23. září 2013

Manipulace počasí 23. 9. 2013: Chemtrails, vlny oblačnosti

Chemtrails před svítáním: 

Zdroj: noční snímek NOAA. (Označen jako NM, zdroj http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsavhrrview.html)

Zastánci směšné nepravdy, že se jedná o "normální čáry od normálních letadel" by mohli třeba zkusit vysvětlit, proč ty čáry od letadel jsou tu jen někde. To v tu dobu nelítalo nic třeba do Prahy? (:-)))

Meteorologické podmínky by měly být všude stejné, jak ukazuje růžová barva (co by měla znázorňovat podle popisku terén bez oblačnosti.

Takhle růžově se to normálně zobrazuje za naprostého jasna, ale protože oblačnost tam dnes byla (viz následující obrázek též z 5.29), tak ve skutečnosti ta růžová zobrazuje bůhvíjakou klimateroristickou kulišárnu ...

A zrovna tak ta tmavě modrá, která tam sice správně zobrazuje chemtrails - "řídké cirry", ale co ta obrovská modrá díra? Odraz nějaké právě vysypané určité chemikálie nebo reflexívní látky nebo nějakých nanočástic?)


Tytéž chemtrails pouhým okem: 

Totéž na "očima viditelném" snímku RGB124 NOAA (větší přiblížení):
Tam jsou ty chemtrails taky krásně vidět ...


A copak tam dělají ty vlny oblačnosti?

To je technologie používaná k rozrušení uměle vypařené oblačnosti (zřejmě prostřednictvím "antén mobilních operátorů"), tvořící jednolitou žlutě se zobrazující vrstvu, které zde říkáme "žlutá deka". Když "žlutá deka" zalehne nějaké území, vytvoří silnou sluneční clonu, takže tam je "univerzální celoroční počasí", tj. tma, chladno, sychravo, teplota do 10°C. Dříve takové počasí bývalo typické v listopadu, dnes ho mohou vyrobit kdykoli. V létě tomu říkají "ranní mlhy se udrží po celý den", v zimě tomu říkají "inverze".

Někdy ovšem klimateroristé chtějí tuto vrstvu narušit, zřejmě proto, aby dodrželi naplánovanou teplotu nebo jiné podmínky pro svou činnost, takže musejí použít radiaci, která tuto oblačnost rozruší do brázd. To znamená, že na daném snímku působí radiace ve směru rovnoběžném s Krušnými horami, zřejmě z nějakého radaru z Německa, a na Moravě zase působí směrem od Polska, a vidíte tam i jiné směry brázdění. Někdy se ty radiace i kolmo protnou, pak se vytvoří mříž oblačnosti. (Možná to brázdí i HAARPem bůhví z jaké dálky, či satelitně, mají neuvěřitelné systémy a možnosti.)

Radiace oddělí jednotlivé brázdy oblačnosti, takže ta propustí částečně sluneční svit, a na daném území se zvýší teplota. Pod neporušenou dekou bychom dnes měli přes den tak asi 10°C, ale při jejím rozrušení brázdami bychom mohli mít tak 15-20°C, podle toho jak zasvítí slunce, tak jak to slibuje předpověď, schválně to sledujte.

Klimateroristé, pokud jde o naše území, rádi používají jako linii rozrušení oblačnosti čáru vedoucí přes Krušné Hory a ostatní čáry s ní rovnoběžné, snad proto, aby to vypadalo, jak říkají jejich přisluhující meteovykladači, že se jedná o "orografické vlnění" způsobené terénem. O tom jsme tu už mockrát psali, že v tom případě by orografické vlnění musel způsobovat asi každý panelák či strom ...

Na animaci vidíte, jak rozrušovací linie stojí na místě, ani se nehnou, a přes ně proudí vyšší vrstva oblačnosti vytvořená z řídkých chemtrails ... Zdroj: http://www.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsmsgview.html

http://youtu.be/oxkLCBx9wL0


Takto se uměle tvoří počasí naplánované dnes pro Česko.


15 komentářů:

  1. ja to uz davno hovorím..vyhodit do vzduchu vsetky veže mobilných operátorov..okamzite!!! ale my ovčané, asi navzdy ostávame iba ufrflanými ovčanmi:) a skutek utek...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. divil by ses že by to pokračoval i po tom !

