2. října 2013

Chemtrails při cestě z chalupy

Vážení přátelé,

Zasílám vám fotografie, které jsem pořídil 25.9. ráno při cestě z chalupy. Je to jasný důkaz o manipulaci počasí. Po hodině zatažená obloha je důsledkem snahy klimateroristů o změnu počasí a o v jejím důsledku o přímý útok na naše zdraví. Tyto chemtrails nejsou v žádném případě kondenzační páry. Jsou tvořeny  solemi hliníku a baria, tedy prudkými jedy, jež se dostávají do potravinového řetězce a tím ničí naše zdraví. V zájmu nás všech,  našich dětí a jejich dětí rozesílejte tyto fotky všem přátelům a známým. Čím víc lidí o tomto zvěrstvu, které je na nás pácháno s vědomím našich politiků bude vědět, tím je větší šance s tím něco udělat. Je to teroristický útok proti lidstvu páchaný skupinou šílenců bažících po neomezené vládě nad světem.
























19 komentářů:

  1. možná i ta Miková něco NAZNAČÍ, aby nedostala padáka..http://www.outsidermedia.cz/Prisla-bida-na-kozaky-1.aspx Lišáci,ala Babiš zavětřili a začnou PŘED VOLBAMI psát CHVÍLI PRAVDU,aby měli hlasy...pak zase POSTARU,že..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Soudruzi za minulého režimu říkávali, že ve funkcích nesmí ani naznačovat natož "mluvit" :-)

      Vymazat
  2. 25.9. cez deň som 4 hodiny cestovala zo slov. západu na slov. stredojuh. Videla som čudné paprsky, šmuhy od slnka von, veľké , sýte biele, niečo ako slnečná korona, ako keď v kostole vidíte monštranciu. Bolo to veľmi udivujúce. Nevyzeralo to, že by tak husto a so stredom v slnku pretnuté hakybaky čmárali. Možno Slnko sťahuje nedobré chemické zlúčeniny svojim teplom, svetlom. Chráni nás, chcem tu pripomenúť ľuďom, čo ešte stále nosia tmavé okuliare i keď nie je sahara, nech to nerobia. Nechajme si presvietiť šišinku, možno na niečo prídeme . :-) B

    OdpovědětVymazat
  3. Před pěti dny jsem se vrátila z Tunisu. Bylo tam překrásné počasí a jasně modrá obloha. Dva dny jsem obdivovala tu překrásně modrou oblohu bez jediné chemtrailsové čáry, až jsem nabyla dojmu, že klimateroristům nestojí Tunis za klimateroristické aktivity. Zmýlila jsem se. Třetí den se sem tam na obloze vyskytla ojedinělá chemtrailsová čára. Takhle oni to totiž dělají, když začínají v nějakém státě sprejovat- metodou pomalu ukrajovaného salámu. To znamená, že nejprve lidi vidí, jen semtam na obloze osamělou čáru a řeknou si: hele, zůstala zde čára po nadzvukovém letadle. Pak vidí těch čar trošku víc a zase si řeknou: no jo, ten dopravní ruch je čím dál větší. A tak oni pomalu postupují čím dál víc, až nakonec je nebe doslova zasrané chemtrailsem jako na snímcích, co zde poslal autor do orgonetu. Ale lidi za ty roky postupného postřiku jen krčí rameny a říkají: Je to jen kontrails z letadel a nic víc. Vtip je v tom, že kdyby zavedli chemtrailsování brutálně ze dne na den, tak by lidi se opravdu zděšeně ptali: Co tahle hrůza má znamenat? Proto ta rafinovaná pomalá salámová metoda. V Egyptě je už těch čar podstatně víc než v Tunisu, ale Egypťani se stejně jako Češi vůbec nediví- vždyť je to jen od letadel.

