10. října 2013

Stratocaching - hra pro širokou veřejnost

Ahoj orgonete,

už nějakou dobu si čtu články na blogu. Je to super. Odkazuji na Tebe každého, kdo alespoň trošinku projeví zájem o problematiku chemtrails. Narazila jsem na tuto zajímavou akci. Myslím, že by mohla zvýšit zájem lidí o oblohu.:-)


Můj příspěvek klidně můžeš zveřejnit.

Přeji krásný den

Lucka

Orgonet: Díky, Lucko, moc pěkná akce!



Stratocaching je „kouzelný experiment“ a zároveň geocachingová hra pro širokou veřejnost, kterou pořádá sdružení Žádná věda o.s. spolu se serverem Technet.cz.
Chystáme se vypustit balón do stratosféry a s pomocí kamer se podívat, jak to tam nahoře vypadá. Ale to není vše: z gondoly balónu ve výšce 30 kilometrů vypustíme 10 létajících GPS modulů v podobě javorového semínka, které se snesou kamsi na území České republiky. Dole se pak uskuteční hra o nalezení těchto semínek - stratosférických kešek.
Máte chytrý mobil? Máte chuť jednu listopadovou sobotu vyrazit za dobrodružstvím? Pak se přihlašte do hry! 

Veškeré informace zde: http://stratocaching.idnes.cz/


15 komentářů:

  1. já bych tomu řek = Hon na lišku! Rádioamatéři vědí o čem mluvím. Líbí se mi to...

    OdpovědětVymazat
  2. To su len srandicky a premrhana sanca: ked uz niekto ma moznost vyslat do operativnej vysky chemtrailsovych lietadiel balon, chcelo by to odobrat vzorky toho sajrajtu, nech mame jasno o jeho zlozeni. Myslim, ze na laboratorny prieskum by sa v komunite nazbieralo...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jim ho dřív sestřelí, pokud nebude ten let s povolením armády a voj.letectva. Oni si do chemokuchyně čučet nenechají :)

      Vymazat
    2. Proč to neprozkoumáte spektroskopicky? Absorpční spektrum byste mohl určit i ze země.

      Vymazat
    3. Pokus na to máte vybavení, tak se do toho pusťte. Sami jsme zvědaví, co by se objevilo !

      Vymazat
  3. To je ale nápad!!! Co takhle uspořádat sbírku.. Uspořádat sraz, vypustit společně balón a odebrat vzorky? Vsadím boty, že společně by jsme to dokázali :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pozatýkali by nás dřív, než by k vypuštění takového balonu došlo.

      Vymazat
    2. Jo, hlavně si dávejte podobný srazy tady a netu. Tady je to zcela jistě bezpečné a anonymní, nebo se pletu ?

      Vymazat
  4. No, já nevím, asi jsem hodně moc paranoidní, ale napíšu vám to takto; vy jste teď klikli na odkaz pořadatele této soutěže odtud. Někteří z vás ze stolního PC, někteří z noťasu, někteří rovnou ze svého smártfounu. Spousta serverů umí zjišťovat, odkud se příchozí nalogoval, z jaké stránky vedl link. Takže malá softwarová vychytávka a server si zvláště uloží IP, či dokonce rovnou MAC adresy zařízení, ze kterých se na server nalogovali čtenáři orgonetu. Mnozí pak půjdou se svými smartfouny hledat "paraplíčka" - kolik z vás surfuje přes domácí wifi? Je pro šmíráky tolik technicky složité přiřadit shodnou IP adresu k více zařízením s různými MAC adresami? Vy si pak zapnete GPSku, abyste mohli hledat, družice, přes kterou to budete dělat, si vás ještě znova prověří, nasosá vaše tel. číslo, IMEI vašeho mobilu... Myslíte, že je to technicky neproveditelné? Všimli jste si někdy, jaká veškerá oprávnění po vás vlastně chce software, který si do svých kapesních milášků instalujete? ;) Na to, že se tady hromadně děsíte černými vrtulníky a tak, mi tedy vaše nadšení pro tuto "hru" přijde dost lehkovážné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si myslím, že je to jen falešná vlajka něčeho podstatně důležitějšího ! Mohou zjišťovat zvlášť nadané jedince nebo skupiny, které se bezvadně orientují v obtížném nebo jakémkoli terénu. Tito lidé jsou potenciálně nebezpeční pro systém, matrix chcete-li, poněvadž mohou být líhněmi opozice, pravdy, nezávislosti, svobody atd., tedy toho, co u nás matrix nechce, abychom rozvíjeli a pěstovali, předávali své zkušenosti druhým, a zapojovali do podobných aktivit další lidi, kteří "neví,neznají", a jsou pro systém dobře voditelnými loutkami, ovcemi. Tito lidé budou zcela určitě (pokud se to ještě neděje) brzy na indexech nepohodlných osob, a budou tvrdě perzekuováni, možná i vězněni. Nenechte se ukolébat tím, že se v Evropě nic mimořádného neděje, že je to záležitost jen Ameriky, Afriky a Asie. Evropa již brzy bude do tohoto víru vztažena také. Připravujte se již nyní, pak bude na cokoli pozdě !

      Vymazat
    2. Navíc Technet.cz, to mi nezní jako amatérští nadšenci.

      Vymazat
    3. Vždyť vám to tu povídám, že jsou to konspirační hokusy pokusy o nás bez nás

      Vymazat
  5. Mě už nebaví brečet a stěžovat si.. Vás ten strach už hodně ovladnul... Neměli by jste to tu asi číst.

    OdpovědětVymazat
  6. Kubo, co kdybys nám to nechal v našich kompetencích, my už s tím nějak "vytrímem" bez tvých strachů. Tady nejde tolik o ten starý známý mološský strach jako o to, že si začíná čím dál tím víc lidí dávat pozor na to, s kým a proč mluví, s kým a proč se stýká, a kdo mu škodí nebo může škodit. A to jsou zcela přirozené reakce vůči tomuto uměle nepřátelsky projektovanému světu.

    OdpovědětVymazat
  7. No to by se ti líbilo, kdybychom přestali OrgoNet číst. Takových štěkavých hafanů je tu víc. Ale na víc než na plané štěkání se nezmůžete :-))))))

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.