17. července 2013

Tip na octování: hranice dříví

Pěkný den a hodně lásky v srdci všem, kdo sledují tento web. Mysleli jsme si všichni, že podle zpráv od Mathewa skončí období plošného ničení Gaii, ale je to právě naopak. Doba šílených vědců a jejich sponzorů ještě není překonaná, tak nabízím malé vylepšení, které jsem dlouhodobě vyzkoušel pro ostatní zájemce. Jeho přednost je, že nevyžaduje žádnou energii a dřevo –viz přiložený obrázek působí jako velká houba, ze které se ocet plynule odpařuje a nikde nemusí hořet plynový vařič nebo jiný ohřívač. Jen je potřeba, aby nad dřívím byla stříška, aby deště nakazily účinek zařízení. Stačí ráno a večer nalít do dřevní hmoty podle potřeby 1 až 3 litry octa a když si k hromádce přivoníte, víte, že ještě stále funguje. Chráníte si tím sebe i své nejbližší před ničemnými účinky chemtrails a ještě budete mít trochu modré oblohy nad hlavou. Oldarthur




18 komentářů:

  1. Nevadí ten ocet ve dřevě později při hoření?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. než ho budeš chtít spálit dávno se vypaří:-))

      Vymazat
  2. Určitě ne, vždyť se vypaří :D . Také jsem to o výkendu zkusil, výsledek vynikající.
    N.

    OdpovědětVymazat
  3. To je nápad ! Dřeva mám nadělaného dost, tak ať ještě udělá další službu :-)
    Marcel

    OdpovědětVymazat
  4. Tak uz to tu mame. Trochu z jineho soudku. Zacnou nam uz brzo letat drony nad hlavou.V Grafenwöhru tj.zhruba 60 km od hranic Weidhaus vystaveli na US army cvicisti nove velke haly zrovna pro drony. Radni z okolnich mest si delaji starost o bezpecnost obyvatel. Odpovedi na otazku,zda je mozne nebezpeci pro lidi se vsak do dneska od amiku nedockali. Ne jden uz spadl. Uz tenhle mesic se ma zacit s cvicenim. Samozrejme nam tu brzo zacnou mlyt, ze je to na ochranu proti teroristum. Az tu nejakeho Dronika uvidim,tak mu alespon zamavam. Tedy jestli na me nespadne:-)).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Raději se honem schovat, jeden nikdy neví, zda létající robot vyšle kulometnou dávku nebo raketu zrovna po něm !

      Vymazat
  5. nejlepší, nejúčinnější je stříkat ocet či kyselinku z rozprašovače... ten stojí méně než 100kč.. hlavně aby neobsahoval kovové části, které stejně většinou nemá.. Za pár minut je celý obsah vystříkaný a rozprášený, ne jako to hodiny vyvařovat a nic.. účinek je velmi rychlý a klidně to funguje i při větru.. když se např ocet lije na asfalt a tak.. tak mnoho molekul zreaguje s bordelem na asfaltu.. je lepší to házet rovnou do vzduchu..
    a lepší nežli roudup na plevel v chodníku je právě ocet..
    takže stříkejte co to dá - zdraví michal

    P.S: a stím dřevem si myslím, že ten ocet (kyselina octová) zbytečně reaguje s látkami ve dřevě a to co de cítit je především jen aroma.(bo do octa se dává aroma a barvivo - to je napsané na obalu..)

    OdpovědětVymazat
  6. ocet ocet ocet takhle se nikdy dál nedostanete když budete pořád zaseklí jenom na tom co vám kdo řekl...Použijte selský rozum a určitě přijdete na neco lepšího i méně nákladného stačí jenom nebejt ovce (jak se říká) a vubec kurna lidi to ste už uplně zapomněli na orgonit???Co se třebas trochu nechat inspirovat reichem a zapomenout na ty výmysly novodobých pomatencu kterým jde stejně jen o peníze...PS:V létě se už vařiče používat nemusí :) a když už chcete neco vypařovat tak si kupte v obchodě kyselinu citronovou(40g se vecinou prodává samosebou ji mužete koupit i víc) naředtě ji tak 5l vody a ještě přimíchejte sul je jedno jakou ta vám to pomuže vytáhnou do atmosféry.

    OdpovědětVymazat
  7. Je vidět, že to octování pomáhá minimálně psychicky, ale jestliže se nezbavíte vnitřního přesvědčení, že tady letadla stříkaj něco, co může být zdraví škodlivého, budete žít pod stálým tlakem... Nemáte toho už dost?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak radči budete sedet a nedelat nic že...proste to tak je a děje se to ted a tady

      Vymazat
    2. přesně tak. Nic s tím nenaděláme.

      Vymazat
    3. vždyť vy nic neděláte, jenom se zbytečně plašíte jako slepice v kurníku na který se dobejvá vlk

      Vymazat
    4. Vlk ne kuna, a ta umí kurník přádně vykunit !!!

      Vymazat
  8. Jsem
    duchodce dúchod mám tak velký o nem nebudu psát,ale pri cene octu hádam 15.- Kč za litr pri spotrebe 1 až 3 litry denne mám 1000 Kč mesične ve vzduchu nehlede že s toho maji užitek i ti co souhlasí s chemizaci.Tak to bych se mohl na to pekne vy---t

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A kteří voli souhlasí s chemizací oblohy nebo země ze spadů chemtrails ?! Když víte, podělte se o své výzkumy !

      Vymazat
  9. Všichni, co mají volební ambice a mandát !

    OdpovědětVymazat
  10. Dobrý den,
    prosím právě jsem se dočetla o octování. Ráda bych začala. Mohu mít ale pár technických dotazů?

    1) Jak poznáte chemtrails na obloze třeba v zimě při velké oblačnosti - mám octovat radši preventivně každý den?
    2) Musí se ocet nějak zahřívat nebo stačí někam nalít "jen tak"? Co v zimě - hned zmrzne?
    3) Mohu někde koupit velká balení octa, vyplatí se to i finančně?
    4) Pokud ale budu octovat pravidelně, budu zamořovat prostředí plasty...protože větší balení octa prodávaného ve skle jsem zatím nenašla, vše je baleno v plastu..

    Moc děkuji a octování zdar!
    Eva

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.