7. října 2013

Proč jsou čáry na obloze? Lživý článek o chemtrails na aktuálně.centrum.cz

Z komentářů:
Anonymní7. října 2013 13:16


Dobrý den, Omlouvám se, že spamuji, ale tento nový článek o chemtrails byste si měli přečíst:

http://aktualne.centrum.cz/domaci/spolecnost/clanek.phtml?id=791891#utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_campaign=B&utm_term=position-2 

Je vidět, že i když na jedné straně se lidé probouzí a začínají přemýšlet o světě kolem sebe, na straně druhé překrucují, nerozumí a zesměšňují. Upřímně řečeno, taky jsem se nasmála při výrocích jako je "víra v chemtrails" nebo interview s psychiatrem (je vidět, co si o nás myslí). Zmínka dvou internetových portálů, jako je (tento) Orgonet nebo NWOO (New World Order Oposition), ukazuje, jakou dobrou práci autoři těchto stránek odvedli - přestože autor článku na Aktuálně.cz a (bohužel) řada dalších lidí problematice neporozuměli a vybírají z ní pouze některé myšlenky.

OrgoNet:

Díky čtenářce, která rozhodně nespamuje, za tento odkaz na tento článek, který jistě opět upoutá pozornost dalších lidí k otázkám kolem chemtrails (:-))) Asi se o tom zase nějak moc mluví, takže ti, co to mají na starost, dostali opět za úkol vytasit oficiální lži (:-))

Vedle všech ostatních nepravd (není tam pravda vlastně nic) je tam i velká lež jako věž, že se nějaký meteorolog naboural na OrgoNet a rozšířil fámu, že ocet pomáhá. Na tuto metodu totiž první upozornil náš věrný a dlouhodobý přispěvatel Aolian, který ji našel na americkém netu, a to vše je zdokumentováno v našich prvních článcích o octu a octování. A od té doby byla metoda octování mnohými z nás mnohotisíckrát spolehlivě vyzkoušena, a čeští příznivci metody dokonce založili zvláštní blog "Octování". (Nevím, jestli ještě existuje.) Zdá se, že si onen nabouraný "meteorolog" pouze chtěl vylepšit profil u svého zaměstnavatele, že přece jen něčeho v antipropagandě dosáhl (:-)))

Vůbec první článek na OrgoNetu o octování od Aoliana je z 19. dubna 2011 zde: http://orgo-net.blogspot.cz/2011/04/aolian-octem-na-chemtrails.html, druhý ě 27. dubna zde http://orgo-net.blogspot.cz/2011/04/aolian-prubezne-cistime.html, a následuje mnoho dalších článků, nejdete je pod štítky Ocet, Octování, oba zde pod článkem.

OrgoNet vítá svou propagaci v článku, neboť jehož návštěvnost se tím zajísté zvýší (:-))), To se hodí, máme co nabídnout, zrovna tu máme aktuální haarpové zemětřesení v Rumunsku.

Meteorologové holedbající se, že se "nabourali" na OrgoNet, jsou k smíchu. Vše, co tak mohli udělat, je, že poslali nějaký typicky trollovský laskavě vysvětlující komentář nabádající ke zdravému rozumu, které rozpoznám po třech slovech a s gustem mažu, ale někdy je pustím, když jsou tak stupidní, že vím, že poslouží výchovně k vyvolání reakce rozumných vidících čtenářů.

Jo a všimněte si, že na aktualne.centrum.cz nedali žádný obrázek chemtrails, nýbrž jakési aeroplány na přehlídce NATO (:-))), úplně mimo.

Bravo autoru článku, mohl by lhát se lvíčkem na triku (:-))). Mohla by to být taky upřímná omezenost, tak za tu nemůže.

Článek si sem s radostí vložíme, abychom ho měli pro srovnání a mohli se uchichtávat, až nebude únosný a autor začne ty lži upravovat (:-))), a to bude tuším ještě během dneška. 


Proč jsou čáry na obloze? I Češi propadli jejich hrozbě

http://aktualne.centrum.cz/domaci/spolecnost/clanek.phtml?id=791891#utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_campaign=B&utm_term=position-2

Jan Gazdík, 7. 10. 2013

Praha - Kondenzační stopy, které se ve velkých výškách táhnou za dopravními letouny, děsí stále větší počet lidí a zdejší vědecké i státní instituce se kvůli nim dostaly v posledních měsících pod zesílenou palbu dotazů.

(Pozn. OrgoNet: Tyto obrázky, fotografie z letecké show Dnů NATO, představují dle autora článku chemtrails, s komentáři:)
Zážitek, nebo důvod ke strachu?  


A co tohle?


