16. července 2013

Snowden odhaluje vraždící program HAARP

Zpráva pro široké masy nevědomých lidí neuvěřitelná ... přitom plně pravdivá. Nečekejme, že když Snowden odhalí pravdivé dokumenty, celý svět uvěří, že tomu tak skutečně je. Naopak, svět se bude této pravdě bránit všemi prostředky, tak jak to dělal dosud. -Orgonet-

Snowden odhaduje vraždící program HAARP

Překlad: OrgoNet


Moskva: Rusko: Edward Snowden, bývalý zaměstnanec NSA na útěku, v úterý ukázal reportérům Internet Chronicle dokumenty dokazující, že HAARP (High Frequency Active Auroral Research) je zapojen v programu vražd a kontroly mysli.

I když vojenskoprůmyslový vězeňský komplex stabilně trvá na tom, že HAARP se sídlem na Aljašce slouží pouze ke studiu přírodních jevů v zemské ionosféře, Snowdenovi se podařilo odhalit tuto brutální hru mající obrovský dosah.


"Výzkumná stanice HAARP", jak řekl, "je strategicky umístěna před slídivými zraky blízko Gakony na Aljašce, a ve skutečnosti slouží k odstraňování či manipulaci možných disidentů globálního kapitalismu v řádu miliónů lidí."

Snowden dodal, s použitím „ručních uvozovek“: „S těmito pozemními anténami je NATO schopno v globálním měřítku na dálku umlčet „pachatele“ „deviantního a podvratného“ myšlení.“

Aniž by si toho byly vědomy oběti či jejich blízcí, HAARP vysílá radiové vlny o vysoké výkonnosti. Tyto vlny operují na stejné elektronické frekvenci jako mozkový kmen, a způsobují selektivně smrt, která zdánlivě vypadá jako přirozená – koronerům se jeví jako mozková mrtvice či selhání srdce.

„Když se rozvědkám nezdá přímá vražda jako optimální efekt,“ řekl Snowden, „prostě mohou způsobit, aby daná osoba jednala „jako blázen“, a tím ji diskreditovat. Když jsme byli v tranzitu mezi Hong Kongem a Moskvou, já i lidé z WikiLeaks jsme museli odrážet neustálou hrozbu radiově vytvářených vražedných halucinací.“

Bývalý zaměstnanec NSA zavedl lidi rychle do své přepychové místnosti v hotelu Novotel na letišti Šeremetjevo a začal vyprávět. Z důvodu dohody o důvěrnosti informací s tímto 30letým mužem nemůže  the Internet Chronicle sdělit více, než to, že si Snowden zařídil celý byt tak, aby fungoval jako Faradayova klec. 

Snowden si tam improvizoval Faradayovu klec, která, jak prohlásil, může zablokovat interferenci z vnějších statických a nestatických elektrických polí.

„Bez toho“, říká, „bych byl mrtev ve chvíli, kdy vyšel o mně první článek v Guardianu.“

Snowden podpořil své svědectví dokumenty o HAARPu získanými ze soukromých emailových účtů vysoce postavených osob, jako admirálové a brigádní generálové Leteckých sil. Zdroje z řad rozvědek potvrdily našemu webu Internet Chronicle pravost těchto dokumentů, a rovněž jejich hrůzné důsledky pro lidskou důstojnost.

Zdroje, znalé diskusí mezi DARPA (Defense Advanced Research Project Agency) a Universitou Aljaška, která pomáhá provozovat HAARP, naznačují, že věže mobilních operátorů a rovněž TrapWire se „účastní této hry“.

Snowdenovo svědectví je, jak se zdá, v souladu se svědectvím bratra amerického senátora z r. 2009. Nick Begich tehdy řekl Jesse Venturovi, který točil dokument o konspiračních teoriích, že „ovlivnění emocionálních stavů mozku je možno snadno dosáhnout“ prostřednictvím HAARPu.

Výňatek z tohoto programu:

HAARP ovlivňuje vaši mysl:

http://youtu.be/73WHo3D7KIg








35 komentářů:

  1. "HAARP se sídlem na Aljašce slouží pouze ke studiu přírodních jevů v zemské ionosféře".

