9. října 2013

Jak zobrazení "falešných srážek" kolem radarů prozrazuje řízení počasí

Následující čerstvě natočené video od amerického "lovce umělého počasí" Dutchsinse názorně ukazuje, jak systém radarových frekvencí ovlivňuje a vytváří počasí na celém území USA.

Dutchinse zachytil na veškerých dostupných radarových zobrazeních jev, kterému říká "ionizační frekvence" nebo "frekvenční clustery (chumáče)". Je to zjevně jiný druh frekvence než ta, která vytváří "haarpové kruhy", zde často popisované.

OrgoNet už tento jev taky dříve několikrát popsal pod označením "zrnění radarů" anebo "falešné srážky". Toto zrnění se v USA zobrazuje buď modrou nebo zelenou barvou (zelené označuji jako "mokré", protože je předzvěstí bohatých srážek, modrému říkám "suché", protože značí odpuzování srážek a sucho. Skutečné srážky mají zobrazení zcela jiné, viz obr. - nad východním pobřežím.)

Obr. http://weather.cod.edu/satrad/



Na videu je zřetelně vidět, jak jsou americké radary od východu k západu postupně zapínají "zelené frekvence", z čehož je patrná záměrná aktivita amerických/globálních klimateroristů.


I v Evropě se občas zobrazují falešné srážky, i v Česku, ale nebývají to tyto husté "chumáče" kolem radarů, spíše je to ve formě paprsků anebo řídkých neurčitých tvarů (u nás nejčastěji modré řídké zrnění v dosahu radaru Skalky, v období jasna a sucha).

Husté chumáče "umělých srážek" zobrazené modře se podle mě vyskytly v Evropě poprvé nedávno kolem Rumunských radarů jako předzvěst umělého zemětřesení. Zřejmě globální teroristé zahajují upgrade evropských radarů na východě. A hned to taky vyzkoušeli.

http://youtu.be/syGk_1yc_go



Související článek:
OrgoNet natočil podobné video v souvislosti s hurikánem Sandy, viz http://orgo-net.blogspot.cz/2012/10/hurikan-sandy-se-nachazi-v-haarpovem.html. Jsou na něm vidět nejen postupně zapínané zelené a modré frekvence, ale i typický haarpový kruh nad Floridou.

Video: http://youtu.be/-y5tQOR67wo

4 komentáře:

  1. Nebylo by možné ty konkrétní frekvence uvádět v používaných jednotkách kHz, MHz, GHz?
    Kdo se v tom má takhle vyznat?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už se Ti to nese na stříbrném podnose rovnou pod nos. Co takhle napsat, díky Orgo.
      Lída

      Vymazat
    2. Nóóó, drzost ti rozhodně nechybí ! Ještě si poruč kolu a pizzu, cipe !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.