(Pozn. Orgonet: Do článku o chemtrails je vložena i následující prezentace fotografií ze Dne NATO, nechápu proč:


V Českém hydrometeorologickém ústavu, Ústavu fyziky atmosféry, na ministerstvu životního prostředí, na Katedře meteorologie a ochrany prostředí Matematicko-fyzikální fakulty UK, a dokonce i na ministerstvu obrany registrují rostoucí počet žádostí o vysvětlení a o pomoc.

Stoupence teorie "chemtrails" spojuje víra, že za vším stojí světové židovské hnutí společně s nejbohatšími rodinnými klany, které si s podporou NATO podmaňují národy. Tím, že v exhalacích z letecké dopravy rozprašují drogy, psychotropní látky a jiné chemikálie. Pod jejich vlivem jsou prý lidé poslušnými vykonavateli cizí vůle.

"Věří tomu stále více lidí. Přesvědčování či diskusím, v nichž jsem se snažil vysvětlit, že se mýlí a že není důvod k obavám, jsem věnoval hodně času a nervů... avšak marně, " říká profesor Jan Bednář z katedry meteorologie Matematicko-fyzikální fakulty Univerzity Karlovy. "Za několik desítek let své praxe jsem se nesetkal s ničím, co by teorie o ´chemtrails´, tudíž o cíleném rozprašování chemikálií z velkých dopravních letounů, potvrzovalo."

Čára na nebi

Hrozbě vzdušného chemického ohlupování lidí, takzvaného "chemtrails", se přesto věnuje hned několik webů s nemalou návštěvností.

Jen pro příklad. Na hojně navštěvovaném webu New World Order Opposition si pisatel vystupující pod jménem Khamala Santi stěžuje: "Naše státy vedou nemocní psychopatičtí politici a jejich stejně tak postižení přátelé bankéři podporovaní a krytí vědeckými tvrzeními o neexistenci pokusů na lidech a planetě".

Když se pak expert na družicovou meteorologii Martin Setvák z hydrometeorologického ústavu pokusil zastáncům teorie "chemtrails" vysvětlit, že není důvod se běžných kondenzačních stop (které vznikají jen za určité vlhkosti a teploty vzduchu) obávat, byl označen za geoinženýrského zločince.

"Touha po ovládání je jim (meteorologům - pozn. red.) přednější, mají na to podporu těch nejbohatších psychopatů světa. Koho zajímají nějaké děti a patologie toxicity, kterou produkujeme? A pan Setvák a jeho kolegové? Jsou předpojatí proti jakýmkoli jiným možným netradičním vysvětlením, skvěle slouží jako obranný štít našich psychopraktik," napadají meteorology zastánci "chemtrails".

Pilotů se neptejte

Pokud toužíte být inzultováni, pak se českých dopravních pilotů zeptejte, zda jim při tankování do palivových či "jiných skrytých" nádrží letounů jsou psychotropní látky přidávány.

"Jakékoliv vysvětlování je marné," říká rezignovaně jeden z nich. "Stejně jako když například lidem v Horoměřicích nedaleko ruzyňského letiště bezvýsledně vysvětlujeme, že na ně před přistáním nevypouštíme z nádrží žádné palivo, ale že efekt, který při vlhkém počasí pozorují nad křídly klesajících letounů, je zkondenzovaná vodní pára vznikající vlivem podtlaku."

Doklad, že takové vysvětlení ne všichni berou, podává na jednom z chemtrails webů Ingrid Gallasová. "Západní a vojenské mocnosti nám nejen ničí počasí a likvidují atmosféru, ale i lidskou psychiku a lidské zdraví jako takové," píše. "Tolik lidí na světě už ví, že chemtrails způsobují odporně kovově šedivou oblohu. Jde navíc o plyny nanočástic těžkých kovů a možná i virů bakterií."

Legrace to není

Ačkoli by tyto teorie mohly být důvodem výsměchu, uznávaný psychiatr Oldřich Vinař zachovává vážnou tvář.

"Každá psychická infekce je velmi zlá věc a nejsou s ní žerty," říká. "Ve středověku na ni doplácely porodní báby, když je inkvizice upalovala. Internet je sice obrovská vymoženost, ale dnes se jím tato infekce šíří doslova lavinovitě. Lidé jsou znechuceni politikou... anebo i jinak frustrováni a pak jim stačí nabídnout i neuvěřitelnou příčinu rozčarování, bezradnosti či depresí a tahle ´berlička - vysvětlení´ je pak často zbaví soudnosti."

