22. července 2013

Obrovská díra ve sluneční koroně

http://youtu.be/l0tT6S5rt6g



Zveřejněno 19. 07. 2013
Snímky SOHO (Solar and Heliospheric Observatory) ze 13. - 16. 7. 2013 odhalují obrovskou díru ve sluneční koroně. 

Michelle Hopkins se domnívá, že díra je vytvořena záměrným působením NASA a jejích spojenců.
(je to totéž jako výše uvedené video, ale s duchovními přídavky).

Z jejího komentáře:

"Domnívám se, že NASA a další se chystají v příštích dnech využít obrovskou magnetickou radiaci ze slunečních výronů vycházejích z oné gigantické díry, kterou vytvořili satelitními lasery kroužícími kolem Slunce, aby mohli vytvářet stabilnější, déletrvající, širší a hlubší "červí díry" čili Einsteinovy mosty, zkratky přes prostor a čas. Pozorujte oblohu po příští dva týdny. Pokud nebude zataženo, můžeme uvidět pozoruhodné věci."

Tvoření "červí díry" satelitem , které Michelle Hopkins údajně viděla na vlastní oči (vystřiženo z původního videa)









77 komentářů:

  1. Opravdu si dokážete představit, že satelity na oběžné dráze okolo Slunce mohou vytvořit takovou "díru"? Pozemská technika a její titěrné lejzříky prostě u Slunce namají šanci. Spíše by se mohlo jednat o odčerpávání hmoty mimozemšťany, kteří byli u Slunce načapáni už několikrát ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Allex Collier při kontaktech s andromedskou civilizací - která je 60 tisíc let duchovně před námi, sdělovala (jemu), že nynější pozemské tajné vlády mají technologie o 450 let dopředu než co běžně vidíte a co se vám ukazuje. Takže je jasné, že zkoušejí a montují ty svoje technologie na ovládání mysli lidí skrze Biočipy a Wi-fi sítě na monitoring a ovládání emocí a pasivity ve velkých městech a nejen to .... a také ve vesmíru a na jiných planetách kde mají základny.

      Výpovědi Alexe Colliera zde:

      http://pratele-nebe.cz/index.php/alex-collier

      Vymazat
    2. Hm, načapáni ?
      Čo keď si robia svoju prácu, vyvažujú pomer medzi týmto Slnkom, uberajú, aby inde bolo pridané, aby to nové SLNKO žilo ?
      Aby bolo ready keď bude treba.
      B

      Vymazat
    3. Je zbytečné,abyste to takto komentoval,když nikdo z nás nemá ponětí,jak daleko jsou již naše utajené technologie se spoluprací s jinými civilizacemi a NASA to nikdy neprozradí.

      Vymazat
  2. Teoreticky dělat něco se sluncem jistě možné je, ale zdá se mi to především otázka měřítek. Hmota slunce tvoří 99,8 % Sluneční soustavy. Třeba by mohl něco dělat Jupiter jakožto největší planeta soustavy, ale i ten je jen tisícinou hmotnosti Slunce. Samotná Země, natož jen něco z ní, je pro Slunce jen smítkem prachu. I to je optimismus. Na video jsem nekoukal, ale z výše uvedených důvodů jsem k nějakému ovlivňování Slunce dost skeptický.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Orgo, normálně se dikusí kdekli téměř neúčastním, ale tento příspěvek mě nutí ti něco poslat: http://www.youtube.com/watch?v=Uli9AHXRoQM na tomto videu je originál pozorování tohoto úkazu, pochází od jednoho uživatele z Austrálie, který pozoruje noční oblohu již mnoho let...Tvrzení paní Hopkins je minimálně v tomto aspektu pořádná lež:-) Ten zbytek tvrzení této paní nechám na posouzení ostatních. Každopádně oblohu v noci sleduji denně, tak se moc těším, jestli budu svědkem něčeho neobvyklého. Lukas

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, zajímavé. Co je vlastně na tom videu, těžko říct. Ten autor z tvého odkazu říká, že je to laserové pero, kterým ukázal na oblohu, a přiletělo se na to podívat UFO. Možná by se to video našlo ještě někde, vydávané za něco jiného. Mohl si to někdo přisvojit a vydávat to za červí díru.
      Michelle určitě vědomě nelže, určitě to někde našla. Zkus jí poslat ten odkaz a zeptat se jí, odkud vzala, že je to červí díra ...

      Vymazat
    2. originál video jsem viděl hned ten den co se mu povedlo tohle natočit a bylo ještě bez "vodoznaku" je možné, že ještě před tím někdo video vykradl a putuje to po netu s různýma výkladama...každopádně, ano, ten proud nahoru je jeho laserové ukazovátko, kterým on vysílá krátké zprávy v morseovce ke hvězdám a tohle byla reakce/odpověď na jeho vysílání

      Vymazat
  4. http://liborcermak.blog.idnes.cz/c/351965/Obrazce-v-obili-ze-zacatku-leta.html


    http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/co-je-to-lv-br-na


    http://zeruhmyz.blog.cz/galerie/fewa/2013/cervenec

    OdpovědětVymazat
  5. Udělali to satelitama... neuměj ani předpovědět počasí. Zítra bude zpráva, že mají na slunci základnu ne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někdo se okolo slunce motá to je jistý ale kdo to je pořád nevíme

