23. září 2013

Aolian: Planeta se nedá

Následující bylo již zveřejněno v předchozím Aolianově článku (5. kapitola), ale článek je hodně dlouhý, takže jste možná na konec ani nedošli, a bylo by škoda, kdyby to tam zapadlo ...


Mají v plánu to tady udolat, ale planeta se nedá
Aolian 22. 9. 2013


Smažení krajiny i hlav mikrovlnami, masové sprejování jedovatin všeho možného druhu, vnucování potravin-otravin na každém kroku, oblbování mozku podprahovými podněty z masmédií – to vše je globalisty prováděno 24 hodin denně s jasným záměrem udolat zdravé základy života a naimplantovat sem své zmutované verze žití (nebo spíš živoření). K výrobě pasivních biorobotů skrytě a rafinovaně přispívají i snůšky samoúčelných náboženských litánií o tom, že jsme jakési „božské bytosti“ (přírodní systém života tento pojem vůbec nezná:-))))))))))), které se nemusí namáhat překonávat překážky, protože jim jejich „všemohoucí Bůh“ nechá spadnout do klína vše, co si přejí (lásku, štěstí, bohatství, hojnost apod.).


V některých případech to potom dochází tak daleko, že potkávám různé osoby, které si v hlavě pěstují svou vlastní iluzi božství a prakticky se nestarají o to, čím se stravují a co se děje v jejich okolí. Namísto toho, aby sami aktivně jednali, jak jsme si to všichni naplánovali do našich současných inkarnací, pasivně sedí a utěšují se tím, že všechno vyřeší jakási „božská láska“ - opět neznámý pojem v rámci přírodního řádu života. Každý z nás patří do určité skupiny (sorty) bytostí a z astrálních úrovní, které jsou stejnorodé s podstatou našich duší, je každému z nás poskytována potřebná podpora pro práci a osobní vývoj. Tento proces se děje převážně samovolně a přirozeně.


Pokud někdo projevuje příliš vehementní snahy napojovat se kamsi do „vysokých božských sfér“, může velmi snadno dospět do depresivně vybydlených úrovní Prasvětla značně poškozených sérií dávných vesmírných válek. Po ničivých technických zásazích zde stále přetrvává značné množství časoprostorových trhlin, odkud působí ze svých programovacích center celá řada zkorumpovaných řídících bytostí včetně samotného Otce Praslunce a jeho neméně zkorumpovaného bratra, Strážce Lví síly. Těmto bytostem nejde v žádném případě o to, aby na naší planetě zvítězila síla přírodního života, nýbrž vytrvale žehnají všem iluzivním časoprostorům ovládaným technikou. (I ta nejzkorumpovanější bytost je samozřejmě plně metamorfovatelná, chce to ale čas a trpělivost:-) Ještě donedávna jsem netušil, že tam „nahoře“ je to tak rozbité a zkorumpované, až mi to během jednoho letošního srpnového dne jakoby doslova cvrnklo o hlavu a doteďka se s tím vyrovnávám. Teď už naštěstí i s humorem:-)

Kdyby si spousta z nás vzpomněla na svou dramatickou minulost i karambolové záležitosti z historie našeho vesmíru, nejspíš by nakonec došla k závěru, že jsme se na tuto planetu zinkarnovali především proto, abychom si lépe vymezili svůj osobní časoprostor s podpůrnými doteky realistické přírodní divočiny, dále od prasvětelných úrovní nakažených nezdravou a dusivou atmosférou náboženského patriarchátu. Když se na to dívám s určitou dávkou humoru, trochu mi to připomíná únik mladých novomanželů od svých příbuzných, kteří za ně chtějí žít jejich životy:-)

Naše planeta je ovšem unikátní v tom, že energeticky stojí na pozici, z níž je možná komunikace s jakoukoliv úrovní v celém rozlehlém Stvoření. Můžeme si zde tedy neomezeně otevírat energetické brány do všech systémů a úrovní, které potřebujeme ke své práci a ke svému vývoji a zároveň podrobovat zpětné metamorfóze všechny systémy a úrovně, které se odklonily od přírodního řádu.

K tomu ovšem potřebujeme být fyzicky i duševně fit. Pokud se zkorumpované temnářské elitky rozhodly, že nám budou vytrvale otravovat naše životní prostředí chemikáliemi a elektrosmogem (a budou to dělat až do poslední chvíle než dojde k jejich globální metamorfóze), nezbývá nám než se o to vytrvaleji starat o kvalitu prostředí, v němž žijeme. Sbírat si informace o působení klimoušů, o riziku škodlivých látek v potravinách a kosmetických přípravcích, pročišťovat pitnou vodu zpětnou osmózou nebo šungitem, pravidelně podstupovat různé detoxikační kúry, kydat si balast ze svých astrálních těl, pročišťovat vzduch ionizátory apod. a hledat si různé příležitosti, kde se dá zažít něco odlehčujícího, humorného (vydatně tím podporujeme spojení s našimi astrálními průvodci a s pomocnými astrálními úrovněmi).