V 70. letech minulého století, v době vrcholící studené války, se tak například i ve vyspělých západních státech rozšířilo přesvědčení, že za neustálými ústupky Sovětskému svazu může být nadměrné a v té době módní užívání psychofarmak, jimiž jsou celé sociální skupiny (a tudíž i političtí lídři) doslova oblbovány. "No a teď tuhle roli strašáka převzal zaručený konec světa anebo ´chemtrails´, respektive NATO, mocní bankéři či židovské společenství," říká psychiatr Vinař, podle něhož víra v takové vysvětlení lidem uleví.

Odborníci tomu říkají AHA efekt: Aha, už vím, proč mám pořád špatnou náladu. Aha, už vím, proč trpím úzkostmi.

Rozprašujte ocet

O úzkostech lidí z čar na nebi vypovídá experiment jednoho z meteorologů. Zkusmo se naboural na jeden z webů šířících teorii chemtrails - OrgoNet - a doporučil lidem jako spolehlivou ochranu před psychotropním spadem octové antidotum. Chemtrailisté krátce poté prohlásili ocet za účinnou zbraň číslo jedna. Meteorologovu teorii, že octová pára velmi silně ionizuje a čistí vzduch kolem nás, začaly přebírat i ostatní servery. Jedna z maminek si dokonce pochvaluje, že když kolem sebe a kočárku rozstřikuje v parku ocet, hned se jí dýchá lépe a má prý i dobrou náladu.

Klimatolog Radim Tolasz se pak stal nejcitovanějším českým vědcem, když 1. dubna na svém blogu naoko přiznal, že se mu zhroutil odborný svět a veřejně se omluvil, že v názorech na "chemtrails" projevil značnou neznalost a bezohlednost.

"Dokonce jsem se dočetl, že jsem byl kvůli tomu odvolán z funkce náměstka hydrometeorologického ústavu a odsunut za trest do Ostravy," vzpomíná dnes Tolasz.

46 komentářů:

  1. Díky za článek a lepší den :D dlouho jsem se tak nesmál :D Trnky brnky hadra :D

    OdpovědětVymazat
  2. naordinované západní pokrytectví a lhaní až k smrtelné posteli..Vzpomínám na herce Jaroslava Vojtu,který obhajoval veverku...Veverka,že smrdí? ale VUBEC NE......ale SMRDÍ HROZNĚ...

    OdpovědětVymazat
  3. Funguje to stále stejně - Ingorace, Zesměšnění, Diskreditace, "Sebevražda" :o) Oni se bojí, že už se jich nikdo nebojí (respektive stále méně) postupně s tím, jak si lidé dávají dohromady fakta.

    Pravda už dávno vyšla najevo - viz. schambala.cz a knihy od Anastasia Novych.

    Pěkný den všem - Pepé.

    P.S.: Tyto globální zlo-věci už přestávám řešit, jelikož jsou nepodstatné. Podstata je ukryta v nás a je třeba se jí zabývat. Stávající matrix přenechávám oVčanům, ať si ho dle libosti užijí, dokud ještě mohou. Snad jednou i oni prohlédnou. Přeju jim to z celého srdce.

    OdpovědětVymazat
  4. Kdyz Ivanka Adamcova rika, ze VSE JE DOBRE ( v hodne vecech s ni souhlasim, moc prijemna osobnost), tak se tedy ptam: K cemu jsou dobre chemtrails? Orgo, jestlii muzes, dej nam alespon malinkou odpoved, at uz nas to uklidni. Uz jsem je dokonce i prijala, delam si z nich obcas i srandu(nic jineho nam stejne nezbyva), ale stale se vsak ptam, co je v tomto dobre??
    Podotykam, ze Ivanku mam moc rada
    Dekuji za odpoved, zdravi Mirca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My jsme se sem přišli učit a zvolili jsme si vše,včetně všech situací a ti,co tohle vše dělají jsou ještě v rovině,kdy silně podléhají svému egu a nebo taky v rovině černých mágů,kterým jde ještě o zisk,nebo o moc,ale my všichni jsme tím prošli.Napřed člověk musí projít různými fázemi vývoje a prožitků,aby je mohl později odložit,ale zatím pod hladinou ega neví,že vše co dělá,vlastně dělá sám sobě a v budoucím těle bude zase on sklízet,ale i oni dojdou do fáze,kdy budou chtít dobro.Proto pokora,jak psal už zde" orgonet" je fáze,kdy už člověk nic nechce,ani si nepřeje,nebo nebojuje,to už je fáze,kdy jen člověk koná tělem s láskou,neboť pochopí,že vše jsme si zvolili a jen tímto vývojem procházíme.Není to ale o "gaučinku",že je člověk laxní,ale s vnitřním klidem a přijetím Taky své dítě upozorním,aby nadávalo ruku na kamna,když neposlechne,tak je ruka popálená a ono po tomto prožitku (a ten prožitek je to hlavní), už si dá příště pozor.A proč klid a láska?Když jsem dělala plavání kojenců a batolat ,tak děti maminek,které byly ustarané a vystresované,tak nejvíce plakaly.Jsme energie a vybrace,které se na druhé přenáší.