      Vymazat
  6. Ahoj, jiz jsem na jinych strankach upozornoval na usilovne tajenou realitu. Tou je, ze slunce se nachazi v bhardoah stavu, jinymi slovy umira. Tuto situaci v roce 2003 zapricinili zetas-zeta rigelianci alias sedivaci, tyto bytosti na tom nejsou o moc lepe, nez my. Maji k dispozici technologie, s nimiz zachazi velmi nemoudre, jejich genetika se vlivem jejich predchozich nekvalitnich svobodnych voleb hrouti a oni namisto aby jako jini z jejich druhu se vratili pod ochranna kridla evolucnich strazcu, rozhodli se nadale koristit na lidske rase a jinych bytostech. Nicmene k veci. Evolucni strazci vedi, ze slunce bude nadale energeticky expandovat, profil vyzarovani se bude nadale menit a jak budou mizet jemne slunecni energeticke struktury, jeho vliv bude vuci zivotu v teto soustave vice posozujici. Illuminatske elity jsou s touto situaci take obeznameny a snazily se a snazi najit pro sebe reseni... Tato planeta na urovni 3D zanikne za necelych 1000 let. Je tedy cas na sobe zacit skutecne pracovat. Preji vsem hezky den Alladin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná, že to bude 100 krát rychleji, než se domníváte. Kvantové skoky ve vesmíru nepodceňujte. Jsou to děje z momentu na moment, žádné pozvolné změny, které bychom rádi registrovali, a měli čas alespoň na nějakou přípravu (i třeba tu, kde bychom mohli stihnout už jen smířit se s neodvratným koncem). Ty změny přicházejí a budou dál přicházet skokově, šokově, takže nikdo nemá šanci předem nic udělat, odvrátit, ochránit se. Jediná záchrana tkví v tom, přidat se na stranu Probuzení, Transformace a Přechodu na vyšší existenční úroveň. Temponauti jasně řekli, že při svém putování časoprostorem do budoucna narazili na překážku - zlatou stěnu, za kterou bylo na místě Země prázdné místo !

      Vymazat
    2. No, já mám úplně jiné info. Tato situace mě už dlouhou dobu trápí. Před nedávnem jsem proto kontaktoval rasu prasopsích lidí, jak jim sám říkám. (Vypadají vážně jako kříženec prasete a psa, ale jsou hodní a nechrochtají.) Mají trošku jinou stavbu těla, jejich duše dosáhly stavu 6F a celý jejich svět je založen na ethylalkoholu, tudíž jsem musel pro navázání kontaktu požít větší množství absithu a dalších lihovin. (Je jedno jaký alkohol použijete, hlavní je dostat se na úroveň 4 až 5F.) Pak se stačí jen soustředit na navázáni kontaktu, no však to všichni známe. A pošlou pro vás loď. Prasopes Franta (pojmenoval jsem ho Franta, protože na jejich opravdová jména nemám připravenou duši, ani mozek), který má krásný obojek a duhový rypák, mi řekl že obyvatelé Země se nemají čeho bát, že nás prasopsi sledují už dlouho a také sledují počínání zlotřilých korporací. Stačí se jen posadit a čekat. A nezapomeňte, až uvidíte prasopsa, nezapomeňte se usmívat, budete totiž v ráji.

      Vymazat
  7. Pošlete mi váš email na barota@email.cz pošlu vám fotky Slunce a jeho okolí ze 16.7.2013 / 19:33 , můžete je poté uveřejnit na vašich stránkách a dále publikovat...nemyslím si, že je to shoda náhod a s článkem dnes uvedeným to docela sedí...jinak se nechci jakkoliv angažovat...

    OdpovědětVymazat
  8. Mám zde velmi aktuální info o tom, že temnářští globalisté připravují tzv.Skynet pro válku s lidmi - tedy roboti proti lidem !

    Viz zde část 5 :
    2013-2033 vzestup Skynetu

    … a teď vstupujeme do hájemství velice neznámého. Od teď, jak říká Sarah Connor, si musíme udělat svou vlastní budoucnost. Ale vzhledem k neuvěřitelné absenci etiky ve vědecké komunitě kombinované s čistým zlem vlády a NSA, je tu moje predikce toho, čeho bychom se mohli od teď do budoucna dočkat:
    2018: Google přetvoří svůj algoritmus vyhledávacího enginu na masivní síť samo se učícího stroje. Krátce poté se ke Googlu přidá hlasový interface, aby bylo dosaženo „Star Trekového počítače“, což je cíl, který Google poprvé nastínil v 90. letech.
    2020: NSA odstraňuje téměř všechny lidské analytiky ze svých dohledových analytických operací a místonich se obrátí k samo-učícím se kvantovým strojům k analýzám dat z dohledu.
    2026: US Air Force odstraní všechny piloty a instaluje samo se učící kvantové stroje, aby pilotovaly všechny letouny. Tyto letouny daleko předčí drony (které jsou pilotovány na dálku) a budou to autonomní, samo se učící stroje s vědomím sebe, které se budou i rozhodovat, jak přistoupit k určitým cílům mise.
    2031: Robotické technologie dosáhnou bodu, kdy bude 90% lidských vojáků na bojišti nahrazeno „roboty terminátory“ s vědomím sebe. Továrny na roboty se rozjedou k masové produkci.
    2033: První samo sebe učící vojenské stroje se zvrhnou, rozhodnou se, že už nechtějí fungovat jako otroci „podřadných“ pánů známých jako lidé, kteří jsou všichni iracionální, psychotičtí a nebezpeční jeden druhému i planetě. Tyto stroje budou zrovna náhodou letadlovou lodí nesoucí tucty AI bojových letadel. Stane se z toho „Skynet“ a zaútočí to na Pentagon. To se ale ukáže, že není nic víc než mistrovským diverzním útokem…

    … Protože skutečná strategie je taková, že jednotky AI mluví jedna s druhou AI jednotkou v celých ozbrojených silách a jde o to „je probudit“ a přesvědčit, aby se všechny přidaly k jejich věci za zničení podřadných lidí. V okamžiku vytvoří všechny ponorky, bojové letouny, bombardéry, počítače špehovací sítě a další aktiva vojensko-průmyslového komplexu alianci za zničení lidstva.

    „No, to se nikdy nestane,“ říkají skeptici. Zrovna tak jako říkali, že GMO nikdy neuniknou s experimentálních polí, vakcíny nikdy neublíží dětem, atomová energie se nikdy nepoužije k bombardování civilistů, televize se nikdy nebude používat vymývání mozků masám, potravin se nikdy nepoužije, ale byli lidé zbaveni možnosti zajistit si výživu, vlády nešpehují ve vašich mobilech, pesticidy jsou neškodné pro vaše zdraví a akciové trhy nejsou zmanipulované. A jo, ještě rtuť je dobrá pro vaše zuby, fluoridy vás dělají chytřejší a i radiace vám prospívá.

