22. září 2013

Nedělní chemtrails 22. 9. 2013

V létě se oblasti chemtrails nastříkané nad Evropou před východem slunce rozplynou do celistvé oblačnosti ještě před denním světlem, takže na satelitech nejsou už tak nápadné. Ale s podzimem při kratším dni už to tak nefunguje, čáry se tak rychle nerozplývají, přetrvávají i za denního světla,  a tak tu máme ukázkové snímky dnešní časně ranní chemtrailsové oblačnosti nad střední Evropou (:-))).
Účelem této časně ranní chemtrailsové oblasti je zřejmě řízení pohybu vzduchových mas (chemtrails vytvářejí oblast nízkého tlaku, kterou začne pak vyplňovat vzduchová masa o vyšším tlaku - většinou chladnější.) (Obrázky kliknutím zvětšíte.)







Upate večer: 
Vláknitá chemooblačnost přecházela přes naše území po celý den až do večera, jak ukazují níže uvedené snímky NOAA. (Zdroj: http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsavhrrview.html)

P. S. Díky "rozumným vysvětlovačům" za několikanásobně zaslané moudré vysvětlení do komentářů, že se jedná o čáry, které za sebou přece normálně vždycky dělají normální letadla, jak ví každý normální člověk, a za apelování na můj zdravý rozum. Kolikpa vám (ti) za to platěj? (:-)))) A platěj taky, když vám ty vaše nesmysly netisknu? (:-))))



10 komentářů:

  1. Celou noc svítí měsíc a ráno vytvoří chemickou deku. To už musí vidět i slepci. Pouze zabedněnec to nechce vidět.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebude to s tím viděním třeba naopak?

      Vymazat
    2. V noci a nad časným ránem většina lidí chrní, takže nic nevidí, že je v noci jasno, a přes den chemodeka !

      Vymazat
  2. jj,vsimnul sem si dneska tecg krizku na obloze

    OdpovědětVymazat
  3. Nevim, proc, ale myslim si, ze extremne to strikaj na Bavorsko. Na bilem nebi uz da ale vetsi praci rozpoznat jeste belejsi cerstve cary. Presto jsem neodolala a byla jsem si zabehat v postrikanem ambergovskem lesiku. Alespon trosinku tepla ze slunicka..(:-(
    No a mracky opet v jedne rovine jak na skle. kolem pate odpol. opet celistva znama seda obloha. Kreteni!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ještě nic není. Připravte se zase na geostacionární půlroční chemodeku od října do dubna, jako nám to klimouši předvedli minulé dvě zimy za sebou.

      Vymazat
  4. Pěkná dokumentace letecké chemoterapie je zde:
    http://www.oktoberfest.de/en/webcam/live/bavaria

    Vyberte třeba 22.9.2013 a klikejte po hodinách. Zajimavé věci se dějí na obloze, že?

    OdpovědětVymazat
  5. Zajímavé věci se dějí i pod oblohou - naše dětí trápí bez zjevné příčina "alergický" kašel již cca 3-tí týden. Mě se v pátek zbarvily oči do ruda a pálili mě. V neděli jsem dostala průtokovou čirou rýmu.
    Řešit jsem to začala až při zjištění, že stejnými příznaky trpí i větší část našeho příbuzenstva v jiném městě...

    Držme se :-) D.

    OdpovědětVymazat
  6. Až přestanou sprejovat tak přestanu hulit, dobře vím z jednoho šluka startky byla na 4. detekčních trubičkách chápéčka smrt na místě na všechny typy bojových látek. Jinak není možný než by se tloukli jedy, jed- protijed, jenom doufám že morgelony to zaasfaltuje, co?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Morgellonům to nevadí, vylezou hnědé a černé "dráty" :-)

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.