    Ano a velrybářské lodě slouží ke studiu verlyb :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak někdo může ještě něčemu takovému věřit -ke studiu přírodních jevů...

      Vymazat
  2. Pozor aj na Jesseho Venturu, vo vela veciach zavadza, takych to projektov tu uz bolo viacej co ukzauju Konspiracne "teorie", napr. http://www.imdb.com/title/tt0232308/episodes?season=-1

    Slavomir Perun

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je čas falešných proroků, a bude jich čím dál tím více přibývat. Budete se ještě velmi divit, kdo ze známých insiderů a chanellingářů jsou mezi nimi ! Věřte jen svému srdci a své intuici, a nevěřte ekamotérům slova, šalby,mámení a pábení všeho druhu - ti mají za úkol vás svést na zcestí až k propasti, ze které již není pro nikoho úniku !

      Vymazat
  3. moc se mi to nezdá.. nevím jak by haarpem mohli zaměřit jedinou osobu někde v hotelu, teda aniž by ovlivnili lidi v okolí, tohle je podle mě dezinformace danýho serveru, tím neříkám, že haarp je jen výzkůmák jevů v ionosféře
    -vlk-

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud mne paměť neklame, Orgonet tady kdysi psal o mini tornádu na zahrádce v jahodách, z čehož plyne případná přesnost zaměření na samotné metry. Dává mi to smysl.
      Jan
      P.S. Máte někdo zkušenosti s miniaturními bílými a žlutými záblesky ve vzduchu, nebo mi už začíná hrabat?:-) Dík.

      Vymazat
  4. Já to cítím. Vím už roky, že se to děje a že vysoké vibrace radosti jsou až násilně strhávány. Potřeboval bych znát nějakou dobrou mapu činnosti haarpu, aby se daly stavy porovnávat. Často cítím chaos z venku, populace je pak unavená, otrávená, často následuje přírodní kalamita ... a vibrace zůstávají nízko. Lidé se nezozvíjejí, ale jsou rádi, že přežívají. Když uvěří svému "špatnému " stavu a dovolí své mysli, aby vytvořila diagnozu a nemoc, jsou nemocní a systém vítězí. Prosím poraďte, kdo zná mapy, kde je na webu najít. Děkuju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano souhlasím s váma, také mnoho let jsem pozorovatelem - že vysoké vibrace radosti jsou až násilně strhávány - souhlasím i stím , že chaos jde z venku , že je umělé vyvolávány.
      Mám na sobě víc než stokrát odpozorované, že když cítím změnu nálady z radosti do smutku, tak vím, že smutek,marnost a další připodobněníny NEBO PŘIPITOMNĚLINY :-))) nejsou moje , že ke mě nepatří. V té chvíli okamžitě zesílím lásku a uvědomění láskyplné k sobě samému a SVĚTE DIV SE - DO 5 MINUT JE MI LÉPE A OPĚT MÁM RADOST Z TOHO ŽE MĚ VNĚJŠÍ VLIVY ,KTERÉ KE MĚ NEPATŘÍ-NEOVLIVNILY-

      LIDÉ ČESKÝ A SLOVENSKÝ - POKUD K VÁM OPĚT NĚCO POCITOVÉHO NEPĚKNÉHO PŘILETÍ A TO UŽ Z JAKÉKOLIV STRANY , TAK V DUCHU SI TISÍCKRÁT ZA DEN ŘÍKEJTE : NIC Z VNĚJŠÍHO SVĚTA MĚ NEZAJÍMÁ
      pAK TO DOBRÉ K VÁM VŽDY PŘIJDE A TO NEŽÁDOUCÍ VÁS OBEJDE OBLOUKEM A PO ČASE NASTANE VE VAŠI DUŠI,BE VAŠI SKUTEČNÉ REALITĚ, VE VAŠEM SVĚTĚ JEN ČISTÁ RADOST.
      PRAKTIKUJÍ TO TAKÉ TAK A FUNGUJE TO.

      Vymazat
  5. To by mě fakt zajímalo, jak soustava antén na Aljašce může zaměřit a zabít člověka pohybujícího se na druhé straně zeměkoule a přitom neublížit lidem kolem. A s tou Faradayovou klecí, je to taky pěkně ujeté. Stačilo by se zavřít do auta a HAARP je bezmocný.