Globalisti opravdu mají v plánu to tady udolat, ale tahle planeta je pro ně tvrdý oříšek. Svou samotnou podstatou je předurčená k tomu, aby zde neustále probíhala zpětná evoluce směrem od mutantních forem k přírodnímu základu života. Svou speciální energetickou pozicí umožňuje vstup do všech časoprostorů potřebných k vyléčení (přírodní metamorfóze) jakékoliv poškozené a nakažené bytosti. Poslání planety Země v nápravách poškozených astrálních úrovní skrze zdejší fyzickou hmotu je z určitého pohledu fenomenální a teprve čeká na své plné docenění.

63 komentářů:

  1. tak ted jsem z toho blazen. o prazdninach jsem si poctive shledla vsechny zakladni prednasky ( asi 5_6) od Ivanky Adamcove, kde rika,ze je vse dobre a mame vse prijmout, tak jak to je. Dokonce me to tak nejak psychicky ;;uklidnilo``, ale v podvedomi mi stejne cosi rikalo, ze se nemuze vse nechat jen tak ,,plavat``. Nevim, jak je mozne vse uhlidat:Vycistim si vzduch doma, pak jdu povesit pradlo na balkon a je to v plicich znovu, koupim si Bio hovezi, i kdyz vim, ze ta krava nebo byk dycha aluminyum a zere ho i v trave, vodu si spinuji (tedy pravda tajne, aby me manzel nevidel) a u dzbanku mi lezi orgonit. Obcas se proplacnem i vykoupem v MMS a hlavne se casto smejem. Mimojine FDA chce zakazat prodej Mms. je to paradox, ale nikdy jsem se necitila,tak fajn a zdrava jako posleni rok ( od te doby, kdy jsem se o tech ne jeste vsech svinstvech dozvedela).
    A hlavne, co je asi nejdulezitejsi to vsechno si UVEDOMIT, protoze hodne lidi mozna i ;;neco`` slyselo , ale nebere to na vedomi a zijou si nadale svuj uspechany konzumni zivot. Chodte hodne do prirody na prochazky, da to neuveritelne energie.. Krasny den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na co zaměřuješ pozornost to máš

      Vymazat
    2. Na co myslíš, na to se pojíš. Podobně platí, že pokud se díváš dlouho do pekla, vidí peklo i do tebe...proto si dávejme dobrý pozor na svoje myšlení,abychom posléze nebyli šokováni z toho, co všechno můžeme do reality světa přivolat !

      Vymazat
  2. Pro Anonymní23. září 2013 13:28
    Základ je► Poznat/uvědomit si - pochopit - přijmout. Nemohu přijmout, co nepochopím a mnou nepoznané/neuvědoměné. Bez předešlých dvou nelze přijmout. A ještě něco- nejtěžší vůbec z těch tři je právě Přijmutí.Přijmutí s prvkem Lásky , přijmutí duší, do duše. Pak dochází k úlevě a dalšímu postupu ducha/duše. "Přijmutí" nelze udělat automaticky, tak to nefunguje- to je zaměňováno s hlostejností► Říci si: "tak to prostě je a hotovo" je ošidné a nefungující.

    OdpovědětVymazat
  3. Ano, taky jsem se koukala na přednášky Ivanky.Na jedné straně jsme údajně bozi, a vytváříme si svůj vlastní svět, kde se cítíme šťastni. Ale život je neustálý vývoj a boj. Myslím, že pravdu mají oba. Od Ivanky se učím, že nemám mít nikoho v nenávisti a že vše, co mne potká, je dobré, a to budou pak takto vyškolení lidé ti nejlepší bojovníci za záchranu přírody- bojovníci bez nenávisti v srdci. Tak to chápu já

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Akce podobné těm v Nairobi nebo v Bostonu rozhodně nejsou cestou k upevnění pokoje a míru !

