20. září 2013

Divné zvuky v Bratislavě: zemětřesení v Rakousku

Ahoj Orgonete,

predem Ti opet jako vzdy dekuji za Tvoji zasluznou praci v predavani informaci, v mnoha a mnoha inspiracich.

Pisi Ti dnes, ze znovu posloucham video s tajemnymi zvuky zeme 19.9. v Bratislave, musim rict, ze dnes mi to dava vetsi smysl.

http://youtu.be/blepn2ZT_3Q


30 km jizne od Vidne v okoli obce Ebreichsdorf bylo v noci 20.9. slabsi zemetreseni. Zemske desky pod Rakouskem, vychodozapadnim smerem se obcas ozvou, je tu jakasi puklina v deskach, coz se projevuje na povrchu mnozstvim termalnich pramenu v teto zemi, ale i na Slovensku.

Bratislava take lezi na teto pukline. A tak dnes, kdyz se opet vracim k tajemnym zvukum v Bratislave, slysim dech Matky Zeme, spis bych to nazvala jako vzdechy.

Velmi me to dojima a nejspis si Zeme prozivala neco tezkeho, coz se na povrchu projevilo slabsimi otresy od 1,3 - 4,2 Richterovy skaly.

Erdbeben - Karten und Listen Österreich
20. Sep 2013 03:17 05:17 1.3 47.96°N 16.40°O 14 km Ebreichsdorf / Niederösterreich
20. Sep 2013 02:44 04:44 1.0 47.96°N 16.40°O 7 km Ebreichsdorf / Niederösterreich
20. Sep 2013 02:42 04:42 1.7 47.95°N 16.40°O 14 km Ebreichsdorf / Niederösterreich
20. Sep 2013 02:06 04:06 4.3 47.92°N 16.41°O 12 km Ebreichsdorf / Niederösterreich
Moc si preji, abychom Zemi opravdu autenticky vnimali jako zivou, vedomou milujici bytost, obrovskych rozmeru a vyznamu, ktera nam milosrdne umoznila spolu s ni se vyvijet.Je silna, ale presto se muze citit osamocene.

Chci, abychom ji hladili s velkym vdekem a dikem za vse, nejen nasima rukama, ale i pohledem a vzdy ji ujistovali o nasi lasce a spojenectvi a ubezpecili ji o tom, ze ji vratime jeji puvodni nadheru, cistotu a nevinnost.

Chci, aby vedela, ze jsme take dost silni na to, abychom vycistili vodu, pudu, obnovili lesy a ozivili posvatna mista, abychom zde vytvorili podminky pro nadherny zivot a abychom, az budeme odchazet z teto uzasne navstevy, abychom byli stastni, ze opoustime tuto planetu jako vyjimecny klenot.

Helena Jedlickova

26 komentářů:

  1. Ja som pocul tieto a podobné zvuky aj z iných castí Zeme. Myslím si ze tieto zvuky vznikajú na základe nejakej rezonancie, ktorá má docinenia s umelým prebytkom nicivej energie typu ktorý vytvara HAARP napríklad, alebo tá energia ktorá zhodila wtc 1-7. Myslím si ze tieto zvuky nie sú prirodzené zvuky pre matku zem, ale manipulovaním umelo vyvolané

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyloučit se to nedá. Zatím jsme tu neměli dosud žádný příspěvek k tzv.kosmickým vojenským plošinám (Rusové ty svoje nazývají Kosmosféry). Jedná se o obrovské objekty o velikosti několika stadionů, které jsou napěchovány technologiemi, o jakých se lidem dole na Zemi ani nezdá. Nevylučuji něco jako Haarpy právě na těchto zařízeních. I neobvyklá tornáda a neobvyklé anomálie počasí, klimatu mohou mít tyto stroje také "na svědomí" !

