6. července 2013

Obama žádá 15 000 ruských vojáků pro "nadcházející" pohromy

Pro orientaci ve složitém světě něco zajímavých souvislostí, a slibuji i ještě zajímavější aktualizace ...

Obama žádá 15 000 ruských vojáků pro „nadcházející“ pohromyhttp://www.whatdoesitmean.com/index1688.htm
27. 6. 2013
Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: OrgoNet



27. 6. 2013 přišla do Kremlu znepokojující zpráva Ministerstva pro mimořádné události (EMERCOM, http://en.mchs.ru/ ) o právě skončených rozhovorech mezi USA a Ruskem ve Washingtonu, D.C., kde se praví, že Obamův režim žádá nejméně 15 000 ruských vojáků vycvičených pro pomoc při katastrofách a „práci s davem“ (tj. kontrola vzpour), kteří by byli umístěni v oblasti FEMA III https://en.wikipedia.org/wiki/Federal_Emergency_Management_Agency#Regions (FEMA – Federální agentura pro nouzové situace) během nespecifikované „nadcházející“ pohromy. http://en.rian.ru/russia/20130626/181883790/FEMA-Russian-Ministry-to-Join-Forces-Against-Space-Threat.html

Podle této zprávy tento bezprecedentní požadavek vznesla k ministru Vladimiru Puškovovi přímo ředitelka Ministerstva domácí bezpečnosti (DHS http://www.dhs.gov/ ) Janet Napolitano http://en.wikipedia.org/wiki/Janet_Napolitano , která řekla, že ruští vojáci by pracovali „přímo a společně“ s její Federální agenturou FEMA http://www.fema.gov/ , jejíž náplní práce je mimo jiné i zajištění kontinuity americké vlády v případě přírodní pohromy či války https://en.wikipedia.org/wiki/Federal_Emergency_Management_Agency#Organization



Je důležité si povšimnout, jak praví zpráva, že tato oblast FEMA III, pro niž jsou požadováni ruští vojáci, zahrnuje Washington D. C. A okolní státy Maryland, Pennsylvania, Virginia a West Wirginia, „což silně napovídá“, že Obamův režim ztrácí důvěru ve schopnost vlastního vojska zajistit jeho přežití, kdyby to bylo potřeba.

Ministr Puškov ve svém veřejném prohlášení 26. 6. 2013 řekl: „Rozhodli jsme se, že americká FEMA a ruský EMERCOM budou spolupracovat na vývoji systému k ochraně lidí a území před kosmickými vlivy.“ http://en.rian.ru/russia/20130626/181883790/FEMA-Russian-Ministry-to-Join-Forces-Against-Space-Threat.html Dále sdělil, že jeho schůzka s ministryní státní bezpečnosti Janet Napolitano se týkala i jiných přírodních nouzových situací, jako jsou extrémy počasí, které jsou v poslední době jak v Rusku, tak v USA.

Ve zprávě EMERCOMu však ministr Puškov poznamenává, že ruská vojska požadovaná Obamou by byla „více než pravděpodobně“ spárována s americkými vojsky Ministerstva bezpečnosti, které v minulém roce nakoupilo téměř 2 miliardy zásobníků munice a minulý měsíc vydalo naléhavou objednávku na vybavení pro pouliční srážky. http://beforeitsnews.com/alternative/2013/06/dhs-requests-riot-control-gear-after-buying-billions-of-bullets-2681808.html

Pokud jde o to, na jakou „nadcházející katastrofu“ se USA připravují, zpráva uvádí, že může být „silně spjata“ s nedávnou vraždou amerického reportéra Michaela Hastingse, který byl zabit, když se snažil dostáhnout bezpečí na izraelském konzulátu v Los Angeles, jak jsme uvedli v našem článku z 20. června 2013 http://www.whatdoesitmean.com/index1687.htm 



Dále je třeba si povšimnout, že mainstreamová propaganda nadále zakrývá tuto vraždu novináře Obamovým režimem, i když mnozí svobodní novináři odkrývají tuto pravdu, jako např. Jim Stone http://www.jimstonefreelance.com/ , jehož pátrání zjistilo, že zadní část Hastingsova byla zničena zvlášť, a byla odříznuta od zbytku překvapivě nedotčeného auta http://jimstonefreelance.com/hastingsmurdered.html , což je proti „oficiální“ story, dle níž auto narazilo do stromu.

