17. září 2013

Vodní tornáda na jezeře Michigan vytvořená radarovým pulsem

Klimateroristé si po celém světě neustále "hrají" se svými haarpovými hračkami, vytvářejí jimi záplavy a různé větry a obrovské kroupy a zemětřesení, apod.. My můžeme předem tušit, že a kde něco chystají, sledujeme-li radarová zobrazení. Radary oficiálně mají sloužit k monitorování počasí, ale ve skutečnosti jsou to klimatické zbraně schopné vydávat radiační pulsy vytvářející extrémní povětrnostní jevy. (Ty pulsy se na plošném zobrazení jeví jako kruhy, ale ve skutečnosti jsou sférické.)

Jakmile někde objevíte na radarovém zobrazení podivný kruh, buďte si jisti, že v jeho dosahu se objeví do 72 hodin extrémní počasí. Viz např. včerejší článek o haarpových kruzích kolem slovenského radaru Malý Javorník. Kruhové pulsy se tam objevily 15. 9., pak vydali klimateroristé výstrahu před srážkami, a 16. 9. pak přišly silné srážky (ani nevím jak moc, myslím, že se jim to nepovedlo v míře, jak by si přáli.)

Zajímavý jev vytvořili klimateroristé před pár dny na Michiganském jezeře - dvojici vodních tornád, sajících vodu z jezera. Tornáda se objevila 72 hodin po radarovém pulsu v Chicagu...(Zdroj: USA Today. a Dutchsinse)



Vodní tornáda - výtrysky vody z Michiganského jezera 12. září 2013 na videu:

Jev dle svědků nastal z ničeho nic, za nádherného počasí. Ke zraněním ani škodám nedošlo. 

Jevu předcházel radarový puls/kruh z radaru v Chicagu 9. září a cílený radarový paprsek 11. září - radarové snímky zachytil Dutchsinse:

Obrázek: Radarový kruh - puls 9. 9. 2013 a silné srážky 11. 9:


Obrázek: Cílený paprsek z Chicaga 11. 9. 2013:



Aktivity chicagského radaru na videu:

Takže, nevěřte ani slovo meteorologům, když vám budou tvrdit, že radarové kruhy jsou nějaká "chyba v zobrazení". Naopak, radary jsou tak dokonalé, že zobrazují nejen srážky, ale i nekalou činnost klimateroristů samotných (:-))). Klimateroristé to někde řeší tak, že radarové snímky určené pro veřejnost a do televize retušují, odstraňují z nich očividné podivnosti, ale zas tolik si s tím nemusejí dělat starosti, protože většina lidí je k tomu stejně slepá. 


6 komentářů:

  1. Tie zrážky boli od 25 do 35 mm....Vätšinou na Juhozápade a severe Stredného Slovenska. Len dnes od rána si pridali aj technický vietor...MS

    OdpovědětVymazat
  2. K poslední větě z tohoto článku:..."odstraňují z nich očividné podivnosti, ale zas tolik si s tím nemusejí dělat starosti, protože většina lidí je k tomu stejně slepá". Připojuji odkaz na dalšího světelného snaživce, aby většina lidí nebyla k tomu nepěknému okolo nás a též i v nás slepá: www.psitalent.de (jsou tam jazykové verze a je tam i čeština). Posílám poděkování všem světelným snaživcům!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v tomto případě temným snaživcům

      Vymazat
  3. Zase rozčílím češtiniňáře, tohle nevidí zpedagogovaní dobře a jak už jsem se jednou vyjádřil že na to stačí asi i dostatečně.

    OdpovědětVymazat
  4. http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/2735-video-ohromna-tornada-severne-od-chicaga-radarovy-puls-potvrzeni-okruhu-haarp

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.