      Vymazat
    2. nemáš pravdu nje to jen tvá domněnka

      Vymazat
    3. Tak se pochlub svým odhalením, třeba máš echtovní info

      Vymazat
    4. Dobrá úvaha. Kdo tvrdí,že to dělají zemské desky, a´t si uvědomí, že tento jev není všeobecně dlouhodobě známý. Je nový a zemětřesení tu jsou od začátku světa a lidstvo by je vnímalo a psalo o nich celou historii. Věděli byste už od malička, že zemětřesení předchází takové zvuky ale neni tomu tak. V Japonsku by to muselo kvůli tektonické činnosti hučet každý den. Místo toho to hučí všude možně a často tam, kde vůbec žádná tektonická činnost není. Druhou věcí, proč nyní v Bratislavě tedy řekli, že to dělá teplárna? Přeci proč nepřiznat, že to dělají tektonické desky.
      Teplárna je poměrně neuspokojivá zástěrka, když si vememe, že podobné až stejné zvuky byly nahrané v hlubokých kanadských lesích či v amerických odlehlých oblastech, kde není žádná teplárna široko daleko. Podobné zvuky byly slyšet i třeba v Texasu, kde pomalu díky ročním vysokým teplotám ani nevědí co teplárna je.
      Zvuky přicházejí z nebe a často je s nimi spojený zajimavý přírodní úkaz jako třeba nezvykle silnější zemětřesení s epicentrem v Rakousku. I v našich jadernách elektrárnách se budou dělat opatření pro větší nepřirozeně větší zemětřesení, než bylo projektováno a očekáváno. Myslím, že úvaha o zařízení typu HAARP není rozhodně od věci. Musí být těchto zařízení být víc. Nejen na Aljašce.

      Vymazat
    5. už se tu několikrát objevilo něco co bylo blízko pravdě , ale to vy nechcete slyšet . milí alarmisté :-

      Vymazat
    6. No a co ty podmořské záhadné základny (viz videa revmichellehopkins), co vysílají megasilné zvukové vlny, které dokonce hubí vše živé v mořích, a vše živé ve vzduchu - viz ty dodnes nevysvětlené megaúhyny ryb a ptáků po celém světě !

      Vymazat
  2. Krásné vyznání k Zemi ♥, a popsání zvuků, a cítím, pravdivé, i já toto cítím při poslechu videa, ale i jsem tak vnímala i jiná videa s těmito zvuky- že Země naříká, něco rovná, zpracovává a tyto zvuky vysílá k nám , lidem, zahleděným do sebe. Opravdu je čas se zastavit a uvědomit si kdo jsme, a proč nekonáme jak máme......stále nekonáme..neuvědomujeme si ..Země k nám mluví, a my se mnohdy děsíme, protože nerozumíme..(jako lidstvo,civilzace)

    OdpovědětVymazat
  3. http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Jsme-hamouni-Musime-padnout-na-drzku-rika-k-ceskym-povodnim-syn-Amazonie-274564

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně ! V české kotlince neumíme nic jeného než žrát, žrát, a zase žrát (v obecném slova smyslu) !

      Vymazat
  4. Zdravím vás, žiaľ vás musím sklamať, ale tieto "divné" zvuky sú v BA úplne bežné počas začiatku vykurovania a pochádzajú z paroplynového cyklu. Keďže v týchto dňoch nie je taký vysoký odber, tak musia logicky vypustiť nejakú tú paru, aby nebolo večer na hlavných správach, že v Bratislave zase roztrhalo nejaké potrubie.
    Dik za pochopenie a ináč super web. Veľmi rád sem zavítam, aby som sa dozvedel niečo nové.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je blbost

      Vymazat
    2. Ty zvuky mají úplně jinou charakteristiku než vypouštěná pára či cokoli jiného

      Vymazat
  5. No, hlavní rozdíl vidím ve faktu, že pára se upouští buď již zkondenzovaná, tedy jako voda a bez hluku, nebo méně často plynná a to je hluk značný.
    Ale upouštění páry již nějakou desítku let probíhá víceméně pravidelně a nikdo si toho nevšimnul. Tohoto hluku si všimli skoro všichni kteří ho zaslechli a vyděsil je. Proč se neděsili v minulých letech? Ked sú ale tieto "divné" zvuky v BA úplne bežné. Proč????

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Protože ty zvuky zní "výrazně kovově" ! Proto je to něco, co lidé dosud neslyšeli !

      Vymazat
    2. .... kovové zvuky, ano. tiež aj fenom´én kovových pocitov v ústach, a krvácanie z ďasien, z ktorého je zubár udivený.
      B

      Vymazat
    3. Ten kovový pocit v ústech je ze spadů chemtrails. Rozprašují i kovy a nanočástice !