V této zprávě EMERCOMu není zmínky o tom, zda Rusko vyhoví požadavku Obamova režimu, zejména ve světle hrůzných informací, které byly podány ruské výzvědné službě Edwardem Snowdenem http://en.wikipedia.org/wiki/Edward_Snowden , který byl označen jako nejžádanější muž ve světě.

Podle zprávy Federálních bezpečnostních služeb o jejich rozhovorech se Snowdenem, a po analýze informací, které poskytli důstojníci ruské výzvědné služby, se zjistilo, že jeho otec, Lonnie Snowden http://en.wikipedia.org/wiki/Edward_Snowden#Childhood.2C_family_and_education , byl důstojníkem americké Pobřežní gardy během útoků na Spojehé státy 11. září 2001, a měl „přímou znalost“ pravdivých události, které proběhly, a kdo byli skuteční viníci.

Snowden, kterého se přímo dotkly události 9/11, jak říká zpráva, „sám inicioval“ své mnohaleté úsilí získat přístup k nejvyšším americkým tajemstvím, a toto poslání nedávno naplnil, což ho přivedlo ke kontaktu s různými mezinárodními reportéry, včetně Hastingse, o němž se domníval, že mu může důvěřovat co do šíření informací, které získal.

I když je nám známo přímo z našich kremelských zdrojů, jaké přesné konexe dokazují Snowdenovy informace ohledně 9/11 v Bushově a Obamově režimu, a to, že brzy má přijít ještě hrozivější událost, zpráva Poradní bezpečnostní nóty pro tisk z června 2013 (že se média mají zdržet dalších informací o americkém systému PRISM) brání v informacích … jak se ukázalo právě teď. http://en.wikipedia.org/wiki/DA-Notice#United_Kingdom 



Vražda Hastingse jasně ukazuje, že Obamův režim si přisvojuje zákonné právo zabít kohokoli bez obvinění a soudu, pokud se domnívá, že by mohl ohrožovat americkou bezpečnost http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/barackobama/9913615/Barack-Obama-has-authority-to-use-drone-strikes-to-kill-Americans-on-US-soil.html , a že odhalení Snowdenových informací spadá přesně do této kategorie.

Dá se pouze říci, že je zde kritický důvod, proč miliardáři celého světa prodávají za dumpingové ceny své akcie. http://www.moneynews.com/Outbrain/billionaires-dump-economist-stock/2012/08/29/id/450265?PROMO_CODE=FE8A-1

June 27, 2013 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.


27 komentářů:

  1. round není runda ale zásobník

    OdpovědětVymazat
  2. To znamená,že falešné atomové útoky v USA pod falešnou vlajkou teroristů jsou připraveny.Jen doufejme, že nálože nebudou obsahovat plutonium, které je vysoce toxické, a uzavře pro život rozsáhlé oblasti na mnohem delší dobu, než v případě uranu nebo vodíku. Scénář globalistů na uchvácení světové moci se zřejmě uzavírá tolik propíranou "konečnou událostí", která změní celý svět, tak jak ho dosud známe. Oni prostě jaderný holocaust chtějí za každou cenu ! Pokud bude v USA válečný stav na jakékoli úrovni, bude to signál pro "krále Východu", aby se jejich vojska hnula do Evropy, "aby se jejich koně napily z Rýna a Dunaje". Ostatně proroctví o vyschnutí veliké řeky Eufrat se již naplnilo, a tudíž je cesta "králům Východu" plně otevřena. Temní navíc budou této arabsko-islámské invazi sekundovat např. tím, že plánují vybombardovat Řím i s Vatikánem, a "shodí to" jako obvykle na teroristy ! Jak bylo v proroctvích psáno :"musejí se všechny tyto hrozné věci stát, dřív nebude této existenci -(systému,matrixu)konec (tzn.že zlo se musí vlastní silou odsoudit a zničit)". V Bibli je jasně napsáno, že pokud by ty dny běsnění a hrůzy sám Bůh nezkrátil, nikdo a nic by na Zemi nepřežilo ! Pak až může nastat asanace "toho, co zbyde", a vytvořit novou existenci lidstva v míru,pokoji a lásce - a jednou provždy bez válek !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. všechny předpovědi tohoto typu se už dávno měly stát, a nestalo se tak .., takže tu nešiř paniku