      Vymazat
  4. Kdo jsou oni? Ti co nás chtějí usmažit? Ti co nám škodí? Proč dovolujeme druhým, aby nad námi měli moc? Jen oběť dovolí, aby jí někdo ubližoval. Kdo svůj život tvoří a rozhoduje, tomu nikdo ubližovat nemůže. Pokud to sám nedovolí. Vše je dobře a vše se děje v souladu. Každý jsme na jiném stupni poznání, někteří jsou si vědomi toho, že jsme tvůrci, jiní jsou ještě v rolích obětí. Pokud budeme druhé vidět jako problém, jako ty co nám škodí, pak sami sebe vydělujeme z jednoty. To my se oddělujeme. Naše energie jde tam, kam jde naše pozornost. Když se soustředíme "na ty špatné a zlo co dělají lidstvu", vlastně je nechtíc podporujeme, protože je kritizujeme, posuzujeme, zaměřujeme na ně svoji pozornost, svou energii.Hledejme způsoby, jak pomáhat, jak planetu čistit, jak druhým předávat způsoby jak pomáhat. Vždy je cesta...buď se soustředíme na to, jak je to hrozné, nebo hledáme řešení a jednáme. Ti, co škodí, tak činí, protože neznají lásku, nebo ji znají jen velmi málo, jsou to bytosti na nízkých energetických vibracích. Potřebují učitele, potřebují vidět, že nejsme oběti, že všichni máme stejná práva a stejnou moc. Pokud nebudou lidé v rolích obětí, nebudou mít komu vládnout.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omyl, ne vše je dobře, a ne vše se děje v souladu ! Země a její Stvoření jsou v souladu s Vesmírem a Řádem. Svět=lidé jsou opačnou polaritou téhož, proto zažíváme 3D dualitu, která tu na Zemi ale bezpodmíněčně nutně nemusí být !

      Vymazat
    2. potřebují pozornost pak nás mohou ovládat !

      Vymazat
    3. Ovládat nás mohou dotud, pokud nebudeme vědět, kdo nás vlastně ovládá !

      Vymazat
  5. Podivejte se na text pisnicky WHEN THE WILD WIND BLOWS od Iron Maiden. Taky nekdo milujete Heavy Metal jak ja?? Vetsina lidi ho nenavidi, ale ty slova nekdy jsou moc zajimavy..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heavy je ve svych textech casto velmi duchovni ...... a muzika ma schovanou melodii a umocneny rytmus. Pouzivam rock a heavy casto na kurzech na spojeni se zemi a pri spojeni se svym stinem. Kdysi me to napadlo na jednom kurziku kdy jsem prochazela Oshovou meditaci. Dynamicka faze ma naprosto odvazat telo a vsechny emoce. Paradoxne tahle muzika rozpousti vztek a uvolnuje slzy. Jo...... nejsi sam kdo miluje heavy :-D zdravim spriznena heavy duse :-D

      Vymazat
    2. jo IM jsem poslouchal hodně v mládí, dnes už s temnotou neobcuji :-)

      Vymazat
    3. Správný postoj ! Oni teenageři na to pořijdou také až s věkem !

      Vymazat
    4. No, nejsem teenager. Je mi 35, mam 2 deti. barvim si vlasi na blond, ruzovej lak na nehty, nosim jehli i minisukni, miluji lidi i zviratka ( i manzela_ samozrejme),, pecu buchty, piju vino ( je zdrave) i MMS (na jatra:-)))). A posloucham ROCK a HEAVY METAL. No nejsem ja idealni???(:-))). Prosim pouze kladne a mile odpovedi, dekuji!!!

      Vymazat
    5. mno ... s tím tak moc nesouhlasím , někteří teenageři jsou i většinou dál v duševním vývoji mnež dospělí :-D

      Vymazat
    6. Přijde na to, jaký dostali základ !

      Vymazat
  6. Orgonete, samozřejmě je to váš web, tak si propouštějte příspěvky, jak je vám libo. Pouze kratičká úvaha-pan Gandí bojoval, či ne, ? Pan Hus bojoval, či ne? Kristus bojoval, či ne? Nakonec, dříve či později, jste konfrontován se skutečností a musíte se vyjádřit. A vyjádřit pravdu taky může znamenat zemřít na ni. Přeji krásné dny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nějak nerozumím, co tím chcete říci?

      Vymazat
    2. nj zřejmě se ozval agent Smith :-))))) :-D

      s láskou
      sv.

      Vymazat
    3. Ten, kdo napsal tento příspěvek (18:07), jasně deklaruje hlupáctví, egoismus a drzou aroganci. Tolik nesmyslů v několika větách jsem dlouho neviděl. Může snad za to okolnost, že komentář psal jen hloupý provokatér, placený troll. A těch si snad Orgo už ani nebudeš všímat, nebo se pletu ?

      Vymazat
    4. Hra Illumiáti dostává nový rozměr, a karta Agent Smith a One Orbit do toho pěkně zapadá.