      Vymazat
    2. Sorry...vibrace

      Vymazat
    3. Díky za krásnou odpověď!
      Jak Ivanka říká, když nevíte, představte si, co by řekla Iva - ne jako tělo a jméno, ale jako nástroj božího hlasu, a mně už to taky začíná fungovat, a odpověď mi vyšla velmi podobná, ale čtenář(ka) to napsal(a) perfektně.

      Vymazat
  5. Bojí se a mají také čeho, protože ta velká většina lidí už „VÍ“. Tady nejde jen o chemtrails, jako takové, ale hlavně o vědomí pozornosti a vnímání lidí co děje s jejich životy a se světem kolem nich , což chemtrails zajistilo svou nejviditelnější formou k zamyšlení všem lidem, bez ohledu na to, co o tom říkají navenek. Ač to zní absurdně, tak je to nejlepší co se nám, jako lidstvu v současné chvíli mohlo stát. Dělí nás jenom krůček od toho, kdy i ti nejzarytější popírači, kteří se nechali koupit , zmást pozlátkem blahobytu ,zmanipulovat iluzí zajištění jejich bezpečí a prosperity hodnými mocnými , kdy si UVĚDOMÍ a POCÍTÍ přirozenou odvahu přidat se k obrovské vlně probíhající změny vzestupujícího vědomí lidí. Mocní ví, že jim zvoní poslední hrana, protože každý člověk , přestože to nemusí být na pohled tak zřetelné, sám v sobě vede vlastní dialog s pravdou, vnímá události a věci, které mu dávají širší a zřetelnější obraz. Nikdo tohoto faktu nejsme ušetřen, proto není potřeba podporovat a živit v sobě myšlenky smutku a beznaděje, že ostatní kolem nás nic nevidí, či nechtějí vidět. NENÍ TO ŽÁDNÁ PRAVDA!!!! PATŘÍME K SOBĚ, JSME JEDNO, PROTO NÁS TAKÉ TA NÁDHERNÁ ENERGIE V KAŽDÉM OKAMŽIKU SPOJUJE A LÉČÍ NAŠE ZARYTÉ STRACHY ODDĚLENOSTI JEDEN OD DRUHÉHO .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebojí se nás, protože nejsou jako my - lidé ! Už vám to docvaklo ?!

      Vymazat
  6. Jak kdosi napsal v diskusi pod článkem:
    „Kdykoli slyším, že někdo shazuje zajímavé teze tím, že se jedná jen o"konspirační teorie", obvykle to znamená, že se někdo dostal k pravdě až příliš blízko.“ - William Blum

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Do podobné situace se dostal před časem i Alex Jones, když pokládal "skandální" otázky na ulici přímo jednomu členu skupiny Bilderberg. Ten mu řekl, že ho nemá vůbec rád za to, co na ulici před lidmi říká nebo se ho ptá. Alex se pána jen uctivě ptal, zda také chodí na sejšny do Bohemian Grove...

      Vymazat
  7. Pridávam k téme link na SME.sk
    http://tech.sme.sk/c/6960429/vedci-hovoria-o-geoinzinierstve-a-zasahoch-do-planety.html
    , ktorý jemnou formou pripravuje SK populáciu na technické možnosti geoinžinierstva v blízkej budúcnosti....
    a reakciu pána Kravčíka, ktorý si dovolil trochu zapochybovať....:
    http://kravcik.blog.sme.sk/c/339117/Dalsi-chory-napad-v-ochrane-ludstva-pred-klimatickou-zmenou.html
    Podstata a poznanie skutočnosti sa však do mainstreamu nedostane...

    OdpovědětVymazat
  8. hlavně že před lety vyhodili z TV Světlanu Zárubovou za její komentář ke chcemtrails, asi se někdo probudil a zjistil že lidi se starají víc než by měli

    OdpovědětVymazat
  9. Článek s takovou agresivitou a zároveň tak jednostranný, jsem už delší dobu nečetla, souhlasím s autorkou komentáře na aktuálně.cz, že to skoro vypadá jako testování informovanosti a pokus o zkomplikování života těm, kteří o tomto tématu mluví. Hodně lidí o tom pořád neví..a to se asi brzy změní, jak se píše tady na orgonetu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Změní se to jen, pokud napomůžeme kvantovému skoku s efektem sté opice !