      Vymazat
    2. To co píšete mě strašně děsí. Nevytvářejte to. Proroctví může mít mnoho cest.

      Vymazat
    3. Nešířím paniku, jen objasňuji plány globalistů s námi ! A to bychom vědět měli, abychom pak jako v CB nepodléhali manipulacím nemocných mocných !

      Vymazat
    4. obama a bilderberg jsou příčinou všeho zla na této planete,netřeba jim pomáhat ,jsou spoluautory všech tsunami ,manipulace s počasím,o systematickém poškozování slunce ani nemluvě,je čas sklizně ,co kdo zasel musí sklidit...zákon příčiny a následku nelze obejít...

      Vymazat
  3. 15000 mladých, zdravých mužů. Jen hlupák nebo zrádce by něco takového udělal. Uvidíme, kdo je ve skutečnosti u moci v Rusku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už vám tady delší dobu říkám, že Obama s Putinem a dalšími státníky drží za jeden společný provaz "za oponou", a nám se stále věší bulíky o řevnivosti Západu vůči Východu a naopak. Je to jedna globální hra, jedna globální moc, tudíž bude jedno globální vyústění, a tím je NWO !!! Nezapomínejte, že USA má svého Molocha(démona,jenž vyžaduje rozsáhlé oběti za propůjčení, demonstraci své krutosti na lidech) v Bohemian Grove v Kalifornii, a Rusko má zase svého Satanaela(Antikrist,Maytreia - syn Satanův) v MegaTemplu v podzemí pod Moskvou !!! Začíná se to pěkně vybarvovat. Sledujte pozorně všechny události ve světě a skládejte puzzle plánu, který nám má být skryt !!!

      Vymazat
    2. nesmíte všemu věřit.., skáčete jim pořád na špek

      Vymazat
    3. Anonymní8. července 2013 10:26 to je důkaz toho když někdo čte ty výplody neustále tak blbne,, , prostě nemáš pravdu , je to jen tvá snůška blábolů !!

      prostě to jen pozoruj a nevytvářej si žádné domněnky , poznáš sám že píšeš nesmysly

      Vymazat
    4. Poznáte vy, že smyčka kolem našich svobod a vůle je před konečným utažením - a to globálně ! Znáte tu legendu o Lodi bláznů ? Přesně tak se chováte vůči tomu, co někdo v utajení proti nám přichystal, a vy se jen blahosklonně utěšujete, že vás se to přece netýká, že to není možné, že je to výmysl ! Noemu se také sodomští vysmívali, když stavěl archu na kopci nad městem, a ne dole na břehu u jezera. A jak to dopadlo víme. Tak se nestavte hloupě do role těch sodomských, když už víte jak to na světě "mezi nebem a zemí" chodí !

