9. července 2013

Snowden o UFO: Pravda nebo lež?

Free Pub 9. července 2013 7:52

Dobrý den,

na Vašem webu jsem narazil na článek “Snowden začíná odhalovat dokumenty: V zemském plášti žije rasa inteligentnější než my”. Při dalším zkoumání původu a pravdivostí hodnoty jsem zjistil, že článek původně pochází z webu Chronicle.SU. Jedná se o satirický web, kde se nachází polopravdy, či dokonce lži.

Tento článek považuji spíše za lež, jelikož se mi nepodařilo najít další informace, že by něco takového Snowden odhalil. Prosím Vás tímto o nápravu a alespoň zmínění v článku ohledně těchto závažných zjištění.

Rozbor článku se můžete dočíst zde: http://www.freepub.cz/2013/fake-a-lez-snowden-zacina-odhalovat-dokumenty-v-zemskem-plasti-zije-rasa-inteligentnejsi-nez-my

S pozdravem

Admin webu Free Pub


Orgonet (posláno mailem na freepub):

Dobrý den,

jak píši v úvodu článku na Orgonetu, tuto informaci o UFO beru s rezervou, a uvádím i možnost, že jde o výmysl nebo záměrnou diskreditaci.

Pokud je mi známo, dosud nikdo na světě neví, co Snowden vlastně má. Proto se ho všichni tak bojí. Údajně je to několik tisíc přísně tajných dokumentů, od nichž pořídil elektronické kopie, a v případě, že by se mu něco stalo, má zajištěno, aby byly zveřejněny. Neaktivní kódy k těmto dokumentům má zatím několik nezávislých novinářů, kteří je sami nemohou použít bez Snowdenovy aktivace. Jeden z novinářů, na něž se Snowden obrátil, a který byl ochoten Snowdenovy informace uvádět, nedávno zemřel při podezřelé autonehodě. (nezávislý novinář Michael Hastings).
Snowden nechce publikovat dokumenty jen tak syrové, jako to dělá WikiLeaks, proto se obrátil na renomované novináře, kteří jsou ochotni je zpracovat komentátorským novinářským způsobem.

Jediné, co zatím oficiálně zveřejnil, je program PRISM.

O tom, jak se Snowden dostal k přísně tajným dokumentům, hovoří mnoho článků v angličtině, a myslím, že je to zcela důvěryhodné. Stručně:

29letý Snowden, jehož otec jako důstojník národní gardy měl přímou vědomost o falešném útoku 11. září, nechtěl snášet špinavosti páchané americkou vládou a rozhodl se jí vyhlásit boj a záměrně je odhalit. S tímto úmyslem vstoupil do služeb FSA a CIA jako ajťák. Postupně byl prověřen až do kategorie zaměstnanců, která má přístup k materiálům určitého stupně utajení, a jeho geniální počítačové schopnosti mu umožnily hacknout přísně tajné informace z přísně tajných vládních databází. Tyto informace si zabezpečil a pak vystoupil na veřejnost, s tím, že nejprve odhalil špehovací program PRISM. Vlády světa se ho neskutečně bojí, včetně Ruska, což svědčí o tom, že skutečně něco má (nevědí co přesně). Pouze tzv. "darebácké státy", které jsou proti USA, jsou ochotny mu poskytnout azyl. Až bude v bezpečném útočišti, začne údajně vydávat další informace. 

Vše o Snowdenovi a jeho aktivitách si můžete přečíst anglicky např. na Prison Planet, začít možno třeba zde: http://www.thedailybeast.com/articles/2013/06/25/greenwald-snowden-s-files-are-out-there-if-anything-happens-to-him.html , a odtud na související články. Významným podporovatelem Snowdena je novinář Guardianu Glenn Greenwald.

Oficiální média bohužel prezentují Snowdena jako nezodpovědného darebáka (:-))), který hodlá škodit nevinným Spojeným státům, a samozřejmě jsou i snahy o jeho diskreditaci veškerými možnými způsoby.

Publikovaný článek o UFO byl pro mě příliš lákavý ke zveřejnění (:-))). I kdyby to nebyla pravda a Snowden ty dokumenty neměl nebo si to někdo vymyslel, tak nepochybně ten článek psal někdo, kdo toho ví hodně o vztahu americké vlády k mimozemšťanům.

Zda je to pravda, to se (v ideálním případě) za nějaký čas dozvíme, ale pravděpodobně se taky nedozvíme vůbec nic ...

Zdraví Orgonet

P. S. 
Je jasné, že web Internet Chronicle píše člověk zvláštního humoru. Je to velmi různorodé, a jsou tam některé články tak uhozené, že je vůbec nechápu (:-))), zda je to tak geniální sranda nebo úplná blbost ... ale ten člověk přesto něco ví a má nadhled, možná se jen tak zvláštně vyjadřuje ... kdo ví.

Po pravdě řečeno, k tomu článku na Internet Cronicle mě přivedl Steve Beckow z Golden Age of Gaia, který jím byl rozhořčen , protože absolutně důvěřuje hodným mimozemšťanům, s nimiž je v channelingovém kontaktu, a absolutně popírá informace o nehodných mimozemšťanech, jako jsou třeba Šediváci, a jejich spojení s americkou vládou. Hodní mimozemšťané řekli, že není žádná rasa, která by nás ohrožovala, a hotovo. Článek je podle něj snahou o diskreditaci E. Snowdena. Viz http://goldenageofgaia.com/2013/07/attempt-to-discredit-edward-snowden/
Ale já v tom vidím další souvislosti, a že si to nijak neprotiřečí, ba naopak to do sebe krásně zapadá, jak už píšu v úvodu k překladu toho článku. 