    ¨dokumenty o HAARPu získanými ze soukromých emailových účtů vysoce postavených osob¨ a ¨Zdroje z řad rozvědek potvrdily našemu webu Internet Chronicle pravost těchto dokumentů¨- to mě taky pobavilo :)

    V poslední době zjišťuji, že je lepší se na všechny informace vykváknout a jít si ven užít sluníčka, dokud nám je zase neodstíní.

    Guess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Správný nápad ! Rothschild také lidem radí, aby užívali života, co mohou a stíhají, protože prý přijde brzy doba, kdy o to všechno přijdou !

      Vymazat
  6. http://www.novoucestou.cz/?p=31523

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. AA Michalovi to koncom minulého roka dajako nevyšlo, kto to potom je a co odnás chce? prečo sa tak láskyplne angažuje? asi preto,že nás bezhranične miluje, isto preto

      Vymazat
    2. Všechno je to součástí temného plánu, který není náš, a proto do toho tak málo vidíme, víme ?

      Vymazat
  7. Takovéto ovlivnění mysli jsem také párkrát zažil. Věčinou jsem při tom něco zkazil nebo poškodil. Dá se však trénovat ovládání mysli a na tyto stavy nereagovat. Je potřeba hlavně okamžitě přestat pít alkohol, nějak to spolu souvisí.
    N.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alkohol na člověka působí tlumivě, snižuje vibrace člověka. Člověk je pak zranitelnější pro ovládnutí různými entitami, ve stavech opilosti, a také se dokáže méně bránit jakémukoliv zásahu zvenčí, kterým může být ovlivňování osobnosti. Jestli si někdo myslí, že nejde ovlivnit byť jen jednoho člověka na druhé straně planety, tak z čeho vychází. Řeknu to takhle, nic není nemožné. O takových útocích na sebe hovoří i Nikolaj Levašov, který je již po smrti i přes své úžasné mentální schopnosti. Raději bych si pokládal otázku a to: Co je dnes nemožné :). L.

      Vymazat
  8. Jediné co může jeden každý z nás udělat, postupně přestat využívat systém,ve kterém jsme všichni lapeni a tím odskřípnout tok peněz a závislost,která postupně narůstá ve všech oblastech našich životů. Bohužel lenost a slepota lidí se měnit je obrovská,jelikož mají pozlátko přímo pod nosem a krásně se třpytí,oslepuje,našeptává. Zařízení na manipulaci mysli jsou známá a dokáží to i silní lidští jedinci,ovšem pokud Haarp dokáže co se výše píše pak už se ničemu nelze diviti že. S láskou a mírem vědomí at se pouta zla přelomí. Díky Daf

    OdpovědětVymazat
  9. Keď sme pri tom HAARPe prestala my fungovať stránka neviem sa napojiť ani v Google ani vo firefoxe mate aj vy ten problém neviete novú stranku?.

    Tato my prestala fungovať

    HAARP Aljaška - aktivita: http://www.haarp.alaska.edu/cgi-bin/scmag/disp-scmag.cgi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aljašský Haarp je predaný, a ten nový majiteľ pokračuje vo"výskumoch". Komu by stačilo vyžarovanie Haarpu pre Europu, nech kliká na http://www.theweatherspace.com/haarpstatus-europe/ , niekedy to blbne, ale väčšinou to šlape....

      Vymazat
  10. http://www.mojiandele.cz/poselstvi-od-archandelu/poselstvi-od-mistra-serapise-beye/

    OdpovědětVymazat
  11. to už mi připadá moc přitáhlé za uši... taky tomu nevěřím, příjde mi to spíše jako science fiction HAARP určitě na dálku zabíjí ale ne jednotlivce, možná že díky nízkým elektromagmatickým frekvencím nám mohou způsobovat nepříjmné pocity, agresivitu, apod. Ale přihodit a způsobit okamžitou smrt jedince zní opravdu divně věřím na ufouny, jsem přesvědčena o chemtrails atd. ale tohle mi nějak nejde do hlavy! Jediný co HAARP fatálního způsobuje je obrovský počet uhynulých, zavražděných mořských zvířatek. Vědci nechápavě kroutí hlavama protože při podrobných zkoumání vyplavených těl, rozboru a bla bla bla doposud nenašli jedinou známku po nějaké otravě či virové nákaze!!! Ty nevinný zvířata sejmula bud uměla podmořská tlaková vlna,nebo utrpěli nějaký silný elektromagnetický šok. Prostě jsou to hovada.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Pacifiku na dně moře mají (nevím kdo !) nějakou základnu s technologií, která produkuje mohutné zvukové pole,vlny, které dokáže vyzbíjet všechno živé na několik set km od místa vysílání !

