14. října 2013

Vědci vyfotografovali lidskou duši, jak opouští tělo

Duši opouštějící tělo už jsme tu v nějaké verzi měli, ale protože mi v posledních dnech několik různých čtenářů poslalo tip na tento článek, tak tu zřejmě má být. Nejspíš kvůli těm, co teprve začínají uvažovat, že nějaká ta lidská duše možná přece jenom existuje, a byli by eventuelně schopni slyšet na hmatatelné vědecké důkazy. 
Myslím ale, že nejvýznamnější objev prof. Korotkovova  je popsán v posledním odstavci. To, co se tam píše (řekl v rozhovoru), je vlastně podstatou učení o Zákonu hmoty, čili, "o co tady na Zemi vlastně kráčí", což nám naprosto geniálně vysvětluje Ivanka.
Výzkumy prof. Korotkova jsou důkazem významného posunu odehrávajícího v současné době - že věda v blízké době učiní mnohé významné pravdivé objevy ohledně fungování systému života na Zemi.

P.S. České weby tento článek přebírají poněkud bezmyšlenkovitě - ta fotka duše opouštějící tělo je viditelný nesmysl, takže po návštěvě oficiálního webu prof. Korotkova (bioenergiemi se skutečně zabývá, ale žádné takové fotky tam rozhodně nemá) začínám mít dojem, že ten článek sepsal nějaký vtipálek, aby jím doprovodil svou fotomontáž "duše opouštějící tělo", a pro větší věrohodnost se odvolává na Korotkova. Věřte nevěřte (:-))). 
Ale to, co je v článku, se v rozhovoru skutečně říká.

Převzato: http://www.cestyksobe.cz/vedci-vyfotografovali-lidskou-dusi-jak-opousti-telo-abzjištění 2946/


Vědci vyfotografovali lidskou duši, jak opouští tělo

Ruskému vědci prof. Konstantinu Korotkovovi se za pomoci bioelektrografického fotoaparátu podařilo zachytit moment, kdy duše opouští tělo umírajícího člověka. Fotografie, pořízená metodou vizualizace uvolňovaného plynu, pokročilým postupem navazujícím na známou Kirlianovu fotografii, ukazuje, jak z těla postupně odchází životní síla.

(Pozn. Orgonet: Pozor, tahle fotka použitá v různých verzích tohoto článku na netu není ta vědecká od prof. Korotkova, to je jen ilustrace, jak si to někdo krásně představuje, a udělal k tomu fotomontáž.) 


(Pozn. Orgonet: Na internetu je právě dohadování, které fotky jsou vlastně ty pravé, co pořídil prof. Korotkov. Možná jsou to tyto následující, i když někdo taky píše, že jsou to fotky zahřívání lidského těla ze sauny (:-))) Takže, věřte nevěřte ...



Podle Korotkova nejdříve opouští životní síla (duše) hlavu a oblast pupíku. Nejdéle se naopak zdržuje v oblasti srdce a rozkroku. Korotkov také zaznamenal, že v případě násilné a neočekávané smrti lidský energetický systém zasáhne takový zmatek, že se duše vrací zpět do těla i po jeho smrti. Důvodem může být přebytek nevyužité energie.

V následujícím rozhovoru se prof. Korotkov důkladně zabývá energií lidského těla a způsoby, jak ji zvýšit.

http://youtu.be/fZczmTkfqKY (anglicky)



Ruský fyzik prof. dr. Konstantin Korotkov, PhD., vědec s dlouholetou praxí ve výzkumu, se v současné době zaměřuje na energii živých organismů. Tu lze stručně popsat jako energii elektronů, měřitelnou v elektronvoltech, která se za pomoci v organismu obsažené vody přesunuje po těle. Důležitou roli v této cirkulaci energie hrají pojivové tkáně. Tyto přesuny, kontinuální pohyb energie, byly dobře známy už starým východním kulturám – známe výrazy jako meridiány a čakry. Nyní lze pohyb energie i zdokumentovat za pomoci různých metod, k nimž patří sledování změn tělesné teploty nebo uvolňování fotonů / elektronů organismem. Korotkov nicméně tvrdí, že energetické „cesty“ nejsou přímo dané. Sice je průchod energie pravděpodobnější v určitých místech, ale vše závisí na stavu jedince a časovém cyklu, v němž se právě nachází. Lidský organismu podléhá více energetickým cyklům: dennímu, měsíčnímu, ročnímu a 11letému.

Pomocí metody sledování „výstupu“ elektronů a fotonů, stimulovaného prostřednictvím elektromagnetického pole, lze měřit energii prakticky čehokoli, počínaje různými výrobky přes vodu, kameny a rostliny až k živočišným tělům včetně toho lidského.