      Vymazat
  7. Také jsem o prázdninách poctivě shlédla videa paní Admcové a jejich obsah konzultovala s jednou velmi moudrou "šamankou", paní psycholožkou, která má opravdu letité zkušenosti a hlavně dobrý vhled a pozorovací talent. No, shodly jsem se na tom, že narozdíl od Eckharta Tolle, který pokorně připouští - "nevím", "možná".....paní Adamcová dost rozhodně tvrdí, že "ví", i to že "ví" je mystička, a že mystikem se člověk rodí, to mě trochu zaráží... Způsob, kterým pochoduje i mluví ke svým "ovečkám" kolem "tabule" mi připomíná jistou paní profesor ze střední nebo našeho vesnického (byť docela laskavého) faráře. Něco mi na ní vadí. Já si jedu si po svém, a tuším, že není správné ani "jen" preferovat plus nebo ani " jen" mínus, ani jen alternativní medicínu, ani jen alopatickou medicína, ale spíš to bude tak nějak, jak je to v té známé modlitbě - naučit se rozeznávat, kdy jednat a kdy jen pokorně přijmout stávající. Díky komentující za tip s tím MMS, už dlouho o něm uvažuju, teď mám boreliózu, už podruhé po pěti letech, a nevím, jak ji dostat z těla. Zatím nasadili ATB. Minule jsem totiž "alternativně" otálela a skončila na infekčním se zánětem mozku z těch malých ošklivých borelií. Seženu MMS, co myslíte, mohlo by to zabrat, že jo? Jinak do přírody chodit nepřestanu, když už mluvím i s horami, tak se pokusím domluvit i s těmi malými klišťaty, ať si kouškou třeba vlastní nudu a lidem dají pokoj :-) Krásný den všem :-)) (Orgonete, už jsem se nemohla dočkat Tvých nových zajímavých příspěvků, Aolian mi bodl jako vždy Díky :-D ) JaJi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jen se nefutrujte tim ATB svinstvem. Moje deti 5 a 8 to take piji. Samozrejme max.2 kapky a i to inhaluji, podle navodu Humbla., Ja osobne to pouzivam jak pletovou vodu (redene 20 kapek na 100 ml vody). od te doby co MMS berem (nic jineho uz!!!) nam nic neni. U deti kaslik s rymou max. 2 dny a je po vsem. Jeste kazdy den pijem vitamin D3 a to 10 000 jednotek za den. vzdy rano. i deti. vubec nevahejte.
      preji hodne zdravi

      Vymazat
    2. Na boreliózu mi MMS pomohlo (tedy na její zůstatkové účinky - po pár letech od léčby, nasazené naštěstí okamžitě po pohryznutí muškou, se projevily problémy, které doktoři nebyli schopni identifikovat ....mě později docvaklo, z čeho to je a proč...). Několik týdnu po 2 kapkách co 2 h cca 8 hod./den a dostavilo se zlepšení. Víkendy jsem vynechal, bo nebylo času, zatímco v práci to problém není. Teď už spíše 1x týdně přes den o víkendu např. 5 kapek a za 2h dalších 5, pak už nic. Účinek, pokud probíhá nějaká reakce a dochází k "čištění", je dobře cítit. ... povzbuzující pocit ;-) ...myslím u těch 5 kapek. Pít se to dá rozředěné v min. 1 deci vody.
      A jasně, že bylinky a med jako podpora neuškodí =)))

      Vymazat
    3. Taky jsem prodělala 2x infekci, ač zatím "zdráva" pocitově vím, že ne zcela, že si ty mršky v mém těle zalezly a číhají, občas vykouknou:-) Koupila jsme si moudrou knihu, ač nejsem horlivý čtenář, od pana Wolf-Dieter Storla-Přírodní léčba boreliózy, jsou tam zajímavé postřehy k těm potvůrkách a návody, jak se jich zbavit nafurt- praktická příručka.

      Vymazat
    4. Díky vám všem za rady , MMS co nejdříve vyzkouším. ATB zahodím, bolí mě už z toho ledviny, poznám okamžitě v těle chemikálie a je mi z nich fujtajbl. Mějte krásné dny, nejlépe bez všech těch otravných parazitů- velkých i titěrných :-D JaJi

      Vymazat
    5. Pro Anonymní 23. září 2013 18:19

      Máte pravdu, něco mi na těch mystičkách a gurujkách taky nesedí. Jen zatím nevím, co podvědomě podezřelého zachytávám, a proč !

      Vymazat
  8. Na boréli je jednoznačně nejlepší koloidní stříbro.