    Vzpomínám si, že když byl v roce 2001 útok na WTC, tak jsme zrovna byli na dovolené v Chorvatsku. Na obloze bylo plno čar a já jsem si říkala: No jo, celý svět má pohotovost a všechna vojenská letadla lítají sem a tam, protože se stala globální tragédie. Ale bylo to jinak, Chorvatsko bylo postřikováno již v tom roce 2001, což je plných 12 let. Nikdy dřív než tenkrát v tom Chorvatsku jsem si chemtrailsu nevšimla.

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som bola v nedeľu 29.9. svedkom takého istého šialenstva na oblohe u nás na Strednom Slovensku. Ráno bola obloha krásne modrá bez mráčika. Potom sa postupne začali objavovať na juhu chemtrails, ktoré po obede pokrývali polovicu oblohy, pritom na severe bola obloha úpné čistá a lietadlá na nej nenechávali žiadne stopy. Sivobiela deka mala zarovnaný okraj a postupne postupovala na sever. Poriadne ma to nahnevalo, bohužiaľ sa nedokážem nad to povzniesť. Hnevá ma tá bezmocnosť. Kedy to už skončí? Jana

    OdpovědětVymazat
  5. A co s tím chcete dělat jako běžný pěšák? I kdyby o tom vědělo půl světa, nikdo nemá tu moc a sílu tohle zastavit. Je to o penězích, moci, prostředcích a informacích, běžným smrtelníkům nedostupným. Bohužel.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To sa budeme len tak bezmocne prizerať? Musí existovať nejaká možnosť ako to celé zastaviť.

      Vymazat
    2. A kdo to zastaví ?
      Kdo má tu moc ?
      Nás je 99 %.....

      Vymazat
    3. hromadne nakupovat KATUSI

      Vymazat
    4. Já myslel KAKTUSY, to by šlo :-)

      Vymazat
  6. Prej co stim jako chcem dělat vy radči nedělejte nic s tímhle přístupem!!!

    OdpovědětVymazat
  7. To samo od sebe neskončí. Pokud se nebudeme starat, budou nám sprejovat hlavy tím svinstvem. Jen se podívejte, kolik lidí má v u.s.a rakovinu. Už skoro každý, hlavně hodně mladých. To je daň za tu otřesnou chemii - a je to jen začátek, bude to mnohem horší. Lidem to pořád nedochází. A také se zvyšuje počet lidí s alzheimerem - no není divu, když je to tu sám hliník. Na zemi z motorů aut, z oblohy z chemokokteilu. Je to otřesné, jak je to nápadné, ale většina lidí si stále myslí, že to jsou jen čáry za letadlem. Přitom jen absolutní idiot nemůže nevidět to jejich řádění třeba ve dnech, kdy bylo větrno a obloha se zamodrá. To úplně šílí, aby to co nejdřív zaplácli tím svým ohavným hnusem. Já je chci vykopnout z našeho nebe. Ať táhnou pryč!!! Nesnáším, že nám nějaká banda mamonářů tak barbarsky ničí životní prostředí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ako sa konkrétne VY staráte ? Možno si vezmem príklad. B

      Vymazat
    2. Starám se tak, že o tom mluvím. V prvé řadě je třeba šířit informovaci. Nesnažím se přenášet hory. Ale jen se snažím zaujmout občanský postoj a není mi to jedno. Také se snažím nezáviset na systému, starat se o své zdraví a zdraví svého okolí.

      Vymazat
  8. Ja jim rikam dratenici. Vzdycky kdyz zacnou dratovat oblohu a ukazu to memu muzi, tak se se mnou pre, ze je to od letadel uplne normalni, ze jsem uplne hloupa a neznam fyziku. Kdyz jsem v lete octem uplne vycistila nad nami oblohu a nafotila, nevericne koukal a kroutil hlavou. Stejne jsem ho ale nepresvedcila. A takovych lidi mam kolem sebe hodne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. promiňte, ale volům musíte nechat jejich volské, protože na víc nemají

      Vymazat
    2. U nás se říká, smrdí jako dráteník. A skutečně, ty chemy často dost ošklivě smrdí !

      Vymazat
  9. Souhlasim, ja uz se s nim nepru, ja vim sve a nema cenu nikoho presvedcovat.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.