Korotkov například zaznamenal, že značný vliv na energetickou bilanci našeho těla má voda, kterou pijeme. Za „dobrou“ vodu označuje pouze vodu z přírodního zdroje (pramene) bez obsahu znečišťujících látek a s vyrovnaným poměrem minerálů. Důležité je též, aby byla voda tzv. strukturovaná. Je-li voda vystavena značnému pohybu, vznikají v ní aktivní radikály. Jejich existence sice trvá extrémně krátkou dobu, ta však dostačuje k tomu, aby na atomech/molekulách minerálů vznikly shluky s krystalickou strukturou. Taková voda je tělem daleko lépe přijímána, neboť naše tělní tekutiny včetně krve jsou také strukturované. Voda z vodovodního řadu by podle Korotkova měla doma projít následujícím procesem: filtrování (mechanické, reverzní osmózu Korotkov výslovně nedoporučuje, protože narušuje strukturu vody), tzn. první krok papír (mechanické nečistoty), druhý krok uhlí, třetí krok tkanina z mikrovláken; pak až by měl nastoupit přístroj, který se postará o vytvoření žádoucích struktur ve vodě. Dobrá voda je pro energizaci těla naprosto zásadní.

Dále se prof. Korotkov zabýval potravinami a seznal, že kvalita amerických (a nejspíš nejen amerických) potravin v obchodních řetězcích je katastrofální. Samozřejmě doporučuje čerstvé potraviny z ověřených zdrojů (nikdy ne GM) a v nouzi, tedy není-li po ruce nic lepšího než supermarket, ovoce a zeleninu aspoň očichat a vyřadit vše, co není vůbec nijak cítit. Čich je podle Korotkova zásadním a velice podceňovaným smyslem, který na rozdíl od zvířat využíváme pouze nepatrně. Má přímý vliv na organismus: ucítíme-li vůni určitého pokrmu, organismus se připraví na trávení určitých látek v něm obsažených. Syntetické vůně tělo jen matou. Čichové vjemy přijímáme nepřetržitě, ale uvědomujeme si jen malé procento z nich. Známé je též provázání čichu s pamětí. Takže pokud dotyčný kus ovoce / zeleniny voní, je v něm „něco ze země“, tedy životní energie. I pak se kvalita samozřejmě různí.

Zásadní je též vliv vzduchu, a to konkrétně negativních iontů. Korotkov se odvolává na Čiževského pokusy ze 40. a 50. let, kdy Čiževskij umístil dvě skupiny krys do dvou vzduchotěsných klecí. Do jedné klece byl přiváděn vzduch bez negativních iontů, do druhé vzduch jimi obohacený. Krysy v druhé kleci žily třikrát déle. V Rusku je prý o vlivu negativních iontů docela slušné povědomí. Generátory negativních iontů se používají v některých zdravotnických zařízeních a firmách. Optimální je použít kombinovaný přístroj – tedy zvlhčovač vzduchu spojený s generátorem negativních iontů. Vlhkost vzduchu je pro účinek těchto iontů nezbytná. U tématu vzduchu se prof. Korotkov zmiňuje i o zvláštní vlastnosti borovic. Ty prý dokážou vyrobit nepoměrně více aktivního / nabitého kyslíku než jiné rostliny.

Prof. Korotkov se zabýval také vlivem mobilních telefonů na energetický stav našeho těla. Jeho tým měřil energetické pole dvou skupin dobrovolníků – všichni měli mobil u hlavy, někteří zapnutý, jiní vypnutý. Byl zjištěn významný rozdíl mezi oběma skupinami, ale i mezi konkrétními jednotlivci. 10% sledovaných osob reagovalo na záření z mobilu velmi citlivě. U všech „dopad“ 10minutového rozhovoru přetrvával další půlhodinu až hodinu. Korotkov za účelem snížení tohoto efektu doporučuje používat modernější typ přístroje, protože emituje méně záření a používá vyšší, méně škodlivou frekvenci. Každopádně se vyplatí používat handsfree a uchovávat mobil mimo tělo (pro ženy ideálně v kabelce), nebo alespoň mimo důležité orgány. Takže mobil nejen že nepatří k hlavě, ale ani do náprsní kapsy!

