21. října 2013

Víkendové chemtrails, chemoduha a chytrý mobil

Tuto sobotu (19. 10. 2013) geoinženýrská klimateroristická letadla opět hojně sytila atmosféru svými nano a chemomateriály, jak každý mohl vidět nad svou hlavou, kde vznikaly různé kříže a trojúhelníky a čtverce a rovnoběžky.  (Kontrolní otázka pro popírače: proč ta podle vás "dopravní" letadla některý den v některých místech lítají tak hustě všemi možnými nelogickými směry a vytvářejí ony různé roztahující se obrazce, a další den tam neuvidíte třeba ani křidýlko? Odpovězte si sami pro sebe, nám nemusíte.)

I když já už ani chemtrails nefotím, neb už mě to nebaví pořád dokola, tak si v sobotu ráno říkám, že vyzkouším na ně svůj nový chytrý mobil Samsung, a vyfotím si z jedné strany domu letadlo malující oblouk, a z druhé strany pěkně vykreslenou mříž. Kvečeru se pak k tomu přidalo několik fotek zachemované oblohy s duhovým obloukem kolem slunce nad mou zahrádkou, kde jsme česali zrovna jabka.

Večer si říkám, že ty fotky vystrčím na blog, a ejhle: všechny ostatní fotky přešly spořádaně z mobilu do počítačové složky, ale těch 8 fotek chemtrails a duhy ne. Jako tam teda jsou, ale jen popis, ale zobrazení ne, s hláškou, že se jedná o neznámý formát (je to normální .jpg). Byly vyzkoušeny různé prohlížeče, nainstalovány a odinstalovány různé komunikační aplikace, a nic. Takže je zřejmě neuvidíte (nic co byste neznali, ale ještě to nevzdávám, ve foťáku jsou)  (:-)))

(Abyste viděli, že nekecám, že chemoduha u nás byla: Tady je to zrovna spíše jen sundog (duhový bod), nade mnou to byl chvíli pěkný oblouk.)





Takže mě, při mé konspirační paranoie, napadlo, že vládci světa mi do toho chytrého mobilu asi zasáhli, oni určitě mohou vidět jeho obsah a učinit opatření.  Ten mobil je neuvěřitelný špión a pořád je někam napojený a něco o vás zjišťuje, i když mu to zdánlivě zakážete (třeba polohu).
(Však vy už mi napíšete, jestli je to možné, aby se mi v něm hrabali.)

Už minulý týden se mi stalo něco podobného, ale to bylo připsáno svému "neumění" zacházet s novým přístrojem. Nad Vysočinou byla tehdy obrovsky vysoká vrstva mraků, snad mnohakilometrová, přerušovaná jasnou oblohou, a na těch jasných úsecích bylo občas (během čtvrthodiny asi 4x) vidět obrovská monitorovací letadla, jak letí extrémně nízko, bezhlučně, bez vypouštění materiálů, vylétají a zase zalétají do oné vysoké vrstvy oblačnosti. (Buď jejich aerosol byl určen jinam, nebo ho vypouštěla právě v těch vysokých mracích, nebo prostě monitorovala něco na zemi.)

Asi 3 z nich se mi podařilo několikrát vyfotit, ale pak se ukázalo, že letadlo, které bylo prostým okem obrovitánské, na fotce vůbec není nebo je tam místo něj maličké letadýlko, jen tečička či cosi rozmazaného. Do počítače se mi pak přetáhly jen 2 z těchto fotek, na nichž je maličké letadýlko ... No, tak si říkám, ještě to s tím foťákem neumím, to je nějaká moje chyba ... ale spíše tahle nízko letící letadla mají proti focení nějakou ochranu (o tom už jsme se tady bavili před dávnou dobou), anebo mi prostě taky upravili fotky ve foťáku ...

Moje hlavní chyba je asi ten nový chytrý mobil, co za vašimi zády neustále komunikuje s bůhvíčím bůhvíkde ... své fotky, které jste určitě nikam neposílali, najdete najednou třeba na Google+, který vůbec nepotřebujete, ale založíte si ho kvůli nějaké aplikaci, kterou taky nepotřebujete (:-)))). A ve svém foťáku najdete fotky, které jste zcela určitě nevyfotili (:-)))

No, dobře mi tak, zachtělo se mi chytrého mobilu, protože si říkám, že teď když už si nepotřebuju dělat žádnou ochranu, můžou si mě klidně sledovat, stejně o mě vědí, mně to nevadí ... a užiju si technické vymoženosti, dokud mě to baví ... dobře mi tak. Vlastně mi to vůbec nevadí, jen mám další zábavnou zkušenost se světem 3D (:-)))

Takže příště si prostě vyfotím  chemtrails jiným hloupějším přístrojem. Snímků chemtrails je stejně všude extrémní nadbytek, například jsou denodenně zachycovány kamerami ČHMÚ.

