8. července 2013

Skandální záběry z demonstrace v Českých Budějovicích: policisté v civilu bijí lidi teleskopickými obušky

Díky čtenáři za odkaz! 
Na http://radek-velicka.cz/?p=10292 najdete skandální záběry z demonstrace v ČB. Je to evidentní důkaz toho, že policejní provokatéři v civilu, převlečení za  "typické radikály", měli na veškerých "nepokojích" velký, ba dokonce hlavní podíl. 

Proč vznikly nepokoje na Máji? Vysvětlení zde.

Policisté se v Českých Budějovicích chovali jako zrůdná hovada. Videoreportáž o násilí primitivů v civilu s teleskopickými obušky

53 komentářů:

  1. Dannion Brinkley,spolupracovník Raymonda Moody,předpovídal pro mě tehdy neuvěřitelnou prognozu..v roce 1975....,sociální a rasové bouře ve střední Evropě...no vida a je to tady...http://www.youtube.com/watch?v=U3Z41bN7tbk

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravím, všimli jste si ve 2. videu muže s teleskopickým obuškem, který měl na triku nápis "PEACE IS DEAD"? A co ta lebka pod nápisem? Co to znamená? Je to opravdu tak, že je mír mrtvý?
    Ten nápis asi mluví za vše, co se kolem nás děje, bohužel.
    Příjemný den všem. Honza J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jenom vysílají v symbolech, na co se máme připravit !!!

      Vymazat
    2. To je agent-provokatér, nástroj k vyvolávání sporů, které pak mohou radikálně "řešit". Mezi holými lebkami i zdravě naštvanými občany totiž moc radikálů není a není ani důvod k zásahu.

      Vymazat
    3. Zrovna tak ten boreček v černém triku s bílým nápisem "PRESS". To tak mají schválně, aby se poznali a aby zdánlivě zapadli mezi ty, které mají vyprovokovat. Tady se tedy snažili vypadat jako radikálové, protože zrova dělali akci na vyprovokování radikálů. Jedou podle zadání. Kdyby šli provokovat mezi feťáky, tak se obléknou tak, aby to vypadalo, že jsou feťáci a budou kouřit jointa, ve kterým bude obyčejnej tabák, například.. Hlavně, když tam někdo taky vytáhne jointa, ve kterým už bude tráva a oni ho hned sbalí a obviní z distribuce drog. To je jejich práce a nic tím v symbolech nevysílají.

      Vymazat
    4. Pro Anonymní 9. července 2013 7:31
      Díky za vysvětlení, zní to logicky ;)
      Honza J.

      Vymazat
    5. pro Anonymní 9. července 2013 7:31

      Buď jste človíček ještě nepolíbený nebo naopak provokativní troll, že tu píšete takové nesmysly !

      Vymazat
  3. Je víc než jasné, že tam budou provokatéři, aby se něco semlelo, aby nás mohli lépe utlačovat a ničit nám život.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro ně je to práce jako každá jiná, pro Vás je to ničení života. Tak to hlavně neřikejte psychiatrum, protože ti stojí na jejich straně a prohlásí Vás za psychopata, trpícího těžkou poruchou s bludy persekučními a skončíte v ústavu na hodně dlouho. Zejména "znalkyně" Fiedlerová z Budějc a komunistický soudci Šilhavecký a Cirhan jsou na tohle splachování reality a překrucování faktů proti obětem totalitní státní cochcárny specialisti. Prostě, pokud se cítíte být dotčen činností státní moci, jste nebezpečný a podle toho s Vámi naloží.

      Vymazat
    2. V našich zeměpisných šířkách jsou postačující 2 dolary na den a pokud se vám to nelíbí dají vám vagón diagnóz a (převýchovu) léčbu doživotně. Kdyby mohli trojkolčit tak existenční minimum by nebylo poloviční. Ani. Tak neserte uliční fízly a zaměstnavatele děti.

      Vymazat
  4. Tak Vážení přátelé tohle je práce námi placených policajtů - místo, aby takhle nekompromisně zasáhli proti cikánům tak řežou naše lidi. Je mi z toho opravdu zle - ať žije demokracie - svoboda slova a projevu!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel,naše média informují jen co se někomu hodí do krámu . Cenzura ! Můžou si podat ruce s těmi grázly od policajtů .