Korotkov cestuje po celém světě a měří energetické otisky různých míst, vrcholků hor, rostlin atp. Speciálně se zaměřuje na místa, která bývají označována jako „svatá“. Jeho měření potvrzují, že tato místa disponují skutečně specifickými energetickými vzory. Vysokou energii se svým týmem naměřil například v klášterech na dálném severu Ruska. Naproti tomu z Macchu Picchu si vzhledem ke konstantnímu pohybu velkého množství turistů žádné relevantní výsledky neodnesl. Lidské energie, zvlášť pokud je na místě větší množství lidí, představují pro měření významný rušivý faktor.

Korotkovovy pokusy s elektrofotonovým fotoaparátem potvrzují, že pokud se lidé vzájemně setkají s nějakým silným záměrem či citem jako je láska nebo nenávist, silně ovlivňují jeden druhého, aniž by si toho byli vědomi. To dosvědčuje i pokus s „pohledem zezadu“, kdy se na sledovanou osobu zezadu vždy díval buďto cizí nebo spřízněný člověk (např. snoubenka / snoubenec). Na energetických změnách sledovaného bylo zřejmé, že „cítí“, zda se na něj dívá cizí člověk nebo člověk blízký. Je bez pochyb, že se navzájem na energetické úrovni ovlivňujeme. Negativními emocemi neškodíme jen sami sobě, ale bohužel i ostatním. Naštěstí ten samý zákon platí i pro pozitivní emoce, jimiž se vzájemně „dobíjíme“.

Zdroj: http://www.adguk-blog.com/2013/09/scientist-photographs-soul-leaving-body.html

23 komentářů:

  1. A kde se da videt original foto? Jinak tomu asi moc lidi neuveri.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://youtube.com/watch?v=auoJV4re3nU
      http://youtube.com/watch?v=B6NIUV24vcQ

      Vymazat
  2. Tento článek jsme překládali na OSUD.cz, ostatní samozřejmě náš překlad odcizili bez svolení.. :) Na to jsem si zvykl, na to, že nenapíší ani zdroj, ještě ne. Jinak fotka je samozřejmě ilustrační. jmm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A všechno to najdete na estébáckém webu OSUD.biz a s odkazy na strojové překladače :)
      Ubohý Malwerick se tolik snaží.....

      :D

      Vymazat
    2. Díky za odkaz na OSUD.biz. O tom jsem nevěděl. Díky za sdílení!!!

      Vymazat
  3. Zdravím lidi,
    chtěl bych ještě reagovat na předchozí článek o detoxiaci.Moje manželka zemřela před dvěma roky na leukemii.Pro mě byl jasný spouštěč nemoce negativní emoce získané v dětství,šikanoval jí psychicky i fyzický její otec.Určitě máme v sobě všichni uložené velké množství toxinů,ale rakovina nebo vážná nemoc se spustí tím,že se pořád vrací minulost s negativníma emocema. Dva měsíce byla manželka v komatu, její tělo nepřijalo novou kostní dřeň a ta jí pomalu zabíjela.Byla napojená přes kanilu asi na dvacet stříkaček najednou,je to neuvěřitelné co všechno tělo dokáže snést.Řekli mi že do 24 hodin bude po všem,byl jsem s ní až do konce.Asi po 5 min co doktor stanovil smrt,asi třikrát silně hekla a otevřela pusu a vydechla.To byl pro mě jasný důkaz, že z ní odešla duše.Nemohl to být žádný vzduch v plicích nebo nějaké svalové cuky,protože před tím byla dva měsíce bez pohybu a na dýchacím přístroji. Stoprocentně věřím že jsme jenom tělesná schránka a uvnitř nás je nesmrtelná duše.Teď už de jenom o to jak se každý bude chovat ke svému tělu, zahoďte všechny negativní emoce a žíjte v klidu ....
    Urby

    OdpovědětVymazat
  4. Dobré téma.Dík za překlad.Martin

    OdpovědětVymazat
  5. Majme prosím na pamäti viď ostatný odstavec článku - nikdy nie sme sami. Sme prepojení, a bude to fungovať viac a viac. Tak sme dspoločne zodpovední za podobu života, tu i tam, kdekoľvek. B

    OdpovědětVymazat
  6. http://www.youtube.com/watch?v=ea_ZHoNlK1M
    Тайна молитвы. Тайна мира.
    Ahoj - nemám repro, takže z toho nic nejní
    ale asi by to stálo za překlad....
    umíte ještě někdo azbuku...???? :-))
    veronika