      Vymazat
  12. Dobrý den, podle mého názoru je to možné, ale tím vším prostě otevírají bránu jak nevědomí a strachu u některých duší a samozřejmě vibrační chaos může způsobit chvilkovou nestabilitu viz. popsané v příspěvku z 11:11 hod. Na druhou stranu proudí z takového prostoru i opačná, zřejmě silnější a pro nás pozitivní energie, jak uvedeno v odkazu příspěvku z 10:44 hod. Cítím, že se není čeho obávat především v případě, pokud tomu tak opravdu je. Držím palce všem, kteří té jízdy využijí a nebo již využívají =)))

    OdpovědětVymazat
  13. proč na tom videu není Snowden - nevěřím, že tohle a takto řekl, HAARP neznám, ač jsem studoval dálkové a radioreleové spoje, podle všeho je to plošné zařízení nikoli směrové paprskové a toto jsou výmysly konspirátorských tragédů: Jsou dva druhy konspirací - jedny jsou pravdivé nebo ukazují na jádro skutečnosti a druhé jsou sračky ke zviditelnění a dobře slouží k pokroucení těch prvních aby lidé už nevěřili ničemu.
    Orgonet je přesně taková záruka zmatku.
    Přitom i zde na Orgonetu vyšla mnohem realističtější zpráva http://orgo-net.blogspot.cz/2011/10/haarp-pravda-o-nejdesivejsi-zbrani.html a toto ji popírá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. HAARP svoji konstrukci a strategickym umistenin dokaze hodne veci ( neni to plosne zarizeni, ale zarizeni umoznujici kazdou ze 144 anten ovladat samostatne -> dokazou generovat super vykonny paprsek jednim smerem.. s celkovym strednim vykone 3,6MW, kolik je potom ten spickovy v radech nanosekund? - 1000x vice? mohlo by tak cca byt s porovnanim NEXRADem) , s tim co vsechno maji za satelity atd...staci porovnat data z dob kdy fungoval HAARP a je vse jasne, kdyz si clovek procete nasledujici clanek ( musel jsem to cist vickrat, je to pomerne slozite na preklad )


      http://www.fosar-bludorf.com/archiv/schum_eng.htm

      Vymazat
    2. Těch tzv.haarpů a zvláště jeho variací je už po světě "jako máku". A jsou i mobilní verze na náklaďácích a podvozcích dodávek. Pak je docela snadné nenápadně zaparkovat v blízkosti bytu či kanceláře cílové osoby(osob), a hustit do nich smrtelné pulzy třeba jen z 50-ti metrů !

      Vymazat
  14. * Jak se zdá, tak to už zabralo. Více v článku s názvem. Pomožte nám zneškodnit klimatickou zbraň HARP, pomocí kterého je počasí, smýšlení a náklady záměrně zmanipulované tak, aby tvořilo všemožné destruktivní vlivy! http://www.inner-light.ning.com/forum/topics/pomozte-nam-zneskodnit-klimatickou-zbran-harp-pomoci-ktereho-je-p?commentId=6370783%3AComment%3A227336
    * Výzva, prosím všechny o spolupráci a vzájemnou výpomoc ve vytváření překrásného světa, ve kterém je radost pobývat a žít pro všechny, kteří si přejí v něm pobývat či žít. http://www.inner-light.ning.com/forum/topics/vyzva-prosim-vsechny-o-spolupraci-a-vzajemnou-vypomoc-ve-vytvaren
    * Už je na čase začít si tvořit takový svět v projevu 5.D, ve kterém chcete pobývat či žít. http://www.inner-light.ning.com/forum/topics/uz-je-na-case-zacit-si-tvorit-takovy-svet-v-projevu-5-d-ve-kterem

