23. října 2013

Jak využít preferenčních hlasů k odstranění dosavadních "profesionálních" politiků, které nechceme


Díky čtenáři za návod k volbám, který rozhodně stojí za vyzkoušení. Asi přece jen půjdu volit (:-)))


20.10.2013
_____________________________________
My voliči se prý nikdy nedokážeme domluvit a tak nemůžeme s výsledkem voleb být spokojeni. Nejen to, budeme za své chování trpět . Jako dosavadních 23 let .
Z toho dokážou těžit ti „progresivní“ (všeho)schopní politici, již po tolik let „zabydlení“ na předních místech kandidátek všech stran ! A posléze v parlamentu a ve vládě .
Takové my tam ale většinou nechceme !

Pojďme s tím něco udělat , snad to dokážeme ?
Postrčte dopředu svého favorita- ZAKROUŽKUJTE u VÁMI PREFEROVANÉHO KANDIDÁTA číslo jeho pořadí na kandidátce !
Poté zakroužkujte další kandidáty s čísly DEVĚT , OSM, SEDM !

Pokud se přidáte, zmizí všichni uzadelení dosavadní „profesionální“politici ze sněmovny, ihned. Tedy ti šíbři, co jsou na kandidátkách vpředu, zpravidla do třetího místa! K tomu je ovšem třeba dosti velký počet nás kroužkujících voličů, je zapotřebí TO UDĚLAT na kterékoliv kandidátní listině strany, co ji považujete za hodnou vašeho hlasu .

Nenechme se zviklat a vykonejme své předsevzetí, i kdyby se „jedničky“stran i jiná individua stavěla na hlavu nebo se kdokoliv snažil torpédovat tuto výzvu ke kroužkování například doporučením jiných čísel ke kroužkování jiných kandidátů.

Nenechme se ovlivnit !! Mého oblíbeného a 9 , 8 , 7 .
Provedeme zajisté změnu v PS PČR !!! Maximum preferenčních hlasů jsou 4 ( čtyři) !

A víte co ještě? Zároveň, bude-li nás kroužkujících dost, dostaneme snad zpětnou kontrolu o průběhu a výsledcích voleb !! Proč? Pravděpodobně můžeme odhadnout, zdali volby proběhly regulérně, nebo jsou výsledky „cinknuté“ !
Přidejte se , prosím, pokud můžete. A sdělte dále! Děkujeme všem . Nekandidující volič .

42 komentářů:

  1. Je to úžasné jak se každý na tomto blogu snaží presenovat ten svůj opravdu zaručený recept na to , jak vyzrát nad politiky a nad volbami vůbec. Jeden názor je - nejít k volbám a pak mnoho důvodů proč a druhý názor - jít k volbám a mnoho důvodu proč. Vše je již dáno a vše je již rozhodnuto a volby jsou jenom hra pro diváky nás Občany nebo Ovšany, podle toho jak kdo na tom je.
    Po volbách se pak sejdou někde v hospodě , již ne jako politikové ,ale jak občané pro práci, komunisté , zástupci ODS , ČSSD a pod. a u piva se dohodne společný postup jak to bude ve sněmově, parlamentu ve vládě ... a divadélko pokračuje. Co by se však stalo, kdyby k volbám nešel nikdo, o čem by pak tito pánové a dámu mluvili ve své oblíbené hospůdce ! Děkuji, tak tohoto představení se jako nedobrovolný herec neúčastním. Univerzum ví a my ani netušíme jak to nakonec dopadne. Tak proč tolik povyku pro nic.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto souhlasím, před volbami soustřeďují “voliči” veškerou svou pozornost na malé, jim slibované kousky svobody, přestože již nespočetněkrát zažili, že po volbách se žádný z politiků necítí být vázán jakýmkoli předvolebním slibem. Nejtrapnĕjší je stále opakovaná ignorance této vlastní zkušenosti.

      Vymazat
    2. Možná se taky už nebudete účastnit ničeho - už do konce života budete jen přihlížet, když to za Vás musí rozhodnout jiní - ale taky volba.