    OdpovědětVymazat
  7. Muzu pridat mou zkušenost s opoustenim duse tela.Pecovala jsem o nemocnou zenu, která unirala na rakovinu, mela v zapesti zavedenou kanylu pro automaticke davkovani drogy pro zmirneni bolesti, proto byla docela v pohode, mohly jsme se spolu docela bavit a v case dodavky drogy spala. Bohuzel, zacaly se agresivnim zpusobem objevovat metastazy a život byl prohrany. Jednou tydne dochazela zdravotni sestra na kontrolu a při poslední kontrole presne určila den umrti. V te době nemocna uz jenom spala a nevnimala okoli.Dva ndny před jeji smrti jsme sedeli s jejím manželem v mistnosti, kde spala a ja jsem si pojednou vsimla jak se nad jejím telem vznasi jakasi mlha, která pomalu stoupala a byla prerusena v mistech metastaz a nad očima byla mlha hustsi a mela konicky (otevreny ) tvar. Myslim si, ze to bylo predsmrtne, pozvolne uvolnovani energetického tela z tela fyzickeho. Každý si muze myslet o me zkusenosti podle svých prozitku, pro mne je moje zkušenost naprosto v souladu s prirozenosti a samozrejmosti života.

    OdpovědětVymazat
  8. V článku uvádíte zmínku profesora Korotkova o strukturované vodě a jejím působení. S uvedeným textem jsme v souladu.
    Takovou strukturovanou vodu, prospěšnou nejen našemu tělu nabízí technologie AQUA SANATURA již několik let. Pomocí tohoto zařízení si můžeme běžnou kohoutkovou pitnou vodu energeticky oživit doma. Z hlediska senzorických vlastností vody je i filtrace důležitá. Takto revitalizovaná voda je užitečná pro mnoho způsobů jejího užití . Více najdete na www.aquasanatura.com nebo na www.facebook.com/aquasanatura

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voda se dá strukturovat pouhou myšlenkou.Natočit do skleněné nádoby a myslet na to jak je jemná a lahodná.Chvíli ještě nechat odstát.

      Vymazat
  9. Mám podobnou zkušenost se svou mámou, velice ji miluji, také umřela na rakovinu při operaci a v den pohřbu při obřadu jsem na ni myslela, jak se asi má, jestli je jí dobře, kde asi je? Šokovalo mě následné něco mezi bílým světlem nebo mlhou, které nás s bratrem obklopilo a já se cítila najednou tak zvláštně, blaženě a po chvíli se mi chtělo spát.. Asi to zní všelijak ale zbytek dne jsem se cítila tak smířeně a dobře, usmívala jsem se na lidi(kupodivu ani oni nereagovali na mé chování nějak negativně,spíše naopak)..jsem obyčejný člověk bez nějakých zvláštních schopností, tak tomu ani moc nerozumím a vysvětlivky k těmto zážitkům nechodí, aspoň mě ne..ale jestli je zatím máma tak ji děkuji..zdravím všechny :)K.

    OdpovědětVymazat
  10. pamatujete na p. Masaru Emoto????
    jeho výzkumy o vodě???
    jsme převážně z ní...
    absolutně věřím na kolektivní vědomí - pokud budeme myslet v daný čas na stejnou -kladnou - věc, v co největším počtu, pak výsledek je jasný..
    - ovlivňujeme realitu
    je to o naší nekonečné fantazii, láskyplné provázanosti a síle okamžiku...
    a hlavně o naší víře v tuto schopnoost...

    ale je to to jediné, co nás, jako civilizaci, může zachránit...

    Sama jsem zažila 2krát za život vystoupení z těla. Bylo to na střední - udělalo se mi hodně špatně, a pak - jako třeba v Hvězdné bráně, když do ní vstoupí - jsem se dostala do čehosi, kde jsem letěla dolů, nahoru , doleva, prava,...a najednou jsem koukala z nad p. Husáka na třídu... Stalo se mi to 2krát...Je to 26-27 let zpět... Chtěla jsem to zažít ještě jednou, ale pak jsem usoudila, že je to hra s ohněm, že je to dost nebezpečný, Tak od té doby nic...
    jinak věřím na multidimenzionální prostor či realitu..
    také na to, že v těch vyšších realitách máme své ochránce, anděle... Mnohokráte mi šlo o život, vždy mě zachránili...
    V nepřehledné zatáčce na mě anděl i zakřičel . STŮJ!!!!!!! - což mi zachránilo život.... Také se mi to stalo několikrát v životě............Vím, že pro mnohé to zní divně,...
    ALE - To není schizofrenie, ale realita....
    ale člověk to přijímá jako fakt, nepřemýšlím o tom... Je fajn, že jsou se mnou...
    Asi by bylo výborný, kdyby byli se všemi.. Ale lidi se nemohou přenést přes svoji ohraničenou víru pozorovatelné reality.. nejsou schopni uvěřit něčemu, co nevidí....
    elektrický proud taky nevidíš... ale přes to existuje......

    veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám od něho knížku o vodě. Nádherné krystaly při pozitivním působení na vodu. Chaos a někdy i nevytvoření vůbec krystalů při negacích, uvěznění vody její energie ve vodovodních trubkách, přehradě, znečištění,ale i třeba negativních emocích. Co si pamatuju nejvíc vytvoření nádherného krystalu při slově a pocitu a energii LÁSKA.