      Vymazat
    2. Zkuste si přečíst i další články na Orgonetu. Pak teprve můžete posoudit, nakolik je zrovna tenhle jednostranný.

      Vymazat
  10. MIlý OrgoNete,

    děkuji za odpověď a zároveň za skvělé příspěvky u toho článku od ostatních čtenářů. Přiblížili mne opět o trochu blíž pravdě, která je pro mne stále skryta. Mrzí mne, že jsem to nenapsal tak, aby předchozí příspěvek mohl být uveřejněn, ale zdá se, že myšlenky byly vyslyšeny a vlastní téma je zde. Možná, že jsi dostal více odkazů... Nicméně tvé argumenty ve mne vyvolaly rezonanci s jedním slovem pro Tebe´: RESPECT.
    Pokračuj v tom co děláš a věřím, že jsi jednou z těch hybných sil, stejně jako mi všichni ostatní probuzení právě teď a právě tady.
    Díky za tvou dobrou práci
    GinBaw

    OdpovědětVymazat
  11. My už Gazdíky nemáme, poslali jsme je za velkou louži---
    BL 2002
    Mladá fronta Dnes ovšem opatřila svůj článek z 24. 4. 2002 titulkem "Psycholog Hradní stráže zneužil šest vojáků". Prokazatelně lživé tvrzení. Mladá fronta se za tuto lež nikdy neomluvila. Je to nejserióznější deník v České republice. Jan Gazdík a Radek Kedroň jsou jeho klíčoví reportéři. Jan Gazdík je bývalý důstojník, velmi rád chodí ve vojenském a v armádních jednotkách včetně těch speciálních má řadu informátorů. Jeho dezinformace, týkající se českých plynových masek při válce v Iráku, konfrontoval tehdy ministr Tvrdík na tiskové konferenci přímým telefonním vstupem velitele českých chemiků v Iráku. S tristním výsledkem pro Gazdíka.. - See more at: http://blisty.cz/art/25503.html#sthash.rLDyPkOi.dpuf

    OdpovědětVymazat
  12. Nyní vylézají na povrch lidské prostitutky, které se nechají platit jidáškými groši za psaní nesmyslných článků do novin. Pan psychiatr by se měl jít léčit sám. Je vidět, že je v obličeji taky poznamenaný.
    Honza.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všichni tito lidé nosí na svých obličejích cejch od Znamenáčka(satanaela), protože mu přísahali věrnost, i když on je po přísaze zaříkal takto : MILUJTE MĚ JAKO JÁ VÁS NENÁVIDÍM ! Snad vám to pro ilustraci, co se děje v poslední době kolem nás, stačí !

      Vymazat
  13. A tak vlastně potvrdili, že v tom co je tady je dost pravdy. Když mají potřebu a snahu to zesměšnit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ONI to dělají vždycky, protože nic jiného totiž neumí !

      Vymazat
    2. Už jste snad někdy viděli, že by pes ržál nebo kůň štěkal. Stejně jsou na tom i globalisté, satanisté a další černotemná svoloč. Prostě nedokážou přeskočit svůj stín stejně, jako staří psi se nenaučí novým kouskům. Impotence soudného myšlení je jejich osudem. Přesto někteří z nich již ví, že jedou v pekelném vlaku, který nemá brzdy ani omezovač rychlosti, a řítí se tak do připravené propasti pro padlé duše. Oni jsou přesvědčeni, že už z toho vlaku nemohou vyskočit, a zachránit se před konečným pádem ! Pokud jste schopni milovat své nepřátele, zkuste jim pomoci se odtud včas dostat ! Už moc času nemají, a co zbývá, ubíhá šíleným tempem !

      Vymazat
  14. "Když se pak expert na družicovou meteorologii Martin Setvák z hydrometeorologického ústavu pokusil zastáncům teorie "chemtrails" vysvětlit, že není důvod se běžných kondenzačních stop (které vznikají jen za určité vlhkosti a teploty vzduchu) obávat, byl označen za geoinženýrského zločince."
    TAKŽE NÁM JAKO CHCE TVRDIT, ŽE TA "URČITÁ VLHKOST A TEPLOTA VZDUCHU" JE V LÉTĚ I V ZIMĚ, DNES A DENNĚ!!!!!!!?
    SUPER :-) TADY V PRÁCI SI TO ČETLY KOLEGYNĚ NA AKTUÁLNĚ CZ A NEVĚŘÍ ANI ČÁRCE...BOHUŽEL...TAK MLČÍM...ZATÍM JSOU JEŠTĚ SLEPÉ A HLUCHÉ....MB

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitá teplota a vlhkost jsou ve výšce opravdu prakticky celoročně. Zkuste si dohledat takové pojmy jako "adiabatická expanze", "standardní atmosféra", "relativní vlhkost" a další. Připomínám, že spálením leteckého paliva vzniká tolik vody, kolik bylo původně toho paliva (zhruba podle rovnice 2. (CxH2x) + 3. O2 -> 2. CO2 + 2 H2O ).