      Vymazat
    3. Souzním s Vaším názorem, jen bych doplnil. Z celé diskuse mi plyne jedna skrytá myšlenka. Všichni se bojíme, že to bude bolet, až to skutečně praskne a bude se to muset řešit. Před bolestí utíkáme a vymýšlíme způsoby jak oddálit konečné řešení. Tedy jak volit a koho. Ze své zkušenosti vím, že je lepší si tu bolest neprodlužovat a řešit problém co nejdříve. Podle mého je jedním takovým řešením politikům ukázat, že už nechci aby mi vládli neodborníci , zloději a lháři.
      Jediným způsobem jak v tomto státě něco ukázat je statistika voličů. Jak budou vypadat před světem potažmo před EU , tak toho se bojí. Tak proč je nezesměšnit malou účastí ve volbách. Pak se budou muset zamyslet a začít něco dělat. Jinak stejně už jsou výsledky napsané bez ohledu na naše názory.To jste ještě nepochopili, že námi je manipulováno ?
      Matess

      Vymazat
    4. Když už jsou výsledky napsané, tak proč by se měli bát nízké účasti? Napíšou větší a je to. Nějak si protiřečíte.
      Pokud by vše bylo rozhodnuté - nehysterčili by zavedení politici - strašením kde kým, zdviženými prsty, pliváním na sebe, nemobilizovali by "umělce" apod. Prostě tentokrát o něco jde, jen jste si toho nevšiml, že? Škoda, nelibo brýle?

      Vymazat
    5. Všechno to jsou jen falešné vlajkové lodi, které zákeřně zaútočí ve chvíli, kdy to budeme nejméně čekat.

      Vymazat
  2. Volím Samuraje a nekroužkuju - nechám to na něm - rozhodl o sestavení kandidátek, tak předpokládám že ví, co činí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem zvědav, zda si také po volbách od něho necháte dobrovolně setnout hlavu, až začne utahovat šroubky ovčanům. Ono mu totiž nic jiného nezbývá. Tak velké imperium nemá, aby si mohl dělat, co chce !

      Vymazat
    2. Tak tak. / 10:56 /.

      Vymazat
  3. Lepší je se podívat kdo už má kolik hlasů od svých oblíbenců.. a ne kroužkovat 9,8,7, protože to nějaká hlava pomatená vymyslela... viz. http://krouzkovaninanecisto.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Jan Hnízdil – lékař věnující se psychosomatické medicíně
    „Politikům, kteří chtějí, abychom se jim odevzdali, ukazují na vnější příčiny problémů a slibují, že zavedou fungující stát, zatočí s korupcí a zajistí nám zdravotní péči a klidné stáří, nevěřím ani slovo. Žádný politik za nás nic neudělá, pokud nezačneme každý sám u sebe. Od voleb nic nečekám. Pravděpodobně volit nepůjdu. Oslovit mne může jedině bilboard, na němž bude stát: „Vůbec nic vám neslibuji. Nic za vás neudělám. Čeká nás velká společenská změna. Zvládnout ji můžeme, jen když budeme držet při sobě, chovat se slušně a spolupracovat.“

    OdpovědětVymazat
  5. Zbytek rodiny volí samuraje a já budu volit komanče. Předpokládám totiž, že pak se konečně otočíme ke slunci a na východ. Tím pádem přijde Yakuza a Spetsnaz aby se navodil pořádek.

    OdpovědětVymazat
  6. ...jeví se mi, že by to snad mohl napsat Marek Benda .... dobrý návod jak zmanipulovat masy, aby se v ODS dostal na volotelné místo !!!!

    OdpovědětVymazat
  7. No tak tedy poraďte jestli volit nebo nevolit.Můžete naznačit co bude dál,když tedy Universum ví.opravdu mě to zajímá na co se mám připravit.Díky za odpověď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro 15:31. Universum za nás nic neudělá, nemůže za nás rozhodnout. Je to jen na nás jak budeme volit a kde následně budeme směřovat Universum bude naše volby brát jako rozhodnutí našeho kolektivního vědomí , ať budou výsledky voleb jakékoliv.

