26. září 2013

Jak dál na Orgonetu?

Vše na světě se neustále mění a vyvíjí. (Fuj, to zní jako klišé.) Můj vývoj čili můj pokrok v hledání pravdy o našem světě z posledních let se odráží na tomto blogu Orgonet. Takže, kam jsme za těch pár let dospěli?

Základy mé duchovnosti položil před 20 lety jeden výborný léčitel, který vyléčil nemoc našeho dítěte a poradil mi, jak žít. (Teď vidím, že on už mě tenkrát učil to, co chápu hlouběji teprve až teď, když se učím od Ivanky.) Následovala jóga včetně vegetariánství a teorie, a současně studium záležitostí kolem léčení a zdravé životosprávy a polepšování všeho druhu.

Ale myslím, že se to výrazně pohnulo kupředu až s poznáním chemtrails a dalších konspirací. Ten šok způsobil horečné hledání, jak chránit sebe, jak chránit lidi, a dovedl mě k orgonitu, a k tomu, že musím lidem sdělovat, co se ve světě děje a jak se mají chránit ... a když to skoro nikdo v mém okolí nechtěl slyšet, tak přišel nápad, že si to budu psát pro sebe na blog. A tak vznikl Orgonet.


Víte, že na Orgonetu se průběžně dělím nejen o konspirace, ale i o své duchovní objevy, tak jak mě kdy nadchly a zasáhly do hloubky ... Vždycky se zdálo, že něco už je to nejvyšší možné poznání, ale pak se objevilo nějaké další... Asi to je jako ve škole: když se naučíte látku jedné třídy, musíte postoupit do další.

Tak třeba Rauni Kilde mi dala do hloubky pochopit, že smrt neexistuje. Matthew mě toho naučil spoustu, to se ani na blog nevejde, neb k němu mám osobní vztah. Little Grandmother mě hluboce zasáhla pochopením, že jsme skutečně bohové a bohyně.

Nejdelší dobu, vlastně mnoho let mě denodenně učil Eckhart Tolle a jeho přítomný okamžik. Ale pak se mi začalo zdát, že ani to není celá pravda a že se o systému světa dá vědět víc, a objevila se Inelia Benz a Teal Scott a Ester Hicks, a zase mi to posunuly o kousek dál.

A pak se objevilo učení Ivy Adamcové, a hle, náhle jsou tu odpovědi na všechny otázky ... Přítelkyně, žijící v Americe, mi o Ivance řekla: Já už jsem si v životě nic nepřála, jen to, abych se dověděla pravdu, jak funguje svět. A už ji tady mám.

Takže, po absolvování mnoha tříd s předchozími učiteli jsem teď ve třídě u Ivanky a učím se žití v přítomnosti čili spokojenosti (:-))) Čím dál víc chápu, proč se co děje/stalo v mém životě, i v životech jiných, a proč se co děje ve světě, a co s tím dělat ... jsou to úžasné věci.

Je jen velice málo lidí, kteří jsou připraveni slyšet učení od Ivanky, nemá smysl to tu vystavovat. Kdo má zájem, může si vše poslechnout na základních videích, a pak si eventuelně napsat o další přednášky ke stažení.

Nový stav vědomí (:-))) mi ale zkomplikoval práci na Orgonetu. Vím, že je mnoho lidí, kteří si tu rádi čtou, a vždycky mě velice bavilo psát a překládat a nebylo mi ani trochu líto času, ale mé oblíbené informace o konspiracích a počasí tak nějak ve světle Ivančina učení ztratily pro mě zajímavost, a duchovní informace, tak jak se dnes objevují, a zejména channelingy mi teď připadají jako desinformace ...

Takže, po nějakou dobu mi vůbec nešlo nic psát (taky proto ta dlouhá letní pauza). Pak se to najednou trochu otevřelo, pochopením (díky Ivance), že si sem chodí číst lidé několika skupin, "tříd", duchovního vývoje či vibračního stupně:

  • nevědomí - ti, co odmítají chemtrails a jiné konspirace, ale už o tom vědí, takže je šance, že se probudí
  • bojovní - ti, co se probudili z nevědomosti a jsou odhodláni měnit nespravedlivý svět přímým bojem 
  • léčiví - ti, co už chápou, že boj není řešením, a chtějí měnit svět k lepšímu láskou, meditovat, léčit a pomáhat jiným
  • pokorní, co už žijí v praxi spokojenost (těch je tu, a vůbec, maličko, ale občas se i tady ozvou nádhernými komentáři (:-)), (o pokoře viz učení Ivanky)

Proto tolik hádek v komentářích, když každý vidí stejnou věc ze své úrovně...

Všechny tyto skupiny jsou stejně cenné, žádný stupeň není ani lepší ani horší než ostatní. Protože se tu stále všichni učíme, a každý se učí podle úrovně vývoje dosaženého v předchozích životech. (Když máte doma prvňáka a páťáka, tak toho prvňáka taky nepokládáte za horšího, protože je v nižší třídě).

V současné době, kdy naše planeta se už posunula do nových vibrací 5D, dochází k posunování všech lidí na vyšší vibrační úrovně, takže lidé se stávají přístupnými novým informacím o vyšších vibracích, a skupiny se posunují: nevědomí se posunují na bojovné, bojovní na léčící, léčící na pokorné ... a pokorní už se pomalu zabydlují v 5D ...

Každý z nás se tedy právě nejspíš posunuje mezi dvěma úrovněmi ... Sebe vidím tak, že se právě posunuju ze skupiny "léčících" do skupiny "pokorných".

Z toho mi vychází, že i když budu psát podobně jako předtím, tak to je pořád v souladu se současným vývojem světa. Každý "posunující se" slyší na jiné informace ... Někomu udělá dobře orgonit, a někdo ho už nepotřebuje, někdo potřebuje bojovat octem proti bouřkám, a někdo už nemusí... všechno je dobře.

Takže takhle nějak by to dále asi šlo. Co mě bude zrovna bavit a zajímat ...

Dosavadních duchovních učitelů jako Eckhart Tolle, Teal Scott, Little Grandmother, atd., si stále velice vážím, ale už je nebudu překládat, protože už se tomu věnují dostatečně jiní. Ani channelingy, jak to vypadá, už překládat nebudu, pokud se neobjeví nějaká nová kvalita - zatím pořád slibujou to samé, co slibovali před Vzestupem - bezpracný vzestup - (:-))) Ivanku publikovat nemůžu a nechci. Takže co zde s duchovnem? Bude asi muset stačit Něco hezkého ... 




143 komentářů:

  1. Povedala by som, že Orgoneti si členom pokorných.
    B

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky Orgonete, jern doufam, ze to neni nic na rozloucenou. Cteni Tveho blogu se pro me stalo neco denodenniho, jako cisteni zubu (:-)). A mohu jeste rici,ze jsi mi pomohl se posunout hooodne dal. Za Tvoji praci moc dejuji. Krasny prolog!
    Preji vsem krasny den

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkně shrnuto. Vidím to podobně. Eckhart Tolle pro mě znamenal hodně a hodně mi pomohl. Ale teď už týdny poslouchám jen přednášky Ivy Adamcové a žasnu.
    Erik

    OdpovědětVymazat
  4. " Všechny tyto skupiny jsou stejně cenné, žádný
    stupeň není ani lepší ani horší než ostatní, a
    každý se učí na úrovni podle vývoje dosaženého
    v předchozích životech. (Když máte doma
    prvňáka a páťáka, tak toho prvňáka taky
    nepokládáte za horšího, protože je v nižší třídě)."

    Za tuhle odpověď ti děkuji :) někdy stačí prosté selské vysvětlení aby byla zodpovězena nezodpovězená otázka. Díky

    OdpovědětVymazat
  5. Uzasne! Dekuji, dekuji,dekuji!

    OdpovědětVymazat
  6. Docela zajímavá sumarizace Orgoneta :-) Doufám, Orgo, že nás seznámíš s dalším pokračováním tohoto :

    "16. 9. 2013 bylo zveřejněno na youtube video, jehož přepis přináším. Obsahuje novou šokující informaci o (nad)vládním spiknutí proti vlastním občanům tak, jak bychom to opravdu nečekali - hudbou ... Podrobnosti se máme určitě dovědět v pondělí 23. září, buď od americké vlády, nebo od Roberta Connorse ...

    Takže, co nám asi p.Connors sdělí za senzaci ?

    OdpovědětVymazat
  7. Milý Orgonete, s dojetím jsem dočetla tvůj článek a cítím velké souznění. Po létu "s Ivankou" a její nedávné přednášce v Ústí mám pocit, "že už není nic víc". Učím se tedy být "jen" spokojená, chemtrails a konspirace přenechávám s díky jiným čtenářům. Moji podporu máš však nadále :). Spokojené dny přeji všem M

    OdpovědětVymazat
  8. Pokorný Orgonet udělal jeden z nejlepších webů svého druhu v ČR (ne-li vůbec nejlepší). Je to i díky Aolianovi a dalším pokorným. Je to jak v té písni:..."Dlouhá pouť. Všichni rádi jdem. Neklesáme. Protože víme, co chcem. Bouří jdem a cíl se blíží. Jsme mu blíž a blíž".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souzním s tímto komentářem. Orgo, velké díky za Tvou práci a hlavně laskavý přístup :-) JaJi

      Vymazat
  9. Orgo, to je všechno hezké, co tu píšeš, ale Tvoje duchovní cesta, stejně jako u mnohých dalších lidí, jde po příkladu lidských guruů svého druhu zbožštělých lidí (ať už je to p.Tolle, T.Scott, Inelia Benz, I.Adamcová,a mnozí další) špatným směrem, který nepovede k Vaší spáse. Zcela jste vyloučili ze svého duchovního světa Boha Stvořitele a Jeho prostředníka Ježíše Krista, jenž od Boha Otce získal vykupitelskou a spásnou moc pro lidi na Zemi !
    Žádná jiná moc na světě není určena ke spáse člověka ! Je to tak jednoduché a prosté,není třeba k tomu žádného složitého učení a přesvědčování. Uvidíš časem sám, že ses zapletl do vysoké inteligentní hry samotného satana. Utíkejte všichni ke Kristu, dokud je ještě nějaký čas na záchranu. Až všechny opony mamu a klamu padnou, a Pravda ozáří celou Zem, bude již pozdě na změnu a záchranu ! Pamatuješ se ještě na nedávnou dobu,kdy se tu na Orgo probírala jistá webová stránka CIA, kde probíhalo denodenně hodinu po hodině záhadné odčítání času v délce více jak 30-ti let, a skončilo už nevím k jakému datumu (2011?,2012?) tzv.zero - koncem. Ihned potom se ta stránka zrušila, a přestala existovat. Když už i CIA odpočítává čas, tak musejí světoví hlavouni něco důležitého v rámci Změn a Konce Času podstatného vědět. Ten Konec právě probíhá, a jeho nekolik posledních dějství zažíváme nyní od 1.5.2013 po další 42 měsíce (3,5 roku). Nemá smysl budovat nový svět v systému naprostého Zla, které svět systematicky ničí. Ničeho nedosáhneme, protože Země je v moci a pod vládou Zlého. Proč to musí být, ví jedině Bůh, který to dopouští. My se máme upnout celou svou myslí a srdcem k Ježíši, který má pro své následovníky připravenou Novou Zemi, poněvadž ta stará, na níž žijeme, nakonec pomine. To ostatně zapadá i do zjištění temponautů, že v blízkém horizontu po r.2013 na místě Země viděli prázdné místo !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby sis skutečně poslechl Eckharta Tolle a Ivu Adamcovou, zjistil bys, že oba hluboce chápou a z velké hloubky vykládají učení Ježíše Krista. Eckhart Tolle by z fleku mohl napsat nejlepší výklad Nového zákona, jaký byl kdy učiněn. Tvůj příspěvek bohužel jen omílá otřelá církevní dogmata.

      Vymazat
    2. nemá cenu ti něco vyvracet, chápeš jen část celku, ...