15 komentářů:

  1. Kdyby chtěly vládní služby umlčet Snowdena - již je mrtvý. Je to součást plánu věcí příštích a přípravy lidských myslí. Tak jak byli povolání v 90tých letech pro přípravu lidského povědomí okultista J. Maxwell a D. Icke informačně spojen s duchovní entitou.

    OdpovědětVymazat
  2. ne ne, bylo by to moc okate. se vsemy,koho Iluminati popravili cekaji a bylo to pak jako ,,nestastna nahoda, bouracka,predavkovani dragama nebo sebevrazda aj.`

    myslim si,ze to soucast planu neni. i kdyz, clovek nevi`

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A povede se jim to.

      Vymazat
    2. Je to součást plánu, a vy to pořád nevidíte, i když je to přímo před vámi, protože TO NECHCETE VIDĚT !!!

      Vymazat
  3. Tiež ma napadlo, že celé je to "na nás nahrané" a je to príprava na niečo čo príde... Z informácií, ktoré sa začali objavovať, sa dá vycítiť, že v kotli to už vrie a niečo nezvratné sa blíži, sa udeje... Udeje sa to na jednom mieste ale následky si odnesieme všetky krajiny... Napriek tomu verím, že my ľudia sa konečne zjednotíme a oslobodíme od tých čo sa nás stoj čo stoj rozhodli spútať nielen fyzicky ale aj v našich hlavách...

    Nás "tých malých" je predsa viac a máme spolu väčšiu silu ako tí "hore". Lenže tí "hore" používajú strach, lebo vedia, že to tak je...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Globalisté chtějí rozpoutat atomové peklo doplněné novými zbraňovými technologiemi 21.stol., a pak náhle před světovou veřejnost přijít s jediným možným mírovým řešením - New World Order !

      Vymazat
    2. Až budete kolem sebe vidět roboty, kteří se budou snažit udržet "pořádek" pro nástup NWO v záměrně vyvolaném celosvětovém chaosu, pak si vzpomeňte, že vás na to globalisté připravovali např.úvodní částí filmu Terminátor ! Nepodceňujte vyspělé utajené projekty DARPA,NASA,SDI,nebo firem jako Northrop-Grumann, Martin-Lockheed a dalších !

      Vymazat
    3. DARPA se objevuje hodněkrát, co já vím, pamatuju si, že byla ve hře Metal Gear Solid....Nebo ne?

      Vymazat
  4. Balamutit nás může kde kdo čím koly , ale jsem přesvědčen že těch zájmových skupin je mnoho .
    A nevěřím že někdo má 100% plán který vychází , pořád se to mění a ladí .
    V podstatě jsi můžeme být jistí jen tím že nemáme žádnou 100% pravdu, nejspíš to bude od každého něco :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají 100% plán, a ladí ho proto, aby byl za každých okolností dál 100%ní, víme ?!

      Vymazat
  5. Na oněch stránkách se píše, že na netu je pouze jen jeden zdroj informací o této věci. Přidávám jiný zdroj, který pojednává o podzemních mimozemšťanech. Kdyby se někomu ještě poštěstilo shlédnout celou tu sérii (viz níže) bude přesvědčen, že to může být možné.

    Jeden díl dokumentárního seriálu Vetřelci dávnověku pojednávající o podzemních mimozemšťanech (česky), který ještě z youtube nesmazali:
    http://www.youtube.com/watch?v=J9ABJZXksUg

    Bylo vysíláno na kanálu History.

    OdpovědětVymazat
  6. Srdečne zdravím :o)
    Samozrejme, americká vláda a ich tajní musia mať Snowdena za "nezodpovedného darebáka", kedže vlastní ich "Top Secret" dokumenty, ktoré sa chystá postupne zverejniť... Konečne dochádza aj na nich!... Majú strach z odhalenia a sú schopní zájsť veľmi ďaleko, len aby tomu zabránili...
    Zvyšujúce sa vibrácie Zeme a narastajúce frekvencie Svetla zo Slnka spôsobujú, že "nezostane kamen na kameni"... Pravda, nech je akákoľvek, je a bude odhalená. Na každého a na všetko dojde - nikto a nič sa neukryje pred Svetlom a Pravdou... Snowden - čoby narušiteľ tohto systému - má odhaliť nekalé praktiky jednej vlády a tým spustí domino efekt - začnú sa postupne odhalovať "tajomstvá" iných vlád a jednotlivcov...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak, tak ! Vždycky ty přelomy v dějinách začal nějaký vyjímečný jednotlivec ! On byl vždycky ta první kostka domina, které se následně rozběhlo k pádu ukrývaných tajemství před lidmi. Stane se to zas !

      Vymazat
    2. Mě by spíš zajímalo, zda se temnářům s proradnými ET´s podařilo zavést Zemi na negativní linii budoucí reality nebo ne ! Že se o to snaží ze všech sil, to víme. Kvůli tomu už nějakou dobu manipulují i se Sluncem. Vedou kvůli tomu válu s tzv.Sunmakers - Tvůrci sluncí!

      Vymazat
  7. borec normálně ukradl data a vy z toho máte konspiraci na rok :)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.