4. července 2013

Uměle vyvolané bouře 4. 7. 2013

Umělé letní bouře 4. 7. 2013 vznikly opět "z ničeho" a synchronizovaně, čili na několika místech současně.

Tentokrát to nezačalo jako "bouřkové koláče" projevující se jako výbuch, ale tzv. "hromady oblačnosti".

Do určitých vybraných míst začala působit určitá radiace nebo zvukové vlny, a začaly se tam tvořit "hromádky" a pak "hromady" oblačnosti, s jasně viditelným jedním, obvykle dvěma místy vstupu oné radiace, které jsou viditelné jako vyvýšeniny nebo otvory. Tyto "hromady" dosahují do obrovských výšek, větších než ploché "bouřkové koláče", takže mohou stáhnout srážky (kroupy eterémní velikosti) z velmi vysokých výšek.

Technologie koláčů i hromad bývají používány i současně, hromady se obvykle "rozšíří" na koláče o rozměrech mnoha set km, nebo se rozplynou. (Viz animace níže).

Nad "hromadami" a v nich nepochybně prolétají letadla a pilně "osévají" kondenzačními jádry, což nelze ze země pozorovat z důvodu zatažené oblohy, ale řev jejich motorů je slyšet ...

Pokusně si můžete něco jako  "hromadu oblačnosti"  vytvořit tak, že do vody obsahující saponát začnete foukat brčkem - kolem brčka se vytvoří hromada pěny. Jak prosté ...

Snímek NOAA: synchronizovaně vytvořené "bouřkové hromady". Je vidět, že ta "nejstarší" nad ČB už se rozplynula (ocet?). (Zdroj: http://old.chmi.cz/meteo/sat/avhrr/index.php)

Animace ze snímku MSG ukazuje tvoření "hromad" a jejich rozplynutí do "koláčů".
http://youtu.be/rW93la-2yQ4 Zdroj: ČHMÚ JSMSG View

Samozřejmě, že současně Dopplerovy radary z Německa vysílaly své frekvence k intenzifikaci srážek, projevující se prolínajícími se kruhy:
Animace: http://youtu.be/MzU88xqAVo0, zdroj: http://www.t-online.de/advtoi/wetter/info/niederschlagsradar.html

Tyto umělé letní bouře jsou velmi snadno rozoctovatelné, udělejte si radost a během formování oblačnosti vylejte něco octa na chodník, eventuelně vypařujte z ručníků či ze svých sofistikovaných přístrojů!

17 komentářů:

  1. Hajzlové to sou... Opět sem si říkal že je dobrej čas na ranní meditaci.. how*** leda, po 8 se to nedá už :(.. Tak sem jim naplnil 3 hrnky, jednu hadru, a polil sem všude možně zahradu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.novoucestou.cz/?p=31400

      http://www.cestyksobe.cz/fragment-solarina-surf-reportu-cerven-2013-cas-je-ted-druhy-dil-ab2632/

      http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/na-konci-v-tve-a-hluboko-v-dol

      SaLuSa 28-Jún-2013

      Článok je zaradený do kategórií:

      Salusa

      Obrázok môže byť chránený autorským právom. Vážime si neznámych umelcov.
      Zdroj: images.google.com
      A- A+
      prostredníctvom MADA

      Poznámka: Pamätajte všetky udalosti sa rozvinú synchronisticky a nikdy nie tak ako si vy myslíte.

      My z Galaktickej Federácie pracujeme bližšie ako predtým s našimi spojencami na našich plánoch posunúť vás vpred do vašej šťastnej budúcnosti s nami. S prichádzajúcimi týždňami uvidíte veľa diania na vašom svete keď sa začnú diať sľubované zmeny. Uvedomujete si, že všetky znamenia, na ktoré ste čakali sú tu, aby ste ich videli v každej krajine na vašom svete. My vás obdivujeme za vašu trpezlivosť a žiadame vás vizualizovať, že všetky zmeny sú pokojné a uvoľnite všetok hnev, ktorý by mohol prebývať hlboko vnútri vašich bytostí, pretože nie je dôvod držať sa starých spôsobov života. Nasledujúci týždeň by mohol priniesť ešte viac čo vidieť a verte, že váš čas v temnote sa čoskoro skončí. G8 summit ukáže, že všetci správni ľudia sú na svojich miestach pre zmenu finančného systému.

      Ako si viac z vás nachádza spôsob komunikácie s nami, vy a Matka Zem prijímate viac Svetla a Lásky a vaše schopnosti sa zlepšujú každý deň hoci by ste si toho nemuseli byť vedomí. My sme potešení že necítite z nás strach a začínate prijímať vašu vieru ako plne vedomé bytosti ktoré tvoria svoju vlastnú cestu v ústrety svojho osudu. Niektorí sú viac pripravení ako iní, ale všetci sú presne na správnom mieste v tejto chvíli a je to ich rozhodnutie ako rýchlo sa chcú pohybovať vpred.