      Vymazat
    3. Proto k nám letí kometa ISON ,,Já Syn,, snad i nevěřící pochopí... Držím palce všem. Pa

      Vymazat
    4. Podle mého názoru to je trošku jinak: není potřeba panáčkovat církevním dogmatům, stačí prostě žít tak, aby měl člověk čisté svědomí a mohl se na sebe podívat do zrcadla. Nepotřebuje k tomu žádné omílání církevních frází, nepotřebuje k tomu Vatikán ani faráře. A přesto (nebo možná právě proto) bude Kristovu učení mnohem blíž než ti, co tohle praktikují a vyrábějí si klečením mozoly na kolenou. Strašení lidí, že cokoli jiného nepovede k jejich spáse, je jen prostředek k jejich ovládání, k moci nad nimi - a to je Kristovu učení vzdálené snad nejvíc, jak jen lze. Nakonec: jaká spása? Jaké zatracení? Řekněte si to nahlas a uslyšíte sami, jak falešně to zní. Čistá duše sama o sobě prostě je obrazem božího záměru a nezmění to ani to, že člověk nechodí neděli co neděli vypláznout jazyk na faráře, aby mu na něj položil oplatek, nad kterým před tím pronesl jakési naučené "abrakadabra". Takže: přestaňte tu lidi strašit satanem a "pozdě na záchranu", smrdí to negativitou a zlem na sto honů, a kdo má jen trochu rozumu v hlavě, vám to zobat nebude.

      Orgonetovi:
      Díky za práci, kterou jsi tu odvedl (a jak doufám, ještě odvedeš), spoustě lidí to pomáhá v tom, aby se lépe zorientovali nejen ve světě kolem nich, ale i sami v sobě. Za tu dobu, co si sem chodím číst, jsem taky úplně jinde, než jsem byla na začátku, a to, z čeho jsem byla zkraje úplně paf, mě dnes třeba už tolik neoslovuje, protože jsem dál - jen nedovedu odhadnout, ve které třídě té školy se právě nacházím, ale to asi není až tak podstatné. Pro mě je nejpodstatnější to, že se mi v duši usídlil klid, že se systematicky vyhýbám negativismu v projevech lidí, protože cítím, jak mi to nic neříká, a i když tuhle fázi neumím právě pojmenovat, je mi v ní dobře. A bude možná časem ještě líp. Tobě přeju, ať se ti daří na všech frontách, a prosím za ty, kdo se teprve rozkoukávají, abys ve své práci pokračoval/-a, i kdyby třeba už s ne takovou intenzitou jako kdysi. Tvoje články by nám chyběly. A za to, cos už dokázal/-a, vřelý dík.

      Vymazat
    5. Největší omyl je se opírat o bibli - nejzmanipulovanější a nejpřekroucenější knihu světa.


      Guess

      Vymazat
    6. Je vidět, že vaše zatrvrzelost srdce je obrovská. Vůbec jste nepochopili Ježíšův odkaz, ani nepochopili smysl Evangelií. Jak se říká, kdo che kam, pomožme mu tam ! Ale do Světla to určitě nebude !

      Vymazat
  10. Jednoho dne zjistíte, že všechny cesty vedou do Říma.Zajděte do prvního (a třeba) polorozpadlého kostelíka ve vašem okolí a zjistíte, že jste doma....Člověk musí vycestovat,aby se mohl vrátit...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já jsem asi blázen. Mě nikdy energie v kostele neseděla. Prostě už od mala jsem měla divný pocit jak když je to divadlo a vlastně se ptala, na co je potřeba vystavovat tolik křížů s umírajícím člověkem, na co tolik zlata všude v kostele a na co to strašení je. Některé pohřby v kostele mě až zaráželi (přiznám se , že jinak tam nechodím, ale neznamená , že ničemu nevěřím) to strašení peklem, vytahování zla, povídání o tom jak ježíš jenom ty hodné si vezme. Přišlo mi to jak šílené strašení, děsení. Přece Ježíš v životě nepotřeboval zlato, neměl potřebu strašit, manipulovat, každý člověk u něj měl hodnotu. A čím jsem byla starší tím se mi to potvrzovalo. Na co je modlení ve zlatě, když pod povrchem je hnůj. Dám pár otčenášů, a jedu dál ve sviňárnách, o tom to není. Třeba mě zarazilo kolik studánek energeticky nádherných ,léčivých, bylo posvěceno, není to spíš těm studánkám, živé vodě na škodu, že ji svázali, energeticky znečistili. Prostě místa v přírodě mě nabíjí ,né kostel , kde není upřímno. V přírodě jsem doma, Země je teď můj domov.Ale neberu nikomu to, že se může citit v kostele dobře, jen prostě to není můj případ. Co mě přišlo poslední dobou nádherný, bylo, když mi moje sestra vyprávěla, jak se narodilo mimčo a jeho sestřička chtěla být s tím mimčem sama. Rodiče ji vyhověli,ale pro jistotu zapnuli v místnosti chůvičku. Ta větší si sedla k mimču a začala se ho ptát, ať ji vypráví, jak je doma. Tam kde jsme doma všichni a teď a tady jsme si vybrali pobyt na Zemi.Plno věcí tak nějak už vnímám jinak, plno článků už i přejdu,ale šíleně mi orgonet pomohl v začátcích. Jinak řeším třeba i reiki, vlastně ho už neřeším, mám ho ,ale nějak už nepoužívám. Ano v té době mi hodně pomohlo, teď už na něj koukám tak, že možná i není tak dobře si nechat manipulovat se svým energetickým tělem, nechat zasahovat vlastně cizího člověka do svých energií, může vložit cokoliv, nikdo vlastně neví kdo může být na konci vašeho napojení. Ale v té době pro mě mělo smysl, teď už ne, nemám potřebu se uměle napojovat, když to budu mít dané a bude to opravdu potřeba, napojím se i bez těchto berliček. A pak si říkám proč se pořád snažit napojovat někam, na něco , proč neřeším věci, vztahy, sebe, energii, duši tady a teď, teď jsem tady, žiju tento život co jsem si vybrala, jen si to prostě nepamatuju. Ano a kolikrát tápu, hledám, vracím se zpátky, zpochybňuju si v sobě co si myslím, nebo co jsem si myslela, že bylo dobře a ono se to najednou ukazuje jinak, ale nevzdávám se, prostě se možná jednou vydám zase z domova na takový výlet,abych konečně pochopila další a další věci, co jsem nechápala teď. Jediný co se ve mě mlátí je to být pasivní a snažit se žít OK světlo, láska a doufat, že je to tak, že láska zvítězí a nebo být aktivní a aktivně bojovat proti negacím. Jestli tím, že nic nedělám,nebojuju ,tak toho nevyužívá druhá strana ke svým zájmům. Prostě se to ve mě mele, někdy si myslím, že chápu všechno tak jak mám, někdy si říkám , že jsem úplně mimo. Být v lásce ,světle a doufat, že to opravdu pomůže, nebo se postavit. Jak to máte Vy? A pak nějak už vynechávám ty všechny přednášky, chanelingy, vzkazy ET, ne ET, hvězdných lidiček, zlatých lidiček,duhových lidiček,všech, prostě nemám pocit, že jsou o tolik dál než ostatní a říkám si kolik z nich vede k tomu jen osobní zájem a kolika z nich jde o to něco předat lidem a kolik z nich tu schopnost opravdu má, kolika z nich jen slouží jak krásný přivýdělek nemaje z duchem nic společného.

      Vymazat
    2. Přeji hezký podzimní den..Trochu mne překvapuje, že se považujete za blázna...Proč tolik exprese ? Mám pocit (nejenom z Vás),že jste si zařadila oficiální náboženství do škatulky a hotovo...Chápu, je těžké přijmout tak"zřejmou" nauku.Chápu, že osobní příběh o hledání štěstí je tak "jenom Váš", že se nechcete dělit s nějakou institucí, která tolik zklamala (a jak nás media přesvědčují, zklamává dál....).Je dobré si uvědomovat, že křesťanství je nauka, kterou vykládají různé instituce (církve). Takže i křesťan je na cestě....Člověk-křesťan-celý člověk.......Křesťané věří, že na Zemi přišel Boží syn....Byl umučen a pohřben a vstal z mrtvých (transformace). Je to pravda? To je otázka, která je naprosto klíčová....Kdo nám na to odpoví? Pokud poctivě sleduji duchovní cestu, nemohu tvrdit, že to tak není...Pokud to tak je, jsem nucen podrobit tuto nastíněnou skutečnost zkloumání...a z toho vyvodit závěry (nebo ne?).Církev je nedokonalá, jako jsou nedokonalí lidi, ale to neznamená, že v ní není Ježíš K. Tento fakt byl pro mne natolik ohromující, že zůstává ohromující i v těchto dnech.JK sestupuje do tak nedokonalé instituce!!!! ... stále je to pro mne zázrak........Ta "oplatka", jak o ní někdo tady pohrdlivě píše, je tím zázrakem....Kdo má otevřené srdce, tak může tento "transformační zázrak" vidět na každé mši, v každém kostele....Jsem ohromen kolik lidí "vnímá energie", tuší souvislosti, bojuje s kdečím....a zázrak v obyčejném kostele n e v i d í...Dnešní doba (a lidé v ní) hrubě zaměnila energetické a duchovní. Prostě energie je jenom energie. Je stvořená jako vše kolem nás...Se skutečně duchovním světem nelze manipulovat....

      Vymazat
    3. Církev nemůže za své nehodné a zpronevěřilé služebníky, kteří Ježíši denně ztrácejí další duše k velké radosti satanově. Je nanejvýš důležité pochopit, co je primární, a co sekundární na životě lidském na této planetě. Pokud budete Boha a Jeho Syna tvrdošíjně odmítat jen pro minulé špatné (a také mnohdy odsouzeníhodné !)činy představitelů církve, vaše pýcha vás nakonec spálí na troud jako vích slámy ve větru. Však ta doba je už blízko, a každý sám za sebe uvidí, uslyší a ucítí, co ho spravedlivě čeká...

      Vymazat
    4. Lidi, vy jste si z těch chanellingů,učení novodobých guruů a různých mesiášů vytvořili zvláštní pseudosvět, kam jen utíkáte před realitou, které stejně nikam neutečete !

      Vymazat
    5. Hezky sepsané. Ano, mám to velice podobně: Základ síly v přírodě, nedůvěra v církev (... např.: táta coby malinké děcko viděl křtít za války v kostele zbraně - a tím s nimi pro vždy skončil), pochyby (... je třeba vše podrobovat kritickému myšlení / nebo vlastní intuici a vybrat si pro sebe tu správnou cestu, pravdu). Možná každý máme svou cestu. Nespoléhejme na guru - ať jsou sebesenzačnější. A.

      Vymazat
    6. děkuji......velmi mě těší, že má někdo stejné názory jako já,je to krásně napsané a sama bych to nenapsala lépe

      Vymazat
    7. Pro Anonymní27. září 2013 13:30. Víte co je pro mě kostel. Kostel je stavba, která má v mnoha případech, bránit energii přírody, té čisté energii, kterou je podle mě i duše (u mě duchovno je energie) v možnosti plynout volně k lidem a využívat ji. Na místo energetických míst byly jako poklice vystavěny kostely, ty jsou jako zářiče další energie,ale nejsem si opravdu jistá jestli pozitivní. To stejné studánky čisté, energeticky nabíjejicí, uzdravující , tak ji hned pokřtíme a umrtvíme, vlastně ji připoutáme, přepásáme, spoutáme.A v církvi není Ježíš, tam ho opravdu nehledám. Církev je fabrika. Fabrika na moc, peníze,vládnutí a oblbování lidí. Církvi vlastně nejde o lidi o jejich čistotu, blaho, duši, vyspělost duchovní, jejich růst. Jde jim jen o mamon, pozlátko. Nikdo z nás nepotřebuje církev, ani jiná seskupení. Každý z nás je schopný se dostat k Ježíši sám, přes srdce. Srdce je ta brána, ne studená , negativní stavba, přeplácaná zlatem. A v té stavbě člověk, jeden z nás, nikoho z nás se nedostane studiem teologie na něco víc, někoho duchovně vyspělejšího. Ne, kolikrát ti co kážou , jsou níž než ostatní. Ono kde je myšlení Ježíše, to čisté, kde bylo v jeho srdci místo pro všechny bez vyjímky. Bez strašení, negací. V kostele jsem slyšela jen vyvolávání strachu. Když se nebudeš chovat tak a tak budeš v pekle, budeš potrestán. O tom přece Ježíš není, ten je čistý nesoudící. Nepotřebuje zlato, moc, pozlátka. Za většinou všech náboženství bohužel stojí jen krev, války, honba za mocí, majetkem, celé tisíce let jsou lidé zabíjeni. Já věřím, věřím, že Ježíš byl a věřím, že se vrátí. Ale k tomu nepotřebuji chodit do negativních staveb. Nepotřebuji poslouchat někoho ,kdo si jen proto , že vystuduje místo medicíny teologii pak myslí a také se tak chová , že je něco víc, nějaký spojník mezi mnou a Ježíšem. Ne k tomu opravdu nikoho a nic nepotřebuji, žádné náboženství, jen svoje srdce.A zkušenost na mších. Maruška jde na mši ,protože co by tomu řeklal Jana, že nešla. Společně podrbeme před kostelem Leničku, pak společně vstoupíme do toho energeticky silného místa a pomodlíme se. Postraší nás pan farář peklem, My se zařekneme, že už příště nebudeme krást, drbat. Pak vyjdeme před tu stavbu a jedeme znovu.Taková je bohužel pravda. Ne žádný kostel nemůže vynahradit sílu přírody, její čistou energii, žádný prostředník není potřeba ke spojení s Ježíšem. Ježíš není v žádné církvi .Ježíš je v lidech , v jejich srdcích. Jenže když by to každý pochopil, přišla by jedna velká fabrika o příjmy a svou nekonečnou moc a k tomu aby toto získala, jen Ježíše využila a po tisíce let vyvolává v lidech omyl , že bez ní by s Ježíšem být nemohli.Vraťme se k přírodě, do svých srdcí, přemýšlejme srdcem, čerpejme odpovědi z přírody a objevíme věci,pravdu kterou nikdy v kostele najít nemůžeme. Naši předci byli jinde, se znalostmi o přírodě, jejích tajemstvích, měli i pokoru k ní, ale věděli i kde mají hledat pomoc. My jsme se od toho všeho odstřihli, nebo nám naše vědění bylo potlačováno tisíciletí právě umělým náboženstvím, využivající k tomu Ježíše a úplně předělanému obrazu o něm.Místo abychom hledali živého člověka, jeho vědění, myšlení, chodíme se do staveb modlit k člověku mrtvému, trpícímu na kříži.