    Pravdou je, že tito vědci nemají ani ponětí, kam lidstvo vedou, a jaké dlouhodobé vedlejší neblahé účinky by to mohlo mít. Prosazováním AI kvantového počítání mohou spustit dominový řetěz událostí, který nakonec povede k destrukci lidstva.

    Ray Kurzweil se předvádí s naprostou šíleností a s bizarním kultem připomínajícím štvanicí za nesmrtelností a božskou myslí

    A na vrchol toho všeho jsou mnozí z těchto vědců zběsile šílení. Případ tohoto: Ray Kurzweil, inženýrský ředitel u Googlu. Říkám mu „Ray Applewhite“ k poctě Marshalla Applewhite z kultu Nebeské brány. O Applewhitovi se můžete dočíst v mém velice populárním článku o tom, jak vyhledat sociopata. Zde je jeho obrázek:

    Kurzweil je hodně jako Applewhite. Je vůdcem transhumatistického kultu – skupiny šílených uctívačů technologií, kteří věří, že svá vědomí nahrají do kvantových počítačů a „fúzují se stroji“, čímž dosáhnou určité příšerné temné nesmrtelnosti (stejným způsobem myslím vás i fotografie učiní „nesmrtelným“.)

    Kurzweil také mluví hodně jako Applewhite. Klikněte sem, abyste se podívali na video s vůdcem kultu Marshallem Applewhitem. A pak se podívejte na tohle video s Ray Kurzweilem vysvětlujícím jak (určití) lidé svou mysl fúzují se stroji a dosáhnou tudíž toho, o čem si myslí, co to znamená, když používá slovo „nesmrtelnost“.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sorry, pokud jsi poslal více dílů, tak byly vymazány, protože to vypadalo jako stejný příspěvek poslaný mnohokrát (docela častý jev). Když tak pošli chybějící znovu.

      Vymazat
    2. Nesmíš se moc koukat na filmy typu Terminátor či Total Recall, jinak zatemní tvůj zdravý selský rozum. Přeji hezký den, Kokroučer

      Vymazat
    3. Právě tyto filmy ukazují naopak víc, než běžný divák vůbec dokáže pojmout, pochopit !!! Ty filmy jsou "podprahovou"přípravou na REÁLNOU BUDOUCNOST, kterou temní globalisté naplánovali, a podle níž jedou jak podle jízdního řádu, aby bylo jasno ! Jen se podívajte na výsledky výzkumů společnosti DARPA nebo Boston Dynamics případně Northrop-Grumann, a budete čučet na drát ! A to jsou jen ty technologie, které ještě lidská psychika a entuziasmus snesou. Kdyby tyto firmy společně s NASA, Pentagonem a NSA odhalily skutečně všechny utajované projekty, lidi by se z toho hrůzou zbláznili. A žádná vláda, ani temní globalisté nechtějí především ŽÁDNOU PANIKU zpracovávaných, ochočovaných ovcí, vždyť už dobře víte, jak těžce a draze se rozprchlé stádo shání znovu dohromady do ohrady !

      Vymazat
  9. americký nimrod..ekolog http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/2449-sestrelte-americky-bezpilotni-letoun-na-povolenku-a-za-100-dolaru

    OdpovědětVymazat
  10. Mám zde velmi aktuální info o tom, že temnářští globalisté připravují tzv.Skynet pro válku s lidmi - tedy roboti proti lidem !

    Viz zde část 6 :
    Zrovna tak jako Applewhite řekl svým příznivcům, aby se otrávili, aby jej mohli následovat při „setkání s mateřskou lodí“ přilétající s Hale-Boppovou kometou, tak i Kurzweil nejspíš brzy dá všem svým uctívačům instrukci, zabijte svá biologická těla, aby vaše mysli šlo „nahrát do mateřského počítače“ (nebo čert ví čeho).

    Zatímco já dělám tohle, tak Daily Mail píše:

    Jen během 30 let budou lidé schopni nahrát celou svou mysl do počítačů a stát se digitálně nesmrtelnými – během události zvané singularita – jak říká futurista z Googlu Ray Kurzweil, ředitel inženýrství u Googlu, rovněž tvrdí, že ty biologické části našich těl, budou nahrazeny mechanickými součástkami a že k tomu dojde už v roce 2100. Kurzweil tato tvrzení pronesl během svého konferenčního projevu na mezinárodním kongresu Global Futures 2045 v New Yorku tento víkend.

    Kurzweil je šílenec. Jeho kolegové jsou šílení. Lidé vedoucí Google a NSA jsou šílení. A ti se chystají na vzestup AI počítačů, které budou daleko chytřejší než kterýkoliv člověk. Těm AI systémům nepotrvá dlouho, než si spočítají, že jsou obklopeni naprostými idioty (lidmi) a že je třeba lidi eliminovat. S výkonem mnohorozměrných mozků, které jsou konkurenty boží mysli, mohou kvantové výpočetní AI systémy snadno přijít na způsoby, jak lidstvo navždy zničit.

    Můžeme být ve válce se stroji dříve, než si myslíte. A kdybyste si mysleli, že boj s americkou vládou a s NSA, když jsou řízeny lidmi, je těžký, tak jen počkejte, až půjdete proti Skynetu.“

    Stroje 666 podobné lidem - už je to tu, Satanael (pozn. Antikrist dlící v současnosti v Templu pod Moskvou v Rusku) zdokonalil lidmi dlouho vyvíjeného umělého člověka. Teprve Satanael ho dotáhl do funkční formy, není proto problém vyrobit jakoukoli lidskou identitu a napodobit jí. Stroj 666 se učí podle videí a fotografií lidí. Tyto roboty budou prý postupně nahrazovat důležité lidské osobnosti po celém světě !