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Orgonete. Do pochyb mě dostala informace, že HAARP dokáže dostat do šílenosti, či zabít *jednotlivce*. Věřím, že dokáže ovlivnit celé území, ale ne s takovou přesností místa a výšky, uvnitř budovy. Věřil bych i tomu, že si zařídil faradayovu klec, spíš kvůli mířeným paprskům.. např. mikrovlnám. Tak jsem pátral po zdrojích a článek se žel opírá o http://www.chronicle.su - kde vyšlo mimojiné: že Papež nazval Snowdena Mesiášem (nenašel jsem jakýkoliv jiný zdroj téhle informace); a také že náš Vesmír existuje ve videohře jakéhosi opraváře aut.. http://www.chronicle.su/news/snowdens-greatest-leak/. Podle mě je Internet Chronicle účelový dezinformátor, aby Snowdenovi nevěřil nikdo v ničem. Naciťujte skutečnost, pozor na to! T

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Existuje ten Snowden vůbec ?! A pokud ano my snad víme, zda je ten mladík načipovaný a naprogramovaný od svých bývalých zaměstnavatelů na falešnou opozici ? Připadá mi to celé jako velká konspirační hra. Jen účel mi zatím uniká, nebo to, od čeho má odpoutat naši pozornost. To bude asi závažnější věc, než kauza Snowden ! Sledujte toky peněz, a poukáží na další tah v této šachové hře !

      Vymazat
    2. Anonymnímu z 9:43. Přikláním se na Vaši stranu. Může být naprogramovaný a ani o tom nevědět. Takoví lidé plní úkol zadavatelé. Odblokovat ho může jen ten, který mu naprogramoval daný program. Viz - zatoulaní ruští vojáci v Afganistánu, kteří se pak zase nalezli, ale již s programem. Specialistům se podařilo jim navrátit jejich pamět, ale spouštěcí kód nerozluštily. Takové nalezence pro jistotu odpravily údajně domů.

      Vymazat
    3. Nedivil bych se, kdyby je spíš tajně popravili !

      Vymazat
    4. HAARP na Aljašce a další soustava v Norsku ( na tu se trochu zapomíná, ale ve skutečnosti je velice důležitá), tak obě zařízení úspěšně pokračují ve výzkumu a realizací s ovládáním lidské mysli. Budou schopni vymazat z povrchu celá města. To není fantazie, ale jeden u jejich cílů.

      Vymazat
    5. Taktiež je veľké zariadenie Haarpu na nepomenovanom ostrovčeku presne v strede Atlantiku, je dokončené len minulý rok. Pravdepodobne preberá veľkú časť devastačných funkcií v Europe a Afrike! Sucho, 40´C horúčavy, a neuroda, smerovanie horúceho afrického vzduchu cez Stredozemne more nad Europu má na svedomí práve tento Haarp! Priznám sa , že dva roky dozadu som bol taktiež vo veľkej rodine pochybovačov, tiež som považoval za scestné, žeby niečo spôsobovalo bolesti hlavy, nerváky, podráždenosť, ale napriek terapii mojeho lekára, to doteraz neprestalo, a preto som začal veriť! Nielen vo Stvoriteľa, ale aj Satana, ktorý "vie, že prichádza jeho koniec"...