      Vymazat
    2. I vy jste universum.Volte podle svého srdce.

      Vymazat
    3. Člověku byla dána Bohem ( chce-li někdo Universem ) SVOBODNÁ VŮLE. Nikdo by se neměl nechat ovlivňovat a měl by se rozhodnout podle ní. Vše ostatní je kalkul.

      Vymazat
  8. Chci to jako na Islandu!!!!!!!!!!!!!! Tohle je začarovanej kruh,'to ti poví každej druhej páták.':-) Trhám hubu nad tímhle systémem trhám hubu nad ústavou. Máme co si zasloužíme. Ukázek toho že je to špatně je zřejmě málo, tak jedém dál. Ono nám to doteče. Váš, všeobjímající Kuba. :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak nevim,nevim, ale opravdu si myslite, ze je vubec k necemu JIT VOLIT??? Stejne si to rozhodnou jak chteji, proboha. Ale opravdu mne prekvapuje, ze o tom jeste vubec diskutujete. Za mych skolnich let jsme veseli letaky SLADEK NA HRAD, jen tak pro srandu. To jsme meli aspon cistej vzduch, tedy mozna.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když změnu nechcete a chcete stávající hnus a "pěknou" perspektivu mladším příbuzným - tak nikam nechoďte. A pro účet si nechoďte - přijde jednou sám.

      Vymazat
    2. Pro 18:11. Když zmiňujete zapomenutého Sládka ze kterého tehdy dělali blázna, tak jsem si na tu dobu vzpomněl. A najednou se to vše vybavilo. On měl tehdy pravdu.........Vzpomínáte ?

      Vymazat
    3. Samozřejmě, že měl pravdu, ale ovčani tehdy byli tuze masírováni ze všech stran, a přitakávali hloupým útokům neschopných politiků !

      Vymazat
  10. Svět spěje do pekel a politici jsou katalyzátorem tohoto pohybu.
    Jinak řečeno, politika řeší problémy které kdyby nebylo politiky by nenastaly.
    Hra na pluralitu je předem domluvená hra pro občany, kteří to ještě neprohlídly.
    Chcete opravdu změnu ? Tak se prostě změňte ...:)

    OdpovědětVymazat
  11. Kdo není spokojen se situaci,ať udělá alespoň to málo a jde volit kteroukoliv stranu (!!),která nebyla dosud v parlamentu.Ať však netvrdí,že nejit volit stejně nemá cenu.V tom případě ,ať se k volbám vůbec nevyjadřuje,protože jeho názor "stejně nemá cenu" !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezapomínejte, že staré politické dinosaury se snaží nyní nahradit VLCI v rouše beránčím (nové strany). A podle mě je predátor jako poredátor, ať je velký nebo malý, žravost (chamtivost) mají stejnou !

      Vymazat
    2. satan má na nás dobře políčeno, nikde u voleb nenechal ani skulinku úniku, proto mnozí uvažují o rezignaci za takového stavu věcí volit

      Vymazat
    3. Nechme Satana satanem a vybodněme se něho... Ať má políčeno jak chce - lze se mu ubránit a ti lapení se mu můžou vzpírat a o tom to je - nikdy nemůže ovládnout duši, nikdy. I ti, co mu jdou na ruku - z různých příčin - se jednoho dne mohou vzepřít, zvlášť pokud je Satan chytil lstí a ne na "zlato". Jiná věc je o těch, co s ním spolupracují naprosto dobrovolně a dlouhodobě... Ti zůstanou satanisty, i když jim už žádný Satan vládnout nebude. A právě v tom je volba. Vybrat si bytost, která není prolezlá touhou po moci a zisku. A to není žádná, která má veliký majetek a jen si ho chce zvětšit...

      Vymazat
    4. To může říct jen opravdový hlupák, ignorant, egoista a podobně "ladění" lidé :"Nechme Satana satanem a vybodněme se něho" On se na nás rozhodně nevybodne, a brzy vám předvede takové dílo zkázy, jaké si neumíte představit ani v nejdivočejší fantazii. Však uvidíte a uslyšíte "na vlastní tělo" !