      Vymazat
    8. Pro 1.10.013 23.10.Všeho s mírou a vyváženě.....Vše má nějaká svá pravidla.Pokud si neuvědomíte posloupnost sil kolem nás (v přírodě), tak se míjíme. Energie je stvořená...tzn, že je nějaký Stvořitel. Energie samasebe netvoří, pouze se přetváří....Duch není energie.....nemůže být....neboť ON tvoří....Duchovní síla je autorita, která nemá s energií nic společného. Toto zaměňování je největší slabina dnešních hledajících.... Zkusím to ještě jinak... Jenom jeden tvoří -Otec Stvořitel. Všichni ostatní pouze přetvářejí...Někteří dokonce kradou to stvořené a přivlastňují si roli tvůrce.....To znamená, že je jasně daná hierarchie. A lidé (i známí vědci),kteří si tento fakt uvědomili,uvěřili a stali se křesťany......Trochu mne mate vaše vyjadření ke kostelům..Já osobně neznám kostel přeplácaný zlatem (spíš naopak) a také neznám faráře, který by hrozil peklem...Tady bych poznamenal, že váš komentář mi evokuje dobu 1.republiky (protikatolické nálady..apod.) Neznám fasráře, kterému by šlo o mamon a dokonce o moc. Z těchto vyjádření příliš čiší emoce a poměrně velká neznalost reality...Je to na mne dosti povrchní popis...Mohl by uvést úžasná poutní místa, jako jsou Rokole, Neratov , Slavoňov v Orlických horách. Je celá řada poutních míst a kostelů, kde je něco víc než pouhá energie...Já sám energii vnímám velmi intenzivně desítky let.Léčím lidi čtvrt století....Cítím energii kamenů,bylin,stromů...Stanovil jsem tisíce diagnoz....ale vůbec nic to neznamená....Bez víry bych nebyl nic...A jak jsem již napsal, JK vstupuje neustále (pro všechny) do kostelů a proměňuje se na oltáři...Prokopejte se předsudky, prokopejte se skrze emoce a potkáte HO. Nesmím zapomenout na Matku Boží.. Obraťte se k ní, otevřeně s čistým úmyslem....a budou se dít věci.... Václav

      Vymazat
    9. Pro Anonymní 1. října 2013 23:10

      Jsou to sice vaše myšlenky, ALE JENOM VAŠE ! Nemají nic společného s Pravdou, Vírou, Bohem a skutečností, kterou svět a vesmír okolo nás jsou. Nejste sám/a, kdo si buduje svého egoboha v sobě, a ještě se s tím chlubí na veřejnosti, chtě dosáhnout toho, aby si i další lidé v sobě budovali své egobohy. Poznáte hořké zklamání ze svých schizmat, ale to si prostě musíte napřed odžít, abyste uvěřil/a tomu, co vám tu teď říkám...

      Řád světa a vesmíru totiž nebude na vaše bludy brát žádný ohled !

      Vymazat
    10. Víte co mě baví. Ty všechny moudra co každý má. Všichni vědí jak fungují energie, duchovno, duše, kde je Ježíš, kde není, jak funguje bůh, vesmír. A přitom nikdo neví ve skutečnosti nic. Nikdo z nás vlastně neví jestli se opravdu při chanelingách , při napojeních na něco, při braní energie,meditacích,modlitbách opravdu dostal tam, kam si myslí , že se dostal. Že není jen napojený na nějaký scestný kanál co ho má naopak odvrátit. Každý se ohání slovama, pojmenováním a, informací co bylo před tisíci lety s Ježíšem, jak fungují energie, ví perfektně jak funguje duchovno, vesmír, svět v nás,kolem nás někde jinde. Víte co mě to příjde, že vlastně nikdo z nás, z Vás , ze mě neví nic, jen tápeme, hledáme a někteří si myslí , že vědí o dost víc než ostatní. Pravda ale může být naprosto jinde. Možná ti co si nejsou tak jistí tím co je okolo nás, jak vše funguje a hledají jsou na tom líp než ti co vykřikují, pro mě ty myšlenky , že je všechno stoprocentně tak jak oni řeknou a myslí si. Protože ani oni sami nevědí, nevědí nic o světě okolo, všichni to poznáme až budeme odcházet domů. Teprve pak budeme vědět pravdu, rozpomeneme se.Fascinuje mě , že jste si jisti , že vy víte pravdu, že vy víte jak to je ve skutečnosti ze světem, s bohem, vesmírem. Vy si pamatujete jak to bylo když jste byli tam doma? Vy jste s tím tady bohem tady v tomto životě mluvili, setkali, vy si to pamatujete,rozpomenuli si, že jste si tak jisti co je pravda a co je lež. Já tedy ne, nejsem si jistá ničím, tápu, učím se,hledám a pravdu se nejspíš dozvím až se budu vracet, pokud je návrat,ale v ten jsem přesvědčená.A svoje přesvědčení nikomu nevnucuji, je to moje přesvědčení a na rozdíl od Vás vlastně ani nikoho nesoudím a netroufám si u jiných říkat co si musí odžít a co ne, zda jeho myšlení, pravda,přesvědčení je blud ,nebo není.. Nevím zda vše co si myslím je pravda, jak a co funguje, ne nemyslím si , že mám tyto info, ale nemyslím si , že je máte i Vy, chanelingy a podobní. A kostely katolické jsou opravdu plné zlatých relikvií, zlata a umučeného Ježíše, nevím do kterých jiných chodíte,asi do prostších evangelických.Těch farářů jsem zažila několik, obuli se dost nepěkně například na pohřbu, kde bych brala, že se z neboštíkem (pro mě duší energií) vlastně v lásce, klidu rozloučí a popřejí ji klidný odchod pryč domů. Omy,l bylo jim vyčteno ledacos ze života včetně jejich slabší docházky do kostela. V tom přece myšlení Ježíše opravdu není, výčitky, strašení, že nebyli dostatečně pobožní a tak snad ani pro ně nebude nebe, ale peklo. Ježíš o tomto opravdu a to jsem přesvědčená není. A to , že v okolí je dost lidí co jdou do kostela, tam hodí otčenáš, vyzpovídají se a jsou zase v pohodě a přitom se zase chovají bez srdce v životě dál, tak to je pravda.Takže to schrnu, žádného egoboha si v sobě nechovám. Tyhle myšlenkové a slovní obraty nepoužívám. A zároveň nemám potřebu tak nějak usměrňovat ostatní a cpát jim svoje přesvědčení, že já vím všechno jak funguje, jak je energie, jak je vesmír, jak je to ve skutečnosti s bohem, Ježíšem historií, Zemí, protože to nevím, hledám , tápu a snažím se to pochopit. Jen některé věci vidím a cítím jak jsou , ono když Vám farář začne takto vykládat o zesnulém není to opravdu příjemné. Ale asi ani pro tu dušičku, měla by jít pryč s odpuštěním a ona odpustit. Věřte mi , že je to pak krásný pocit. A ne s tím, že se ještě očerňuje.Takže opravdu nahoře jsou ty myšlenky jenom moje, necpu je nikomu, ale ani Vy bohužel neznáte pravdu o všem jak to funguje, fungovalo a co bylo a je a to zase věřte mě. Nikdo z nás ji nezná, jen hledá a nemůže si být jistý zda je na správné cestě.A k tomuto hledání nepotřebuji a s díky ani nechci neosobní negativní kostely (pro mě) pro Vás třeba nabité krásnou energií, já při hledání nepotřebuju prostředníky a ani stavby.

      Vymazat
    11. A mluvit , že znáte řád světa a vesmíru, prosím Vás proberte se, nikdo ho nezná ,nikdo tady z nás na Zemi..Nebo mi snad chcete namluvit, že Vy ty zákonitosti, pravdu znáte, tak to jste jedni z mála co si to pamatují, protože je hodně těžké najít co je pravda a co lež, viz upravená bible, historie, vědění.A ještě jeden poznatek. Známý léčitel, léčící už také hodně let, pokorný, mající už za sebou mnoho vyléčených lidí, měl třeba i problém s farářem a nebyl rád, že mu vstupuje do kostela. Prý je šarlatán a spojenec temnouše. Přitom bych brala, že naopak farář bude rád, že je někdo kdo dovede lidem pomoci, no asi to vždy tak není, nebo , že by měl strach o svoji moc?A tento léčitel, je s vírou taky jinak a se vztahem k církvi. A nemyslím si , že je horší léčitel než třeba Vy. Je to opravdu pokorný, hodný,laskavý člověk, se srdcem na pravém místě, vyzařující tu energii, věřící,ale nepotřebující ke své víře kostel a oltář. Ale neberu nikomu toto ,když to má jinak a k víře to potřebuje. Každého věc, každého život a následně další žití je.Jen jeho, nikoho jiného.

      Vymazat
  11. Orgo chybel jsi nám dlouhou dobu, ale rozumím tomu co říkáš. A píšeš to hezky. Vlastne jsem to i čekala.
    Taky uz hodně informací, ktere jsem dríve hltala nepotrebuju - a nakukuju do Orgoneta pořád méně.
    Děkuji Ti za vse, i ja se posouvám :-))) jsem ve třídě " léčivých" pane učiteli :-))
    Je to uzasne. Ty posuny, a vubec..
    Děkuji za vse. S láskou ♥ Irena

    OdpovědětVymazat
  12. díky Orgonet, pekne vyjadrené. sú to tvoje stránky, tvoje dielo a ty si dirigent.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však mu taky nikdo dirigentskou hůlku nebere

      Vymazat
  13. OrgoNete, jsem rád, že jsem mohl být u tvého hledání, vnímání a pozorování i překladů nějaký čas s Tebou, skrze tento blog, kdy se toho nejvíc dělo :-)

    Pro někoho jsi byl úžasný zdroj informací, pro jiného velmi neseriózní zdroj informací, pro mne možnost si vybrat, s čím zrovna souzním :-)

    Mně nevadilo, že se tu občas objevovali i blbosti a neověřené věci. To je nadlidské síly, aby něco bylo naprosto dokonalé. Ale dokonalost je, myslím, v jednotě s vesmírem a k tomu řada z nás hledá cestu. Bral jsem to jako hru a mezitím tu bylo spoustu cenných informací a nebyla to jen tvoje práce, ale i všech, co přispívali do diskusí.

    Snad i ze své nové "dimenze" či vybračního stupně :-) budeš mít co sdělit lidem, kteří si stále kladou otázky a hledají odpovědi.

    Hodně štěstí Tobě i všem čtenářům!