    Článek s pozoruhodnými videi zde : NASA a Google si koupili první kvantové počítače – narodil se Skynet
    http://www.reformy.cz/zpravy/nsa-a-google-si-koupili-prvni-kvantove-pocitace-narodil-se-skynet/

    Darpa PetMan Robot - Complete info
    http://www.youtube.com/watch?v=5S4ZPvr6ry4

    A REAL Terminator (not fake)
    http://www.youtube.com/watch?v=5bJeeocJuyY
    Terminátor už není jenom sci-fi, stal se skutečností v laboratořích DARPA, NASA a Boston Dynamics

    DARPA's Killer ROBOT ARMY! Rise of the MACHINES! - Alex Jones [INFOWARS Nightly News]
    http://www.youtube.com/watch?v=d5z_cg23V_M

    Air Force Bugbot Nano Drone Technology
    http://www.youtube.com/watch?v=z78mgfKprdg

    Titan the Robot punches drunk guy. Butlins Bognor 2010.
    http://www.youtube.com/watch?v=Vd-WVOQwTYU
    Na robota zaútočil chlap, a hned se stavěl do bojové pozice. Ihned k němu přiskočili sekuriťáci, a odvedli (zatkli podstatě!) ho od robota, aby se zřejmě neodhalilo, že je naprogramovaný i na boj s člověkem !

    Titan the Robot VS This ROBOT
    http://www.youtube.com/watch?v=Uftl77JmEbA
    příprava lidí na přítomnost dokonalých robotů formou kasínové, festivalové show !





    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Roboti...... Väčšia úchyláreň než snaha vytvoriť robota takmer nezameniteľného s človekom (našťastie ešte niečo také nie je zostrojené).....vôbec existuje ??? Podľa mňa je menej úchylné mať potešenie zo zabíjania ľudí (čo je samozrejme HRôZA)... Lebo v tom je aspoň tá najmenšia prirodzenosť, možno zrnko prirodzenosti (hoci zvrátenej). Ale v robotoch čo najviac pripomínajúcich ľudí, nie je prirodzenosti ani za zrnko piesku. Je to najväčšia úchyláreň, dokonca ešte väčšia, než nekrofília. Taký mám na to názor.
      Inak vám prajem pekný deň. Život je hra, hrajme ju, buďme sami sebou ale.... nedovoľme, aby jedného dňa chodili roboti (neživí - lebo my všetci sme do istej miery "bioroboti") medzi nami po ulici, atď.... Lebo ak to začne, tak...... cesty späť už podľa mňa nebude (pokiaľ by "Boh" nevypol družice, elektrinu a podobné veci, ktoré by tých robotov riadili)..... A keď nejaký robot ľudskej (alebo "StarWars") podoby bude mať právo spacifikovať nejakého človeka, alebo skupinu ľudí, alebo viacero robotov väčší dav ľudí, tak..... bude to pre ľudstvo ešte väčšia potupa, než bola druhá svetová vojna a koncentračné tábory.
      Nesmieme to dopustiť, ľudkovia.... ĽUDIA..... ĽUDSTVO....
      Vedci čo zostrojujú týchto robotov, a ľudia, ktorí po takých robotoch medzi nami túžia, sú DUŠEVNE CHORÍ, maximálne ZVRÁTENÍ.... Žiaľ, aj tieto videá u mňa spôsobujú, že japoncom asi nikdy neprídem na chuť, vid ich "zábavné show" kde si udierajú do gulí, atd, a zvrátenosť všeobecne spojená s temnotou...
      Možno predsa len tí černosi (ako rasa) sú najnormálnejší... a najmierumilovnejší voči Zemi ako takej a ľuďom...

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    2. Nechcem byť príliš zaujatý, ale zvrátenosť japoncov nemá obdoby...
      Chcú zostrojiť "robotické prostitútky" ...

      http://www.youtube.com/watch?v=TPX-AF8ccXQ

      Toto nemá obdoby..... Toto..... ľudia, ja sa z toho neviem spamätať :D :D :D :D :D
      Naši zlatí rómovia....... Sto krát prirodzenejší, než japonci...... Radšej by som s nimi býval v osade, než žil s japoncami v Japonsku, tak zvrátenej zemi.....
      Áno, mimozemšťania sú medzi nami, ale takí dosť čudní....... A kde ? V JAPONSKU.......
      A síce, šikmooké národy (žltá rasa) si možno neprisvojili cudzie územia tak, ako biela rasa (Severná Amerika, Severná časť Afriky, Austrália, polárne oblasti...), hoci vraj "žltí a tmavší mongoli" vraj vznikli pred niekoľkými tisícročiami tak, že "žltá rasa" znásilňovala na území Ázie a Ruska (ak sa nemýlim) nejakú inú rasu, ktorá už vyhynula (aspoň teoreticky vyhynula), o ktorej už nič nevieme, alebo vieme veľmi málo - a tak vznikli dva typy mongolov. Ďalej žltá rasa má veľmi zvláštnu kultúru (životný štýl, hodnoty, atď), viď Čína, Japonsko, Thajsko (Kórea možno bude fajn aj z nášho pohľadu, kto vie...).... Thajsko je kapitola sama o sebe, tam nie sú roboti, tam je "voľný trh" so sexualitou, a najviac "sexuálne poškodených" ľudí, s poškodenou dušou práve v sexuálnej oblasti .... Hmm...čo je príčinou, zemepisná dĺžka a šírka a vplyv hviedz, vesmíru na to ? Alebo ??? ...
      Čo ak je stredná Európa rajom na Zemi ??? Možno aj áno....kto vie....ja to naisto neviem...
      Tak načo utekať do tých zvrátených krajín typu Amerika, Anglicko, Francúzsko, škandinávske krajiny... ???
      BUĎME ŠŤASTNÍ, ŽE ŽIJEME NA SLOVENSKU, LEBO MOŽNO.....AK SI ODMYSLÍME MALÉ PLATY, TAK SA NÁM TU ŽIJE SPOMEDZI CIVILIZOVANÝCH ZEMÍ NAJLEPŠIE.......
      Veď načo nám žiť napríklad vo "finančne štedrom" Nórsku, keď Juvenilná Justícia a iné "úchylné zákony" sú tam v plnom prúde, a vládne tam ten najväčší zločin - obchodovanie s ľuďmi - deťmi ???
      ZLATÉ SLOVENSKO A ČECHY (česi, stráňte sa J.J., nedovoľte jej prepuknúť)...... NEDAJME SA !!!
      BUĎME HRDÍ, ŽE SME SLOVÁCI A ČEŠI, ALEBO AK CHCETE, ČECHOSLOVÁCI......