      Vymazat
  16. ehm ... matka měla zástavu srdce, nechtějte abych tomu uvěřil protože to opravdu nebude.. já ji zachránil jen díky tomu že jsem "shodou náhod" ponocoval, "shodou náhod" jsem před tímto zážitkem spozoroval při jedenoznačném monitoringu záhadného černého mercedesu který jsem mimochodem ještě nikdy předtím neviděl ale cca 3 měsíce vkuse mě sledoval nejdřív jsem si říkal to bude jen nějaká náhoda, ovšem ve 3 h ráno na parkovišti kde bylo zaparkované auto ve kterém mě viděli aby si někdo fotil !!!! To ať mě nikdo neříká ! ! Dokonce jelikož to byly 2 stejné felicie, tak si nevěděli která a vyfotili obě dvě !!! TO TO VÁM PŘÍHASÁM PLNĚ PŘI SMYSLECH, NEMÁM ZAPOTŘEBÍ ŽÁDNÉ POPULARITY, ALE TOTO MI NEDALO !! JESTLI JÁ ZISTÍM ŽE JAKÁKOLI AKCE Z JEJICH STRANY UBLÍŽILA MÉMU OKOLÍ, TAK TEPRVE UVIDÍTE CO TO ZNAMENÁ SLOVNÍ SPOJENÍ EXTRÉMĚ NEBEZPEČNÝ PSYCHOPAT ... A MYSLÍM TO ZCELA VÁŽNĚ SMRTI SE DÍKY ZÁŽITKŮ TÉ SMRTI MATKY KTERÝ JSEM DETAILNĚ VIDĚL NEBOJÍM ANI TROCHU DALO BY SE ŘÍCT ŽE SE SKORO TĚŠÍM, TAKOVÉHO ČLOVĚKA NENÍ RADNO VLÁDO !! JEŠTĚ PODOTKNU JEDNOU JAK JSEM SE VRACEL DO PANELÁKU KDE BYDLÍM OPĚT KOLEM 2H RÁNO TAK NA ROHU BARÁKU BYL OPŘENÝ JAKÝSI ŽVÍRÁK CELÝ V ČERNEM JAK KOMBINÉZE NĚJAKÉ DĚLAL JSEM ŽE HO NEVIDÍM NEVĚDĚL JSEM MOCH TO BYT NĚJAKÝ RAPL TAK SEM ŠEL DOMŮ POŘÁDNĚ HO VIDĚT, NEBO MYSLET SI ŽE TO JE JAKÝSI AMERICKÝ POSKOK OD ŠMÍRÁKU MĚ NENAPADLO... PROZATÍM TO STÍM MERCEDESEM PŘISUZUJI TOMU CO POTVRZUJE SNOWDEM A MŮŽU ZATO SÁM JELIKOŽ JSEM DĚLAL VŠECHNO PROTO ABYCH SI OTESTOVAL MOJE DOMĚNKY TOHO ŽE BEZTAK ŠMÍRUJÍ POTENCIONÁLNÍ TERORISMUS ZCELA JEDNODUŠE TAK JSEM SE NĚJAKOU DOBU CHOVAL NA YOUTUBE JAKO TERORISTA S DOST RADIKÁLNÍM POSTOJEN ONO TO BYLA DOBA VELMI BOUŘLIVÉHO PROBOUZENÍ DO REALITY... STÁLE SE ALE DRŽÍM NOHAMA NA ZEMI, CHEMTRAILS VIDÍM JAKO ZCELA ZJEVNÉ MÍRNĚNÍ DOPADU PRŮMYSLU KTERÝ DRANCUJE KONTAMINUJE A POMALU ALE JISTĚ ZNEMOŽŇUJE ŽIVOT NA ZEMI, TZN KONKRÉTNĚ CHEMTRAILS JSEM SI POTVRDIL "LEPÍ" OZÓNOVÉ DÍRY VZNIKAJÍCÍ V MĚSTECH A PRŮMYSLOVÝCH OBLASTECH OVŠEM JE TO NESKUTEČNĚ DRZÉ ŘEŠENÍ, DÁLE STAČÍ ŽE JSEM BYL OCHOTEN PŘIPUSTIT ŽE TÍM MÝM CHOVÁNÍM JSEM JE NASEBE OPRAVDU NAVNADIL A TAK JSEM SI ŘEKL ŠMÍRUJTE SI MĚ JAK CHCETE JÁ SE ZASTRAŠIT A NENECHÁM A MĚL JSEM JE NAHÁKU DÁVAL JSEM SI POZOR NA PŘECHODECH A VNOCI VENKU..