      Vymazat
  4. Někde bylo, že rok 2014 by měl být kritickým zlomem. jak pozoruju, už dva roky se to jakoby táhne ke změně, ale je vráceno zpět, jakoby, něčím, někým zásahem? Jak se píše o tom proč miliardáři celého světa prodávají za dumpingové ceny své akcie, tento rok mělo někdy v 1. čtvrletí dojít ke kolapsu peněz, světově, posupně poskládat se od dolaru dál. Přebrat svět. kurz měny měl čínský jüan. Bylo to takřka na spadnutí, ale někdy koncem ledna bylo zvráceno a posunuto v čase nazpět.Teď se dělají asi nějak tajné změny, ale už to, že Rusko si udělalo svoji banku nezávislou na FEDu právě spolu s Čínou a? Moc to nesleduju, to vše bylo připraveno k pádu dolaru. Co by padl dolar, byl by totální chaos ve světě. A protože nejde daný vývoj neustále zadržovat, mi tak připadlo, že na toto se usa připravuje.Nebo co usa ohrožuje, čeho se bojí od svých občanů. Jasně, pak jsou zde jiné alternativy, že by "mocní" nám zahráli divadlo s MZ, což by taky nastal chaos u lidí, si myslím. V každém případě je to zajímavá informace Orgonet! Dík

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peníze tak jak je znáte, zaniknou, zmizí. Místo nich nastoupí pouze a výhradně jen elektronická měna skrze čipy. Pak už můžeme rozumět tomu, co se říká ve Zjevení sv.Jana, že totiž ten, co nebude mít značku šelmy (čip), nic neprodá ani nekoupí !!! To je zřejmě přímo za našimi dveřmi, a to je na nás v nejbližší době uchystáno. Jediná záchrana spočívá v tom, že VŠICHNI odmítneme čipy a čipovou kontrolu obyvatelstva !!!

      Vymazat
    2. lidé pořád nechápou co ta znamení znamenají...určitě ne čipy

      Vymazat
    3. To má jako být trollí konspirace, Anonymní 8. července 2013 14:44 ?

      Vymazat
  5. Jediná záchrana spočívá v tom, že se globálně spojíme, dáme jasné požadavky a naše "spojenectví" bude mít hlavu a patu. Žádná armáda, žádný kariérismus a klientelismus, ale svobodná Země se spojenými lidmy jako celkem. A pracovat pro naše děti. Je chválihodné zakládat takovéto blogy, šířit osvětu, ale nestačí to. je zapotřebí silný impuls a globální podpora všech lidí na světě - a já si myslím že by do toho šli. Ale jaký impuls udělat,nenásilný, když "veřejnoprávní" média celého světa jsou jednou z hlavních zbraní na vymývání mozků těmi nahoře? jak vstoupit do povědomí lidí, masově, globálně?? A jedna věta mimo mísu - Maytreia není žádný Satan,jak někdo píše o pár příspěvků výše,je to Buddha, který se reinarnuje do nového věku, až bude zapomenuto Buddhovo učení, a on ho znovu začne vyučovat. Je to dobrá postava,nikoliv představitel zla... přeji lásku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maytreiové jsou démony posedlí vyvolení jedinci, kteří budí zdání Buddhy, Bráhmy, Avatara apod. Nenechte se ošálit, vždyť satan je otcem lži, a není většího lháře, mimikráče a manipulanta na Zemi jako je on ! Navíc není na nás lidi sám. Má celou armádu věrných mocných démonů, kteří mu v díle zkázy světa vydatně pomáhají. Jejich starověký pantheon si můžete vyhledat na Wikipedii, a zjistit, co jsou zač ! Důležité je pochopit, že pokud satanovi a jeho démonům přestaneme odevzdávat svou sílu, moc a vůli, nic proti nám nezmohou. Působit mohou jedině skrze nás lidi. A o to se dnem i nocí pilně pokoušejí. Ale toto mnoho lidí neví, a proto se dějí všechny ty hrozné věci kolem nás !

      Vymazat
    2. Neříkám nic proti Satanovi, démonům kteří našeptávají lidem, a dalším tvorům kteří svádí lidstvo na scestí... OVŠEM: Maitréja je postava buddhistické eschatologie, kde představuje nástupce Buddhy Šákjamuniho a buddhu příštího věku. Nyní je bódhisattvou, který dlí v „radostných nebesích“ Tušita pod pálijským jménem Nathadéva. Buddhisté věří, že ještě v tomto věku se zrodí na zemi. Přijde v době, kdy bude lidstvem zapomenuto Buddhovo učení, dosáhne probuzení a začne vyučovat dhammu.
      Proroctví o jeho příchodu jsou obsaženy v literatuře mahájány, théravády i vadžrajány.
      Maitréja je většinou vyobrazován v sedě a s nohama na zemi, což symbolizuje jeho připravenost se v příhodný čas na zemi zrodit.

