11. června 2013

Zvláštní bouřka na Rakovnicku

Je 8.6.2013 kolem 21:15 a k nám na chalupu na Rakovnicko se blíží od jihu bouřka. Začalo se zatahovat a byly vidět blesky a slyšet hromy. Kouknu k oknu a vidím zvláštní barvu nebe. Vezmu foťák a jdu to vyfotografovat. Barva mraků nebyla tmavě šedá až černá ale oranžová. Mraky byly určitě nasyceny nějakými chemikáliemi (nejspíše od sprejování letadly) a lomem slunečního světla měly oranžovou barvu.  Určitě ty chemikálie byly v tom dešti, co pak spadnul. Naštěstí to byl jen okraj té bouřky, takže pršelo jen chvilku. Pak jsem se v televizi dozvěděl, že ta bouřka zaplavila na Kladensku několik vesnic. Poslední dobou je častěji vidět takováto barva mraků. Ještě, že tam máme mystické “Kounovské kamenné řady”,které mají hodně pozitivní energie a ovlivňují počasí v okolí. U nás moc neprší. Většinou to jde těsně bokem, ale když už zaprší, tak to stojí zato. V těchto dnech nám tam pršelo dost vydatně. Naštěstí nám to kromě mokré půdy a trávníku nic nezpůsobí.
Určitě někdo vyfotil stejný jev v jiné části naší vlasti.

Orgonet: U nás v ČB byla stejná červenorůžová záře jako na 1. snímku 9. 6. 2013 kolem 21.00. Viz článek http://orgo-net.blogspot.cz/2013/06/cervenoruzova-zare-pri-zapadu-slunce.html,   
Když už to jde do oranžové, to je znamení největší snahy o co největší škody. Ale u nás jen mírně sprchlo (díky octování?)








7 komentářů:

  1. Jo tak přesně tutéž mělo barvu nebe kolem 21:00 včera, tj. 10.6. na Turnovsku- při západu slunce (obloha byla taktéž pokryta místy bouřkovými mračny)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to zcela normální,nyní, díky energetickým změnám na Zemi díky měnící se energetické mřížce a díky tomu , že Země se opět posouvá na původní místo , vnímáme svět jinak, vidíme jiné barvy / a bude to ještě intenzivnější/ , takže toto tekuté červené světlo je normální.., abudete se divit ještě více

      Vymazat
    2. No budeme se divit spíš tomu, že naše těla a životy tomu tempu změn nebudou stačit. Lidí už teď hyne, jako nikdy předtím ! To globalisté za chvíli k provádění depopulace skutečně nebudou muset válčit a vymýšlet způsoby jak to množství lidí trávit jako potkany.

      Vymazat
  2. Zrovna dnes za mnou byl kamarád (Mutějovice) a hovořili jsme o kamenech (Kounov a okolí), jaký měli význam (asi) pro celou oblast. Shodli jsme se na tom, že dosah působení byl výrazný minimálně pro střed Čech...Lepší pochopení místa by nám možná pomohlo "s tím nad hlavou"......

    OdpovědětVymazat
  3. Žiju ve stejném státě jako Vy,ale pořádnou,nebo alespoň "normální" bouřku jsem nezažil už min. 3 roky.A to je mám tak rád.Slyším hromy,vidím v dálce se blýskat,zafičí vítr a je po bouřce.Jasně,než bouřku,která mi sebere střechu a udělá z baráku krytý bazén,tak raději nic!Nehřeším,jen konstatují.

    OdpovědětVymazat
  4. Také bydlím v Mutějovicích a bouřky nejen mám ráda, ale samozřejmě je sleduji. Bydlím zde ovšem tři roky, takže nemám ještě vypozorované všechny běžné vychytávky. Kounovské řady by se měly spíše jmenovat Mutějovické, protože k nám je to nejblíže a také cítím že to má větší souvislost.
    V něděli 1O.6 se tu stále něco formovalo, ale nějak to nešlo. Pozorovala jsem to dlouho na radaru, protože předtím to udeřilo na Kladensku, pak na Lounsku a u nás jakoby to nevyšlo i když se to snažilo :)
    Zatímco jinde oblačnost postupovala, zde se to zaseklo a pořád jakoby se vše sbíhalo, ale nepodařilo se vyvolat větší koncetraci sil. Přišlo mi to neobvyklé, radar sleduji často a při pohromách stále. Něco neklaplo :) Soudím že to zde mělo proběhnout také ale bohužel, či bohudíky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jako kluk jsem hodně četl... Námořníci popisovali příchod bouří na oceánu vesměs takto "Obzor se barví rudě (ohnivě, oranžově, nachově), připravte loď, blíží se velká bouře..." Možná je pro někoho s podivem, že se to děje i tady u nás v "suchozemsku". Já se domnívám, že je to jev způsobený velmi rychlým přesunem oceánské vody nad pevninu, výškou a hlavně sílou (tloušťkou) vrstvy mraků a v neposlední řadě obsahem "solí" (mění se lom světla).
    K neděli - Také mi přišlo, že se nějak nemůže zformovat do výsledku nic konkrátního. U nás to byl nakonec jen "májový deštík" zato v Praze se konalo... Určitě to souvisí s energií mezi lidmi. Moc si přeju, aby se to nelidské resp. protilidské konání konečně ukončilo a lidi si sami sebe konečně uvědomili...
    O víkend jsem rozmístil nové orgonity , vytáhl a oživil ultrazvukový zvlhčovač, leju do něj 8%ocet ředěný 1-1 britovanou vodou - to aby se emitovalo déle. Mám teda na zahradě soustavu rozmístěných orgonitů s odpařovačem a všem známým to ukazuju a vysvětluju... I souznění a sympatie je velmi třeba... No a dneska se nad námi začala formovat pěkná černá supercela. Tak jsem to zapnul a koukali jsme se společně, jak se ne přesunula, ale nádherně rozpadla přímo před očima :-))) /No mám několik dalších, co si už možná nemyslí, že jsem uplnej blázen/
    Neklesejme tedy na mysli, držme pospolu, semkněme se, vysvětlujme a ukazujme, hledejme a přemýšlejme, nenechme se zastrašit a přijměme svou vlastní odpovědnost, to je, myslím, recept na zachování a vzestup Člověka na Zemi...!

    Zdravím všechny "orgoneťáky" a přeju ČISTÝ NEBE VŠEM!!! J*)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.