    Ota

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně to samé co nyní činíte vy, udělal kdysi satan - povýšil se na úroveň samotného Boha s tím, že jej už nepotřebuje, že si vystačí "sám se svým božstvím". A jak to pak v jím obsazených částech vesmíru dopadlo, víme ! Pamatujte na Ježíšova slova :" Já jsem alfa i omega, začátek i konec !" Kdo má rozum na svém místě, vůli a ochotu jej hledat, může být zachráněn. Víc k tomu netřeba dodávat.

      Vymazat
  14. Cítím to stejně a jsem za tento článek rád. Asi nejraději ze všech článků. V poslední době mne zcela přestaly zajímat konspirační teorie, které nás spíše stahovaly zpět a udržovaly stabilní negativní energie. A tak jako jsem před lety vypnul televizi, vypínám teď i servery, které se negacemi zaobírají. Chci se podílet na lepším světě, založeném na krásnu, laskavosti, pokoře, lásce, vždyť jedině tak změníme svět, když změníme sami sebe... A k té tvé poslední větě: "Bude asi muset stačit Něco hezkého ..." - Stačit? Vždyť je to nejvíc, co můžeme získat. Díky a krásný sluncem prozářený podzim přeje Petr

    OdpovědětVymazat
  15. Vše o duchovním světě jsem se dozvěděl z osmidílného svazku Poselství od paní Helenky Šeblová a Hanky Duškové. Více na www.poselstvilasky.cz.
    David Kudělka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no to si trochu přestřelil, je to jen miliontina z miliontiny ..poznání

      Vymazat
    2. Miliontina z miliontiny je dobré číslo :)
      David Kudělka

      Vymazat
    3. Taky jeden, co si už všechno přečetl, a nyní nás může mentorovat jako Šalamoun !

      Vymazat
  16. Ahoj! vydrž a nevzávaj to, chýbal by si všetkým. teraz má viacero ľudí prázdno vo vnútri, ako boli odstránení Reptiliáni z planéty a do toho ešte čistenie a odpájanie v poslednej dobe... myslím, že si a stále budeš potrebný na nete. každý máme poslanie pre Vzostup. ideme do finále, blíži sa ISON a možno ešte niečo väčšie. treba zaťať zuby a ísť ďalej. prosím Ťa o to za všetky Svetielka...každý pridávame svoj diel do skladačky. Dvíhajme tie frekvencie, koľko ide, až sa z toho stane prienik, kedy sa môžeme stretnúť s NIMI - nami... chceme predsa zmenu všetci. Ja Ti držím palce, robíš to dobre a robíš to pre všetkých, nezištne..a to je to, prečo to robíme. To správne heslo je: Všetci za jedného, všetci pre všetkých. A tak to je.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak víte, že ze Země byli odstraněni reptiliáni ? Vy jste u toho byl/a ?

      Vymazat
  17. ešte toto: http://lightworkers.org/channeling/188963/frustration-within-spiritual-search

    OdpovědětVymazat
  18. Dokud nebudou všichni v páté třídě - bude potřeba prvňáků... jen díky nim se dá vysvětlit potřebné, protože páťák to pro sebe už vysvětlovat nepotřebuje. Takže díky prvňákům, druhákům, třeťákům a čtvrťákům - svou oponenturou dáváte obvykle možnost sami sobě i dalším postoupit. Proto je tak dobré setkávání napříč úrovněmi...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak posaďte prvňáky a páťáky do parlamentu a senátu, a zázraky se zřejmě budou dít

      Vymazat
  19. .."až s poznáním chemtrails a dalších konspirací. Ten šok způsobil horečné hledání, jak chránit sebe, jak chránit lidi, a dovedl mě k orgonitu, a k tomu, že musím lidem sdělovat, co se ve světě děje a jak se mají chránit ..." ►toto je "vedlejší produkt" tvé duchovní cesty, ale já bych řekla, jeden z nejdůležitějších úkolů, kterého jsi se zhostil na výbornou! Ráda sem chodím, čtu vše, i když se vším již dnes, nemohu souhlasit (chanelingy a některé guru) ale vážím si moc toho, že jdeš se svojí "kůží na trh", jako jeden z mála odvážných. Tvé informace jsou důležité- dávají zrcadlový obraz stavu Světa...a to je důležité, velmi...i negativní zpráva se stává ceněnou informací! Jak jsem psala, od každého člověka , který něco přednáší lidem , se najde vždy perla, byť mnohdy v kupce smetí(tím myslím ty různé guru videa) Dal jsi sem vždy všehochuť a nechal jsi nás, lidi, dle sebe komentovat- i to je vlastně sdílené sdělení pro všechny a to je dobře- i to je informace o stavu světa- lidí :-) Já za sebe, ti děkuju, za tvoje počínání, tvůj čas. A jednu poznámku k oné "pokoře"- pokora, dle mě značí osobní pokoru v Zákony Universa, které bych měla ctít a podle nich žít, a to znamená ale- i probouzet lidi- jak to děláš, a není to jen o blahoslaveném úsměvu se sladkou láskou ve slovech. Máme ohromné schopnosti, jako bytosti a mnohým již pole Ducha sahá ke hranici Vědomí, ale stále a stále, dokud tu budeme ve hmotě, se musíme učit...a není nikdy dost podnětů k tomu. Proto se přimlouvám, pokud jen to bude možné trochu, nadále pokračuj v započatém a nehleď na různé, mnohdy úsměvné, nebo i atakující komentáře. Věř, že po dalším učiteli, přijde další a další, co ti tvoje pole Ducha posune dál...ani Ivanka není posledním tvým učitelem, u kterého složíš svá křídla. Prosím, piš dál, jako dosud- tj, vše, i to negativní.co se nám děje...i to mnohé posiluje, protože když v sobě zničíš zlo, zničíš sám sebe........cestou je: POZNAT ZLO A PROCÍTIT DOBRO.......(zjednodušeně)
    Přeji Ti na další cestě hodně síly, lásky, víry ☼

    OdpovědětVymazat
  20. Svět je posvátné místo, nemůže být nijak vylepšen. (Tao.)
    Každý jsme dokonalý, pouze naše zmatenost nám brání vidět Boha v nás. (Dualismus)
    Přítomný okamžik je jediná jistota, naslouchání je jediná praxe. (Zen-Buddhismus)
    Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je to, co nás přivede k pádu - východní nauky a filozofie, náhražky skutečného duchovního života !

      Vymazat
    2. Evropa má svůj pevný duchovní základ. Neopotřebuje žádné exporty z jakýchkoli světových stran ! A na to nesmíme zapomínat, chceme-li uchovat Evropu pro své další generace Evropanů ! Západní civilizace má z větší části Evropské kořeny, ta východní zase asijské. Není proto dobré tyto světy míchat, a vytvářet pseudohybridy, které pak mají povahu blízkou NWO, čemuž se oba světy urputně brání ! Chceš si prožít buddhismus, zajeď si na 3-5 let do Tibetu, a tam si ten stav prožívej do sytosti. Chceš si zažít jako asiat křesťanství, zajeď si do některého z kláštěrů, a oddej se duchovnímu životu podle těchto pravidel. Ale nesměšujte nebo nezaměňujte kultury a duchovní nauky, genius loci těch míst je stejně nepřijme, a vyvolá multi-kulti konflikty ! Již jsme jejich svědky na mnoha místech Evropy. Evropa se přirozeně brání cizopasnému vlivu !

      Vymazat
    3. Hrát si na budhistu nebo na křesťana přestává mít smysl. Staré modely hledání se začínají rozplývat; spojí se do jediné Cesty, po té kráčí každý svým tempem a způsobem

      Vymazat
  21. Musím se přiznat, že patřím k těm, kdož na Váš blog zavítal vždy, když jsem spustil internet. S natěšenou zvědavostí jsem vždy očekával nové a nové věci, které mi víc než cokoliv jiného rozšiřovaly vědomosti o tomto světě. Prošel jsem fází, kdy jsem horlivě očekával bouřlivé změny ve svém okolí, dokonce se na ně těšil, jenže ty nepřicházely. Tak mi postupně došlo, že nemohu očekávat změny z vnějšku. Změnit musím především svůj pohled na svět a sebe. Zprávy jsou stále takové jaké jsou. Dá se na ně reagovat různě. Jenže vývoj světa má svoji rychlost, a má nedočkavost mně odváděla od prožívání přítomného okamžiku. Toto poznání, k němuž jste přispěla i Vy svojí prací, mi změnilo náhled na celý fenomén internetu. Bezesporu je to moc dobrá věc, ideje, myšlenky se šíří ohromně rychle mezi velkou skupinu lidí. Jenže pořád je tu ten náš velmi osobní zápas o to, jak zvládat svoje ego ve víru všednodenních zápasů o obživu a osobních povinností. Stejně je to na nás samotných zda dokážeme reagovat adekvátně na různá příkoří ze stran nadřízených, rodinných příslušníků či spolucestovatelů na silnici. A o tom to je, dokázat zvládat emoce tak, abych už nevytvářel karmické zápisy, či nevyráběl zrcadlové efekty ( podle myšlenek stahovat k sobě situace, které slouží k pochopení principu fungování vesmíru ) .
    Milá Orgonetko , děkuji mnohokrát za Vaši energii, za Vaši upřímnost, které si nesmírně vážím. A především děkuji za to, čím jste, aniž jste to mnohdy sama tušila, mnoha čtenářům a návštěvníkům Vašeho blogu otevřela nejen oči ale i mysl.

    Matess

    OdpovědětVymazat
  22. Aj Ivanka Adamcová je ďaleko od absolútnej pravdy. Každý nájde práve to, čo potrebuje ku svojmu rastu. Každý príjme len toľko, koľko sám znesie. To čo sa jednému javí ako fakt, iný vníma ako blud, pretože každý sme iný. To, či sme na správnej ceste sa raz dozvieme, no potom sa väčšina bude musieť skloniť pred niečim oveľa mocnejším ako sú "majstri" z prijatých channelingov.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to si pište, že to bude Někdo, kdo je mnohem více mocnější, než jsou "mistři" z přijatých chanellingů.

      Vymazat
    2. Každá cesta je správná, jen některé jsou delší, některé kratší, všechny končí na stejném místě, daleko za horizontem, kam zatím nikdo z nás nevidí...

      Vymazat
  23. Milý Orgonete.Úplně tě chápu.Také teď díky Ivance a jejím přednáškám, které mi posílá Dan hodně věcí v životě přehodnocuji a dívám se na ně z jiného pohledu než dřív.Snažím se vše přijímat s pokorou, ale ještě se občas přistihnu, jak něco nedokážu, ale tak se znovu snažím.Ivanka je úžasná a já Ti moc děkuji za Tvou práci,čas i lásku, s kterou jsi pro nás vše dělal na Tvém blogu.Hodně mi to rozšířilo vědomí a díky tobě jsem se dostala k hodně zajímavým článkům i videím Děkuji Ti a přeji vše hezké kdekoliv a cokoliv.Ivet.

    OdpovědětVymazat
  24. Mám stejné pocity. Poslouchám teď už jenom Ivanku. Nechce se mi ani nic číst. S těmi slimáky. Taky jsem si několik let dělala starosti. Až Ivanka na jedné přednášce řekla, že jsou přemnožení a půjdou do vyšší dimenze. Stanou se užitečnými. Moc ráda chodím sem na orgonet. Buď, otevíráš lidem oči.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to řekla? Nevíš náhodou v které přednášce? Ať se jí nemusím ptát znova (:-)))

      Vymazat
    2. Bylo to v Horažďovicích v pátek. Byli jsme u splavu a cestou zpátky jsme si o tom povídali. Nahrané to není, nikde to nenajdeš. Dostala jsem odpověď po mnohých letech tápání.

      Vymazat
  25. Nejvyšší "duchovno" je člověk sám, se vším co to obnáší :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sám sobě nejste ničím, jen prach a pár litrů vody ...

      Vymazat
  26. Ahoj, jen... mám slabůstku pro "duchovního" praktika Aoliana... doufám, že on prošel... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to mi teď vysvětlete, jak kdo zjistí, že "prošel" ? To jako jsou nějaké komise nebo nějaký guru má náhlé vnuknutí, a podle jeho vůle a domnění se to stane ?