      Vymazat
  5. Ja uz tady na te planete zit nechci !!!!!!!!!!!!!! ,
    Neustale zlo podvody atd. Policie soudy poslanci lekari atd nikdo nedela nic pro spolecnost a blaho lidi ale jen utvarej zlo a nenavist !!""
    Zda existuje vyspelejsi kultura proc nam konecne neprileti na pomoc ? Kdyz nas milujou :-( lada

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechte na hlavě s tímto výrokem : "Ja uz tady na te planete zit nechci !!!!!!!!!!!!!!"
      V nedělním kázání kněz ostře napadal společnost a nezájem lidí o to, jak se v posledních asi 3 letech prudce zvýšil počet sebevražd mezi velmi mladými lidmi ! Nikoho to příliš nevzrušuje, protože se ho to (dcery, syna, vnuka, vnučky) zrovna netýká ! Už začínám věřit tomu, že Bůh dopouští skrze tyto temné lidi, aby se děly tyto hrozné věci, které s námi mají zatřást a probudit z té matrixové letargie. Když to necháme i přesto nadále být, přijdou pohromy větší a rozsáhlejší než byly povodně 2002 a 2013, to si pište...Mocnosti se nenechají trvale vysmívat od hloupých a ignorantských lidí !

      Vymazat
    2. Staré židovské heslo praví : nikomu a ničemu nevěř, všechno je jinak !

      Vymazat
    3. šel si sem dobrovolně, věděl si do čeho jdeš, až budeš na druhé straně , uvidíš to jako velkou zábavu a adrenalin..., čím horší podmínky pro život, tím je větší možnost více se naučit a postoupit o několik stupňů ...

      Vymazat
    4. Milujou a zároveň na nás kašlou, tak jako já miluji svou rodnou zemi a zároveň na ni kašlu. Protože ten co se s toho neposere zůstává.
      Robin Guide

      Vymazat
    5. Svět patří těm, co se neposerou, řekl Charles Bukowski. Měl pravdu, ať se děje co chce hlavně se s toho ne....

      Vymazat
    6. Clovece,pomoz si i Buh ti pomuze- a je to pravda. Kdy sikonecne uvedomite, ze tim bohem jste Vy,ale v jine dimenzi, do ktere se musite SAMI propracovat.

      Vymazat
    7. Protože nic takovýho neni.. Je jenom to, co dovolíme těm, kdo o nás rozhodují.

      Vymazat
    8. Blbce nemůže milovat nikdo při smyslech , natož bůh. Ve škole vás učí soutěživost místo spolupráce a tak milujete osobnosti kteří vám po hlavách lezou nahoru a potom s podobnými fašisty na vás zvysoka kálí. Ale je to vaše vina i rodičů a společnosti (školství je obsazené nelidmi) nastavené na TRHání čehokoliv, odkudkoliv a komukoliv, na to se scikání dotyční ajn cvai a musíte uznat že trojkoláci jedou svůj komunismus na úkor všech bez chybičky.

      Vymazat
    9. Přesně tak, při všech policejních vyštřováních, ale i jiných akcích jde o to, vyvolat v člověku STRACH a pocit viny. Tedy, donutit ho, aby se posral i když nic neudělal a bylo to PČR dáno příkazem shora.. Policajti jsou jen chodící koule a svaly státních zástupců a ponejvíce zástupkyň.

      Vymazat
  6. Zaznamenal někdo informaci v ofigo mediich,že mezi demonstranty se vmísili policajti v civilu a provokovali a manipulovali dav ostatních lidí?

    OdpovědětVymazat
  7. dobrý den, jsem vůči policii velice zaujatý, ale na těchto videích mi nepřišlo, že by policie vyvolávala nepokoje. Podle mne si zůčtovávala s lidmi, co tam dělají paže. To neznamená, že něco schvaluji. Pouze se snažím malinko zmírnit histerii. Připadá mi to, že si vynucují požádek u lidí, kteří s tím nesouhlasí, ale nikdo slušný k nim také asi nepatřil.

    OdpovědětVymazat
  8. Ja tu žiť chcem len čakám kedy ľudom prasknú nervy a bude sa liať krv oni tí policajti ja ich aj ľutujem lebo raz uvidia vz58 pred xichtom a už bude neskoro. A oni za to až tak nemôžu robia si prácu i keď je nevďačná lebo ochraňujú tých ktorý za to môžu. Dnešná polícia mi pripomína SS a bohužiaľ je to tak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ľubomír Harman to v Bratislavě vyřešil správně !

      Vymazat
  9. Komunistický Estébáci : proti těmto grázlům v civilu , úplní břídilové a beránci . Ostuda a hnus . Joe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak já to viděl na vlastní oči nechutný co tam ty svině předváděli!!!A nestydí se říct žeto je jejich práce!!!To bise mělo taky řešyt to je proti lickosti takhle se nikdo nechová ani k dobitku!!!!To se nesmí jinak bito bilo týrání!!Ale nanás setoho dopoůští scela bestrestně!!!!