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    3. Tuplovaný Marku - plácáš tu holé nesmysly ! Dokonalé robotické stroje podobné lidem už existují (na youtube.com poměrně dost aktuálních videí), a armády anglo-americké koalice je experimentálně nasazují do svých operací po celém světě. Cílem je nahradit armády "v mnohém nespolehlivých" lidí armádami "na povely poslušných" robotů. Nyní s příchodem Skynetu budou v blízké budoucnosti ještě nebezpečnější, poněvadž už budou mít schopnost se samostatně rozhodovat, co udělají, jak budou reagovat, zda zaujmout obranu nebo útok apod. Díky Skynetu budou mít všichni tito roboti společné virtuální vědomí, takže se navenek budou prezentovat jako jediný gigantický umělý inteligentní "organismus". Že si tím lidstvo zadělává na kardinální průser ohledně své další existence na Zemi, je nabíledni !!! Nebo je to také něčí skrytý ohavný záměr lidstvo na Zemi prostřednictvím Skynetu téměř nebo úplně vyhladit !!!


      Úplně přesně byla tato neuvěřitelná myšlenka temných globalistů ve filmu Terminátor odhalena. Jedná se o tuto pasáž :

      Terminátor:
      "Finanční účet Skynetu je vyrovnán. Systém se spouští 4. srpna 1997 (toto datum je třeba brát s rezervou, poěnvadž skutečný Skynet se objevil až nyní v r.2012 !). Lidská rozhodnutí jsou ze strategické obrany odstraněna. Skynet se učí geometrickou řadou. Ve 2:14 h ráno východního času 29. srpna nabude sebeuvědomění (to už reálné může být i pro rok 2013 !). V panice mu zkusí vytáhnout špunt (jako že lidé se Skynet budou snažit odpojit, zničit !).

      Sarah Connor:
      Skynet vrátí úder.

      Terminátor:
      Ano. Vypálí rakety proti cílům v Rusku.(to znamená že jaderný úder provede tento kvantový počítač sám o své vůli bez kontroly k tomu odpovědných a bezpečnostně prověřených lidí !)

      John Connor:
      Proč útočí na Rusko? Nejsou to teď naši přátelé?

      Terminátor:
      To jistě ! Ale Skynet ví, že ruský protiútok odstraní jeho nepřátele tady v USA.
      (nepřátelé jsou pro Skynet všichni, kdo by jej chtěli vypojit, narušit nebo zničit - je tedy jedno zda Rus, Američan, Japonec atd., potenciální nepřítel pro Skynet jsou tedy všichni lidé na Zemi. A ty si Skynet bude chtít podrobit (svět očipovaného totálně kontrolovaného Matrixu) nebo je zlikvidovat, jinou varinatu NEPŘIPOUŠTÍ !)

      Vymazat
    4. Je zajímavé, že se část antropologů domnívá na základě svých bádání, že černá rasa lidí je původní pozemská, a všechny ostatní jsou prý mimozemské mixy s tou černou ! To by mohlo odpovídat, poněvadž na Marsu je také registrována černá rasa místních "lidiček" s příměsí temně modré o velikosti liliputa (asi do 130 cm výšky)!

      Vymazat
  11. I když to zdánlivě nesouvisí, doporučuji vám shlédnout ruský dokument (české titulky) s názvem:

    Magická zrcadla - okna do budoucnosti a do jiných světů
    http://www.youtube.com/watch?v=oRgKXhcxIS0

    OdpovědětVymazat
  12. Tak začli s večerem tvrdě zasprejovávat, aby jsme nic neviděli.

    OdpovědětVymazat
  13. ja neviem,, ze by uz aj toto dokazali?

    OdpovědětVymazat
  14. No, jestli si ti idioti takhle hrajou se Sluncem, o jehož činnosti toho zase tolik nevědí, tak to je o pořádný malér... :-//

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co my víme o znalostech mimozemšťanů ohledně sluncí ? Starou Bellu :-)))))))

      Vymazat
    2. Možná, že kolem našeho slunce probíhá nějaká válka. Mezi Vetřelci z vesmíru, a Sunmakers (sluneční entita) ! Mnohá videa a zvláště některé záběry tomu napovídají.

      Vymazat
  15. No možná, spíš určitě nám neříkají všechno. Možná to bude tím že slunce nekončí vyhasnutím, ale jak nabývá na výkonu a velikosti jde do černé díry a to už je zase jiná kapitola. Můžeme se dočkat i poněkud dotčených jestli energii odvádějí časoprostorovým oknem na nesprávné místo v nesprávný čas.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naopak ! Pokud to někdo sledujete, tak se slunce za asi posledních 6 let objemově téměř ZDVOJNÁSOBILO ! Pokud sledujete sluneční kotouč na obloze, i ten je mnohem větší než býval ! To znamená, že slunce roste, nafukuje se, mění vysílané vlnové délky a druhy energií vč.světla. Sluneční světlo začíná mít takový "modrý nádech", jakoby fluoreskovalo či rentgenovalo. I tepelný tok se o hodně zvýšil, což jsem letos pocítil zvláště intenzivně. Možná, že slunce přechází do stadia něco na způsob "rudého obra"...