      Vymazat
    2. Moje řeč :-))

      Vymazat
  27. Je to přesně vystižené. Tak nějak jsem k tomu došla i já. Loni v létě mi orgonet moc chyběl, letos jsem sice často zde klikla, ale žádné abstinenční příznaky jsem necítila. Spíš už se mi ani nechce číst konspirační teorie. Ivanku jsem poprvé shlédla loni na podzim a od letošního léta mám poslechnuté snad všechny přednášky, co kdy měla. Brzy budu na jedné naživo. V každém případě děkuji za jednu krásnou etapu. Ale stále se ještě budu vracet. Všechno dobré. Jana

    OdpovědětVymazat
  28. Srdečné díky za Tvé stránky Orgonete! I I Ty nám pomáháš v našem růstu prostřednictvím slavných jmen.
    Jsi světýlkem v pološeru okolo nás. Modlím se, aby se Ti dařilo tak, jako dodnes!

    OdpovědětVymazat
  29. když čtete Bhagavatgitu v roce 1963,pak 1970,1990,pozorujete událostmi určitý posun v vnímání a chápete spoustu dalších nuancí v knize obsažených..Ten vnitřní vývoj NIKDY nekončí...následně lze NEZAUJATĚ bez emocí vysledovat činnost Malé babičky a činnost Indiánu,kteří na Malou babičku reagují...Mužete sledovat ruzné lidi na videu Cesty k sobě,následně lehce s některými komunikovat,kde se ODKOPOU a jsou pruzrační se svými STÍNY...Mužete si ujasnit pravý směr webu ning ZLATÉ SVĚTLO,či ŽERU HMYZ.ZÁVĚR je ten,že zbytek života ČERPÁM ZE SEBE...bez CENÍKU,thymolinových usměvu a spikleneckého pomrkávání TĚCH správných EZOUŠU...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milý Karle,
      s tak výstižným a pravdivým slovem jsi za mě osobně řekl vše...díky
      Je dobré vědět a cítit, že "v tom" není člověk sám....
      Bára







      Vymazat
    2. Hlavně ta poslední věta nemá chybu "...bez CENÍKU,thymolinových usměvů a spikleneckého pomrkávání TĚCH správných EZOUŠU..."

      Vždyť to říkám celou dobu : novodobé kastování na správné a nesprávné lidi nakonec povede společnost jako celek do pekel !

      Vymazat
  30. sice to sem nepatří, ale ráda bych se podělila s Vámi o jedno úsměvné od p. Tolle, duchovního učitele, moudrého učitele....že i takový učitel má mít smysl pro legraci, vtip a to tak má být, patří to k duchovnímu zrání :-)
    http://www.youtube.com/watch?v=aIBU_Pj6PGg

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je naprosto kouzelné, myslím, že ten pán prostě ví......

      Vymazat
    2. Já jsem zase narazila na tohle video s E.T. a taky jsem se dost usmívala, jako by nám nakukoval do většiny komentářů, (hlavně v tom závěru videa :-)) JaJi
      https://www.youtube.com/watch?v=K1QQL7Wm0a0&feature=player_embedded#t=15

      Vymazat
  31. Zdravím tě Orgonete. Velice si vážím tvé práce pro nás ostatní. Plně chápu tvůj posun ve tvých osobních hlubinách. Přirozeně mi je jasné, že tvé poslání "otevírání očí" ostatním se brzy naplní. Pokud bys i zastavil svou činnost Blogu, tak to pochopím. Tvůj způsob napojení na ostatní se stane hlubší než psané slovo. Žít beze strachu v přítomném okamžiku je tvá cesta a vidím, že k ní směřuješ. Ještě jednou díky z celého srdce za tvou vnitřní odvahu. Bůh je šťasten v okamžiku, kdy zjistí, že člověk ho již nepotřebuje.
    Přeji všem kouzelný život.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je naprostý kardinální omyl : "Bůh je šťasten v okamžiku, kdy zjistí, že člověk ho již nepotřebuje." Je to právě NAOPAK ! ON chce, abychom k Němu přišli jako jeho skutečné Boží děti, a sdílel společenství s námi jako náš Otec ! Ale to tady nějak zásadně nechápete !

      Vymazat
    2. Je i tady na komentářích vidět, že tu řádí docela čile a pyšně satanova ideologie a zpupné fráze !

      Vymazat
  32. Díky Orgonete, tvoj blog mi dal strašne veľa...yoshi

    OdpovědětVymazat
  33. Tušila jsem to a je to tu. Třeba z toho vznikne blog, kde si lidé budou psát vzájemné zkušenosti ,pokroky a rady spojené s učením Ivanky.
    S láskou Jarmila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jarmilo, to myslíte vážně nebo ironicky? Nic ve zlém, ale mně připadá pravděpodobnější spíše ta druhá možnost. Jinak Ivu poslouchám už nějaký ten čas, cca 2 měsíce, momentálně mám pocit, že už se nic nového nedovídám, ale chápu, že opakování je nutné. Nicméně se stále považuji jen za velmi mírně pokročilou, rozhodně ale musím říci, že díky těmto přednáškám jsem konečně začala něco skutečně dělat, nejen číst, poslouchat a snít o lepším světě v 5D. Pěkný zbytek dne všem čtenářům Orgo-netu přeje :oD(áša)

      Vymazat
    2. Ano,zcela vážně,ale jak by promluvil sám Shakespeare: „Celý svět je divadlo a my jsme jeho herci “ ,takže ani já sama sebe nepovažuji za příliš vážnou.Iva a její učení,byť ze začátku s velikou oklikou,(taky jsem k tomu musela dozrát ),ale časem se mi její učení zarylo pod kůži a i v běžném životě pozoruji změny,které (když zrovna netlačím na pilu),což začínám pomalu rozeznávat,tak se dějí daleko lehčeji a samovolně.Jestli jsme někdo dál,nebo ne,tak to vůbec neřeším,ale snažím se vnímat sama sebe ve všech lidech a jejich nitrech a někdy mi to začíná úplně splývat a já pomalu začínám chápat,co je to ta neustále se opakující jednota se vším,aniž by to byla jen ta naučená fráze.A ano,chyběl mi zde nějaký blog,kde si obyčejně o těchto vhledech a vjemech mohou lidé pokecat a taky vím,že ani samotná Iva se nikdy nepovažovala,ani nepovažuje za žádného "guru",spíše učí lidi být čím dál více obyčejnější,což mi je velice sympatické.
      S láskou Jarmila

      Vymazat
  34. Dobrý večer Orgonete, máš tolik přátelů v nás protože jsme všichni už unavení z té lži ve které žijeme a v médiích se ukázalo že vždy dělali z hloupých lidí celebrity. Od malička se nám lže ve škole o našem původu a celebrity a vzor dělají z morálně zdeformovaných lidí a především z herců kteří vlastně taky pořád něco předstírají a lžou, proto už jsme tím zahlceni a proto se tady rádi vzděláváme v pravdě, lidi z česka nejsou hloupí a vidíme všichni co se děje a proto se také pomalu začínáme spojovat a pracovat spolu, respektovat se a potlačit hlavně naše ega a bude se nám žít dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud budete utíkat do virtuálních nehmotných světů, zatímco pevně stojíte ve svých fyzických tělech na Zemi, přitížíte tím jen sami sobě, a také druhým, které tam nezodpovědně vtahujete !

      Vymazat
    2. satan nad vámi jásá, jak mu jdete na ruku sami a dobrovolně, a ještě mu tak pomáháte polapit další duše, aniž by musel kvůli tomu hnout brvou ! Zlatímco jste v "oblacích", unikají vám zásadní informace o událostech, které satan se svými služebníky rozjel na "plné pecky nejenom tady v ČR, ale i jinde v Evropě a ve světě ! Vás to ale nezajímá, a raději blazeovaně strkáte hlavu do písku !

      Vymazat
    3. Vidíte, ale zrovna mě by vaše informace zajímaly. Můžete k tomu něco více napsat? Nemyslím si, že by tady byli všichni takoví, co létají někde ve výšinách a čekají na svého spasitele a nic jiného nechtějí vědět, takže i informace jiného druhu mají zde zcela jistě své místo a budou přijaty se zájmem. :oD(áša)

      Vymazat
  35. Moc rád tady chodím díky Orgonete, jediný server kde na sebe lidi v komentářích neútočí poněvadž je tato konverzace řízená bytostí světla která eliminuje negaci, takovou bytost bychom potřebovali také jako našeho nového premiéra a jelikož ve vzestupu se stávají z bojovníků léčitelé tak si přeji aby tímto premiérem byl pan Babiš. Držím mu palce. Hezký večer všem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hurááá, Orgo na Hrad !

      Vymazat
    2. Obávám se, že pan Babiš se už dostatečně ukázal, kdo je, takže vaše nadšení, bohužel, nemohu sdílet. Zdá se, že si všichni ještě budeme muset prožít časy, které nebudou zrovna skvělé a pak se si budeme moci prověřit, co zvládneme a co nikoliv. :oD(áša)

      Vymazat
    3. Pan Kalousek to ve sněmovně před jejím rozpuštěním řekl jasně i TV kamery :" Všichni v tom jedou, ani poledne nedrží !"
      To úplně stačí, abychom věděli, co je co, a kdo je kdo, a jaké má s námi úmysly !

      Vymazat
  36. Chápu, že každý si v tom duchovním světě najde to, co mu sedí. Jen nesouhlasím s tím, že ne všichni jsou připraveni slyšet učení paní Ivany Adamcové. Není to totiž o připravenosti, ale o vibracích. Každý vibruje a souzní s něčím a někým jiným. Je řada učitelů, kteří říkají v podstatě to samé, ale každý jiným způsobem, protože každý mluví k jiné skupině lidí. Mně paní Ivana nic neříká. Pokoušela jsem se ji poslouchat několikrát, ale přišlo mi to tak triviální, že jsem toho nechala. Naopak mě zase oslovují jiní učitelé, které tady na Orgonetu nemáte. Možná, že jsi na ně ještě nenarazil nebo zase neoslovili tebe. Ale není to o úrovni - já jsem výš, protože poslouchám toho a toho a ti, co ho neposlouchají, k tomu ještě nedorostli, ale o tom, že každý jsme jiný a každý chceme určité věci slyšet jiným způsobem. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. satan zná lidsou duši mnohem lépe než kdokoli z nás. Proto umí líčit na velmi mnoho lidí dokonalé pasti a pastičky, aniž prohlédnou, že jsou klamáni a podváděni ! Tak se dostává do příkrého rozporu Pocit s Pravdou ! Vždyť to víte, že většina lidí má miliony pocitů, ale pravdu nechce slyšet !

      Vymazat
  37. Prosím, neberte to jako popichování či ironii, ale -kromě jiných komentářů mě docela zarazil tento:
    >Anonymní26. září 2013 20:32
    >Mám stejné pocity. Poslouchám teď už jenom Ivanku. Nechce se mi ani nic číst.
    >S těmi slimáky. Taky jsem si několik let dělala starosti. Až Ivanka na jedné přednášce řekla,
    >že jsou přemnožení a půjdou do vyšší dimenze. Stanou se užitečnými.

    Třeba já jsem k slimákům přehodnotil postoj letos - dřív byly pro mě odpornými bytostmi,
    kterým jsem se prostě vyhýbal a jednoduše žil vedle nich v míru. Letos jsem získal kousek
    pozemku, zasadil salát a další zeleninu - a když se mi na to slimáci vrhli, přestal jsem s nimi
    žít v míru, najednou jsem musel bojovat o své místo na světě... Mám silný pocit, že zůstat
    přes noc ležet na zahradě, tak sežerou i mě...

    Mám pocit, že jsem se z "poletování v duchovních výšinách" vrátil zpět na zem, nebo posunul
    jiným směrem - nebylo to samozřejmě jen kvůli slimákům, byly tam i jiné, mnohem závažnější
    okolnosti...

    A jinak, velmi blízké je mi to, co napsal Matess, s tím se hodně ztotožňuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Poletujte si, v tom vám přeci nikdo nebrání, ale stůjte přitom pevně nohama na Zemi, to je celé.

      Vymazat
  38. Orgonet - priznaj totožnosť, bude bodka pokory a dostaneš ešte väčšiu silu a lásku od nás ... a zvrchovaného. Hi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A proč tě tak zajímá Orgova totožnost. Co tě pálí, že to musíš hasit ?

