14. července 2013

Brutální útok policistů na občany v Českých Budějovicích

Analýza policejního zásahu z minulého týdne - čtěte zde:

Z článku: video Analýza zásahu Policie ČR:


19 komentářů:

  1. Občania nebuďte prekvapení! Polícia tu je na ochranu štátu a štátného systému pomocou starého Rímského pirátského a otrokárského právného systému a nie na ochranu občana.Žiaden právnik Vám to nepovie, lebo kolaboruje zo systémom, za čo má výhody rovnako ako policajt, exekútor,bankár, výpalník , mafián a každý iný parazit, ktorý nič nevyrába pre tento štát, len sa priživuje s väčším platom, ako ten, čo skutočne výrába hodnoty!

    OdpovědětVymazat
  2. To je hrozné, takto mlátiť svojich. Mali by ich doma otcovia vyfliaskať!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jen aby "vyfliaskali" ti zmetci doma i svoje protestující otce. blbý jsou na to dost !

      Vymazat
    2. co uz, opice chrania ine opice

      Vymazat
    3. To ne, jen vygumované represivní diliny chrání nebezpečné pomatence, kteří je řídí a platí z našich daní !

      Vymazat
  3. Dělá to na mně dojem nácviku na něco většího, bohužel. Jak jsme mohli vidět i v Bostonu bylo speciální komando s batohy a v civilu a jiní zas "radili" hercům, co mají dělat. Nebyli ti napadení v ČB taky součást týmu? Může se ozvat někdo, kdo ty napadené poznal??? Bylo vidět, že je to nacvičené, aby to lidi dostalo do varu a pak teprve začali jít proti policii:-(((. S láskou JanaR.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to nácvik pro dobu, kdy nastane obecný chaos a zmatek. Jen si najděte informace o obavách americké federální vlády. Ta se obává blíže nespecifikovaného celoplanetárního nebezpečí, které má přijít z kosmu. Pro udržení moci i během této události (sérií událostí ?) již americká federální vláda schválila řadu podezřelých zákonů, které dovolují represivním složkám státu nebývalé pravomoce, blížící se podmínkám válečného stavu. Pro tento (tyto ?) případ má americká federální vláda na území USA zbudováno na 800 FEMA campů (vpodstatě koncentračních táborů), a další se budují i v přilehlé Kanadě, a též v Jižní Americe v Brazílii a Argentině. Nevím, jak je to "ošetřeno" v Evropě, ale min. jeden "camp" stojí i u nás v ČR někde na Litoměřicku (prý je vidět z dálnice). K tomu ještě dodávám, že se začaly u nás množit stavby podobné loveckému posedu přímo u významnějších lesních cest a některých silnic. Vůbec to totiž jako posedy nevyzírá, spíš jako budoucí kontrolní a pozorovací stanoviště (tzv.vojenské špačky za minulého režimu). Jakoby už někdo předem věděl, kudy budou lidé před nějakou hrozbou utíkat, a "exodus" mohl být pod kontrolou. Něco se v tichosti a podloudně chystá, a nebude to jenom v rámci ČR !

      Vymazat
    2. Jojo, falešná opozice měla za úkol vyvolat konflikt, při kterém měli být brutálně napadeni řadoví občané. Ve Strahovském tunelu v Praze to přeci policie zkoušela na generálkách mnohokrát v utajení před zraky a sluchem občanů. Část policajtů hraje demonstranty, druhá zase zasahující represivní složky. Tentokrát zvolili premiéru naostro, kdy nepřítelem byl samotný občan ! Zkoušejí nás dál, co všechno sneseme, jako protomodel projektu NWO ! To už je víc než jisté ! Co se podaří zaplikovat v ČR, bude zákony zaváděno i jinde ve světě ! Proto s NIMI tu jejich svinskou nehrajme, ať se nestaneme spoluviníky ujařmení světa neototalitní mocí NWO !