      Vymazat
  10. No tak to je ozaj sila..Kam sme to dospeli. Odkaz som vylepil na Azete.sk a tri krát to zmazali...

    OdpovědětVymazat
  11. No, co k tomu říct. Je to úplně stejné jako za komoušů. My jsme už některé estebáky v civilu znali při demonstracích od pohledu. Měli jsme je zdokumentované i na fotkách. Zejména jeden blonďák, ten byl obzvláště aktivní.

    Už jste někdy v životě zažili, aby policie byla na straně lidu? Já tedy ne! Jsou to parchanti, kteří jsou placení z našich daní, ale přitom vždy a zásadně chrání "elitu". Tím samozřejmě nemyslím zrovna cikány, ale tu "elitu", která úmyslně svádí hněv lidu na cikorky, nikoliv na ty parchanty v parlamentu, kteří vytvářejí zákony na míru všem bohatým kriminálníkům, kteří okrádají ve velkém český národ.

    Přistoupila jsem jednou k jednomu příslušníku policie a řekla mu, ať se vykašle na hlídání parlamentu, že je jedním z nás, obyčejný zaměstnanec, a ať radši chrání obyčejné občany. Řekl mi, že není žádný zaměstnanec, že je příslušník PČR. No fakt pronikavá inteligence.:) Pak ještě dodal, že má rodinu a musí ji živit, což již bylo normálnější a realističtější.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proto u policie, v justici a v politice mohou být akorát osoby bezdětné, které ani nemají žádný vztah, nesledují televizi, nikam nechodí, jsou to akcentovné osobnosti s vysoce nadprůměrným IQ, které mají vytříbený smysl pro spravedlnost a schopnost vidět do podstaty věcí ! Dokud takovéto osoby budou zkorumpovanou klientelistickou státní (ne)mocí ubíjeny, bude totalita a vítězit bude lež a bezpráví. Až budou vládnout, bude svoboda, pravda, čest a spravedlnost.

      Vymazat
  12. protoze si musime pomoct samy zadnej spasitel nas zachranit neprileti dokud sami nebudeme chtit a neco pro to neudelame nigdy se nebeudeme mit dobre a tyranie zvitezi

    OdpovědětVymazat
  13. Větším zlem než jsou cikáni, je mnoho našich parazitujících politiků. Máme v naší republice spoustu lesů, neobdělávaných pozemků, černých skládek atd., na kterých by se mohli cikáni zapojit do pracovního procesu, vydělat si peníze a neparazitovat, jako naše část výše uvedených politiků. Když budou cikáni dělat, budou mít za co žít. Nebudou li chtít dělat, budou muset odejít do jiného státu, který je přijme, bude živit a podporovat v lumpárnách. Na tuhletu jednoduchou úvahu zatím naši vysoce postavení kádři, placení statisíci zatím nepřišli. Pro ně je jednoduší platit různé druhy podpory z našich daní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cigani jsou jen zástupný problém ! Hlavní megazloději a bezpáteřní megahajzlové našich daní sedí ve vládě, v justici a v poslasnecké sněmovně. Tam se má vybít hněv lidu a ne na tuctovém panelákovém sídlišti ! Chtěli vás zmanipulovat, a zase jste se nechali, jako blbé ovce !

      Vymazat
  14. Krásně sestříhané záběry, které jen znehodnocují práci policie, škoda, že na nich není zveřejněno taky to co tomu všemu předcházelo. Jestli je pro vás řešením problému vzít pálky a kameny a kdoví co všechno a jet přes půlku republiky se někam porvat, tak prosím proti gustu žádný dišputát, ale nesmíte se pak zároveň divit, že se může stát, že dostanete přez hubu i vy. Zastáváte se radikálů a vypatlaných mozků co mají místo mozku pivní kostku. Policisté dělají jen svou práci, nic víc, myslíte, že z toho mají radost....jsou to lidi jako vy.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No dost těch policajtů se netřáslo strachem, ale byli nadopovaní adrenalinem si to se všemi na ulici tvrdě rozdat stejně, jako ti vypatlaní bezmozci policajtští v civilu a jejich pomocníci (dříve PS - pomocná stráž)!

      Vymazat
    2. Nevíš očem meleš viděl sem jak s toho neměli radost!Ty tajný svině bili jako rybi ve vodě uplně si čvachtali!!A ve většyně případů to viprovokovali a pak střískali do krve děti!!A takoví to soů frajeři že dycky v 5-6 na jednoho a tloůkly a tloůkly!!!