      Vymazat
  39. Často si vzpomenu na amer. psychiatra M.S. Pecka, jak v knize Nevyšpanou cestou definoval vývoj spirituality asi takto: 1. fáze- chaoticko - antisociální, 2.fáze formálně- institucionálníí, 3. fáze skepticko-individuální, 4. fáze mystická. A mi selíbí, že mystik hovoří často jazykem paradoxů :-)) Každý jsme právě na tom schůdku, kde můžeme být..JaJi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty knihy jsou (pokud vím) tři: Nevyšlapanou cestou, Dále nevyšlapanou cestou, Nevyšlapaná cesta nekončí
      - a kupodivu, dají se vcelku bez problémů sehnat. Dobré čtení to je.
      https://www.kosmas.cz/knihy/61647/nevyslapanou-cestou/
      https://www.kosmas.cz/knihy/155027/dale-nevyslapanou-cestou/
      http://www.bhakti.cz/nevyslapana-cesta-nekonci.html

      Vymazat
    2. Omyl ! Ve fázi mystické už nemluvíte, pouze osobně prožíváte...

      Vymazat
  40. Pokora, spokojenost , duchovní cesta , hledání sebe sama prostřednictvím různých gurů, šamanů, víry nebo nevíry ...... jak pomíjivé v rámci času , který nám byl vyměřen. Orgo stránky jsou moc hezké a zajímavé , navštěvuji velmi často, protože jsem od přírody zvědavý co se kde šustne a jak už to tak bývá "na každém šprochu pravdy trochu ". Skromnost , ochota pomáhat druhým a spokojenost je dobrá cesta pokud po ní člověk kráčí vzpříma, ostražitě s očima otevřenýma :-) ....příroda a její energie, síly a zákonitosti ve finále určí kam se posuneme....Díky za Orgonet

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "na každém šprochu pravdy trochu " - to je velmi neupřímný postoj k lidem ba přímo pokrytecký

      Vymazat
  41. Ahoj Orgonete, také já bych Ti chtěl poděkovat za dosavadní práci, myslím si že i mně pomohla se někam posouvat, když jsem začal návštěvy vadily mi manipulace s počasím, vadily mi světovlády a další věci, dnes se tím už tolik nezabývám, je to jeich volba a jeich svět, táké mně oslovili někteří jako Innelia, Teal, Adamcová, ale ne vše co říkají mi "sedlo" snažím se tedy vybírat. Ale hlavně se snažím být lepší, bý lepší k okolí, k přírodě, k Zemi a věřím, že se buie měnit i mé okolí, věřím, že každý jsme zoodpovědni za svůj život, ale rovněž jsem chybující, ne vše se mi povede a proto abych řekl pravdu, tak vlastně nevím v jaké třídě jsem, jestli v první, druhé, páté ? Ale myslím se, že to zase tak důležité není, důležité je se nestydět sám před sebou.
    Těším se na další Tvé články a rovněž na jejich ohlasy od mnoha čtenářů, které také obohacují
    Dub

    OdpovědětVymazat
  42. Je to tvé cítění a i když jsi nepsal, myslím, že většina z nás to respektovala a vnímala jako jisté vyjádření...
    Jen buď sám sebou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je podobné, jako když náš světově proslulý architekt Jan Kaplický prohlásil, že v některých případech je velký urbanistický záslužný čin architekta v tom, když nic nevymyslí, nic neprosadí a nic nepostaví - a kulturní dědictví je na další čas zachráněno.

      Vymazat
  43. Jednou jsem se účastnil akce paní Ivanky. Bylo tam opravdu hodně lidí a všichni zářili spokojeností a o přestávkách živě diskutovali. Naslouchal jsem pozorně a zjistil několik věcí, které mi počly vrtat hlavou. Dost z účastníků se předhánělo v tom co všechno přečetlo , kolik videí z Eckhartem a jinými učiteli viděli , jakých roztodivných přednášek se účastní, přebíjeli se moudrými citacemi všemožných duchovních vůdců. Co však bylo hlavní bylo, že si byli šťastní , že patří do onoho kolektivu, věří v to, že jsou duchovně výše než ti, kteří nečtou, nejezdí na přednášky, nemeditují a nehledají vyšší úrovně. Vzniká tedy nová éra ? Nové hnutí povznesených se svými vůdci ? Nová víra, která ač různými učiteli přec v základech stejně definovaná ? Je to nový směr jak ve finále ovládat ty, kteří již nejdou ovládat předchozími systémy víry? Přichází nově dělení na MY , kteří to máme tzv."otevřené" a na ONI , kteří to mají tzv."zavřené" ? Co všichni hledáme v těch moudrech za odpovědi ? .....říkám si zda nevzniká střet mezi žitím v přítomném okamžiku a touhou být někdo víc . Tyto otázky jsem si položil a rozhodl je sem napsat , aby si je případný čitatel mohl sám za sebe zodpovědět a zamyslet se nad tím zda moje duchovní cesta je MOJE nebo zda jdu cestou někoho jiného. Omlouvám se předem pokud sem někomu zavadil o ego. Honza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to protomodel ideologie nového celosvětového náboženství NWO !!! Varovali před tím proroci, filosofové i politologové, a je to tu se všemi přímými i vedlejšími účinky !!!

      Vymazat
    2. Honzo,
      též jsem se s tím setkal... nejdřív jsem se skoro styděl sám za sebe, jak jsem pozadu a jak málo čtu a málo sleduji všechno možné... na těch setkáních jsem si říkal, co já tam vlastně dělám, vždyť oni už jsou tak daleko přede mnou...

      Jenže, pak to ze mně tak nějak spadlo - snad proto, že jsem si uvědomil, že oni umí hlavně tu teorii, oni sice perfektně ví, jak mají žít (a hlavně jak by měli žít lidé kolem nich) - ale jejich vlastní život tomu ve skutečnosti vůbec neodpovídá. A to nemluvě o tom, že jsem z nich často cítil něco jako pýchu jejich "výjimečnosti", že oni jsou už úplně jinde a ostatní lidé jsou mudlové, pachtící se se svými přízemními starostmi a touhami...

      Napadla mě myšlenka, že i ta "esoterika" může být svým způsobem šikmá plocha...

      Postupně jsem přišel na to, že nemusím mít všechno a hned, že mohu jít svým tempem a svou cestou, nemusím držet krok s ostatními... A tohle poznání mě tak nějak "hodilo do klidu"...

      Vymazat
    3. Zde je natvrdo dualita k uvědomění. Jsme tělo fyzické a duchovní,podstata naše je duchovní projevena ve fyzičnu. Se změnou,která probíhá, se otevřelo "duchovno" i to utajené, a dalo se masám k dispozici, již staré písmo říká:"Henoch se zjeví roku 2000 křest.l. Bude předchůdcem rozkvětu mesianismu na Zemi, jenž potvrá 1000 let." Já nevím, proč, kdo zařídil vhození veškerého duchovního učení mezi lidi, ale má to krom mnoha negativních vlivů- lidi blbnou- ten zásadní- uvědomění si své podstaty bytosti. Tak jako vše dobré je časem zneužito v negativní praktiky a cíle, bylo i tento počin, dle mě. Nastal chaos v Babyloně :-D Ale to je myslím správné- ta změna celková. Žijeme v době jedinečné, po mnoha tisíci letech, jedinečné ke změně, celkové.Všichni, kdož jsme tu dnes, máme všichni stejnou šanci v trénování, poznávání- bez rozlišení karmckých a jiných bloků. Je na nás, jak budeme dobří, jen ti nejlepší budou vpuštěni ke Startu. (tvoření nového období) Píšu jednoduše, zkráceně. Proto vyvstalo i mnoho učitelů a s nimi i mnoho žáků, mající nutkavý pocit sdílení této "novinky". Takže se učíme všichni:-) Máme možnost výběru své cesty, směru, stylu chůze po ní,zda ve skupině, nebo osamoceně- vše je připuštěno. Máme, i když méně času, ale máme možnost neustále měnit směr své cesty, kvalitu cesty, opravovat, vracet se odpočívat.apod. Jsme strůjci svého života, plně, protože jsme k tomu dostali poznání neomezené- duchovní části našeho bytí...a je na nás , jen na nás, co si vybereme a jak to zvládneme. Měli bychom být ale ostražití, protože i sem je zasahováno za účelem nekalého cíle. Ale my máme všechna poznání k dispozici, rozlišit.Je to zase na nás. Na cestu pár rad: Pomáhám-li druhým, pomáhám sobě. Jenom zkušenost, opakování a moudrost prožitku vás dovede k cíli...(ne mistr). Pokud něčemu nerozumíme, nahradíme prvkem Lásky, neboť ona nám rozkóduje nepochopené..
      Rozhodování a úvahy by neměly být ovlivněny sociálním nebo náboženským,
      filosofickým zvykem, ale vlastní úvahou v hlubinách sama sebou pozorovaného zevnitř z mikrokosmu. Tam je klid, moudrost a tvé srdce. To ti pomůže být v proudu a harmonii s vesmírem a Bohem. Jednání s očekáváním zisku a výhod je předem svázáno s nepravdou. Naslouchat svému vnitřnímu světu, ve tvém srdci je cesta, jak poznat pravdu o sobě a svých činech. Ego a stres jsou jako pokřivené zrcadlo, ve kterém se snažíš najít svůj obraz a poznat pravdu. K poznání sebe a věcí je třeba vyčistit svoji mysl, zbavit se trápení a strachu a uznat, že nejsi něčím víc, ale ani míň, než částí dokonalého vesmíru. Pak tvé jednání nebude omezeno touhou pomoci k bohatství a očekávání odměny nebo konkrétního výsledku. Vesmír ve svých zákonech ti odpoví stejně.
      Nevstoupíš na nebe, pokud tvé srdce není čisté, jakož i tvé myšlenky a city.
      Klid, láska, empatie, houževnatost a odvaha jsou klíčem a moudrost silou, která otočí tímto klíčkem v bráně věčnosti..............

      PS? já vím...je to tu moc těžké...ale proto jsme si to vybrali

      Vymazat
    4. Wow.
      Napiš víc, prosím.
      Hledám kde je pravda. Díky.

      Vymazat
    5. jojo, dnes se kouká na přednášky a videa na netu, kdo ale ještě čte v knihách díla starých mistrů,aby si sám mohl udělat svůj názor na svět a postupoval po schodech poznání?

      Vymazat
    6. Jsi Honzo jeden z mála lidí co nepřišel o dar rozlišování co je dobro a co je zlo.

      Vymazat
    7. Pro Radek69 27. září 2013 13:35, Anonymní 30. září 2013 11:01

      Vždyť přeci víte, že pýcha předchází pád ! Tak si dávejte setsakramentský pozor na falešné učitele a proroky ! Svou pýchu přenesou na vás, a dovedou vás až k pádu ! Dávejte si pozor, abyste byli opravdu duchovní, a ne jenom obílené hroby ! Do jámy spadnete snadno, o to hůře se z ní vyškrábete zpět nahoru, zda-li vůbec !

      Vymazat
    8. Pro Anonymní 27. září 2013 16:07
      Cílem temných je, aby mezi lidmi byla vymazána ta Pravda, že jsme na Bohu závislé Jeho Boží děti. A místo toho chtějí lidem do hlavy nabušit to, že jsou sami sobě Bohem, a tudíž že žádného Boha ke svému životu a existenci nepotřebují. Že stačí jen užívat si hmotu (potažmo realitu 3D), a utápět se v duchovních náhražkách Njew Age a NWO ! Jak cynické, jak ďábelské dílo !

      Vymazat
  44. Slovo do debaty. Kdo je pro ty temné víc nebezpečný, kdo jim ubírá sílu a tím pomáhá zemi, světlu a lásce. Ti co sedí v pokoře doma spokojení a přitom se okolo nich dějí zrůdnosti,ale řeknou si nás už se to netýká,ono se to nějak vyřeší, My už jsme pokorní a všechno je tak jak má být, i když třeba někde zemře 2000 dětí, jen proto , že je potřeba vyvolat strach pro živení. A nebo ten co bojuje, nemyslím tím fyzicky, že si vezmete kulovnici a půjdete odstřelit souseda co Vám ublížil. Ale toho, kdo se snaží bojovat slovem, myšlenkou, bojovat ukázáním na problém, prostě se postavit násilí. Třeba jako Gandhi, Diana, Lincoln,King a další. Ti všichni svým způsobem neseděli, ale bojovali. Byli taky všichni odstraněni. Takže mi z toho vychází , že oni byli nebezpeční svým myšlením, jednáním, bojem pro ty temné. Ti ostatní jim slouží pořád jen jako zdroj stravy.A jsem přesvědčená, že každý,ale opravdu každý má v sobě pravdu, jen ji v sobě najít, ptát se sami sebe, jen My ji dovedeme najít,nikdo jiný My sami. Jen spoléháme , že nám to řeknou jiní, místo abychom hledali sebe, pravdu uvnitř, proto jsou nám někteří tak blízcí při přednáškách, říkají to co v sobě máme všichni, co podvědomě cítíme a máme tu moc to v sobě najít. Bez berliček, bez přednášek dalších a pak nás nebudou mást chanelingy jiných, budeme žít v pravdě, ve vědění. Bez plateb za něco co víte, víme, vím, co máme dáno zakodováno v sobě všichni . Slova jednoho člověka, někdo možná ví koho: Lidé si pořád říkají nestarejte se, vláda to udělá, oni to udělají...oni. Kdo oni? Začíná to námi..námi samotnými. Samo se to neudělá. A tomuto člověku věřím, je v pokoře, lásce,ale zároveň bojuje nenásilně a čerpá a jedná sám v sobě, od sebe, z boha v sobě..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to byl tady jediný smysluplný a věcný komentář ! Díky za něj, bravo ! Pochopil/a jak se věci skutečně mají. Takové vhledy kéž by tu měli mnozí !