      Vymazat
  15. Jadno starší, ale stále aktuálnější video k tématu.
    http://www.youtube.com/watch?v=nZuuAyHovCI&feature=youtu.be

    OdpovědětVymazat
  16. zajímavý je v diskuzi tento odkaz: http://www.jajsem.com/svedska-vudkyne-zelenych-pripousti-toxicke-chemtrails-jako-skutecne/
    ;)

    OdpovědětVymazat
  17. A CO JE PRAVDA A CO NE....????
    kDYŽ SE DÍVÁM NA CHEMO, DOUFÁM, ŽE JE TO JEN DEMO...
    Kdy to už skončí??? game over...???!!!
    asi to všechno bude přímo úměrné s našim postojem...

    Jsi apatický???
    Tak to ti budeme sypat na šíšu dál.....,
    abys byl ještě víc....
    Záleží ti na něčem???
    Ještě....????
    aha...
    Už tak moooc neee....
    Škoda.... -
    zajímají tě naprosto povrchní, nevýznamné záležitosti - jako je tv v 8, či dobrý hadry,...či fáro...,
    aha - říkáš tomu DOBREJ STYL....
    Ale jjak se budeš mít za 10,...x let -
    Co budeš jíst, dýchat,... to ti naprosto uniká..., protože to bereš jako naprostou samozřejmost...

    Ale tady nic - vůbec nic NENÍ SAMOZŘEJMOSTÍ....

    Osobně když zmoknu, bolí mě v krku....nebo když se schyluje k dešti.... tak cítím krk taky...
    nenechala bych děti zmoknout, ani kdyby,...protože moje nitro nevěří tomu, co padá z nebe...
    k tomu nepotřebuju mikroskop a ani laboratoř....
    byla jsem několikrát na houbách pro pocit lovu, ale vždy jsem je z lednice vyhodila... teda poprvé jsem udělala natěšenou smaženici...
    jenže pak, po jídle, mě bolelo v krku, stejně, jako bych právě zmokla..., takže pro mě smaženice asi skončily.... vždyt si taky ruce nemyjete kyselinou, když víte....
    žampiony se pěstují pod střechou, tak asi žádnej problém,....
    Ach joooo
    protože
    VŠE SE TI TAK DĚJE PROTO, PROTOŽE TO DOVOLÍŠ.....MLČÍŠ, PLÁČEŠ, KŘIČÍŠ,....ALE NEBRÁNÍŠ SE.....
    PROTO SE NEDIV...., KDYŽ TO NA TEBE BUDEM SYPAT DÁL...

    Je to pravda???
    Není to pravda????
    klidně se mezi sebou hádejte...
    a vše zpochybněte....

    co pro VÁS znamená Ž.I.V.O...OO.T....?????
    RADOST Z KAŽDÉHO PROŽITÉHO OKAMŽIKU???
    Anebo si ten zdejší kolotoč neuvědomuješ a radost jsi schopen pocítit jen např. když si pohráváš s právě zakoupeným a vymazleným telefónkem...., či autíčkem...???? a jinak je to kolem tebe furt šedý...??,

    ŽIVOT JE VÝZVA k aktivitě....
    Ručička už naštěstí začíná ukazovat na + ...............
    .-))
    veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chemo/Demo(nické) počasí už tu nějaký rok máme, a vůbec se nám to nelíbí !

      Vymazat
  18. Nejsem schopna vůbec ani přečíst, co píšou na aktuálně.cz a ani mě nepřijde , že bych měla s kýmkoli diskutovat na téma chemtrails. Prostě modrá obloha je a byla často v různých denních časech doslova a promiňte mě to slovo, zasraná něčím, co vzniklo za letadly. A je jedno jak to kdo nazývá, jak to vysvětluje,jak hodnotí tzv. konspirace, je jedno jaké stanovisko má ČHMú, potažmo jakýsi RadimTolasz. Ráno se proberu a mám výhled na východ až jih. To ,co kolikrát vidím, tak to si pro sebe pojmenovávám " sračky na obloze". Když si na to kdosi stěžoval na odboru životního prostředí, tak byl odkázán a já už nyní nevím ani kam a bylo o tom člověku řečeno, že jaksi není v pořádku. No prostě, slepota a debilita vládne lidem, a to i těm, u kterých by dříve bylo možné předpokládat, že logicky myslí.Ne, nemyslí...hlavně , že zpívají píseň toho,jehož chleba jedí. Prostě.Mám zájem o čistou oblohu a jestli se jedná o globální oteplování nebo o globální ochlazování, tak bych si přála se tomu přizpůsobit ,aniž by mě omezovaly ty "sračky" na obloze. A buď bych to přežila nebo nepřežila. Jiné řešení to nemá.
    Orgonete/o zdravím a děkuji ti za tvou práci.V roce 2002 jsem při hledání info o reiki se setkala s první informací o chemtrails. Bylo mě to divné , ale tys mě nalil krev do žil...ve smyslu, že se vždy dá něco dělat...