    Guess

    OdpovědětVymazat
  9. Možná je to celé o tom, že ve 3D je dualita. Kde je dualita, tam je i BOJ, mezi dobrem a zlem. Používá se na vše strach. Viz víše.
    Naše planeta postoupila do 5D a s ní postoupí jen ta část lidí, kteří mají BOJ zpracovaný, nebo lépe řečeno zažitý (mnoha životy), tak , že ví že tudy cesta nevede. Pak už jen přichází přijetí a radost z toho co mám. Koukám z okna a venku je krásně.... :-)
    Jo a celý život mám v sobě, že: Čistému vše čisté. :-) Proto se Světci nenakazili od nemocných, kterým pomáhali. Ti také byli v 5D.
    Není to o nich ale o NÁS.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak nám dokážete objektivně, že Země je v 5D ? Začínám být na všechny déčkaře nějak alergický !

      Vymazat
    2. Anonymní24. září 2013 10:04 - ty myslíš, že v jiné "xD" není dualita? Celý vesmír je, dle mě, duální, tedy....do nějaké 60té dimenze? Dál už dualita není....asi. Spíše jde o projev duality, energetický projev. Čím vyšší dimenze, tím jemnější projev.Čím nižší, tím hrubější. Takže dle mě v 5D dualita nezmizí,jen její projev bude jemněji zastoupen, což se projeví i ve faktickém myšlení jedinců a jejich činů.
      Tvoje: "Naše planeta postoupila do 5D"- já nevím..... kde bereš tu jistotu? Jen se ptám... Mě není jasné, dost dobře, co furt s tou 5D lidi mají, jako za očekávání,že tu najednou bude ráj? Nevím....ptám se a snažím se pochopit.... Dík.
      PS: ano je to jen a jen o nás. Změny v sobě a směrem ven.

      Vymazat
    3. na Zemi můžeš prožít až 32 rozměrů/ dimenzí, jsou pořád přítomné, stačí se jen naladit

      Vymazat
    4. Řekl, napsal, tvrdil, kdo,kdy a kde ? Jinak je to jen subjektivní blábol.

      Vymazat
  10. Jsem rád Aoliane, že píšeš o svých znalostech, není to obyvklé. Ten kdo něco opravdu umí o tom moc nemluví, za což ti děkuji. Pokud to jde, budu rád za další techniky a rady, keré nám všem mohou pomoci léčit krajinu i sebe. Jsou věci o kterých nevím nic, tak jako mnoho z nás. Tvé vhledy vnímám jako pravdivé a prakticky přínosné.

    OdpovědětVymazat
  11. Před cca rokem jsem zkouknul dvě videa s I.Adamcovou a stačilo mi. Soukat si do hlavy další dogmata se mi opravdu nechtělo. Potkal jsem za život několik guruů, kteří se odlišovali každý jiným přístupem. Paní Adamcová má v lecčems pravdu, to je samozřejmé, to by jinak nemohla mít pak tolik posluchačů, ale je tam to ALE.

    Paradoxně jsem před nedávnem potkal jednoho velkého příznivce této učitelky, a potvrdilo se mi jen to, co jsem vnímal před rokem. Je to další prototyp gurua, který nasype do hlav lidem teorie, které pak následně se snaží aktéři uvést do života. Ale ejhle, v rozhovoru s dotyčným, at´ jsem řekl cokoli, hned se v opozici nastartoval naučený program, který uvedl opak, z čehož jsem pak musel vyjít jako idiot, co nic neví :- D Třeba opravdu nevím nic :- ))))

    Pokud je guru, kterého si lidí zidealizují do podoby stoprocentně pravdivého gurua, tak to je tragédie. Adepti totiž přestanou rozlišovat a být ostražití-respektive mají pouze jeden druh vidění, který je staví jen do role oveček. I když si bohužel dotyční myslí, že už vše ví a spolkli díky svému guruovi - (který to přeci vše zná a ví) - všechnu moudrost. Citace "vše je dobré" je docela mylně pochopena, ale nejsem tu v roli "gurua" :-)))

    Paní Adamcová může mít svá vidění, která jsou pravdivá ale hlavně pro ni samotnou. Osobní Pravda s velkým P se nedá předat, přenést či naučit. Takže copak vlastně se tito lidé učí na seminářích? Je to o shromaždování energie, která se pak použije-otázka je kam. Grandiozní podfuk se povedl na datum 21.12.2012 :- ))) Tleskám, kolik lidí se jim podařilo "ulovit".

