26. září 2013

Hip-hopová konspirace: Robert Connors nás asi doběhl

Video, kde údajný pracovník amerického ministerstva vnitra Robert Connors sliboval prozrazení tajných dokumentů o ovládání mysli afroamerické mládeže rapovou hudbou, se ukázalo jako umělý výtvor čili fake. (Původní video http://orgo-net.blogspot.cz/2013/09/nove-sokujici-odhaleni-hip-hopova.html)

Jeho autor, asi nějaký vtipný raper, vydal v pondělí druhé video s rapovou písní, v jehož popisu se to uvádí. Asi mu šlo o propagaci svého rapu.



 (Viz 2. video http://www.youtube.com/watch?v=-Twp4vtKIPU&list=TLngRIWkIS26c

Po pravdě řečeno, vůbec tomu nerozumím, jsou tam i jisté prvky naznačující, že ta píseň by mohla něco prozrazovat, ale je to opravdu zmatené. Nechme to plavat.

12 komentářů:

  1. Vsimli ste si ked date pauzu na 2:44 toho modreho vtaka, krv z oci a logo v TV?

    http://s21.postimg.org/jfnjqjuiv/image.jpg
    http://s21.postimg.org/bvugoi1c7/image.jpg
    http://s21.postimg.org/b7lm5k2mf/image.jpg

    OdpovědětVymazat
  2. Nechme to plavat, let it be..., dajme si trochu objatí zas po roku tu na Ogi :
    http://www.youtube.com/watch?v=vr3x_RRJdd4
    pridávam aj cmuk !!! :-DDD Be

    OdpovědětVymazat
  3. no vidite, jake jsme blbci, jak se vsemu veri na internetu bez overitelnych faktu?

    optik

    OdpovědětVymazat
  4. Já si osobně myslím že to byla pravda ale Robert Connors pravy už nežije a jak to celé shodit tak to illumináti vymysleli perfektně s tím raperem ale myslím si že to byla pravda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám na to podobný názor - odhalovači temných stínů jsou nemilosrdně likvidováni. Jen ti, co to s námi hrajou "na oko", jsou za nemalý peníz a popularitu stále naživu, a nemají se čeho bát !

      Vymazat
    2. To už bylo zřejmě na ně moc, tak to celé zase zkonspirovali, a Connorse odstranili. Podobně jako kdysi ty přeživší důstojníky z potopené lodi Estonia ! Kvůli mamonu mocných muselo zemřít tehdy skoro 1000 lidí zcela zbytečně !

      Vymazat
  5. ...celkem slušný zastírací manévr ne ? taky možnost a je po problému :-)

    OdpovědětVymazat
  6. A co když to bylo zrovna pravda a toto má vše zesměšnit?

    Guess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se k tomu docela přikláním, ale je to opravdu moc zmatené, a já znám příliš málo rap, takže více si netroufám soudit.

      Vymazat
    2. Rothschild přece jasně světu vzkázal, že kdo bude podkopávat základy a nastolení NWO, ten si sám nad sebou vyřkne ortel smrti

      Vymazat
  7. bol to herec http://legacy.syncrocloud.com/cloud/page/show/yourstocktalent/dashboard/-1/5329

    OdpovědětVymazat
  8. Panove, odkaz ktery tu zanechal Tupac Shakur (2Pac) zije dal. Tento raper nam rika pravdu. Jeho obnineni smerijici k "nekomu"je mireno nam vsem. Kdo zabil HIP HOP? Jeho fanousci. Konzumenti kteri prijimaji co jejim prekladano.Tak dlouho dokud budeme prijimat to co je nam podsouvano, to bude zit. A proto my, konzumenti, jsme zodpovedni za stav hudebni sceny. Prince EA rapuje o pravde, prinasi kus pravdy mladym lidem do usi, tak jako treba 2Pac, Tak jako Public Enemy, KRS-one a dalsi, nekteri umlceni, jini v ustrani. Necitte se proto oklamani, spis budte radi ze touto formou se zprava o necem prohnilem kolem nas dostane mezi vice mladych lidi a ze jich je stale vice a vice a vubec nevypada marne s dnesni nactiletou generaci, a to jsem drive vazne silne pochyboval. Takze BIGUP pro toto video!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.