      Ja som SaLuSa zo Síria a posielam vám všetku moju lásku a prosím cíťte pohodlie pri každej zmene ak je to vo vašom tele, vo vašom živote alebo vo vonkajšom svete, pretože tieto zmeny prinášajú naplnenie toho čo ste si priali po veky času. Buďte v radosti.

      Preklad: SiR @ http://ee.dunres.sk















      Vymazat
  2. Je to tak, dávnejšie som hútala odkiaľ sa naráz vytvorí takéto oblačisko ? A rastie a hutnie...
    a pritom je často bezvetrie a nemá to odkiaľ priletieť . B

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hutní ho z vaší vapařené vody v okolí a vodních toků nebo ploch. Prostě nám na svůj klimateror kradou naší vodu !

      Vymazat
    2. Proč by to dělali z vodních ploch? I kdyby se všechna vyrobená elektřina převedla do radarů, tak jí k vypařování nebude ani zdaleka tolik, kolik elektrárny využijí k vypařování přímo ve svých věžích.

      Tepelná nebo jaderná elektrárna používá 60-70% tepla na vypařování vody ve věžích a teprve ze zbytku (30-40% tepla) je elektřina. Jinak to totiž nejde - ten poměr vyplývá z termodynamických zákonů.

      Vymazat
  3. Veteránka vojenského letectva odhalila informace o chemickém postřikování lidstva - http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/2338-veteranka-vojenskeho-letectva-odhalila-informace-o-chemickem-postrikovani-lidstva - 1. 7. 2013 0:03

    OdpovědětVymazat
  4. * Kongresman přiznává „chemtrails“
    - http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/1885-kongresman-priznava-chemtrails
    * Náklady na program tzv. „chemtrails“ vyčísleny na 5 miliard dolarů ročně - http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/998-naklady-na-program-tzv-chemtrails-vycisleny-na-5-miliard-dolaru-rocne
    * Bill Gates vkládá miliony do geoinženýrství - http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/436-bill-gates-vklada-miliony-do-geoinzenyrstvi12

    OdpovědětVymazat
  5. jeden resentiment na svátky http://www.ulozto.cz/xgpf5ba/pacifik-06-tulacky-amulet-mp3

    OdpovědětVymazat
  6. Sledujem čo sa bude diať. Pred cca 2 hod. tu lietali /pod Zvolenom/ a burácali ako diví. A lietadlo nebolo vidieť, chemočiary neboli. Nu a teraz sa hromadia presne tie biele veľké oblačiská, už sú blízko Krtíša.
    Takže zvuk ???
    B

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to možné, že používají nějakou zvukovou technologii. Já se s podobnou záležitostí setkávám i tady na jihu Čech. Hlomoz, rámus na obloze, nikde nic nevidět, a za krátkou dobu se na tom místě začnou tvořit hřibovité koláče jak po výbuchu atomovky. Nebo se z ničeho nic začne tvořit hustá hradovitá oblačnost, která stoupá do závratné výše jako nějaké gigantické komíny.

      Vymazat
  7. To včera bylo slyšet jak se z výšek ozývalo jedno letadlo za druhým, ale z mohutné oblačnosti z které je obvyklý vydatný déšť a bouřka ani nekáplo tak mají asi jiné manévry dobráci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná, že zvukovou energii, kterou také ovládají počasí, částečně modulují na zvuk letících letadel,a tím lidem uniká, co se nad nimi skutečně děje.

      Vymazat
  8. Obávám se, jestli s tím octováním nedosahujete pravého opaku toho, co chcete.

    Zkuste si pokus: Dejte do mikrovlnné trouby (simulující HAARP) zároveň dvě stejné sklenice obyčejné (nebo ještě lépe destilované nebo dešťové) vody. Do jedné z těch sklenic přidejte ocet. Zapněte mikrovlnku.

    Ve které sklenici bude voda více reagovat na mikrovlnné záření a dříve začne vřít? Mně se ohřála dříve ta octová.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. sami tu píšete že se neví přesně co temní vypouštějí do ovzduší, jak může ocet reagovat na všechny ingredience?? K jaké reakci dochází ..když se spojí ocet s ch. trails ?

      Vymazat
    2. To byl věru chabý pokus ! Jak chcete vy člověče nezvedená (skoro až trollí) srovnávat nějaký mikro pokus v mikrovlnce s obrovským, tisíci faktory ovlivňujícím přírodním (nebo uměle manipulovaným - tím hůře pro váš pokus!)jevem ?! Jděte raději na pivo, a zanechte podobných hloupostí, jinak se historicky znemožníte !

      Vymazat
    3. Pro Anonymní 5. července 2013 10:04:
      Nejspíš to bude chemická reakce. Jaderná vypadá nepravděpodobně.
      Obecně jsem ale zkoušel, jak reaguje na mikrovlny samotná dešťová voda a jak reaguje na mikrovlny dešťová voda s octem.

      pro Anonymní 6. července 2013 8:12:
      Srovnávat to chci na základě podobnosti těch jevů.
      Odesílání od pokusů na pivo vypadá, jako snaha o zamezení poznání pravdy.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.