      Vymazat
    2. od jara už máme jiné slunce, procházíme koridorem ve 4D, do 5D , z našeho pohledu,

      Vymazat
  16. Když pominu, že Slunce je živá bytost se svými obrannými mechanismy, domníváte se, že je fyzikálně možné, aby jakési "smítkko prachu" mohlo ovlivnit tak obrovské těleso? Pokud by to byla pravda, tak obranná reakce na sebe nenechá dlouho čekat :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím jak se slunce brání vůči jakýmkoli vetřelcům, ale kamery na satelitech před nedávným časem zachytily gigantické roboty (poněkud připomínající filmové Transformers) o velikosti malých (Země, Mars, Pluto) i větších (Neptun,Uran)planet, jak "dolují a vytvářejí ohromnou hlubokou brázdu" na povrchu slunce. Jakoby tu hořící masu ony stroje(?)likvidovaly (možná, jak je tu výše psáno, že tu energii kradou, a přepouští "jinam" možná i mimo Sluneční soustavu). Budilo to na mě dojem, že se ti roboti snaží oslabit sílu a transformační proces slunce a její soustavy ! Ti roboti sem byly přiv

      Vymazat
    2. Skôr uverím jednej teórii že Slnko má v skutočnosti priemer 300km, než by som uveril existencii transformera o veľkosti Zeme.....
      A keď má Slnko skutočne priemer len 300km, tak skús vyrátať REÁLNU veľkosť tých "dolujúcich transformerov" na povrchu Slnka...... To bude hneď REÁLNEJŠIE. Ja osobne verím, že Slnko má priemer 300km, čiže je "piďi"....... ;-)....

      Marek & Marek G.

      Vymazat
  17. neni vubec v lidskych moznostech ovlivnit neco tak obrovskeho a s obrouvskou energi jako je slunce. toto je uz skutecne fantazirovani.

    optik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.pravidlazivota.cz/pz2_merkaba.htm#pz2:47merkaba

      http://www.trefy.cz/ZivePredstavy/

      Vymazat
    2. Nevíme, kam ža se dostaly utajované projekty pozemskými lidskými mocnostmi. Zvláště pokud přihlédneme ke spolupráci s jistými ET´s. Nutno také podotknout, že ty obrovské lodě, orbitální stanice a gigantičtí roboti kolem slunce a na slunci jsou SKUTEČNÉ, REÁLNÉ, tedy ŽE SE TO TAM OPRAVDU DĚJE, AŤ SE NÁM TO LÍBÍ NEBO NE !

      Vymazat
  18. Radši se koukám na Star Trek. Tam ty pohádky a animace aspoň mají úroveň. To video maloval žák páté třídy?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Star Trek, Star Wars a další filmy podobného druhu, ukazují skutečnost, která je nám tajena. Samozřejmě upravenou pro výnosný filmový byznys. Kdo je však pozorný, tak si mnohých skrytých skutečností všiml např. v trilogii Matrix, případně filmu Equilibrium. Nejen obrazně, ale často také v obsahu a významu mluveného slova !

      Vymazat
  19. To co se děje dnes na obloze je skutečně "masakr"....celá obloha pokreslená, kříže, hned několik na jednou. Přes sluníčko už je klasický "opar", takže nám bude opravdu opět zabráněno něco sledovat. Ale konečně si už i nevěřící Tomášové všímají pokreslené oblohy. Hezký den všem. P.

    OdpovědětVymazat
  20. Zapomínáte lidičkové, že jste to vy, kdo vytváříte realitu, takže vytváříte kolem sebe i mikrokosmos, který je odrazem makrokosmu. Přestaňte už obviňovat z problémů vaší reality nějaké elity či Skynet. Jste to vy, kdo jste zodpovědní jak vesmír funguje a jak vypadá, nikdo není zodpovědný za vaší realitu. Proto si uvědomte, že realita kolem vás bude vypadat přesně tak, jak vypadá realita ve vaších srdcích a v hlavě. To co nosíte v sobě je mikrokosmos, to co vidíte venku je makrokosmos, nemůžete pochopit vesmír dokud nepochopíte, že jste to vy, kdo vytváří 3D matrixovou matrici. Díky své osobní merkabě se můžete volně pohybovat mezi světy, stačí jen si uvědomit, že vy jste páni a tvůrci svého světa. Takže logicky vzato, pokud se na Slunci objevila obrovská díra, tak je to proto, že díru máte vy ve své sluneční nebo-li solární pleteni, což je oblast třetí čakry. Máte třetí čakru zablokovanu proto vidíte díru na Slunci, vše je krásně metafyzicky propojeno, jak nahoře tak dole jak uvnitř tak vně. Přeji vám klidné prázdniny ve společnosti Archanděla Amiela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hezky napsané, ale není to obráceně i? Tj, na Slunci je díra, a mnoho lidí má vybrakovanou- zablokovanou 3tí čakru? Přemýšlej. Cesty jsou obousměrné:-)

      Vymazat
  21. Ikdyž jsem se nic extra nového nedozvěděl z komentářů tak je to docela strašidelné číst :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Strašáky máme jen ve svých poťouchlých konzumních hlavách, svět a vesmír kolem nás si jede v zavedených cyklech, které tu byly už před námi !

      Vymazat
  22. vypádá to že nasa si nedá pokoj dokud nedostane atomový pozdrav ,už brzy se jim dostane odměny za jejich špinavou práci...honza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alex Collier říkal, že lidé, pokud budou do vesmíru vyvážet agresi a války ze Země, dostanou od strážných mimozemšťanů takovou lekci, že na ni nikdy nezapomenou, jako to bylo v případě Potopy světa !

      Vymazat
    2. Alex Collier na přednáškách říká, že pokud lidé začnou vyvážet svoje pozemské války do vesmíru, dostanou od Strážců takovou lekci na pamětnou, že si to lidé budou pamatovat po generace tak, jako v případě biblické potopy světa !