      Vymazat
    3. Joj, ty mýt dobrí češťyn a dobrá nazor/ironie/, vrať se na 1 stupeň ZŠ a neztrapňuj se tu takovými bláboly. /pro příspěvek 9.července 2013 16:25/

      Vymazat
    4. Alespoň si po sobě přečti, co píšeš, lenochu líná !

      Vymazat
    5. Bohužel, je jich tu povícero, "co mjaju topra češťyn a su zhnili si to po sobje ......zbytečně zaplevelují tenhle blog-Orgo, dělej s tím něco-prosím !! Člověk, který není schopen sesmolit tři věty, aniž by tam nasekal hromadu hrubek a pjanta páté přez deváté má prezentovat svůj názor na problematiku NVO, octování, ...a vše, co se ve světě děje a tady se vyblít? Asi jsem rasista a demagog. Vašek

      Vymazat
  15. Byla jsem na obou demonstracích. Naivně jsem si myslela, že se opravdu vyřeší problémy v soužití s Romy, protože tady skutečně jsou, i když primátor ČB mluví o poklidném životě na sídlišti Máj. Jenže on tady nežije a místní slušní, většinou bílí lidé, by mu ochotně povyprávěli.
    To, co se odehrává v téhle diskuzi pod videi je ale stejně hecující k nenávisti jako projevy radikálů. Třeba se na mně zlobte, ale nemohu se ztotožnit s chováním a projevy extremistů, u kterých jsem byla přítomna. Je to nudící se omladina, která neumí svojí životní energii zřejmě využít jinak, než agresivitou. Byli jako šílení. Nic je nezajímalo. Žádné řeči, žádné projevy, chtěli jen jít "na ně". Prohlédněte fotky na netu, podívejte se na jejich výrazy a jejich oči. Při demonstraci 1 jsem na ně volala, že tímhle nám tady nepomůžou. Jejich reakce? Málem jsem dostala! Naštěstí jsem si jen vyslechla nepublikovatelné věty se zdviženým prostředníčkem, neb jsem se měla rychle k odchodu a kousek ode mně byly pro ně zajímavější cíle - policie. Je to pro ně adrenalin. Byla jsem u toho, když si radili, jak se chovat v případě použití rozháněcích granátů, vodních děl, v případě zadržení....atd. Byli úplně v pohodě a těšili se jak malí chlapečci na vánoce.
    To, že policie použila jejich vlastní styl, vypozorovala největší křiklouny a agresory, získala důkazy a pak je sejmula, mi nepřipadá až tak podlé. Kdo chce kam...... Chápu, že to radikály naštvalo. Jenže oni naprosto zneužili naší problematiku soužití s Romy tady na Máji, protože tohle všechno jen Romům nahrálo! Takže DĚKUJUPĚKNĚ, BLBOUNI. Romům jakoby někdo radil a tak tady hrají hru na hodné, klidné, poslušné, kteří se pokojně scházejí, modlí se, malují vstřícné transparenty a jsou smutní z toho, že je bílí nemají rádi! To je teda mazec. Kdyby si ti ranaři pustili do hlavy mozek s rozumem a opravdu by chtěli pomoct, tohle by nám neudělali. Když se chtějí bít, ať se bijou někde v ringu! Ať si vymlátí zuby, ať si rozbijí palice, ale ať se nemontují do toho, co se jich netýká. Kolik jich bylo májských???? Kolik budějovických??? Šokovalo mě, když jsem při demonstraci 1 slyšela organizátora, jak je hecuje. Vybudil je naplno a nakonec vychytrale ukončil akci, aby byl venku z toho, co se bude dít dál. Ale on byl hodně důležitou součástí toho všeho. Mluvila jsem s ním, ale byl divnej. Nepřekvapilo mně to. To, co musíme od Romů tady na sídlišti zažívat je teror. Dokládá to i počet obyčejných normálních slušných lidí, kteří se nešťastně přidávali k radikálům. Kde to jsme, když za nás musí řešit naše problémy fanaticky agresívní živly? Chci situaci řešit a zapojím se, ale určitě ne tím, že budu na policii házet šutry. Sorry. Zdravím všechny, ať už jste jakéhokoliv názoru a přeji hezké léto v rámci možností... *AM*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Extrémisti jsou akorát nasteroidovaný namakaný fízlácký hovada !