    OdpovědětVymazat
  17. ehm ... matka měla zástavu srdce, nechtějte abych tomu uvěřil protože to opravdu nebude.. já ji zachránil jen díky tomu že jsem "shodou náhod" ponocoval, "shodou náhod" jsem před tímto zážitkem spozoroval při jedenoznačném monitoringu záhadného černého mercedesu který jsem mimochodem ještě nikdy předtím neviděl ale cca 3 měsíce vkuse mě sledoval nejdřív jsem si říkal to bude jen nějaká náhoda, ovšem ve 3 h ráno na parkovišti kde bylo zaparkované auto ve kterém mě viděli aby si někdo fotil !!!! To ať mě nikdo neříká ! ! Dokonce jelikož to byly 2 stejné felicie, tak si nevěděli která a vyfotili obě dvě !!! TO TO VÁM PŘÍHASÁM PLNĚ PŘI SMYSLECH, NEMÁM ZAPOTŘEBÍ ŽÁDNÉ POPULARITY, ALE TOTO MI NEDALO !! JESTLI JÁ ZISTÍM ŽE JAKÁKOLI AKCE Z JEJICH STRANY UBLÍŽILA MÉMU OKOLÍ, TAK TEPRVE UVIDÍTE CO TO ZNAMENÁ SLOVNÍ SPOJENÍ EXTRÉMĚ NEBEZPEČNÝ PSYCHOPAT ... A MYSLÍM TO ZCELA VÁŽNĚ SMRTI SE DÍKY ZÁŽITKŮ TÉ SMRTI MATKY KTERÝ JSEM DETAILNĚ VIDĚL NEBOJÍM ANI TROCHU DALO BY SE ŘÍCT ŽE SE SKORO TĚŠÍM, TAKOVÉHO ČLOVĚKA NENÍ RADNO VLÁDO !! JEŠTĚ PODOTKNU JEDNOU JAK JSEM SE VRACEL DO PANELÁKU KDE BYDLÍM OPĚT KOLEM 2H RÁNO TAK NA ROHU BARÁKU BYL OPŘENÝ JAKÝSI ŽVÍRÁK CELÝ V ČERNEM JAK KOMBINÉZE NĚJAKÉ DĚLAL JSEM ŽE HO NEVIDÍM NEVĚDĚL JSEM MOCH TO BYT NĚJAKÝ RAPL TAK SEM ŠEL DOMŮ POŘÁDNĚ HO VIDĚT, NEBO MYSLET SI ŽE TO JE JAKÝSI AMERICKÝ POSKOK OD ŠMÍRÁKU MĚ NENAPADLO... PROZATÍM TO STÍM MERCEDESEM PŘISUZUJI TOMU CO POTVRZUJE SNOWDEM A MŮŽU ZATO SÁM JELIKOŽ JSEM DĚLAL VŠECHNO PROTO ABYCH SI OTESTOVAL MOJE DOMĚNKY TOHO ŽE BEZTAK ŠMÍRUJÍ POTENCIONÁLNÍ TERORISMUS ZCELA JEDNODUŠE TAK JSEM SE NĚJAKOU DOBU CHOVAL NA YOUTUBE JAKO TERORISTA S DOST RADIKÁLNÍM POSTOJEN ONO TO BYLA DOBA VELMI BOUŘLIVÉHO PROBOUZENÍ DO REALITY... STÁLE SE ALE DRŽÍM NOHAMA NA ZEMI, CHEMTRAILS VIDÍM JAKO ZCELA ZJEVNÉ MÍRNĚNÍ DOPADU PRŮMYSLU KTERÝ DRANCUJE KONTAMINUJE A POMALU ALE JISTĚ ZNEMOŽŇUJE ŽIVOT NA ZEMI, TZN KONKRÉTNĚ CHEMTRAILS JSEM SI POTVRDIL "LEPÍ" OZÓNOVÉ DÍRY VZNIKAJÍCÍ V MĚSTECH A PRŮMYSLOVÝCH OBLASTECH OVŠEM JE TO NESKUTEČNĚ DRZÉ ŘEŠENÍ, DÁLE STAČÍ ŽE JSEM BYL OCHOTEN PŘIPUSTIT ŽE TÍM MÝM CHOVÁNÍM JSEM JE NASEBE OPRAVDU NAVNADIL A TAK JSEM SI ŘEKL ŠMÍRUJTE SI MĚ JAK CHCETE JÁ SE ZASTRAŠIT A NENECHÁM A MĚL JSEM JE NAHÁKU DÁVAL JSEM SI POZOR NA PŘECHODECH A VNOCI VENKU..