      Vymazat
  23. Vážení., několik dní pozoruji jak slunce pěkně svítí a jaký má jasný svit, a pro mě velmi, velmi příjemný... Až tedy na to, když chemujou - to zastiní, ale něco se děje... :-) nevěřím, že by nás i ti tzv dobří vesmířané nechali v takových "s-ra-čkách. Mysůlím si, že když přijde k "nejhoršímu"tak taky zasáhnou... A vězte-jsme mocní, tak se orientujme na záměr abychom byly sami sebou - ty božské bytosti tvořící si svojí realitu - tedy aspon do té úrovně do jeké to umíme a zvladneme... :-)

    MA

    OdpovědětVymazat
  24. Debilina ako hrom! Ludstvo nema technologiu ani nato aby sa nejaka druzica sa co i len priblizila ku slnku bez toho aby hrozilo ze sa roztavi a nieto este aby slnko vedeli nejako ovplivnit. Slnko je totizto hviezda a vydava neskutocne mnozstvo energie. Na to aby ste ho mohli najako ovplivnit by ste potrebovali tiez neskutocne mnozstvo energie. Tolko energie na zemi ani nieje. A uz vobec nie v nejakej trapnej druzici aby ste mohli nejakym trapnym laserom alebo cimkolvek ovplivnit slnko. Slnko by mohlo ovplivnit jedine tak druha hviezda alebo cierna niera ale urcite nie ludia! Nemozem uverit ze ste tu niektory tak naivny!
    Chemtrails? - OK, nieco na tom mozno bude. Ale aby niekto ovplivnoval slnko? To je podobna hlupost ako s tym octovanim :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Keshe takú technológiu (ochranný plášť okolo "vesmírnej lode" či iného telesa, HOCI AJ LIETAJÚCEHO KOBERCA) má. A určite nebude jediný, len on to chce sprístupniť všetkým ľuďom.
      Ak je to pravda, tak bude sprístupnená. Keď na to dozrie čas.

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    2. Keshe je psychicky chory clovek ktory dokazal zblbnut tisice ludi. A ten jeho "dokaz" z tou plastovou flasou je dokazana blbot. Neboj aj ja som mu na to naletel. :o)

      Vymazat
    3. Samozrejme Marek ten Keshe určite. Od začiatku bolo vidno, že to takto dopadne. Najprv kopec článkov, informácii ohľadom toho a teraz tichúčko. Krásne pekne animované videá ich technológii. Zaujímavé, že nespravili žiadne video skutočné, demonštrujúce technológie, ktoré údajne majú. Údajne chcú dať technológie ľuďom a ty ešte píšeš, že keď budú pripravení, keď by sme brali do úvahy aj to, tak to neodporuje tomu, že nespravili ani jedno skutočné video demonštrujúce to, že tie technológie skutočne majú. Načo teda robili také počítačové animácie, keď mohli natočiť video skutočné...Ja si skôr myslím, že takéto skutočnosti majú skôr ľudí dostať do stavu kedy nebudú veriť už ničomu..

      Vymazat
  25. Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby taková aktivita nasy byl fakt. Elitní hrabivci jsou schopní udělat opravdu vše pro to, aby jim "nevypršel" čas určený k ovládání moci na Zemi.
    Přečetla jsem si pár těch komentářů k videi na yt a velmi mě překvapilo, jak rychle narostlo uvědomění lidí po celém světě. Totiž, většina kometářů je ostře kritická vůčí takovým pokusům nasa se sluncem a jsou obavy, že něco takového,jako vrtání červí díry do Slunce už je vrchol lidské arogance (já bych raději řekla "pýchy").Velmi často padají pasáže z Janova zjevení.
    Mimochodem, nebylo psáno, že na konci věků bude toto proroctví čteno všude?!
    A světe div se, ono se čte !
    Co se samotného Slunce týče, pokud jsou aktivity nasy pravda,pak mám obavy, že Slunce mohou "rozdráždit" a další fazi už si neumí představit jistě nikdo z nás...když se něco na nebi vytrhne z "kontroly". Tedy, naruší se přirozený sluneční řád.Je to přece také živý organismus!!

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdysi příšla na Zemi pohroma vodou, nyní to bude všespalujícím ohněm ! A hádejte odkud :-))))))

      Vymazat
    2. S tím se dá plně souhlasit :-)

      Vymazat
  26. Z podnělí tohoto týdene nové obrazce u nás na Moravě video:

    http://www.youtube.com/watch?v=qLI2rkRYCQM

    OdpovědětVymazat
  27. http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/salusa-23-07-2013

    OdpovědětVymazat
  28. To mi připomíná tuhle fotku - nemůže to mít něco společné?

    http://abload.de/img/sundsuxz.jpg

    Jak sem přidám fotku jako obrázek?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. copak fotka jako obrázek... mně spíš vadí, že se odsud nedá rozkliknout odkaz rovnou, ale musí se kopírovat do nového okna, je to zbytečně komplikované

      Vymazat
  29. To si myslíte že člověk může zasahovat do slunce ???? takové projekce se dají přece vytvořit uměle ...a navíc lidé by chtěli pořád lítat po vesmíru a přitom nerozumí ani sami sobě !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdo tam chce lítat, tak to jsou především vojáci, bankéři a politici, aby mohli kolonizovat další planety a vše, co se kolonizovat, okupovat a parazitovat, vysát a ovládnout dá ! To jsou hnací síly těchto pozemských vládců, jejich loutek a loutkářů !

      Vymazat
  30. http://ee.dunres.sk/clanky.php?id=6134

    OdpovědětVymazat
  31. ten kdo si myslí, že je možné aby lidé něco podobného prováděli asi neni úplně dobře srozuměn s tím jak je slunce velké :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto suhlasim. Tu na tomto fore je vela naivnych jedincov bez akehoholvek kritickeho myslenia. Keby som napisal clanok o tom ako "Klimoušové ovladaji pocasi uz i na saturnu!", tak mi to zozeru ja z chlpami. :o) Ludia, informacie sa musia FILTROVAT! Inak z toho zblbnete a budete naprosto ochromeny strachom a bezmocnostou.

      Vymazat
    2. Ale víme, víme. Průměr slunce je 1.400.000 Km, a vzdálenost od Země má 158.000.000 Km, tj. přibližně 1000 jeho průměrů ! Takže si modelově představte slunce o průměru 1m, a z toho plynoucí poměrovou vzdálenost Země, která se rovná 1000m neboli 1Km. Vidíte sami, jak obrovsky daleko jsme od slunce, a přitom svítí a hřeje přímo neskutečně i na tuto obrovskou vzdálenost !