      Takže žádný antikrist...To si zas někdo kdysi vymyslel a každý se toho chytil,krásná ukázka dezinformace a "Satanova" vlivu. Maitreya je dobrá postava! lásku...

      Vymazat
  6. Dokonce jsem našla i počítačovou hru, ve které jsou Ilumináti a spol. prezentováni jako ti dobří. http://www.gamersgate.cz/pc/1696-the-secret-world.html
    Fuj.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jděte po stopách karet karetní hry Illumináti, a rozpletete, co se bude ještě ve světě dít za překvápka, co nám mocenské elity připravily !

      Vymazat
  7. Máte docela dobrý postřech nebo spíše cítění. Píšete, že se Vám zdá, jakoby nějakým zásahem bylo mnoho vráceno zpět. Ani netušíte, jak blízko jste pravdě, která je ovšem tak obrovská, že se jeví, že takové spiknutí není možné provést. A přece,oni ho provádějí přímo před našimi zraky. Lidé jsou většinou slepí a hluší. Již několikrát v historii nás vrátili zpět o pětset až šestset let, teď mám na mysli např. "průmyslovou revoluci" v 19. století. Myslíte, že to byl lidský pokrok. Ne, byla to úmyslná cesta zpět. Cesta " Páry" Vždycky, když se lidstvo posune vpřed a chce se dostat z toho kokonu nahoru, tak něco provedou a nasměrují vývoj zpět a jinudy. Jelikož i oni chybují,tedy jejich poskoci, tak si někdy protiřečí a to je to místo, které chytrý a intuivní člověk zachytí. Dejte si tu práci a prostudujte si celé 15. století od zeměpisů, náboženství, národy na zemi, architekturu. řeči národů,tzv. křesťanské války a kdo byl ten, který je tak dychtivě šířil ohněm a mečem, známé osobnosti z vědy tehdejší doby a jejich údajné objevy(jaká lež), protože v 16.století nás uvrhli na cestu zpět. V 16 století začli psát nové, lživé a vymýšlené lidské dějiny. A to pro všechny národy. Zjistíte, že před 400 lety jsme dispomovali úžasnými znalostmi. Pak jsme však byli vráceni zpět. Stačí dvě generace odříznute zcela od informací a nalijí vám do hlavy jejich pravdu. Tak se také stalo. Tak se také děje. Zbytky poznatků, světe div se,se objevují v pohádkách a legendách. Nikoho však nenapadne, že popisují skutečné zařízení, nebo děje. Jelikož používají neškodný jazyk, tak jsou tolerovány. Všimněte si , jak velký rozdíl je mezi slovanskými pověstmi, pohádkami, legendami a těmi západními(o amerických se ani nezmiňují). Teď se lidé začali probouzet, tak kvaltují, aby všechno zničili(počínaje morálkou a konče přírodou a válkami. Je dost lidí, kteří proti tomu bojují svými zbraněmi. Postoj každého člověka, jeho odvaha , povinnost informovat další bez ohledů jestli hned pochopí, to je naše jediná a velká cesta. Zpět nemůžem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako např. ten nález kytherského stroje - starověkého počítače (na tu dobu velmi moderní a pokrokové konstrukce)v potopené lodi ve Středozemním moři, který se vyrovná i současným švýcarským jemným mechanismům !

      Vymazat
    2. Přesně ! To jsou ty pověstné "záblesky mezi dimenzemi", které pár lidí z každé generace zachytí, a předává je Sysifovsky dál. Zdá se, že je toto všechno u konce, a konečné Odhalení již nelze zvrátit !