      Vymazat
    2. Je jasné, že mají nějaké záložní systémy, které vykrývají již existující výpadky !

      Vymazat
  2. Je s podivem, jak obrovské množství těch věží všude stojí, a kolik dalších "antén" je instalováno po střechách domů a paneláků ! A všechny ty sra.čky kolik sežerou elktřiny, kterou my těm idiotským klimoušům z našich daní platíme !

    OdpovědětVymazat
  3. Dnes 25. 9. v Liberci v 1.40 ráno - polojasno: mezi několika lehkými obláčky prosvítal měsíc i spousta hvězd.
    o 30 minut později v 2.10 již přes oblohu postupuje varhánkovitá oblačnost a nasouvá se přes měsíc a celou oblohu.
    A.

    OdpovědětVymazat
  4. Myslím,že bydlím pod tou jednou kruhovou oblačností v úpatí Krušných hor.Pozorovala jsem co se zde nacvičuje.V jednu chvíli se jim podařilo vytvořit zajímavý útvar. Mračna stoupající od horizontu do výšky několik set metrů ,vodorovně zakončená,ve tvaru skoro uzavřené kružnice.Vypadalo to, jako valící se ze všech stran obrovská šedá tsunami a nad tí vším modré nebe se silným kruhovým oséváním.
    Nakonec se oblaka spojila a jakoby uzavřela poklop.V létě by z toho byl pěkný deštík ,teď asi jen nějaký experiment.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nic, to jen zatahujou chemodeku nad námi

      Vymazat
  5. Dnes ráno som videl 8 lietadiel vo formácií, ako vzlietli dosť vysoko, kde sa postupne od seba oddeľovali a napokon to skončilo križovaním oblohy a hustým posypom. Nebo zaliate slnkom a modré ako lentilka sa do dvoch hodín zmenilo na mliečnu masu, ktorá na zem nevpustila ani jeden lúč blahodarného tepla. Je mi z toho nanič. Stačí prejsť za maďarské hranice a obloha je ako z cukru. Ktohovie, za koľko nás predali tie naše svine, keď im nevadí, dýchať vzdušné splašky. A čo piloti? Nevedia, čo robia?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Údajně jsou chemoplány už řízeny počítačem podobně jako drony, takže stroje necítí jako lidé.

      Vymazat
  6. Krátká zpráva z Ruska o HARRPu. http://czech.ruvr.ru/2013_09_25/Expert-USA-maji-technologie-ktere-se-daji-pouzit-k-ovlivnovani-klimatu-v-RF/ Kdo,ale ovlivňuje počasí v Rusku. Rusi mají určitě podobné technologie. http://czech.ruvr.ru/2013_09_07/Letadla-ruskeho-letectva-rozhaneji-mraky-nad-Moskvou/

    OdpovědětVymazat
  7. Taky nechápu, že se najdou "zodpovědní", kteří tohle povolí. Nakonec: dýchat to svinstvo budou stejně, jako my ostatní, tomu se utéct nedá. Nebo že by jim tak málo záleželo na zdraví vlastním, své rodiny a potomstva? Neuvěřitelné!!!! (Piloti docela určitě musí vědět - protože se to spouští za letu, ledaže by to mělo časový spínač, a to se mi nechce věřit.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale věřte ! Spouští se to na dálku na přesně vymezených souřadnicích ! Takže chemtrailsy jsou plánovány jako výroba v továrně !

      Vymazat
  8. Podívejte se na video. Nad civilným letadlem proletí jiné, vypouštěje chemtrails. Pilot se ptá dispečera, co je letadlo zač. Dostane odpověď, že není na radaru a také v rozpisu letů. Kdo umí anglický, bude rozumět.http://www.youtube.com/watch?v=78rKNoR4T0w#t=364

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jak je možné, že není na radaru ? Jsou to snad stroje ET´s maskované(hologramované) jako pozemská letadla ? Něco v tom smyslu odhalují jistá videa, kde je zřetelně vidět, že onen chemoplán není ve skutečnosti letadlo, ale jen skupina strukturovaných světel, které na sebe "berou mimikry" pozemského letadla !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.