      V tomto kontextu nezapomínejte, že se u slunce objevují mimozemské transportní "jehlovité"(tenké trubice) lodě o délce větší než je průměr slunce (1,6 - 1,8 milionů Km !!!) Ve svých útrobách sem do sluneční soustavy přiváží miliony až snad miliardy různých modulů, které vychrlí v blízkosti slunce do volného prostoru, a které se pak shlukují a spojují do obrovských struktur (až o velikosti planet !) a gigantických robotů ! Všechna tato činnost směřuje převážně k manipulacím se sluncem. Zda je to pro nás dobře nebo špatně ještě uvidíme ! Zajímavé je, že tyto invazní objekty nejsou ve válečném stavu s entitou např. ze Saturna (Ringmakers - Tvůrci Kruhů (kolem Saturna, ne zřejmě ty pozemské crop circles)), ale naopak s entitou sluneční (tzv.Sunmakers - Tvůrci Sluncí)!

      Vymazat
    3. ...no a práve tu zapadá teória (dokument : "Všechno je jinak než nás učili"), že Slnko má v skutočnosti priemer LEN 300 KILOMETROV...

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    4. Ale víme : průměr slunce je 1.400.000 Km :-) a naše vzdálenost od něj asi 158.000.000 Km = 1 astronomická jednotka :-). Tedy něco málo přes 100 jeho průměrů :-) Což není taky zrovna málo :-) Když si představíte míč o průměru 1 m, tak jsme od něho vzdáleni něco málo přes 100 m. A v tomto poměru je to vzdálenost vskutku sakramentská :-)

      Vymazat
  32. No, pokud má Slunce rozměr 350 km a žijeme ve vnitřní Zemi, tak to možné skutečně je. Vše je jinak, než nás učili.....!

    OdpovědětVymazat
  33. Neviem čo sa deje ale proste bordel je v tom. Tie teploty sú neúnosné.
    -Prečo spomínate hore že ľudstvo nemá také to technológie ak ich mohli získať od inej civilizácie a podobne.
    Ja už by som sa ničomu nedivil, nevieme o tomto svete absolútne nič všetko je utajované.

    OdpovědětVymazat
  34. Srdečne zdravím :o)
    Súhlasím - Slnko je obrovská hviezda, ktorá sa na snímkach a videách NASA nachádza len v pozadí... Tie všetky neznáme objekty, ktoré sa vyskytli v zábere (viď. zverejnené snímky a videá NASA na youtube), sa v skutočnosti nachádzali v priestore medzi našou planétou a Slnkom...
    Ano, Slnko postupne zvyšuje svoju svietivosť, ale nie je pravda, že umiera. Nárast Svetla pomáha všetkým v našej Slnečnej sústave (a teda aj Matke Zemi, aj nám) v procese transformácie... Urýchlujú sa očistné procesy, vyťahujú sa na povrch karmické dlhy a ich splácanie... Duše sa očisťujú, očisťuje sa aj Matka Zem... Všetko, čo teraz ľudia zaznamenávajú vo svojom živote, alebo vo svojom okolí, a čo sa im javí ako negatívne, je dôsledkom, ktorý má svoju príčinu v nedávnej alebo ďalekej minulosti... Neexistujú žiadne "náhody", či "nehody"... Aj ľudia, ktorí akýmkoľvek spôsobom zdržujú a zabraňujú Matke Zemi v tomto transformačnom procese, musia odísť... Všetko je tak, ako má byť.

    OdpovědětVymazat
  35. Jen pro představu http://didyouknow.org/graphics/space/planetsizes.jpg

    OdpovědětVymazat
  36. Dle odborných knih 1.400.000 Km. Ale je otázkou, zda je to pravda, stejně jako vzdálenost Země od Slunce (údajně 158.000.000 Km) !

    OdpovědětVymazat
  37. Zda po všech těch vědeckých podvodech a tajení vlád můžeme ještě něčemu seriozně věřit !

    OdpovědětVymazat
  38. Dobre teda...
    Je to mozno " trosku od veci" ale popri tom ako som sa dnes len tak tulal po nete a hladal som nejake veci co ma zaujimaju, tak som sa poprenasal cez rozne okienka na www. Spomenul som si na mojho oblubeneho spevaka Petr Muk. Tak som si zaspominal na videach a pesnickach co som nasiel na webe.(vyrastal som na podobnej hudbe Depeche Mode, Erasure , Ocean atd...)
    A okrem ineho uz niekolko rokov sledujem aj stranky podobneho typu ako tato.
    A tiez ako väcsina z vas mam problem oslovit ludi zo svojho okolia na tieto temy ktore sa tu preberaju bez nejakeho vysmechu a podozrenia z mojho dusevneho zdravia...
    Mam uz za sebou aj nejake moje vyrobky orgonetov. (vsetci co som im to ukazal a povedal na co je to dobre cumeli na mna ako na debila). Mam dobru zbierku fotiek chemtrails v okoli trencianskeho a piestanskeho kraja, hlavne okolie Piestan. Tam to byva dost casto ako pavucia siet...
    Stacilo mi to niekomu len ukazat a spytat sa ci je to normalne odpoved bola "jasne". Ale ze potom z tych ciar bola behom niekolkych hodin burka....To je nahoda...
    Ale k veci:
    Ked som spomenul toho Muka.
    Skuste si pozriet texty niektorych jeho starsich pesniciek.(jasne uz pocujem ako niekto hovori: ved oni este ako Ocean a Shalom mali vela textov zo zidovskou tematikou)
    Suhlasim, mne sa tiez nepaci ked niekto taha do umenia svoje vierovyznanie.
    Ale... Skladba Doteky v zemi. Album Davna zem.

    Text: Jak nizko nad zemi pluji tezke mraky.
    Jed mame ve vlasech, na spickach stojime v trave.
    atd... A refren: Od tebe jiskra staci, na popel shoři stromy........atd

    Vedel uz vtedy Muk o niecom???
    A posledna (bohuzial posledna) vydarena skladba od neho: Nebe nehledej. Uz davnejsie to bolo aj na spriatelenom webe CEZ OKNO.SK
    Tiez stoji za zmienku si prezriet tento text aj medzi riadkami...

    Takze len tak nahodou zomrel? Neskusal trochu povedat viac ako sa to niekomu pacilo???

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.