      Vymazat
    3. Pro Anonymní8. července 2013 20:16 připoměl jste mi jedno pravdivé ► Poznej svoji minulost a budeš znát svoji budoucnost.
      Máš pravdu, že taháme info z "dávného", tam je pravda zapomenutá a nedělám si iluze jak je vymyšlen a pracuje tento Systém na zotročení. Ano, v pohádkách je pravda taky, v bájích mytologie-řecké,kde bohové jsou s lidskými vlastnostmi, ale i jinde v mytologii dávných civilizací co nám něco ukazuje....Jen kolik papežů římských bylo úkladně zavražděno "svými", tj, boj o manipulaci světa ke své moci. Někdy přemýšlím, zda by jsme unesli pravdu o sobě, my lidé, jako o druhu bytosti. Jak říkal F.R.Čech na jednom videu "nepovedli jsme se pánu bohu, kluci, fakt nepovedli".:-))) Možná jen někde chybička v díle, vsunuta "ďáblem" do téměř dokonalého díla. Najít tu chybku a spravit...ve svých srdcích, nejen láskou, ale i odvahou, jak píšeš.

      Vymazat
    4. Vidíte, že příkladu by se našlo hodně. Buďte opatrní při přijímání oficiální historie a datování nálezů. To je jejich Achilová pata. Proto se v posledních dvaceti letech tak málo ukazují nové archgeologické nálezy, protože by všímavému člověku, který má větší přehled došlo, že lžou. To co ukazují v muzeu je jejich upravená historie, ale v depozitu jsou nálezy, které vypovídají něco zcela jiného. Historici si na tom vybudovali své kariéry, tak si nebudou pod sebou lámat větev. Také se musí držet projektu, jinak jdou z kola ven. A co teprve chemie. Mendělejevova tabulka, tak jak jsme se ji učili, je úmyslně překopána, abychom neměli ponětí o dalších prvcích. Pak literatura. To, co bylo údajně napsáno ve 13. století, spatřilo světlo ke konci 16. století. Např. Veliký Dante. To je opravdová komedie. Kolik tam jim toho uniklo. A to je přitom dosti neškodná záležitost. Je toho hodně. Dívejte se a přemýšlejte, jestli mohlo být něco postaveno před 300 lety , nebo, jak říkají historici, asi před více než 2000 lety. Viz Řecko. Ale nemusíme do Řecka. Také u nás a teď v této době se před našimi zraky dějí věci. Existují ty skryté a ty o kterých se můžete dovědět z televize nebo vám je neustále strkají pod nos, až z nich doslova vydupou svou pravdu pro nás. Přeji vám všem jasnou mysl a dejte na svou intuici. Ptejte se sebe, proč se mi něco nezdá.Jděte za tím a uvidíte, jak se budou věci , sice pomaleji, ale přece rozkrývat. Týká se to všech oblastí života.

      Vymazat
  8. Podívejte se na tyto stránky - je to role Česka a čechů v době změn
    je to podrobný pohled na to, proč jsou češi "ateistickým" (tan pojem já chápu jako proticírkevním) národem, jenž se nenechal zavalit tíhou dogmat a prohnilých lží a umí používat vlastní rozum a intuici ve smyslu dějů v tomto světě. Dovolím si podotknout, že v tomto smyslu jsem "ateista", ovšem věřím ve Zdroj, Stvořitele - s nímž se spojí naše nesrtelná duše, ve Zdroj který je bezprostřední láska, v to že vesmír slouží k tomu aby Bůh zakoušel sám sebe, v reiknarnaci apod. Ovšem striktně odmítám jakékoli náboženství trestajícího a uraženého Boha, v jehož jménu si dovolí vraždit "hříšníky" a diktovat jim co mohou nemohou apod. Vlastně jak to dělá USA v modifikované podobě s jinými státy a vlastními občany. Prohnilost

    http://starezlatecasy.cz/index.php/stare-zlate-casy-iii-navrat-ztraceneho-syna-a-dcery-nove-zlate-casy-rok-2012-a-dal/ceske-zeme-z-pohledu-duchovniho-poslani-cechu

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.