7. července 2013

Něco hezkého: Věci nejsou vždy takové, jakými se zdají

Krasny den Orgo. Moc hezke i trochu na zamysleni.
Zdravi Mirka 

Orgonet: Díky, taky se mi to líbí. (Akorát si nic nepotřebuju přát, všechno je dobře tak, jak to je.)

10 komentářů:

  1. "Doba andelu" vymrela pred 2000lety a prisel na svet nekdo, aby nam ukazal jak muzeme komunikovat s "nebem" samy, bez prostredniku ci uz v kuzi lidi anebo -s kridly.Nachaziteli zalibeni v takovych "milouckych obrazcich", jste ochotni sebou nechat manipulovat....doufejme,ze je to naposled, co vas NECO dostalo spatky v case. Namaste.

    OdpovědětVymazat
  2. hezke, ale...
    nesnáším tyto typy emailu. Musíš, a nesmíš.

    OdpovědětVymazat
  3. Problém je v tom, že máme zkušenosti s MUSY z dob feudalismu, kapitalismu, nacismu, socialismu a dnes korporátního kapitalismu. Vtip tkví v tom, že ti bohatí a mocní NEmusí prakticky nic, zato ti "dole" MUSÍ držet hubu, krok a platit lichvářské,zlodějské daně těm mocným a bohatým. Takže MUSY pro nás byly, jsou a budou, dokud tento ohavný a krajně nespravedlivý systém bude existovat !

    OdpovědětVymazat
  4. manipulace- krutý experiment s čechy http://abundancia.webnode.cz/casopis-4/kruty-experiment-s-cechy/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně toto jsem vytušil již před třemi lety, že jsme byli vybráni jako experiment pro účely NWO, a dnes se mi to z "druhé strany" potvrzuje ! Není tedy náhoda, že s plošným čipováním se začalo u nás v ČR mezi členy zednářsko-satanistických obcí ! Ti zednáři, kteří ze strachu o život před důsledky čipování, před Bestií a satanaelem z obediencí utekli, byli znovu a znovu štváni jak lovná zvěř, aby byli přivedeni zpět do obediencí a podrobeni násilnému čipování ! Až bude tato část obyvatel ČR pročipována, bude připravena půda ve vládě a v zákonech i pro čipování zbytku obyvatel. Ty nepokoje v Č.Budějovicích jsou jen hra, generálka na to, až vypuknou skutečné krvavé nepokoje v souvislosti s čipováním a vyhlášením NWO a Nové univerzální církve (pozor, nikoli křesťanské potažmo katolické !). To budou takové šoky, že už to lidé nezvládnou, a prostě půjdou jako zdivočelá masa na Hrad, do Parlamentu, do Poslanecké sněmovny, budou vybíjet radnice a sociálky. No bude to skutečná mela, jakou jsme tu od defenestrace nezažili ! A ti, co ten sionistický experiment podpořili a v ČR umožnili, ti se mají na co těšit. Radil bych jim odjet z ČR včas, protože až to začne, nikdo je nezachrání ! Uvidíte, že Češi, Moravané a Slezané ještě ohromí svět svou smělostí vůči sionistickému Matrixu !

      Vymazat
    2. příteli funguje to takto: na co myslíš to žiješ , co si představuješ zažiješ ...

      Vymazat
  5. death makes angels from us all ..., jak rikal jim morrison..nekdy potrebujem nejake ty symboly, hloupe by znelo ;; Kremilek a Vochomurka poutnici,se zastavili...,nebo Koblizek se zastavil atd. neni tam nic typu musis a nesmis, ale spise typu Ber veci,tak, jak jsou. Jinak ti nezbejva fakt nic jinyho, nez do nekonecna lamentovat a proklinat ty hajzly. Radeji si pekne uziji kazdy den dokud se to da.
    krasne prazdniny M

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rothschild to taky vzkazoval světu, ať si užijí, co mohou, protože přichází doba, která jim to všechno vezme !

      Vymazat
  6. no,jestli se na ;;onom svete ``potkam s morissnem, tak se docela tesim. a jestli budu mit kridla, tak si s nim zalitam

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.