Když teda moje vlastní fotky nemůžete vidět (nic zvláštního na nich stejně není), tak vystavím ty veřejné (to je víc na..re (:-) - malá ukázka z kamer ČHMÚ - sobotní ranní chemoplasma:

Chemovýchod slunce nad Temelínem:
http://youtu.be/STC0HNzp-_E



Chemočáry Nadějkov (u Tábora)
http://youtu.be/0T80nDxAnBw

13 komentářů:

  1. Já bych ten chytrý mobil nechtěla ani zadarmo. A můj normální mobil se válí doma v kuchyni na pultě a používám ho minimálně.

    OdpovědětVymazat
  2. Nad Bratislavov to pozorujem od piatka 18.10 2013 sobota,nedeľa a pokračuje to ešte dnešným dňom.Zhruba pred pol hodinou som napočítal 12 práškovacích. Smer Juh-Západ a juhozápad-severovýchod. Ráno som sa pozeral na radar SHMU "Malý Javorník" a videl som tam zas tie celé kruhy.viď odkaz

    http://orgo-net.blogspot.sk/2013/09/radar-maly-javornik-vyrabi-extremni.html

    A ešte stále tu krúžkuje... http://www.shmu.sk/sk/?page=977&cid=3
    Počítam,že stredu-štvrtok bude zmena počasia....... MS

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Orgo ,sice mimo temu ale čo hovoríš na ten článok čo som ti posielal o Teal Scott ???

    Ďakujem , mili ( hoď ho sem ) :-)

    OdpovědětVymazat
  4. "ale spíše tahle nízko letící letadla mají proti focení nějakou ochranu"

    bluewave ?

    http://vimeo.com/54931455

    OdpovědětVymazat
  5. Píšu jinde, že jsem to v sobotu pozorovala z vlaku: vyjela jsem v 6 ráno z Prahy a někde od Pardubic až nad Ostravsko snad nebylo místa, kde by se nepráškovalo. Vidět jich tolik najednou se mi ještě nepodařilo, tohle chtělo točit na kameru (můj mobil nemá takovou kapacitu, škoda).

    K tomu mobilu: minule jsem narazila na odkaz v úplně jiné souvislosti. Nejdříve mi přišel odkaz, jak dopadl student, který se Johna Kerryho ptal na illuminátský spolek "Skull and bones" (Lebky a hnáty), to opravdu stojí za podívání: http://www.youtube.com/watch?v=FJXzohdF-MA&feature=youtu.be
    a na něj navazoval odkaz, jak budou mobily upravovány, aby netočily (nefotily?) to, co se nehodí: " A jak se vyresi problem s policejni brutalitou? No tak, ze Apple vyviji technologii, ktera znemozni nataceni policejnich zasahu...
    www.youtube.com/.../

    Za článek o uplynulém víkendu díky.

    OdpovědětVymazat
  6. ano celý víkend létali jak zběsilí...trošku změnili styl, různé obrazce a často přerušovali, což pak dělalo zajímavá oblaka s padajícím kokteilem- škoda, foťák nebyl při ruce, ale halo efekt byl taky. Na satu je vidět, jak padal sajrajt k zemi.( 19. a 20.10.2013)
    Haarp jel naplno, a v neděli estráda byla zakončena silnou bouřkou nad JČ směr sever, někde byla průltrž, někde kroupy. Jak víme, bouře byla umělá z radiace od haarpu, a měla i jiný náboj než přírodní buřina. Před buřinou lidem bylo divně, bolela hlava, depka, zajímavé stavy energií- to nám pouštěli haarpem destrukční vlnění na duše- zasažené území - část Česka, celé Polsko a od čr na jih a východ evropy.. Venku bylo krásně,teplo a sluníčkově, ale neviditelný kokteil vlnění byl škodlivý.Uvidíme čím si přezkouší výsledek svého snažení .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čím si přezkouší výsledek svého snažení? Že by výsledkem voleb?

      Vymazat
    2. Po volbách už to pro ně bude jen taková malá kupecká početní rozcvička. Ale potit se budeme jako obvykle jen my !

      Vymazat
  7. mne to taky odfoti jenom jakoby kulicky a ne cele letadlo, mam symbian na mobilu a ne android. mozna vidime neco jineho, nez to ve skutecnosti je. nevim

    OdpovědětVymazat
  8. chcem ukázať všetkým, že "krásu" chemtrailov nemožno obdivovať pri Moskve, keďže zasahujú len Ukrajinu a Bielorusko. Keď Putin sprevádzal žeriavy na juh vo vírníku, naskytol sa krásny pohľad na modrú oblohu bez chemického svinstva. Ano, v Rusku je obloha ešte(?) čistá!
    http://slovak.ruvr.ru/2012_09_20/88818702/
    http://slovak.ruvr.ru/photoalbum/123071768/123072577/

    OdpovědětVymazat
  9. Tyto úkazy vznikají pod určitým úhlem odklonu od slunce, protože v atmosféře můžou být krystalky ledu....Jakmile slunce o kousek klesne, ta duha/halový efekt, zmizí, protože zmizí onen určitý úhel.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.