19. září 2013

Divné zvuky v Bratislavě

Díky čtenáři za příspěvek!

ahoj,
v prilohe ti posielam video, kt. sa nam podarilo natocit v noci (Pozn. Org.: zřejmě dnes 18.-19. 9. 2013) medzi 02.00-03.00. Ide o podivne zvuky, kt. nas doslova zobudili.Prvykrat to zacalo o cca 02.20 v noci (trvalo to cca 2 min) a o zhruba pol hodinku to zacalo zase ale bolo to o nieco kratsie.Netusime co to moze byt.Znelo to ako keby to ide zhora a pred ukoncenim bolo zretelne pocut ako keby sa to straca, resp. ako sa to vzdialuje od nas.Divny plechovy az metalicky zvuk. 
Jedna zvlastnost- na oblohe sa zrazu vytvorila atypicka diera v oblacnosti- neviem ale ci to s tym suvisi.
dik
riso

http://youtu.be/blepn2ZT_3Q

21 komentářů:

  1. Nevysvětlitelné zvuky vycházející ze Země opět nahánějí lidem hrůzu (Novinky.cz)
    Zvuky objěvící se téměř na celé zemi se již zabýva i mainstream.
    http://www.novinky.cz/koktejl/312930-nevysvetlitelne-zvuky-vychazejici-ze-zeme-opet-nahaneji-lidem-hruzu.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Údajně to mají být zvuky tření zemských plášťů, které prý zintenzivnily své aktivity. Avšak to, že ty zvuky byly slyšet jakoby shora z oblohy, a ještě ten efekt jakoby vzdalování se toho zvuku, může poukazovat i na něco jiného, co nám možná lítá nad hlavama, ani o tom nevíme.

      Vymazat
  2. toto su zvuky, vyrobene ludskou rukou...urcite maju nieco spolocne s klimatickými zbranami, haarpom a pokusmi s ionosferou:))zvuky sa dokázu sirit naprieč celou zemegulou...suvisia s elektromagnetickým polom, a radiacnými pasmi zeme...toto vsetko sposobuju blázniví ludia,ktorí sa hrajú na bohov a robia take pokusy, o ktorých sa nám ani nesníva..suvisi to s Teslovými vynálezmi, ktoré su momentálne v nesprávnych rukách..nebojte sa, je to take bububu..dufajme,ze coskoro sa veci dostanu do správnych rúk..:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mi to tak připadá. Pokud někde po podobných zvucích navíc měli zemětřesení. Prostě pustili HAARP a trošičku to přepískli. Tak to druhotně vytvořilo zvuk.
      A.

      Vymazat
    2. Ty zvuky údajně vysílá zemské jádro jako projevy k přípravě přepolování planety. Ten proces už je nezvratný, a na nás záleží, jak se na tu dobu připravíme.

      Vymazat
  3. no a mi to zasee pripada,jako by v dalce byla bourka,takze nad Blavou uz to nebylo tak intenzivne slyset a mohlo by to vysvetlit i tu diru v oblacich.

    OdpovědětVymazat
  4. asi pred 3 tyzdnami som v noci na oblohe videla kruh z oblakov ktori sa stale tocil mala som strach trvalo to asi hodinu aj som to nakamerovala ale na kamere nebolo vidiet vobec nic

    OdpovědětVymazat
  5. Anebo jak se teď píše v kometářích pod videem na youtube(http://youtu.be/blepn2ZT_3Q):

    Moje88pesnicky:
    "Odpustali pretlakovu paru z teplarne na Vajnorskej ulici hahahahaha ....pracujem 150metrov odtial...a mam asi 20 svedkov".

    Nic proti konspiracím, ale vím, co dokáže udělat za zvuky ježek v noci ....

    B.T.

    OdpovědětVymazat
  6. Páru upouštět mohli, to nikdo nepopírá. Ale ty zvuky rozhodně nepocházely od upouštěné páry. Jsou charakteristikou stejné s těmi, co se objevovaly v různých částech světa v r.2011 a 2012 !

    OdpovědětVymazat
  7. tak z toho jde hrůza (asi to má vyvolávat strach)

    OdpovědětVymazat
  8. Zrovna mi za oknem pšouká elektrárna. Absolutně stejný zvuk. Dřív to bylo častěji, teď už moc ne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás taky v papírnách upouštějí přetlakovanou páru. Je to šílený zvuk a rachot, zřetelný až na 5 km ! Ale to je zvuk zcela odlišný od toho tzv.HUM-u, o němž je ve videu řeč !

      Vymazat
  9. Vykurovacia sezóna predsa začína každý rok, takže keby to súviselo s ňou, nemalo by to ľudí prekvapiť. Lenže obyvatelia očividne doteraz takéto zahájenie "vykurovacej sezóny" nezaznamenali ...

    OdpovědětVymazat
  10. Jen aby to nebyli Anymusové z planety Nibiru, kteří chtějí zotročit lidsou rasu, tato rasa není humanoidní ale androidní. A oni se připravují na vpád na naši planetu z jiné dimenze. Tato rasa nadělala spoustu zla. Ty zvuky v Blavě zní jakoby od samotnéo ďábla. A čas zúčtování se blíží. O tom více hovoří Sarah O'Conor.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Animy prý narazili naši pozemští temponauti, když cestovali v čase do budoucnosti. Vyděsilo je to natolik, že se ihned zpakovali, a utíkali honem zpět. Udělali v té panice a zmatku nějakou chybu, když za sebou uzavírali výstupní intervenční body, a zanechali tak za sebou stopu. Animové na to přišli, a pustili se prý za nimi. Naši pozemští výzkumníci, kteří ten projekt řídili, museli pak odklánět stopy temponautů do jiných časoprostorů a dimenzí. Měli ale stejně nahnáno z toho, jak dlouho Animy budou vodit vesmírem za nos. A zdá se, že Animové původce zanechaných stop u nich konečně našli ! Zdá se, že nás naše vlády na možnou existenci lidí jako bio-stroje připravují již dnes. Protože pomalu a nenápadně začínají mezi lidmi šířit informace a videa o tom, že robotům a SkyNetu nebudeme jako lidi stačit, a že symbioza robota-počítače-člověka je pro budoucnost lidstva na Zemi prý nezbytná !

      Vymazat
  11. Byvam v Bratislave viac ako 20 rokov a tieto zvuky pocujem v BA snad po prve... a ono vykurovacia sezona a vypustanie potrubia prebieha kazdy rok...

    OdpovědětVymazat
  12. predchvilou skoncili.. hmmm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anglicky mluvící země ty zvuky označují jako HUM - (zvláštní) hukot,hučení ! Tedy zásadně ty zvuky rozlišují od známých technických zvuků jako je např.upouštění přetlakované páry, skřípání rypadel a pásů bagrů apod. !

      Vymazat
  13. No keď to tupky vedia tak sme zachránený .Keby som to vedel kam bude smerovať zoznam.sk tak si tam v živote nespravím e-mail.

    OdpovědětVymazat
  14. Je mi ich docela luto. Hlavne tych, co ziju v Ruzinove. Ale zas maju co oslavavat. Po rokoch tvrdej zimy maju teplo.
    Doteraz ste tam kurili uhlim v panelakoch, ked let pred 2 dnami spustili vykurovacie?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.