      Vymazat
  6. Tu pripájam niekolko videi o udalostiach v dnesnej dobe: Nevysvětlitelné zvuky vycházející ze Země opět nahánějí lidem hrůzu
    Na nasledovnom odkaze je niekolko videi: http://www.novinky.cz/koktejl/312930-nevysvetlitelne-zvuky-vychazejici-ze-zeme-opet-nahaneji-lidem-hruzu.html

    Dalej pripájam udalosti v juli 2013 http://www.youtube.com/watch?v=jeTtJxjqrSs
    A v auguste 2013: http://www.youtube.com/watch?v=Ls0htF_-o_k&list=PLFpbObURvzeztQYSotBrqo71PE6wRuTAN&index=94

    Ze tieto zvuky sú spôsobené ludskou cinnostou o tom nepochybujem. HAARP je po celom svete. U nás v Skandinávii máme v Nórsku a Svédsku Eiskat za polárnym kruhom a v celom juznom Svédsku od Stockholmu dole máme LOIS, je to anténový systém na manipuláciu pocasia a kontrolu mysle. Tieto umelo vytvorené energie sa prejavujú rôznym spôsobom od nenormálneho pocasia az po zvuky...?! Aolian má na tomto odkaze tiez myslienky o manipulácii: http://orgo-net.blogspot.sk/2013/09/aolian-prazvlastni-mutace-rostlin-jine.html

    OdpovědětVymazat
  7. Existují různé konspirační teorie, které HAARPu přisuzují jiné „nekalé praktiky“, mezi jinými prostředek pro spouštění přírodních pohrom jako povodně, sucha, devastující zemětřesení. Které jsou ale matematicky nemožné pro divergentní ztráty výkonu. Na odpaření jednoho gramu vody potřebujeme kolem 0,6 Wattu energie. (Energie se však udává v joulech, nikoli ve wattech!) Pro porovnání kinetická energie tornáda je 1.5 x 1012 Wattu, solární konstanta je přibližně 1 370 W/m2, což znamená, že na horní hranici atmosféry by na plochu 1 m2 kolmou na sluneční záření dopadalo 1 370 W sluneční energie. Toto sluneční záření je zeslabováno při průchodu atmosférou, částečně rozptylováno, částečně odráženo a částečně pohlcováno. Jsou to řádově vyšší energie v porovnáni s výkonem HAARP. Kdo umí počítat a není hloupej ví že HAARP je jen velká vysílačka :) každopádně ty zvuky jsou hrozný a asi by mě to vyděsilo na druhou stranu jsem zvukař a zkoušel jsem je ve studiu různě filtrovat a zrychlovat spomalovat natahovat a nic z toho nevyšlo. Ze začátku mi to přišlo jako řeč opakující se věta ale jak jsem dělal co jsem dělal nic jsem z toho nedokázal vytáhnout. Což znamená že to jsou spíše zvuky neorganické takže ani ze země spíš to opravdu vypadá na nějaký stroj. I když je divné že teplárna to ofiko nepotvrdila a to tam večer přece musí někdo bejt a zvuky slyšet. No je to divné ale lidi mají od pradávna rádi záhady a je to ta nejlepší zábava co existuje takže budme záhadní a podme se dále bavit nad konspiracemi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak přece jenom dojde na ty kosmické plošiny, co nám lítaj na nízké orbitě nad hlavami. Teď ale čí jsou : naše (flotila Skunk Works) nebo ET´s, nebo je to pod společnou zemsko-mimozemskou vlajkou ?! Podívejte se na film Skyline, a možná vám něco dojde !

      Vymazat
  8. napiste do yt louisana sinkholes, tam se po takovzm zvuku udela v zemi dira jak hovado :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže ty díry do země všude po světě dělají tato "zvuková děla" ?

      Vymazat
  9. Prosím kontaktujte někdo autora tohoto článku , že je naprostý idiot a vcelku poskytuje lidem dezinformační zpravy!!! tyto zvuky byli zaznamenány i vČeské republice . A nejpravděpodobnější duvod těchto zvuku je činnost kontroverzního (tajného) projektu HAARP .Jedna se o tzv .ohřívač ionosfery ...- pusobením silnych elektromagnetickych vln

    OdpovědětVymazat
  10. Čo tak pripraviť sa na stretnutie s Bohom. Jediná cesta k Bohu je Ježiš Kristus. Ktorý prišiel z neba a tu na zemi zomrel za nás, aby sme my nezahynuli, ale mali večný život. Človek chce na všetko odpoveď a diablovi to vyhovuje keď ľudia hľadajú odpoveď tam kde nie je. Otvorte si Biblie a skúste nájsť riešenie a odpoveď tam. Čo by sme s toho mali keby sme celý svet získali a svoju dušu stratili???

    OdpovědětVymazat
  11. Teď to tady v Rakousku skákalo zase (2.10. 19:17) celkem fest.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.