    Je mi jasné, že žáci paní Adamcové a další nebudou souhlasit. Ale zkuste o tom alespoň zapřemýšlet. Za to nic nedáte, nebo ano? :- ))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto souhlasím. Jsem jako aktivní hledač a bývalý návštěvník různých seminářů a guruů dost obezřetná u učení, která nedávají nějak šance pochybnostem a nejistotě. Jediná jistota totiž je ta, že vše je NEJISTÉ...:-) Bohudík za Eckharta, on má pro mne tak krásně velikánské mantinely teritoria Poznání. Neb co platí teď, už vlastně ani - než to dopíšu, neplatí.
      Mějte se parádně :-) JaJi

      Vymazat
    2. :-)))))) tedáááá, se doost ztožňuji s názorem, mám podobné poznatky. Myslím obecné, Paní I. Adamcovou neznám, jen co jsem z videa trochu, chápu, že pro úplné začínající, probouzející se, jsou její přednášky balzámem, to je v pořádku. Chybí mi od různých gurů, poctivé jednání vůči lidem- tj, říci jim na rovinu: "Vše co vám budu vyprávět, přednášet, jsou MOJE poznatky, zkušenosti, ověření, chápání...NECHCI, aby jste se s tím ztotožňovali, ale jen naslouchali a podle své intuice vstřebávali s čím ona (intuice) souhlasí a ostatní nechte ležet, plynout, PROTOŽE i já (guru) se mohu mýlit, mám neúplné info, nemusela jsem vše pochopit správně, neznám Vše, apod." :-) Protože takto to bych přednášela já, ale protože jsem si vědoma, že povětšinou guru páchá dobro na posluchačích- ani jinak mnohdy nejde, protože lidé přijdou v různé vibrační úrovni, a co pro jednoho je přínosem a posunem, pro druhého to znamená velký blok! Proto už nesoudím přednášející, kteří o sobě tvrdí, že jen oni mají tu pravdu, lék, že oni jsou vyvoleni učit, vést lidi apod, protože je fakt, že je třeba učitelů, ale je i fakt, že je třeba více těch moudrých, s pokorou. V posledních letech se s guru roztrhl pytel :-)) je to dobrý job, v dnešní době...:-)))..a obdivuji jejich odvahu se prohlásit za vyvoleného:-)) Na druhou stranu, záleží na nás samých, co si z jejich sdělení převezmeme a co ne. Jedno takové říká:" i když je "stejný jazyk" není třeba se ztotožnit, ale přijmout informaci. Přijmutím informace tvořme pravdu, jinak budou tvořit jiní pravdu a my budeme jen šířit informace. Moje pravda nemusí být totožná s jinými, ale je to moje pravda a tu mohu poopravit, opravit. Přijmutím pravdy jiného nemám možnost opravovat, protože nejsem tvůrcem, jsem ve vleku toho, který ji vymyslel - to je v podstatě manipulace v duchovním světě......"
      Přeji pohodové dny všem ☼

      Vymazat
    3. :-) Berte sebou na přednášky, čtení různých materiálů►: ........i když je "stejný jazyk" není třeba se ztotožnit, ale přijmout informaci.
      Přijmutím informace tvořme pravdu, jinak budou tvořit jiní pravdu a my
      budeme jen šířit informace. Moje pravda nemusí být totožná s jinými, ale je to
      moje pravda a tu mohu poopravit, opravit. Přijmutím pravdy jiného nemám
      možnost opravovat, protože nejsem tvůrcem, jsem ve vleku toho, který ji
      vymyslel - to je v podstatě manipulace v duchovním světě......
      ►...pak dostanete pravdivé informace vždy, od kohokoliv :-)

      Vymazat
    4. Ad Anonymní 26. září 2013 11:45
      To byl zase výkon ala Micmous Picmous Vrtulohlavous

      Vymazat
    5. příteli žádný podfuk to nebyl , Událost tím datumem začala, a pořád probíhá !!

      Vymazat
    6. Táááák, už jsem na to přišel ! Přesně podle tohoto postřehu od Anonymní24. září 2013 22:39 : "Je to o shromaždování energie, která se pak použije-otázka je kam. Grandiozní podfuk se povedl na datum 21.12.2012 :- ))) Tleskám, kolik lidí se jim podařilo "ulovit". Odhalení jako když vyšije !
      Kam tu energii ti guruové a mystici přepouštějí, v čí prospěch ? Na to se ptejme ! Plný sál "správně naladěných" lidí, to je přeci pořádný megagenerátor energie !