    OdpovědětVymazat
  19. Tak to by jsme jim měli poděkovat, ne? jestli se sem naboural s tím, že ocet rozpouští...no jen aby chlapec neměl problém u úřadů s tím,až začnou hledat viníky kdo jim to ničí chemtrails

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veškerá opozice a protiakce budou brzy kriminalizovány, proto se uvažuje i v ČR o stavbě nových velkokapacitních vězeňských táborech na způsob amerických FEMAcampů !

      Vymazat
    2. A kdo tohle postaví??
      A kdo o tom uvažuje??,
      Senát?,
      Vláda??
      FINANČNÍCI??
      kDO???
      Osobně se nebojím...
      Protože po těchto "volbách" se vše ještě prohloubí...
      Protože at zvolíte kohokoliv, nejde z toho zmatku odejít...
      To by museli sami se sebou souhlasit, aby zvítězila jen jedna strana...a byla tam jen jedna strana....
      jinak se budou spolu stále hádat a dělat si naschvály...
      tohle spěje ke konci...
      protože lidi zvedají hlavu a nesouhlasí...
      zvedají hlavu i ti, kteří jsou "relativně" za vodou"...
      Všem je jasné, že to tak dál nejde...
      ale ti hlavní zatím nechtějí opustit své profitující posty, protože jsou zahlceni svým egem, díky němuž nevnímají realitu...jiných...
      Na mnoha věcech lobují jednotlivci, úzké skupiny... a to způsobuje fatální společenský deficit..
      např. energetika... např. jak to, že v oblastech, kde jsou jaderné elektrárny se nevytápí odpadním teplem??? Víte, kolik měst by se mohlo vykrýt??, a tak ušeřit mnoho prostředků...????

      Stejný je to se zdravotnictvím, školstvím...

      NECHCI ŽÍT V UPADAJÍCÍ SPOLEČNOSTI, NECHCI ČÍT V UPADAJÍCÍM STÁTĚ...
      A VY ho.....?????



      Vymazat
    3. A kdo je OPOZICE...????
      JAKO 9 999 Z 10 000 SPOLUOBČANŮŮŮŮ.....??????????
      veronika

      Vymazat
    4. Opozice jsou potenciálně všichni občané podobně, jako je v USA od 9/11 potenciálním teroristou každý američan. Systém, režim, matrix (nazvěte to jak chcete) jednou žije, a nedá se jen tak snadno jako živá entita zničit ! On nás donutí buď mu otročit a úpět pod jeho totalitou, nebo nás donutí s ním svést boj o moc (naši svobodu) na život a na smrt ! Jiná řešení tento systém NEPŘIPOUŠTÍ !

      Vymazat
    5. Zeptejte se Vondry a Kalouska, za koho v naší politice kopou. A pište si, že za občany ČR to rozhodně nebude !

      Vymazat
    6. když mi spořitelna nutila 2.pilíř d. reformy, tak já na ně: Vy máte rádi p. Kalouska? Já ne..
      koukali..
      vy věříte p. Kalouskovi..?? vy mu věříte?? Já ne...
      vy ho chcete podporovat???
      já ne...
      já totiž naprosto nevěřím, že peníze mnou zaplacený na důchodovým připojištění někdy za 30 let uvidím...
      zas koukali...
      a to už i lidi stojící v zástupu se s koukáním přidávali...
      apak jsem jen dodala, že fakt nevěřím kalouskovi a jeho přátelům a nebudu jej podporovat ani za nic...
      větší perspektivu vidím ve vlastní třeba cukrárně... za pár let se tam lidi naučí chodit a mě to vykryje nájem a lednici - co víc si přát..??,
      a zas koukali...
      :-)))))
      no prostě já nikdy nebudu podporovat blbosti...a parazity...
      tento systém je naprosto chybně nastavený a chce to zásadní reformu...
      nebudu dávat peníze, který ostatně nemám, někomu do jejich kapes, když např. v energetice se vyhazuje kvantum prachů, protože mají zainteresovaní lobbisti zájem vyd+ělat..
      Psala jsem o tom výše..