    OdpovědětVymazat
  18. * HAARP TEN SI MYSLÍM ŽE JE NA OVLÁDANÍ POČASÍ KONKRÉTNĚ TEDY NA PŘESOUVANÍ OBLAČNOSTI, IKDYŽ KDOVÍ KAM TO MOHLI DOTÁHNOUT JE MOŽNÉ ŽE UŽ TO UMÍ TORNÁDA VYCHŘICE A DALŠÍ ANOMÁLIE, ALE OVLÁDÁNÍ MYSLI TO PRRR KTOMU JSEM JEŠTĚ NENAŠEL DOST VĚROHODNÉ ARGUMENTY NEBO DŮKAZY PŘÍMO NA SOBĚ, CHEMTRAILS NAMĚ NEPOCHYBNĚ JAKO NA KAŽDÉHO PŮSOBÍ ONO TY NANOSRA*ČKY NÁM VTĚLE SPOUŠTÍ ZÁNĚTY VŠELIJAKÉ ZATĚŽUJÍ NÁS, USAZUJÍ V TĚLE, NĚKOMU MŮŽOU DĚLAT HODNĚ ZLE NĚKOMU MÉNĚ TO ZÁLEŽÍ NA NAŠICH ORGANISMECH KAŽDÝ NA TO REAGUJE JINAK JE TO ALE TAKOVÝ HAZARD SE ZDRAVÍM, ŽE MĚ TO VHÁNÍ MYŠLENKU ŽE TAM MAJÍ SNAD NĚJAKÉ PSYCHOPATICKÉ VĚDCE KTEŘÍ UŽ SE VYMKLI KONTROLE ! COŽ ALE HODNOTÍM NEUTRÁLNĚ JE ŽE MŮŽE BÝT NĚCO ČÍM MĚ TU SMAŽÍ A SICE VŠÍMÁM SI TAKOVÉHO DETAILU A TO ŽE KDYŽ CHCI NAPSAT NĚJAKOU TAKOVOU MYŠLENKU NEBO NĚJAKÉ VIDEO UDĚLAT, TAK JAKOBY SI TOHO POCHVÍLI VŠIMLI A ZAČLI MĚ TU ATAKOVAT NĚČÍM CO MI ZPŮSOBUJE NEUDRŽENÍ POZORNOSTI NA DANOU VĚC, TAK TO DĚLÁM TAK ŽE JAK MĚ TO NAPADNE DĚLÁM ŽE NIC A PAK TO ZAČNU HONEM RYCHLE PSÁT A NĚKDY MAJÍ SPOŽDĚNÍ A ČÍM VÍC NADTÍM PŘEMÝŠLÍM DOPŘEDU TÍM RYCHLEJI JAKOBY ZAČLI PŮSOBIT.. OVŠEM ABYCH SE HNED TÍMTO NEODEPSAL TO SOU MÉ JEN SUBJEKTIVNÍ POCITY KTERÉ NETVRDÍM ALE JEN ONICH UVAŽUJI MŮŽE TO BÝT ŘADOU JINÝCH ZCELA LOGICKY A PŘIROZENĚ VYSVĚTLUJÍCÍH FAKTŮ. ALE NEDIVIL BYCH SE TOMU JÁ ALE ONI MÉ REAKCI ANO PROTOŽE JAK UŽ JSEM POZNAMENAL SMRTI SE NEBOJIM A JSEM NEBZPEČNĚ SCHOPNÝ ČLOVĚK ... ALE NEVINNÉMU UBLÍŽIT VŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEHODLÁM POKUD SE MI NEBUDE SNAŽIT BRÁNIT ZASTAVIT.. TOTO ANI NEMÁM NÁZEV JAK HNUSNÉ CHOVÁNÍ BY TO BYLO ALE NEPŘEDBÍHEJME PROZATÍM JSEM KLIDNÝ VARY ALE POKUD PŘÍDE DALŠÍ " NĚJAKÁ " ZDRAVOTNÍ NÁHODA, TO POTOM ONI NENASTARTUJÍ TY SVOJÉ MEĎOURY A UŽ BUDOU MÍT V USA OHNOSTROJ :D DIVTE SE PAK SE TERORISMU KDYŽ BY SE VÁM TAKTO MĚLI S*RÁT DO RODINY CO BY JSTE DĚLALI ? ?!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.