      Vymazat
  12. Jak pročišťovat pitnou vodu šungitem? Co je účinnější - pořídit si orgonit nebo šungit? Co jiného se dá dělat se šungitem kromě pročišťování vody? Děkuji a zdravím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. šungit mi připomíná jednoho ostravského cip-a

      Vymazat
    2. Šungit sa používa tak, že sa vkladá do nádoby s vodou. Napríklad do džbánu, kde sa nechá postáť, podľa veľkosti šungitu cca 2 až 6 hodín. Po tomto čase je voda presýtená fullerénmi, ktoré sa zo šungitu uvolnili a je teda čistá, pitná a dokonca liečivá.
      Ruský vojaci ho nosili povinne v nádobe na vodu a tak Rusi vyhrali nad Napoleónom, lebo jeho vojsko nemalo prísun pitnej vody.
      Ja osobne som s ním precestovala riadny kus sveta a vždy ho používam na čistenie vody riadne tečúcej z vodovodu, aj keď je nepitná, po tomto ošetrení sa dá piť.
      Okrem toho sa šungit používa aj na detoxikáciu prostredia od elektrosmogu, na harmonizáciu priestoru alebo prášok do krémov, kde lieči kožné choroby, ale aj artritídu, reumu a rôzne svalové a kĺbové bolesti.
      Ja som si vyrobila zo šungitovej drte filter na vodu. Mám ho na prívodnom potrubí, kde voda preteká cez filter v ktorom je cca 2 kg šungitovej drte. Dala som si otestovať vodu na hygienu a je potvrdené, že voda je perfektná, vhodná aj pre kojencov.
      Je pravda, že ale vodu máme z vlastnej studne. Ináč ale vodu neupravujeme.

      Čo sa týka orgonitov, tak tie majú veľmi široké použitie. Do vody ich ale priamo nedávam. Džbán vody obvykle kladiem na orgonitovú podložku, ktorú som na ten účel vyrobila. záhradke môže rásť aj niečo iné. Marhuľa, ktorú sme kúpili od sudeda narástla za 4 roky tak, že sued nechcel veriť, že je to tá jeho.
      Orgonity bežne vkladám ku koreňom rastlín ktoré vysádzam a musím povedať, že sa im darí veľmi dobre. Napríklad ker Magnólie, ktorý má dosahovať maximálnu výšku 5 - 6 m my vyrástol na 11 metrov a musíme ho zostríhávať, nech v záhradke môže rásť aj niečo iné. Marhuľa, ktorú sme kúpili od sudeda narástla za 4 roky tak, že sused nechcel veriť, že je to tá jeho, keď ju videl.

      Na otázku čo je účinnejšie šungit, alebo orgonit by som povedala, že porovnávať to je ako pýtať sa čo Vám treba na zimu. Čižmy, alebo kabát. Samozrejme oboje ak chcete byť v teple.

      Otázka je ale čo očakávate od šungitu a orgonitu a ako rýchlo.

      Ako Vám píšem, pred oknom sa mi urobila dúha, tak že Vesmír so mnou súhlasí.

      Vymazat
    3. Zdravím Vás, děkuji, ať se Vám daří!

      Vymazat
  13. Planeta na které žijeme je úžasně tolerantní a milující, a bohužel dovolí se sebou nakládat i proti naší vůli jakkoliv svobodná vůle dovoluje. Její vědomí je nesmrtelné stejně jako duše člověka. Kdyby chtěla, všichni by jsme vymřeli, dokázala by nás setřást jako pes blechu ze svého kožichu, ale neudělá to, protože nás miluje. Jako "fyzické" těleso se bohužel chýlí k ukončení své existence v této galaxii, s černou dírou uprostřed. Může implodovat nebo se z ní stane trpaslík, její vědomí však zůstane zachováno v jiné dimenzi, stejně jako jako duše po smrti našeho těla. My můžeme akorát hledat způsob jak se zachránit před těmi, kteří tuto galaxii táhnou do záhuby a otevírájí v ní červí díry včeně zemského povrchu. Podívejte se co se děje se sluncem. Probuzení je o uvědomění si nebo se, toho v čem se nacházíme. Pořád chcete přecházet podle falešných učení do 5D (pasti na důvěřivce) nebo zachraňovat planetu, přitom nejsme schopni postarat se o záchranu nás samých, našich blízkých z rodiny a přátel. Do vyšších dimezní se se zmrvenou DNA, kterou neustále upravují bytosti z jiného světa, od dob Atlantidy a Lemurie, a které nevidíme, nemáme šanci dostat. Chápání některých je asi tak zamezené, jako když chcete mravenci vysvětlit lidské vnímání.

    Tu je to co vám nikdo z těch "světlých" bytostí provozující Reiky, Kabalu, Shambalu, Judaismus, nikdy neřekli, protože se nám smějí a my jsme stejně zabedněný a nevěřili by jsme:
    Kdo umí anglicky, může si pustit 2 i 3 díl (podotýkám, že materiály zmíněné ve videu před lety do češtiny přeložil v r.2009 Petr Pinguin (tajemství Amenti):
    http://www.youtube.com/watch?v=AQ-ZaU6FHNw

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesný postřeh toho, co se už nějaký čas děje :

      "...Jako "fyzické" těleso se bohužel chýlí k ukončení své existence v této galaxii, s černou dírou uprostřed. Může implodovat nebo se z ní stane trpaslík, její vědomí však zůstane zachováno v jiné dimenzi, stejně jako jako duše po smrti našeho těla. My můžeme akorát hledat způsob jak se zachránit před těmi, kteří tuto galaxii táhnou do záhuby a otevírájí v ní červí díry včeně zemského povrchu. Podívejte se co se děje se sluncem..."