      Vymazat
  4. odtud vítr fouká,proto budte others a bude se vám dařit. http://eportal.parlamentnilisty.cz/Articles/5994-co-je-politicka-korektnost-jak-se-projevuje-a-kdo-ji-representuje-.aspx a pro znalce zez PLZNĚ doplněk http://www.novysmer.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=1058:o-em-se-v-plzni-nehovoilo&catid=39:historie&Itemid=50 do mozkovny

    OdpovědětVymazat
  5. V téhle zemi je zapotřebí co nejrychleji nastolit nový libertariánský řád, je zapotřebí rozpustit stát a státní úřady zrušit. Stát by měl všechno zprivatizovat a veškeré národní bohatství přenechat do rukou kapitalistických vlastníků, kteří umí bohatství rozmnožit. Důsledky socialismu bohužel zažíváme i dodnes. Kdyby v Česku vládlo libertariánství, nemuseli bychom být svědky extrémismu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha,libertianstvi....nestacim se divit, ctete preci tenhle blog.
      Nebo je to pri pondelku mnou nepochopena legracka?
      Dita

      Vymazat
    2. K umravnění tupé holoty nevděčné by byl na každém náměstí mírový oheň a tribunál církve s katem a pomocníky na nevolníky. Nesnášíte zlatý vejce? No na zlatou klec to není.

      Vymazat
    3. milý anonyme,zbývá privatizace vík od kanálu a tvých prostatických potíží...moc na tebe nezbylo...kdes byl v roce 90? Hrál sis s kačerem?

      Vymazat
    4. pro Anonymní 14. července 2013 21:40

      Žádné sektáře ani satanisty (viz např.nový libertariánský řád) jakékoli podoby tady v republice nestrpíme ! Ono nestačí, že zdejší (v ČR a na Slovensku !) zednáři matamorfovali na Satanskou církev posledních dní, a že mnozí naši politici jsou v ní tajně angažovaní ?! Jděte si trollit na jiné k tomu příslušné weby, Orgonet nechte na pokoji, trollí satanáši !

      Vymazat
    5. Protože si hrál v roce 1990 s kačerem, mele dnes prostoduché blbosti !

      Vymazat
  6. Proč jsou agresivní radikálové pohoršení, když jim někdo šlápne na kuří oko použitím jejich vlastních zbraní? Třeba mně tu ukamenujte svými názory, ale jsem na straně policie. Byla jsem na obou demonstracích, jsem zde domácí, sleduji podrobně všechny informace a jednoznačně zastávám názor, že fanatičtí radikálové zneužili situaci ke svým agresivním choutkám.
    Když se díváte na film, kde policista-hrdina vnikne mezi drogovou mafii v převleku a s chováním dealera, pak nějakou dobu hraje svojí životní protiroli a tím se podaří mafii dostat a pozavírat, fandíte mu. Nebo snad ne?
    Zkrátka, jestli si někdo myslí, že s lidmi, kteří se chovají protizákonně, má policie jednat v rukavičkách, poprosit ho, aby dal ruce nad hlavu a třeba natáhnout koberec do dodávky, tak je to smutné. Osobně bych si přála, aby policie mohla ještě víc. Ti, co dodržují zákony, se nemají čeho bát. A ti co je nedodržují, se smějou policii do očí. S tím se nemohu ztotožnit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co to psalo za trolla nebo trollici? Jak můžete stát na straně policie, když celý ten konflikt zpunktovala a řídila právě policie díky nasazeným policejním provokatérům v civilu ?! Vy máte opravdu médii vypatláno až na půdu. Až je to k nevíře, co z některých lidí leze ven za neuvěřitelné sra.ky přesto, že mají možnost si celou českobudějovickou kauzu poskládat z fotografií a videí, které pořídili různí amatéři i profíci a vysadili to všechno na netu. Ty dokumenty hovoří jednoznačně, kdo to vyprovokoval, a co tím sledoval. Cigani v tom hráli zcela podřadnou bezvýznamnou roli, víme ?! Byli pouze velmi vhodnou a vítanou záminkou policejní brutalitu záměrně proti našim občanům rozpoutat ! Copak vám dosud nedochází, že ty policejní zásahy v CB jsou předem zinscenované a režírované tak, aby bulvár měl co největší sousta pro další vymývání mozků jako je ten váš ?!

      Vymazat
    2. Souhlasím s anonymní 22.16

      ad 2.23 - urážkami a hrubostí nic nezmůžete, jenom se ztrapníte.

      Vymazat
    3. Když se něco nebo někdo nazve skutečným označením toho, co je, a ne toho, co byste rád viděl a slyšel, tak je to špatně ?! Pak se postavte do řady mezi trolly, a dál nechávejte spuštěné klapky na očích i uších, hodně vám to v životě pomůže :-))))))))))))))))))))))

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.