      Vymazat
    2. oni nebojovali ale konali, nemáš bojovat ale konat a konat můžeš i doma na gauči

      Vymazat
    3. http://www.youtube.com/watch?v=3VGiP1UZRqk&feature=share

      Vymazat
    4. Ano, souhlas s vaším komentářem. Prošla jsem, ač z ateistické rodiny, klasickým náboženstvím, až jsem se ukotvila v husitské církvi, kde jsem byla pokřtěna. Toužím po pravdě, hledám pravdu, takže jsem seb seznámila s různorodými názory a seskupeními- viz Levašov- meditace jsou pouze záminkou, jak vysát z člověka sílu, a očekávají nás pouze ti, kteří souzní s našimi chybami- versus Chobot a jeho meditace....nebo klasické křesťanské učení- Kristus zemřel za naše hříchy a tím nás spasil versus Svět Grálu Abdrushina- Kristus nás měl naučit žít v pravdě....Mnohdy zmatena, přesto hledající, až jsem narazila na Vaše stránky. Jsem zřejmě starší než vy, při osobním kontaktu by nám tento generační rozdíl vadil.......při svém poznání na Vás apeluji- nepokládejte životní učení paní Ivanky za konečné. I ona se vyvíjí a v dalších inkarnacích může objevit novou pravdu. Mne okouzlila právě v tom, že dokázala - čakry se nerozvíjí cvičením, ale Vašim cítěním a chováním- v jejím učení je obrovská moudrost- přesto její výroky-jste bohové- a pokora- jak to jde dohromady ? No, moc ne, doporučuji Vám Svět Grálu, kde je vysvětleno, kde je člověk a kde Bůh. Nebo jiný příklad- odkud pochází el.energie víme a dovedeme si to vysvětlit, ale co energie boží- pokud jsme bohové, nezískáváme jeho energii, ale sami bychom museli jako bohové tu energii utvářet, a utvářet i nové světy. Bohužel toto nedokážeme...a pokora podle mne netkví ve slabomyslných komentářích o nás samých a našem okolí, ale v pochopení boží velikosti a naší malosti...pochopil jste mne aspoň trošku?Zabrousím nyní do české historie- pokud by v ní učení Ivanky získalo převahu, český národ by zřejmě neexistoval... vše je dobré, tak proč usilovat o národní sebeurčení? a proč za ně bojovat?A co Jan Hus, vždyť je vše dobré , tak proč bojovat za pravdu a zemřít pro ni? Hledám opravdově moudrost již několik desetiletí, velmi se mi líbí Váš web a držím Vám palce. Nelze se upínat na jedno učení či osobu. Pokud vážně hledáte pravdu, hledejte ji ve svém srdci, ne v názorech jiných ...přeji Vám na této cestě pravé poznání

      Vymazat
    5. Pro Anonymní29. září 2013 21:24

      Pokud vím, tak gaučing ještě nikomu nikde a nikdy nepomohl. Máte opravdu zvrácené představy o nápravě věcí pozemských !

      Vymazat
    6. Pro Anonymní 29. září 2013 23:15

      Další perla mezi komentátory ! Doufám, že se vás tu takových urodí víc ! Co vědí, chápou tak, jak mají, a reagují přiměřeně na duchovní slepotu a hluchotu (někdy i vzdor, neznalost ba i hloupost) druhých. Srdce je to místo, kde máme všichni hledat. A až ho otevřete, uslyšíte i hlas Toho, jenž na vás trpělivě čeká už 2000 let.

      Vymazat
    7. Nestavme se na pozice na jakých stojí např. I. Adamcová nebo Teal Scott. Není to naše cesta, po které máme jít jako po duchovní stezce, která je připravená od věků pro každého, kdo si všímá, kdo rozlišuje světlo od tmy, kdo je pokorný srdcem, kdo nevyvolává spory, hádky a hněv, kdo je uctivý k druhým,kdo nesoudí druhé, kdo nebaží ani po osobní ani veřejné slávě a moci. Takoví lidé mají šanci tu stezku najít, a nastoupit na ni. Ostatní jen projdou bez povšimnutí kolem...

      Vymazat
  45. Aky krasny prispevok a kolko roznorodych komentov. Krasa :)
    Ani si to neuvedomujete (mozno:) ) ale vsetci mate pravdu, pretoze kazdy ma tu svoju pravdu a je zbytocne sa hadat a hladat univerzalnu pravdu . Taka nejestvuje v podobe ako si predstavujeme. Ved co je vlastne pravda, ze ? :)
    K pokore : "Kde je svetlo nie je tma. Svetlo s tmou nebojuje. Svetlo jednoducho je a tma sa ztraca. Nic viac a nic menej"
    Je to take jednoduche :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Univerzální Pravda také existuje, ale její sílu a moc málokdo snese přímo. Většina lidí před ní utíká, nechce ji slyšet, a co nejhorší - NECHCE JI ANI ŽÍT !!! Raději si lidé vytvářejí vlastní pseudosvěty, své vnitřní vesmíry, kde je jim dobře, a odkud se jim nechce vyjít a poznat skutečnou Pravdu ! Tak jsou v zajetí vlastního mamu a klamu ke své škodě a možného pádu !

      Vymazat
  46. Milý Orgonete si báječný zdroj informací, ale ve svém nejvyšším zájmu by jsi měl vypnout komentáře, ty totiž původní článek degradují. Podobně tak již učinil OSUD.CZ a debaty trollů a placených agentů Matrixu jsou fuč a všem se náramně ulevilo a dnes nikomu po měsíci a pár dnech diskuze nechybí.
    Pamatuji si, že kdysi jsem hltal komenty a diskuze ale dnes už mne to unavuje a stressuje. Prosím Orgonete, vypni diskuze a nechej jenom články. Děkuji ti.
    Jiří M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co to tu navádíte Orgoneta za hlouposti ? Orgonet si moderuje komentáře osobně sám. Takže to, co se tu objeví, je s plným vědomím, vůlí a odpovědností Orgoneta. Když si někdo vypne komentáře (jako vy), protože to nestíhá filtrovat,moderovat (nebo je v tom jiný nekalý úmysl), je to jeho věc a problém.
      A nevidím nejmenší důvod, proč by to měl dělat zrovna Orgonet. Vaše drzost a vlezlost pane Jiří Mašku z Osudu je dobře známá. Takže svou konspirační (a zřejmě dobře placenou!) práci,kdy nabádáte majitele nebo správce blogů, aby zrušili komentáře (protože se v nich odhaluje příliš mnoho informací, které globalisté na netu neradi vidí, a nechtějí, aby se různá odhalení o jejich svinstvech proti nám po netu šířila dále !), si laskavě strčte za klobouk !
      To by se vám líbilo, aby čtenáři jen pasivně přijímali, co jim za jidášský peníz předžvýkáte, a oni aby jako tupci , bez možnosti se k tomu vyjádřit, věřili všem bulíkům, co jim na netu navěšíte na nos. Tůůůůůůůdle, pane Mašku !

      Vymazat
    2. Proč by to měl dělat. Čtu komentáře, občas i přispívám,ale přece každý si vybere to co mu sedí, v čem se tzv. vidí, co mu je nejblíž. Kolikrát se i nad opačným komentem než je mě myšlenkově bližš,í zamýšlím, vyhledávám info dál, když se někdo rozepíše o něčem co neznám, snažím se hledat. Pro mě mají cenu nejen komentáře ,které souzní se mnou ,ale i ty opačné mi dávají celou dobu hodně, pokud nejsou hrubé, což tady snad ani nikdy takový koment nebyl. V komentech nacházím plno nových informací, díky nim se posouvám i ve svých vědomostech dál, proč chtít jen komenty co jsou čistě souhlasné s příspěvkem. A proč nazvat někoho kdo má jiný koment než se mi líbí, je na jiné vlně, jinde, hned agentem, trollem, přece může mít zrovna pravdu on. Kolikrát se mi stalo, že jsem se přesvědčila, že to co jsem si myslela, nebylo dobře a dala jsem za pravdu opačně smýšlejícímu.Každý si přece svobodně vybere co je mu nejbližší a ani to , že je o něčem přesvědčený teď neznamená, že po nějaké době se neposune jinam a nepřijde na to , že pravda bude někde jinde. Svoboda myšlení, říká Vám to něco?Dalo mi hodně, třeba i odkazy na videa, knihy, díla, odkazy na léčení, zkušenosti jiných s bylinkami, to vše jsem našla v komentech, hodně moc mi to dalo. Proč brá-zastavitt tuto výměnu názorů, pohledů, zkušeností, každý jsme originál, každý máme názor, proč bychom si je neměli vyměňovat, proč?Proč bychom měli být ovce, jdoucí slepě za jedním názorem, bez hledání pravdy, kdo hledá třeba i jednou najde....

      Vymazat
    3. Braňte si Orgoneta, když trollové útočí

      Vymazat
  47. Je třeba si uvědomit, že žádný člověk vám nemůže pomoci. Uvedení lidé jsou tápajícími, stejně jako ostatní. Pohybují se pouze v sofistikovanějším vězení vlastních představ než ti, kteří k nim vzhlížejí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To byla naprosto přesná definice guruů a jejich tovaryšů ...jsou tápajícími, stejně jako ostatní. Pohybují se pouze v sofistikovanějším vězení vlastních představ než ti, kteří k nim vzhlížejí...

      Vymazat
  48. Moc díky za Váš web, orgonete, objevila jsem ho poměrně pozdě, na konci minulého roku. Já jsem názorově prošla snad vším.Ve stručnosti- souhlasím s předchozím názorem. A ještě dodávám. Nejsme bohové, jsme lidé. Naším úkolem je mimo jiné udržovat naše obydlí-planetu čistou a zdravou.přeji pěkné dny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máme být Strážci a dobrými Hospodáři na Bohem propůjčené Zemi ! To je celé !

