28. září 2013

Kosmosféry - zdroj nevysvětlitelných jevů?

Čtenář (nebo několik čtenářů) mi v poslední době připomíná, že bychom tu měli mít něco o ruských kosmosférách, které mohou být zdrojem různých nevysvětlitelných jevů - zvuků, záblesků, silných bouří atd.

Kosmosféry už jsme tady probírali v roce 2010, informace pocházejí od Petera Betera z audiozáznamů pořízených již v 70. a 80. letech, a překlady byly převzaty ze zdroje uvedeného v článcích. Tenkrát (2010) bylo na tuto informaci asi ještě moc brzo, málo lidí bylo ochotno tomu věřit, teď to snad bude lepší (:-)))

Kosmosféry jsou neviditelné, antigravitační ruské létající zbraně, součást ruského obranného štítu. Když právě generují plazmovou ochranu, mohou vytvořit dojem UFO...
(Zdroj zde.)


Články o kosmosférách na Orgonetu:

Informace anglicky (třeba by se to chtělo někomu přeložit?) zde: http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_firesky_01.htm


13 komentářů:

  1. http://www.uloz.to/xdEKULU8/Beter_Audiolisty.PDF

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den Orgonete,

    bylo by možné u Vás na webu zveřejnit odkaz na podpisovou akci k Základnímu příjmu ?
    Domnívám se, že by šlo o velký posun na cestě k lidské důstojnosti a odstranění deno-denního boje o přežití (i za cenu vykonávání absolutně nesmyslných zaměstnání)
    https://ec.europa.eu/citizens-initiative/REQ-ECI-2012-000028/public/index.do?initiativeLang=cs
    Viz např článek Čt1
    http://www.ceskatelevize.cz/ct24/ekonomika/235665-1500-eur-pro-kazdeho-svycari-prisli-s-receptem-na-evropskou-nezamestnanost/?fb_action_ids=10151547007261659&fb_action_types=og.recommends

    nebo úžasný dokument který už obíhal internet dříve
    http://www.youtube.com/watch?v=PUYTtluGu4A

    Děkuji, Jana


    OdpovědětVymazat
  3. Připomnělo mi to něco jiného - ví někdo něco o tom, jak postupuje dále Keshe foundation? Svého času kolem něj bylo velmi rušno a teď úplné ticho po pěšině...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš dvě možnosti, buď bublina splaskla,nebo ho "temní" zastavili.Vybersi-já zastávám první možnost.

      Vymazat
    2. Já bych řekl, že to šlo oběma cestami paralelně.

      Vymazat
    3. Oni temnáři rádi využívají přirozených nepřízní osudu tak, že jej ještě více nagativně posílí uměle dalšími cestami-necestami !

      Vymazat
  4. Pokud se chcete dozvědět fundované informace o kosmosférách či jiných tajných zbraních, tak si přečtěte knihy dnes již bohužel zesnulého spisovatele Ing. Ivo Wiesnera, např. Gambit Mahátmů, Do ráje projdeš peklem, Předpeklí ráje. Přesné, podrobné informace včetně obrázků, fundované a inspirované analýzy, které budete jen těžko hledat v jiné literatuře. A to mám prostudovanou všechnu možnou dostupnou literaturu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jak se k tomu všemu p.I.Wiesner dostal ? Ono mi vůbec na všech lidech podobného typu (co toho nějak moc záhadně ví) něco zásadního nesedí. Hádejte co !

      Vymazat
    2. No měl otevřenou mysl, sbíral informace a zkoumal je za pomoci systémové analýzy. Ing Ivo Wiesner má na kontě několik patentů a mnoho zlepšovacích návrhů, takže to nebyl žádný prosťáček, který si nechá něco nabulíkovat. Mimochodem na konci svých knih vždy uvádí zdroje informací. Ale to budu těžko vysvětlovat člověku, který se neobtěžuje hledat, což je základní podmínkou zjištění pravdy. Nebo tedy alespoň jejich střípků, které plní skládačku. Pouze totiž postupným zaplňováním skládačky zjistíte zda obrázek na skládačce je skutečně tím, co tvrdí mainstream. A troufám si tvrdit, že takto postupuje většina návštěvníků tohoto webu. Howg.

      Vymazat
    3. Pro Anonymní 7. října 2013 21:06

      "A troufám si tvrdit, že takto postupuje většina návštěvníků tohoto webu."

      Ač se snažíte předvést svou všestrannost a erudici, infantilnost vám určitě nechybí, jinak byste nenapsal to, co jsem uvedl výše v uvozovkách !

      Vymazat
  5. To je přece jasnýýýý. Mají hlavu nacpanou supertajnýma informacema, ale stále jsou naživu. Zatímco ti, od kterých ty infa získali už byli Mosadem či kým zavražděni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže jsou v dalším pořadníku likvidátorů ?!

      Vymazat
    2. Izraelský Mosad, americká NSA a britská MI5 - to je Alinační trojka strážců NWO ! Však si je také např.Rothschildovci, Rockefelerovci, sionisti, britská panovnice a další hlavouni královsky platí !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.