      Vymazat
    5. Máte velmi hloupé představy o moci a možnostech satana zde na Zemi !

      Vymazat
  12. Úžasné, místo zmetka č. 1 vybereme zmetka č. 17. V zásadě v kandidátech není žádný rozdíl

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ke komentáři v 9:14.: To zase napsal někdo hodně loajální tomuto zločineckému systému

      Vymazat
    2. A těch loajálních je tu docela dost, jak tak pozoruju komentáře

      Vymazat
  13. Já budu volit Tomia Okamuru, dal bych za něho i ruku do ohně... Stále se o něm málo ví, bohužel.
    http://www.cestyksobe.cz/tomio-okamura-usvit-pro-cesky-narod-ad2954/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jako, že nemá žádné platné živnostenské oprávnění, ve firmách co se v nich angažuje jsou papírové ztráty, ale hraje si na mecenáše a úspěšného podnikatele a média mu dláždí cestičku? Buďto krade státu daně a nebo ho někdo zákulisní financuje. To je kmotrovská pozice jak vyšitá... díky nechci. S mafiány se nekamarádím.

      Vymazat
    2. Tak si připravte kýbl s vodou, až tu hořící ruku budete muset rychle hasit !

      Vymazat
    3. To víte, že Okamuru někdo financuje. Je to Jakuza a evropsko-asijský Řád bílého draka. Ale to vám v médiích pochopitelně neřeknou.

      Vymazat
  14. To se mi líbí
    http://nwoo.org/storage/201310221324_ne2013.jpg

    OdpovědětVymazat
  15. ZDE :
    http://www.blisty.cz/
    Nevolit je nebezpečné
    K článku Karla Dolejšího "Legitimita, legalita a nevoličská tradice"
    Je to krásný žert, pane Dolejší, když píšete o USA a tváříte se, jako by v ČR neexistovalo víc stran. Ještě lepší: Insinuujete, že nutíme lidi jít k volbám. Přitom jen upozorňujeme, že by měli vědět, co dělají, když nevolí. Korunu jste tomu dal tím, když píšete o USA a nepoukážete na to, že tam právě velká část chudých lidí nechodí k volbám, a právě proto tam neexistuje například zdravotní pojištění pro všechny. Píšete o tom, jak dokonalé to bude, když lidé nepůjdou k volbám.
    Praktický důsledek toho bude, že zvítězí strany, které zničí existující sociální systém. Házet do volební urny neplatný volební lístek má smysl jen v zemích, v nichž existuje volební povinnost, jako například v Belgii.

    OdpovědětVymazat
  16. http://www.novinky.cz/domaci/317084-z-nevolitelnych-mist-by-radi-vzhuru-slibuji-behaji-a-hlavne-chteji-zakrouzkovat.html

    OdpovědětVymazat
  17. Není vůbec nutné tyto kariéristy kroužkovat, kterým byl národ naprosto lhostejný, ale takovou stranu vůbec nevolit. Vlezli tam kam chtěli. Najednou vidí podle preferencí, které nejsou stejně směrodatné, že by se ze svého místa do parlamentu tentokrát nemuseli dostat a museli by své hypotéky platit jako každý jiný občan, což je pro ně nepředstavitelné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť i Nečas poptával mezi svými kámoši, zda ví o nějakém fleku min. za 150 tis. Kč. Nečas (a mnozí další darebáci) opravdu těžce ujel, když si myslí, že sežene mírnix tírnix lehce takové místo. Jasně, stopadesátitisová místa mimo politický sektor asi podle něj rostou jako houby po dešti. Tito lidé jsou "těžce z Mimoně", protože jsou mimo realitu.

      Vymazat
  18. Věřím jedné velké moudrosti:

    ..."kdyby mohly u nás volby něco změnit - už dávno by je zakázali"...

    ale i tak mne osobně mrzí daleko víc - že fotbal a hokej nás dokáže "sjednotit" daleko víc, než chvíle, kdy opravdu o něco jde...a jen tajně doufám - že to nebude ještě horší, než doposud... hezký večer Boban

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.