      Vymazat
  49. Diky Orgo za vsechno,slovy ani nelze vyjadrit co vsechno kladneho prodi z tohoto blogu.Ja napisu narovinu ze sem vubec netusil co provadeji s pocasim nebyt tebe,v mnohych vecech se me otevreli oci,konecne sem poznal proc sem "jiny" a proc nezapadam mezi takzvane "ovecky".Jen velka skoda ze my Orgonetaci pochazime z celeho sveta ,bylo by zajimave se s vami se vsemi sejit.Ikdyz mnozi z vas pisou komentare jako -anonym-popravde receno za ta leta uz poznam zhruba o koho se jedna ze zpusobu vyjadrovani,jsme vsichni takova hodne velka rodinka.Kdyby tento blog skoncil ze dne na den,myslim ze se nic nezmeni,my ostatni budem porad rozsevat to kvuli cemu sem chodime,ja uz "naockoval" hodne lidi,kdyz jdou po ulici uz se nedivaji na zem ale vzhuru do nebe a oto my slo,diky ORGO, S LASKOU VSEM LUDVA

    OdpovědětVymazat
  50. VDAKA ZA OTVORENOST V CLANOCKU ;-) A ZA VAS CAS A PRACU NA TEJTO STRANKE "ORGONET" - TO SLOVO MA SVOJU VIBRACIU ;-) ALE VY STE "ZMENA" TAK NECH SA DARI... POZDRAV ZO SLOVENSKA <3

    OdpovědětVymazat
  51. NIE JE ZACIATOK, NIE JE KONIEC... JE LEN PREMENA! VY BUDETE SAM NAJLEPSIE VEDIET AKO "DALEJ"... POZDRAV ZO SLOVENSKA <3

    OdpovědětVymazat
  52. Ahoj Orgonete, není to tak dávno, co jsem byl velký fanda tvého blogu a každý den sledoval s napětím nové články. Když se zpětně na tuto etapu svého života podívám, raději bych ji vymazal, ale přeci jen mi to něco dalo. Postupně díky článkům zde zveřejňovaným jsem si uvědomil, že to je slepá cesta (vlastně spousta slepých cest), které nikam nevedou a že musím hledat úplně jinde. Informace od samozvaných duchovních učitelů, vědců a pochybných autorit nevedou ke světelnému vzestupu, ale k hlubokému duchovnímu pádu, protože i když obsahují zrnka pravdy, tak podstatná část informací je lež. Sám ale nepoznáte, že jdete po špatné duchovní cestě, stejně jako křesťanský fanatik nepozná, že se stal obětí velkého podvodu. Všechny duchovní zásahy, učení a systémy, kterých jste se účastnil Vás postupně ovládly a způsobili, že prožíváte jakousi virtuální realitu, kterou Vám tyto systémy dodávají podobně jako komunistický (nebo fašistický) režim dodával svým občanům zprávy jak je všechno vpořádku a jak jdou správně a přitom se účastnili propagandy, devastace svého okolí a masakru nepohodlných lidí. Vaše veřejné šíření z velké části lživých a manipulujících informací celou situaci ještě mnohem ztížilo a urychlilo Váš duchovní pád a ovládnutí temnem. I když sám nic takového nepoznáte (v běžném životě se určitě chováte vůči druhým a svému okolí velice dobře), mezitím skrytě pomáháte šířit temné energie do svého okolí (např. magií ovlivněné orgonity, lživé a manipulativní informace). Příroda a Vyšší síly Vám mohou dávat jemné i tvrdé náznaky, že je něco špatně (např. nepříjemnosti v každodenním životě, dlouhodobá záhadná nemoc členů rodiny, podivné události, při kterých může jít i o život) a je jen na Vás, jak se k tomu postavíte. Smutné je, že člověka hluboce ovlivněného nějakým temným systémem už ani nenapadne hledat příčiny někde jinde, systém mu přeci dá jasné vysvětlení. Jediná cesta jak z toho ven, je odhodit, všechno, čemu jste doposud věřil, přestat dělat vše, co jste doposud dělal, všem se omluvit a hledat dál jinde. Nejlépe začít u stravy a etických otazkách života. Přemýšlet co je špatně na používání jakéhokoliv druhu magie, umělých pomůcek, co jsou zač ti lidé, kterým jste doposud věřil. Pokud sám vyvinete velkou snahu najít tu skutečnou pravdu o tomhle světě, jak do sebe zapadá vše, čím si lidstvo už prošlo, takovou pravdu, která není překroucena, zmanipulována a budete ochotný se vzdát všech učení, systémů, pomůcek, najdete ji. Teď proč Vám tohle všechno píši. Byl jsem na tom podobně, několik různých směrů, dochovních učitelů a informací, které jsem považoval za pravdu, byl jsem velký fanda konce roku 2012, ale poté, co se nic nestalo následovalo bolestné procitnutí. Začal jsem přemýšlet, co když všechny ty informace byla lež, co když jsem žil celou dobu ve lži? Ještě tou dobou jsem se považoval za křesťana (ne církevního, měl jsem možnost se účastnit něčeho podobného, čeho se teď účastníte Vy), také jsem si myslel, že jsem našel skutečnou pravdu. Už tenkrát jsem ale měl vážné pochybnosti o Teal Scott a dalších rádoby duchovních učitelích a to mě nejspíš zachránilo. Nepíši Vám tohle všechno že bych chtěl kritizovat nebo poučovat, byl jsem na tom podobně. Píšu Vám jako člověk, který cítí, že by měl pomoct druhému člověku. Pouze jsem Vás informoval, nasměroval. Jak s tím naložíte je už jen na Vás, je to Váš život a Vaše zodpovědnost. Dostal jste informaci a varování, že informace, kterými se zabýváte jsou pro Vás a Vaše okolí nebezpečné. A tím, že je veřejně šíříte pro lidi, kteří jsou na Vašem blogu závislí, se silně karmicky zatěžujete. Tuto zprávu nemusíte vystavovat, je určena hlavně Vám, ale jejím vystavením by jste mohl pomoci i dalším lidem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář zasluhuje potlesk ! Opravdu člověk, který prozřel, a zpřetrhal temné sítě kolem sebe. Je ovšem naproti tomu obrovské množství lidí, kteří jsou ve stejných sítích lapeni a uvězněni, aniž si to uvědomují, včetně jejich guruů ! Pamatujte vy, co uvádíte druhé na zcestí, že budete trestáni a budete pykat i za ně ! Zatím se tomu mnozí z nich posmívají, ale až to náhle a nečekaně přijde - den odplaty - nezachrání je už nikdo na světě !

      Vymazat
    2. Už Budha říkal svým žákům:Ničemu nevěř a všechno si ověř !

      Vymazat
  53. Současnost je plná duchovních pouček, které si mnohdy nějaký mistr nebo guru vycucal z prstu a prodává jako jakési božské pravdy, jenže a v tom je ten háček, Bůh žádné pravdy nikomu nesvěřuje, krom proroků. To co určil, je princip, jakým se věci uskutečňují, a každá bytost se v těchto podmínkách snaží naleznout vlastní cestu. Nikde není napsáno, jakým způsobem vlastnosti a schopnosti používat, ale nelze obejít podmínky, které na základě jejich používání utváříme.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Velmi dobře, začínáte se mi tu líbit :-)

      Vymazat
  54. Jak může někdo brát peníze za duchovní učení?

    Když jsem v období dospívání navštěvovala hodiny katolického náboženství, jako první mě napadlo, že učení se má šířit zadrmo.Mnozí křesťané věří, že když Pán Ježíš odevdával svoje učení lidem zdarma, měli by tak dělat i duchovní učitelé dneška. Avšak posledních 12 let mě moji průvodci posílali učit se z různých zdrojů po celém světě. Duchovní učitelé a tradice, na které jsem při potulkách světem narazila, zaujímají k otázce účtování si za duchovní poznání různé stanovisko.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak ? Protože dnešní svět je podřízen moci peněz - byznysu ! Kde je "dobrá" (výborně zobchodovatelná) nabídka, tam se také brzy vyskytne velká poptávka ! A to se v tomto sektoru děje víc než je zdrávo !

      Vymazat
  55. Nerozumím jedné věci, pokaždé když někdo tvrdí, že našel vyšší stupeň poznání tak to zavání Ježíšem, Bohem a sebeobětováním. Přitom se tito lidé křesťany nestávají. Papež si vystoupí s tím, že věřit nemusíme. Jen když si to tady slušně odžijeme. Tak si říkám jestli to bez toho slova Ježíš prostě nejde. A další věc, když se všichni posuneme do klidu podle Adamcové, kdo pak bude těm "nižším" podávat základní informace jak to dosud dělal Orgonet. Nějak se mě nezdá, že ta správná cesta je hlavně slunce v duši a ty "konspirační" teorie vytěsnit. Ony sice jsou, ale nějak jsem přece s Ježíšem tak to už nechám jiným, roztočím si aury a láska mě přenese. S takovou si tady různé spolky budou dělat co chtějí, hlavně že my budeme v kostele. Celé své poznání se tomu bráním. Někdo venku z davem být musí a tímto bych chtěl poprosit Orgoneta až ho ta euforie přejde, ať se do toho kostela nezavírá a vrátí se k psaní článku byť jsou pro něj o level či dva pod úrovní. (já tuto škálovatelnost nesdílím)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Orgo, nezavírej oči před tím, com jsem psal o převratu v Církvi a přeměny křesťanských kostelů na satanistické. Je to reálný plán sionistického zednářstva satanisty, který bude už brzy uskutečněn. I papež František už vysílá do světa podivné liberální signály, na papeže dosud nevídané. Většina lidí o tom nic neví, poněvadž se "ty věci" poměrně dobře daří tajit, a případné úniky informací jsou účelově zesměšňovány nebo popírány. Pražské podzemní obedienční temply "jedou na plný plyn", černé mše jakbysmet, a zasvěcování nic nebo málo tušících duší satanovi taktéž. Měl byste pomáhat rozkrývat tuto skandální a nevídanou lumpárnu politiků, kmotrů, církevních autorit a další "vysoce postavené svoloče", řídící tento a další státy kolem nás, veda nás do náruče satanovy synagogy a k věčnému zatracení ! Bůh má velkou trpělivost s námi,kterou si už dávno svými činy a zatrvrzelostí srdce nezasloužíme, ale i ta jednou skončí, a pak budeme řvát hrůzou, co přijde za odplatu na nepřátele Boha Všemohoucího !

      Vymazat
    2. Doufám, Orgo, že už taky nejsi u nich v templu !

      Vymazat
  56. To, co jsem popsal v jednom předchozím příspěvku ohledně toho, co se děje na černých mších, je zvrhlá skutečnost, za kterou by v jiné situaci byli všichni účastníci postaveni před soudy ! Ale justice, vojsko a policie v tom jedou taky ! Informátorům je vyhrožováno, a už se i několik z nich beze stopy ztratilo. Většinou byli obětováni prolitím krve nebo uneseni, úkladně zavražděni a odstraněni ! Jiné stihly "náhodná neštěstí" jako varování pro další jejich následovníky ! Je to tak rozsáhlá konspirace, že sahá až do samotného ústředí EU. Celá EU se má stát satanistická ! Je to zřejmě poslední zoufalý satanův pokus zničit co nejvíce lidských duší před nadcházejícím koncem jeho vlády tady na Zemi ! V současné době působí se svým eugenicky vytvořeným synem satanaelem v Polsku, které chce obedienčně připojit k již ovládnuté ČR a SR, a vytvořit tak širší platformu možné zákonné aplikace satanismu v rámci EU ! Trojúhelník ČR-SR-Polsko byl vybrán jako experiment záměrně, a jak se zdá, splnil svůj účel na jedničku podtrž ! Jen lidé v těchto zemích jaksi nic nevidí, nic neslyší, nic nechápou, a taková tupá stáda zrovna oni ke svým satanským čachrům potřebovali !

    OdpovědětVymazat
  57. Zednářsko-sionisticko-satanistická moc je už tak obrovská, že ji nemůžou ohrozit již žádné volby. To, co se brzy odehraje u voleb a po nich letos v říjnu, vám odkryje další karty této zvrácené hry o nás bez nás. Poněvadž Hrad ke všem těmto zvěrstvům mlčí, mám za to, že v tom s nimi jede alespoň jako nic nevidící pasivní účastník.

    OdpovědětVymazat
  58. Ha, to je ale rozkecaná diskuse :D
    Stran kostelů: nevím co je pravda a co ne, nicméně ten pocit, že je tam někdo jako doma je dán tím, že z toho co vím byly kostely budovány na energeticky velice silných místech. Kostely nemůžu vystát v době bohoslužeb, ale rád navštěvuji prázdné kostely. Mají úplně jiné ladění. Zda propadnem satanu bez řádného panáčkování, to asi těžko předhotíte jako bernou minci. Z toho co jsem seznal já, není entita oslovovaná jako Bůh zdaleka jediná a nejvýše postavená. Sám za sebe bych řekl, že podrobovat se Bohu je asi natolik smysluplné jako podrobovat se komukoli jinému. Jsme jenom my jako soběstačné bytosti. Naše cesta, naše učení a činy náleží toliko nám. Já si do toho od Boha kecat nenechám. Co píšu, berte jak chcete, netýká se Vás to. Píšu to jako další možný náhled a další prostor pro Vás. Zavrhněte to, popřemýšlejte o tom jako o jedné z mnoha pravd, sympatisujte s tím, plivněte na to. Možností máte nepřeberně :)

    Orgonete, děkuju za Tvoji práci. Po delším útlumu jsem ve správnou chvíli narazil na Tvé dílo, skrze které jsem objevoval nové prameny. A na těch pramenech jsem potkal i nové lidi. Možná by se tak událo i jinou cestou. Nicméně tady a teď patří můj dík Tobě :) Pakliže budeš měnit ražení blogu, těším se na další obzor ke zkoumání.

    Honza, ČB

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.