuje jenom, nybrz i premysly!!!

    preji lidem postizene zaplavamy pevne nervy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to právě tento zkorumpovaný prohnilý systém vůbec nepotřebuje - lidi, co samostatně přemýšlejí a uvažují, víme ?!

      Vymazat
  3. Nelze se k vašemu webu připojit zvl. po osvětové činnosti na zhnědlých Parlamentních listech po tom, co jsme se snažili pokračovat v osvětě o modifikaci počasí, povodních, lokálně řízeném suchu a uměle vyvolaných tornádech. (,,Well,this embarrassing.,, právě pro zhnědlé PL) - Můžete prosím opět vyvěsit a rozšířit článek o HAARPu a cestováni v čase. Děkuji. Jinak o počasí a chemtrail. na celém území ČR je to stejné. Potřebujeme se dát dohromady a začít se bránit.I v duchovní oblasti již od pravěku naše území vždy bojovalo proti zlu a proto jsou naše duše čisté. Možná i proto tak velký zájem o naši zemi. Zdravím a přeju to nejlepší vám, rodině i všem čtenářům a diskutujícím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně o to se donedávna urputně dramaticky hrálo - o Ducha této země (ČR) a o Prahu, kterého měl ohrozit, možná zničit samotný satanael (zplozenec pekla) neboli antikrist. Byl však z pražského templu vyštván do Bratislavy, ale tam také nepobyl dlouho. Vyhnali ho i odsud, a nyní čachruje se svým satanským divadlem u Putina v Moskvě.

      Vymazat
  4. Včera byl zajímavý a opomenutý komentář na lidovky.cz, ve kterém se říkalo, že povodně můžou přinést vlnu bankrotů a zřejmě také přinesou. Taky způsob jak dostat lidi na kolena.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Globalisté mají v plánu zrušit jakékoli soukromé vlastnictví, a vše bude jen za peníze k pronájmu. Jedním z prostředků jak toho dosáhnout, je cílené ničení uměle manipulovanými živly, a dostat co nejvíce lidí do absolutní závislosti na systému,matrixu !

      Vymazat
  5. Asi je to divné, ale vím o povodních nejméně od konce minulého roku. Dokonce i datum vyšlo celkem přesně konec května a počátek června. Ale žádnou konspiraci v tom nehledejte. Je to prostě zvířecí "instinkt". Ovšem zkuste napsat koncem roku někomu, že letos budou povodně. Bude si ťukat na čelo.

    OdpovědětVymazat
  6. Přesně tak :-) lidé už konečně začínají otevírat oči........s dnešním počasím se manipuluje.....už to není přírodní jak tomu bývalo dřív :-) .Už to nejsou ty tzv. konspirační teorie ale fakt!!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když už konečně víte, a na základě toho věříte, pak pokračujte dál, a odhalujte další špinavosti, kterých se proti nám a našim majetkům globalisté dopouštějí !

      Vymazat
  7. Milý Orgonete a všichni ostatní,
    Toto je soubor odkazů, který snad otevře oči všem, kdo jsou tak trochu chtěně i nechtěně nevědomí. Možná to tu již někdy bylo, ale je na Tobě, zda to vyvěsit či ne, nebo to nějak rozvinout jako téma.

    Takže co se píše:
    Ožralé mraky na freeglobe, resp. Parlamentní listy
    http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/2817-bordel-v-pocasi-1-mraky-jako-ozrale-oblacnost-se-toci-opacne.aspx

    překlad oficiální 5let staré zprávy Světové meteorologické organizace o modifikacích počasí (zdroj tamtéž co předchozí)
    http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/1953-materialy-svetove-meteorologicke-organizace-o-modifikacich-pocasi-v-usa-muze-modifikovat-pocasi-kdokoli-.aspx
    Tento překlad je plný odkazů, ale bohužel, doba pokročila a tak jich asi již dost nebude fungovat - byly ale časy na internetu... ...