      PS: Pokud Vám záleží na těch kolem Vás a i na těch třebas 200km od Vás, ale i 2000km od Vás,....
      pak nesmíte mlčet.
      spousta lidí podepíše naprostý blbosti a s nimi i souhlasí, protože.- nesouhlasit se prostě nehodí... a co by tomu řekli ostatní....a pak ve skrytu remcají a nadávají...
      Proto je třeba věci nazývat pravými jmény...a není třeba se obávat čehokoliv, protože víme, že náš život hranicí smrti nekončí a je třeba jej kovat do té nejvyšší možné dokonalosti...To je náš evoluční zákon č.1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      veronika

      Vymazat
    7. protože jak budeš žít dnes, tak budeš žít příště..
      Obyčejný zákon akce a reakce....
      Nic neoblafneš a vše se ti vrátí....
      a jestli si myslíš, že tebe se to netýká...., musím tě ujistit, že se hluboce pleteš....
      Proto konej dobro, protože tak se dobro k tobě vrátí..
      Konáš-li jinak, tak se pak nediv.......
      Dokud žiješ, i z té nejhorší cesty můžeš přejít na tu nejlepší....
      všem pěkný den
      veronika

      Vymazat
    8. Správně ! Peníze jsem si vydělal já, a proto jsou moje. Tedy žádný daně, DPH a podobné blbosti ! Zadarmo žrát a cpát si strožoky cizími penězmi umí každý blbec, ale postarat se o rodinu, to je umění !

      Vymazat
  20. Já chemtrails věřím, jelikož není možné, aby létalo tolik letadel po obloze křížem krážem a za některými se čáry tvořily a v tu samou dobu za druhými ne, ale zajímalo by mě, jak je možné, že vyvolení tohoto světa, tzv. ilumináti připustí, aby i jim samotným ty jedovatosti padaly na hlavu, jako jiným lidem, nebo jsou nějak chráněni, či užívají speciální preparáty, vždyt se v tom také pohybují.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tady panuje podezření, že ONI NEJSOU MY, protože kdyby byli námi, neměli by zájem na destrukci, ale snažili by se o pozitivní rozvoj, o spolupráci, vývoj...
      Obávám se, že jde o Zemi... a o nás až tak moc ne.... všude kolem nás je destrukce maskovaná novými barevnými obaly...., obrázky ,...snažícími se odvést vaši pozornost....
      veronika

      Vymazat
    2. Oni provádějí TERRAFORMING neboli přizpůsobují podmínky planety svojí rase ! My budeme buď vyhubeni nebo jimi upraveni na biorobotické služebné bytosti - to už tady v minulosti bylo, a zdá se, že je to znovu na obzoru. Musíme se semknout jako jedna rasa my lidé proti té cizí, a vyhnat je ze Země ! Chápete, že se tu jedná o naši planetu, o náš domov ?!

      Vymazat
  21. konec srpna snad cele září byly mraky jine nežli v lete nejake jine a pak zprava konec harpu ,žeby nástup nove technologie?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen aby nebylo odpískáno ZERO - začátek Velkého úklidu !

      Vymazat
    2. To víte, že pracují na dalších systémech, které HAARPy jistě brzy překonají !

      Vymazat
  22. Na nějaké UFO, ezoteriku(pozor, spojitost se Satanskými Zednáři), vesmírné lidi, panenku z Medžugorje a podobné podvody mám svůj názor a moc dobře vím odkud vítr fičí.
    Ničemné síly které chtějí vyhladit lidstvo jsou v Bibli popsány přesně a tak aspoň jedno připomenutí, jak to dopadne podle písem.
    Píše se v nich o tom že Satan dělá vše pro to aby nás všechny zničil ale JHVH : ,, vložil Satanovi do čelistí háky,,...a vede si ho jak On chce, ne jak by se Satanovi líbilo.

    Nezapomeňme ani na proroctví o nasázení palácových stanů v zemi OKRASY - a táhnutí Satanových tlup.. ano, lezou sem Satanovi ctitelé všech barev a hrozí Šaríjou a hrdlořeznictvím a znásilňováním atd...
    Lidi si to nenechají líbit a to bude ta válka náboženská, křesťanstvo VS Satanisti.

    To bude důvodem ke zničení falešného náboženství a nastolení víry v Satana, čipování atd.., vše to máte ve Zjevení Janově.
    Cituji: ,, A Bůh jim vložil do srdce jednu myšlenku, kterou budou považovat za svou vlastní myšlenku, aby úplně zničili a ohněm spálili Babylón, matku nevěstek,, .

    Čtěte lidi Bibli, dokud můžete nalézt způsob, jak se zachránit z této pokřivené generace.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.