2. října 2013

Sundog nad Košicemi

Dobrý deň Orgonet,
posielam fotografie zo dňa 30.9.2013 zo Slovenska z Košíc. Kto v ten deň popoludní zdvihol hlavu hore, mohol vidieť okrem kvalitne posprejovanej oblohy aj farebnú škvrnu - sundog, na fotografiách vpravo od slnka, opisovaný aj na Vašej stránke. Hlboko pochybujem o prírodnom povode, názor komerčných meteorológov je smiešny. Vyzerá to ako odraz slnečných lúčov na sprejovanej vrstve kovov a nanovlákien. A večer svietilo baryum...ako zvyčajne. Ovečky to samozrejme nezaujíma, ale nás áno!
S pozdravom I.





11 komentářů:

  1. Ovečky jsou nervově labilní, a tak raději nevidí nic z toho, co by je mohlo strašit a rozvrátit jejich vratkou konzumní pohodu.
    To se netýká jen důkazů o manipulaci s počasím, ale úplně všeho, co je ohrožuje na zdraví i na svobodě.
    Od poklidného rozkydnutí u večerních televizních zpráv se nenechají vyrušovat. Jsou vždy spořádaní a čekají, že je stát za jejich
    poslušnost odmění. Dementi.

    OdpovědětVymazat
  2. je smutný, že ho vidím už tak často, že už ho nefotím...
    na oblohu civím furt
    a je fakt síla..., že ostatní neeeeeeecivěj... a že je jim to jeeeednooo
    veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čuuuuuuumíííííí do výloh nebo se starají o druhé lidi.
      Klimateroristické tance nad brdskými vršky bývají hodně drsné. Starší lidé, co jsou zvyklí pozorovat přírodu prohlašují,
      že toto nepamatují. Po dešti nad těmi kopci často visí desítky obrovských válcových mraků podobných seřazeným balíkům slámy. Když radar podporuje práci práškovacích letadel, o duhově zářící místa v mracích tu nouze také není.
      Jenže. I kdyby všichni prozřeli a začali protestovat, nic se nezmění.

      Vymazat
    2. Vše ovládají jejich peníze, takže je jen málo možností je zastavit !

      Vymazat
  3. ano v ke toho posledne dni bolo viac same ciary

    OdpovědětVymazat
  4. 28.9. okolo obeda to bola v Ke samá čiara, dokonca sa mi prvýkrát stalo, že som na vlastné oči videla, ako sprejujúce lietadlo po tom čo prestalo práškovať z ničoho nič zmizlo. Naokolo neboli žiadne mraky takže sa mi to nezdalo, od prvej chvíle vyzeralo zvláštne..mám aj fotkutoho chemtrailu, kt. za sebou nechalo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To už jsme tu taky probírali, že mnohé chemoplány jsou jen hologramy letadel, a ve skutečnosti se těmi hologramy maskují úplně jiné stroje, možná ani nepocházející ze Země !

      Vymazat
    2. A proč by někdo vyvíjel tak složité postupy a maskoval ¨něco¨, jako letadla, když si ¨běžných¨ letadel stejně téměř nikdo nevšímá? Nemá to logiku. Navíc, všechna ta zdánlivě neviditelná letadla jsou jen nedokonalé fotky, způsobené interpolací pixelů.

      Guess

      Vymazat
    3. Guessi zkus jinou "písničku". Tu cos tu v komentáři předvedl byla šeredně falešná !
      A za další : zamýšlej se nad tématy jako nestranný pozorovatel, a ne jako prvoplánový hlupák. To prospěje i vícerým komentátorům !

      Vymazat
    4. Guessi- vše v dobrém...
      Párkrát jsem viděla letadlo, které opravdu zmizelo...
      modrá obloha a ono nikde...
      takže je to asi tak, jak sem kdosi napsal....
      Je smutné. ..., že jsme na konci a uvědomuje si to tak málo lidí...
      Víš, nebojím se budoucnosti, protože vše je pro nás dobré...
      z čehokoli se poučíme, ....... je to vývoj....

      Vymazat
    5. Guessi, anonym z 11.10.13,20:49 má pravdu ! I já pouhým okem vídám chemoplány na obloze, jak se jejich trupy a křídla kovově lesknou v záři slunce. Pak vídám za stejných podmínek jen oblohou postupující chemostopy, které jakoby vznikaly z ničeho ! Prostě žádné letadlo, ani žádný jiný vidtelný objekt, který by ty chemostopy způsoboval. A to chceš taky tvrdit, že mám chybné interpolace pixelů v očích nebo dokonce v mozku ?! Jdi se vycpat !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.