      Vymazat
    2. Ahoj Veroniko. Já mám podobnou zkušenost. Jen jsem nikam neletěl. Občas se mi stalo, že se dívám do místností, kde jsem nikdy nebyl, nebo byl, ale z toho samého místa jako ty. V rohu nahoře. Je to bez zvuku, ale když se na ta místa jdu následně podívat, je to úplně stejné, jako při tom mém zvláštním náhledu. I lidé jsou stejně oblečeni. A dřív jsem několikrát zastavil auto bez zjevného důvodu a vždycky se něco přihodilo. Kdybych nezastavil, bylo by to dost zlé. Například jsem v Praze projížděl ulicí, najednou jsem zastavil a sám sebe jsem se ptal, proč stojím. A najednou mezi zaparkovanými auty vypadl z kočárku dvouletý chlapec rovnou před kola. Kdybych nestál .... Ale proč jsem vlastně zastavil to do dneška nevím. Asi tak. Zdravím. Jaroslav.

      Vymazat
  11. Dobrý den,
    opravdu to nejsou příslušné fotografie k tématu, protože kirlianova fotografie vypadá jinak.
    Znám se osobně s panem prof. Korotkovem, protože jsem si od něj pořídil stejnou kameru o které je psáno. Neberte to jako reklamu, jen informaci kterou nejdete na těchto stránkách o kameře: http://www.nase-energie.cz/aura-analyza
    hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pro Anonymní 15. října 2013 18:08
      Chtěla bych se zeptat - věřím, že se lidi vzájemně ovlivňují svými biopoli. To je jasné. Stačí, když máte blbou náladu a potkáte vysmátýho člobrdu... vždycky to zaúčinkuje kladně........
      Věřím, a taky to cítím, že člověka ovlivňují tvary a barvy.
      maluju obrazy - všimla jsem si, že každý obraz od každého výtvarníka, malíře - má vyzařování. Kladné, záporné,... Nikdy žádné..
      odráží duševní stav = rozpoložení autora..., který svým dílem má schopnost ovlivňovat pozorovatele. Když jej maluju, cítím vycházející vibrace z motivu, barev, tvaru,..... Stačí domalovat pár detailů a ze záporného výstupu se může stát i velmi kladný... Tohle naprosto záleží na mém akktuálním duševním rozpoložení..jestliže je výtvarník naštvanej, nedokáže namalovat pozitivní obraz, kdyby se rozkrájel...Tvoje dílo Tě kopíruje...

      prostě cítím, že obraz pozorovateli energii dodává, nebo bere....prostě dovede ovlivnit tvoje biopole, tedy tvoji náladu..., tedy i zdraví, protože když je člověk trvale v depce, tak ..- .nám je to jasný a to je jiná kapitola.....
      a ted přijde ta otázka: Dá se tohle vyfotit - tedy to, co z toho obrazu vystupuje??
      díky, veronika

      Vymazat
    2. Dobrý den,
      dá se vyfotit jen v případě, že se odebere kousek obrazu –vyfotí se korona obrazu a nejlépe, když se porovná s ještě jiným vyfoceným obrazem. Ovšem nejprokazatelnější je, když se vyfotí osoba před působením obrazu a potom po působení. Tyto snímky lze porovnat navzájem, sw.program kamery dokáže tyto věci porovnat a stanovit pozitivní, nebo negativní stav.
      Tom N.

      Vymazat
    3. Tome, moc děkuju za odpověď...
      Mohli bychom "to" dát aspoň trochu dohromady???
      Zkusím cosi vytvořit a pak....
      veronika.triznova@email.cz

      Vymazat
  12. Navazuji na zmínku o strukturované vodě a dávám odkaz na nový výrobek ze Švýcarska. Vypadá dobře a asi i funkce bude dobrá. Ale ta cena... :-(. Asi si to nepořídím.
    http://www.vortexpower.cz/?p=home

    OdpovědětVymazat
  13. Ještě k té vodě. Mocní tohoto světa to o ní ví a proto jsou snahy "ukrást" zdroje pitné vody - prodat je soukromníkům (Nestlé) a pak nás "dole" vydírat a redukovat (likvidovat).

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.