    V angličtině na WMO - klíčové slovo hledání je "weathermod" - je třeba toto (KDO CHCE, ten si může veřejně počíst prakticky všechno, co v čechách považují někteří ovčánci za konspirace :-))), ovšem je tu ta známá jazyková a také mentální bariéra)
    http://www.wmo.int/gsearch/gresults_en.html?q=weathermod&submit.x=0&submit.y=0

    Krásný den plný slunce i radosti a čisté nebe!
    J*)




    OdpovědětVymazat
  8. a co katastrofální povodně v Praze v roce 1359, 1367, 1370, 1373 a 1374, 1432, 1655, 1784, 1845, 1872 a 1890? V roce 1890 100 letá povodeň, která z velké části poničila Karlův most. Zajímavé je zejména to 14. století, kdy stejně jako nyní vrcholila teplá klimatická perioda (středověké maximum...). Tím neříkám, že se s počasím nemanipuluje, ale příčiny povodní mohou být i jiné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě umělé manipulace minimálně přispěly k tomu, že jinak mírné nebo málo škodné klimatické výkyvy byly cíleně zneužity a proměněny v peklo, které tu nemá přirozený původ ! A v tom spočívá ten "zakopaný pes"!

      Vymazat
    2. Tady bych ráčil prominout, ale nelze srovnávat 12cté až 18nácté století z dneškem, už totiž vidím jak v roce 1432 měla Praha zpevněné břehy a nejen Praha. A pak, bylo víc sněhu co napadl na horách, koryty řek, říček byla lemována osazenctvem, jako vrby apod. Pole byla rozdělana na meze, kde i tady rostli keře, či stomy, které vodu zachytávalo, sníh postupně rozával, a příroda si regulovala odtoky sama. A když se hladina řek zvedla, dopadlo to jako v dnešní USA s papírovýma baráčkama když se zvedne větší vítr. Chudina si stavěla na březích své baráčky, nebylo divu, že se ocitaly pod vodou.

      Vymazat
  9. menší míra manipulací tisku...ani náhodu, tehdy to byla totální manipulace a oficiální cenzura úřadem k tomu zřízeným.
    Jinak paní je bystrá, došlo jí to podle příznaků, dogmat se nedrží, blahopřeju
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  10. Taky si nic takového nepamatuji, až první povodeň tady u nás v r. 1997 - a to jsem ročník 1958. Jo, sprchlo, po průtrži mračen se na chvilku zvedla voda v potoce nebo řece, ale zase to rychle kleslo. Aby byla zaplavena polovina Čech, to si tedy opravdu nepamatuji. A už mě mockrát napadlo, co je v čem blbě, že se to děje - totéž v Německu, na Slovensku, v Rakousku a Maďarsku...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážený pane, tam všude, kam ukazujete, se totiž lidé mohutně bouřili proti zavedení, prosazení, uzákonění amerického giganta Monsanta v jejich zemi. Proto byli jeho spojenci (klimateroristi, globalisti a další podobná havěť) lidé v protestujících zemích Evropy potrestáni exemplárními megapovodněmi ! Tehdy si globalisté na základě těch mohutných plošných protestů mohli říci něco podobného : To by v tom byl čert, abychom jim nezničili pole, louky, sklady apod. Však oni (Evropané)ještě přilezou za Monsantem pro GMO osivo, aby měli co zasít, sklidit a žrát...

      Vymazat
    2. Asi máte pravdu - až na to, že ten příspěvek jsem psala já, která nejsem vážený pán :-)))

      Vymazat
    3. To je sekundární problém v diskusi :-))))

      Vymazat
  11. Z toho, jak ta paní povídala něco o té rekreaci atd., soudím že měla na mysli spíš zpackané vypouštění, respektive nevypouštění vltavské kaskády
    ...
    http://www.blisty.cz/art/68821.html
    GW

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jednoznačně to neřekla ani nenaznačila. Ona jistě tuší nebo možná dokonce i ví víc, než řekla na kameru, ale instinkt jí určitě poradil, ať to raději nedělá !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.