      Vymazat
    2. tohle je tak nelogická věta, že by adminovi měl uhnít ukazováček za to, že to pustil dál :D

      Vymazat
    3. To jen někomu zrovinka přefikovaly mozkový laloky...ale to nic, to je jen věc krevního oběhu :-)))))

      Vymazat
  16. Na obhajobu policistů musím říci, že policisté přesně podle zákona vesmírné rezonance reagují tím, že pokud někdo sází násilí tak je musí i sklidit. Kdyby ti demonstranti se řídili právem a zákonitostmi hermetismu nemuseli by tak trpět. Policisté nám jen nastavují zrcadlo. Já osobně nemám rád žádné demonstrace a pokud policie zasahuje tak to je právě ten důsledek. Já to fakt nechápu, homo sapiens je nepoučitelné a těžko vyvinutelný tvor. Ale lidé přeci mají v rukou mnohem silnější zbraně spíše postupy než je konání demonstrací. Vždyť když chci něco změnit, musím začít jinak. Uvědomte si, že tato demonstrace nyní nasitila 26478 reptiliánských hostitelů a 65442 astrálních egregorů.

    To je přeci jasný důkaz toho, že při nahromadění takové negativní energie. Jestliže lidé nezačnou rozumně pracovat s destruktivními energiemi, které je jim vlastní, tak opravdu nás nečekají dobré časy.

    Jestliže chcete mír, harmonii, lásku, nesmíte podporovat násilí ani se jich zúčastňovat. Bohužel policie byla nasazena aby dala odpověď na násilí, které demonstranti přinášejí a proto se nedivme starému přísloví, jak se do lesa volá tak se z něho ozývá.

    Lásku, mír a pokoj všem bratrům, přeje Keflar Sudieu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jak jsi přišel na ty přesné počty ? viz : " Uvědomte si, že tato demonstrace nyní nasitila 26478 reptiliánských hostitelů a 65442 astrálních egregorů."

      Vymazat
  17. Málo jim nandali...škoda, snad příště :-) Milan

    OdpovědětVymazat
  18. Já si myslím, že by stačila ta partička dvaceti převlečených policajtů s obuchy, kteří by situaci s cikány vyřešili. Prostě a jednoduše, kdyby si nějaký cikán začal vyskakovat, přijela by tahle partička a pořádně mu naložila. Podruhé by si to nedovolil. Je to levné a rychlé řešení a nikoho by ani nenapadlo pořádat nějakou demonstraci.
    Navíc by ještě politici museli vyřešit sociální dávky a pod...

    OdpovědětVymazat
  19. Docela jste mě tu dostali s tou důvěrou k policajtům.
    Tady: http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2013070901
    je popis toho jak to doopravdy bylo.

    OdpovědětVymazat
  20. :-) Tak všichni tu pláčou, ale mě není jasný, jak mohlo pár v civilu oblečených borečků, odolat přesile, která proti nim stála. Kdyby se na ty frajery s obuškama vrhla horda přihlížejících a jen natáčejících srábků, tak by neměli šanci a vzali by roha. Jenže tady každej jen kecá, machruje a skutek utek. A kdyby tam byli opravdoví radikálové, tak by to těm obuškářům tak lehce neprošlo. I "fanoušci na fotbale" by si s nima dokázali poradit :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To zní rozumně, taky mi to není jasné. Asi se fakt chystaji na ......Budu nucen se zadlužit, zakoupit 7,62 mm Sa vz. 58, se sklopnou pažbou ( v nouzi AK 47) , k tomu pár set nábojů vz.58 s ocelovým jádrem a olověnou košilkou (émeričani říkají s olověnou vestou), pár desítek svítících pro korekci střelby, a někde vydyndat po 30-ti letech rekondiční střelby. Nemá někdo typa?
      Utahaný zahradník,zoufale čekající na VZESTUP
      střelec druhé třídy z ručních zbraní, desátník v záloze
      Vašek

      Vymazat
  21. Jsem už 22 let policajtem , ze zkušennosti vím,že 99 procent lidí,co dostanou obuchem si to zaslouží a 10 procent policistů (což vychází z hlediska naší České populace fifti fifti) a jsou to většinou mladí, kteří dostali "moc" si bouchnout a neudrží to pod kontrolou.Nemám rád flákače,nemám rád vyžírky ale taky nemám rád zamindrákované provokatéry.Vždyť policie (i politici a jiné profese )je vzorek maší populace.A na rozdíl od jiných , my musíme dělat psychotesty ( odpad od příjímacích zkoušek je okolo 80 procent)a musíme se chovat asertivně.Kolik z vás zamindrákovaných a ubrečených čecháčků by to zvládlo.Český národ potřebuje dlouhý bič a malý dvůr - bohužel , je mi to moc líto , ale je to tak.A teď mne klidně ukřižujte - co jiného bych taky čekal.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.