      Přiletěly sem celé legie různých strojů často o velikosti planet "tam z venku". Naši pozemští vládci cizincům prodali starověká tajemství a cosi jako klíče k naší Sluneční soustavě. Proto mohou manipulovat se sluncem, se Zemí i s časoprostorem. Nevím, nakolik jsou podřízeni nebo nadřízeni knížeti Zla, jenž , ovládá přinejmenším Saturn, Mars, Zemi a Venuši. Zdá se, že s ním cizinci spolupracují na nějakém nebezpečném experimentu, za nějž ponesou odpovědnost lidé na Zemi, protože jim tyto manipulace dovolili a umožnili. Čas se krátí jak Zlému, tak i cizincům, a chtějí mermomocí cosi důležitého stihnout. Božímu trestu však nikde ve vesmíru neuniknou !

      Vymazat
    2. dzehen uti ? venuše je čistá plně vzestoupená planeta v 5D

      Vymazat
    3. no nějak to pořád nechápeš

      Vymazat
    4. A co Mars - planeta války, a co Saturn - planeta zla, a co Země - planeta otroků ?

      Vymazat
    5. Pro Anonymní 26. září 2013 22:59

      A co by jako mělo být chápáno správně, když to jako "pořád nechápu" ?

      Vymazat
  14. Ano, proto jsme všichni tady,na jedné lodi........proto se navzájem neodsuzujme,nekastujme kdo je lepší a kdo horší apod. rozdělování.....respektovat všechny a jejich "pravdu",ale podle své vlastní svobodné vůle žijme,tvořme a zbytečně vědomně neubližujme nikomu a ničemu protože všechno se vrací,jakož i všelijaké "boje" za spravedlnost - která je většinou jen jako "subjektivní pohled" a tedy "relativní" pro celek nás všech "zúčastněných" tady a teď.........mějte se všichni "bílí,tmaví,temní,klimaterroristi atd.atd.....:)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Môj syn keď mal 10 rokov povedal myšlienku. " Bojovať za mier, je ako súložiť za panictvo."
      Hlboká myšlienka. Nová generácia vidí život veľmi jasne a myslím, že nás a naše chápanie sveta prekoná.
      Zem sa dostáva do dobrých rúk, nemusíme mať strach.

      Vymazat
    2. Stará Země bude nahrazena Zemí novou ... tak praví proroctví i Bible

      Vymazat
  15. Můj svět je součástí toho každého "světa",který tady každý "popisujete".............a na kom záleží,jestli si ho anebo něco z toho přenesu i do toho svého....? Chápete už tu "pravdu" a tím i svoji realitu? Někteří moc ne a zbytečně se zabývají "pravdami" ostatních.....ale ať si na to každý příjde sám....určitě je to zajímavější než jít všichni podle nějaké "šablony",každý je "originál" :)))

    OdpovědětVymazat
  16. Je to tu ako v hospode u piva... Hi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jéje, opilý štamgast se probudil :-))))

      Vymazat
  17. "Je to závoj iluze jménem život. Film duše promítnutý na čistém plátně vědomí.
    Nic tu není, kromě božské hry na tvoření. Za tou hrou jsem Já, a jsem tím plátnem i tou hrou. Není třeba mě hledat, jsem to pořád jen Já."

    "Nemůžete nalézt pravdu, protože pravdou jste Vy. Najděte sebe.
    Skutečné Já, které je zároveň vším. A to co zůstane, je nepředstavitelně nádherný obyčejný Život. To je ráj na Zemi."

    OdpovědětVymazat
  18. V článku se doporučuje mj. "přejet" povrch těla magnetem. Ale jak pak vyčistit ten magnet, aby se dal na druhý den použít znovu? Jak si mohu sám zlepšit kvalitu pitné vody, např. šungitem a jak pak nejlépe šungit čistit? Velmi důležité je kydat si balast z astrálního těla. Jak? ... Zřejmě to tak je - pokud chci tady něco změnit, je velmi účinné udělat to na astrální rovině. Prosím o větší přiblížení této problematiky. Pokud to čištění bude dělat vícero lidí, jistě to bude velmi prospěšné. Díky Aoliane, díky Orgonete.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. šungit patří obecně do sběru šrotu

      Vymazat
  19. Tento Anonymní 27. září 2013 20:39 lže.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.