15. listopadu 2013

Jak jsou mikrovlny využívány k řízení počasí

Dutchsinse vytvořil videoodpověď filipínskému vědci, který popřel, že tajfun Haiyan byl vytvořen mikrovlnnými pulsy. Předkládá v ní důkazy, že jím sledované mikrovlnné technologie skutečně existují a fungují. Bohužel, světová vědecká komunita se ani v nejmenším nenamáhá, aby se o tom přesvědčila, přestože dokumenty - patenty a studie - jsou volně přístupné na internetu.

Odpověď filipínskému vědci ohledně modifikací počasí
Celý článek zde:
Videoodpověď anglicky, 1hod. 20:
http://www.youtube.com/watch?v=ogpNcknyGjg
Dutchsinse, 12. 11. 2013
Překlad: OrgoNet

(Z článku překládám jen menší část, která je jakýmsi "úvodem" do problematiky utajených radiofrekvenčních zařízení.) 

Veškeré dokumenty týkající se modifikací počasí, HAARPu, radiofrekvencí a chemtrails najdete na této stránce. Je to čtení na celé měsíce ...
http://sincedutch.wordpress.com/2012/04/24/want-to-know-about-weather-modification-haarp-vlf-hf-and-chemtrails-want-to-prove-it-to-a-non-believer-here-you-go/




Toto video (viz výše) by mělo skutečně otevřít oči a ukázat vědecké komunitě, že tyto informace jsou (již po dlouhou dobu) zatemňovány a skrývány. A to z dobrého důvodu! Protože zařízení jsou nesmírně silná, jejich konstrukce je levná, a operace jsou SNADNÉ. Jsou otevřeny dveře „nové“ fyzice tím, že dochází k vytváření energie bodu nula/nulového vektoru na velkou vzdálenost. Jisté aspekty zákona inverzního čtverce http://hyperphysics.phy-astr.gsu.edu/hbase/forces/isq.html a zákony termodynamiky se stávají "faktorem X", a jsou dále posunuty cíle, kterých je „možno“ dosáhnout použitím „radiových vln“.

Nyní je dokázáno, že radiová frekvence je schopna vytvořit energii na vzdálenost od vysílače (energie znamená ohřívání nebo plasmu). Plasma je generována doslovným „obnažováním“ elektronů ze zemské magnetosféry/ionosféry/atmosféry. Říká se tomu „elektronové srážky“. Ty se rychle hromadí do toho, čemu říkáme „předchůdce“ plasmy. Stejná věc se děje před vznikem pásu blesku, elektrony se sestavují až do bodu „statického výboje“, avšak když jsou zasaženy paprskem radiových vln, elektrony směřují do ovládané oblasti, a rychle se formují ve VIDITELNOU plasmu.

Jakmile se vytvoří plasma, lze s ní experimentovat. Zjistili, že použitím DALŠÍHO cíleného paprsku o vysoké frekvenci (HF) mohou „ovládat“ oblast vytvořené plasmy. Za použití druhého paprsku může být oblast plasmy PŘESUNOVÁNA, může být ZVĚTŠOVÁNA její velikost a síla. Tento proces se nazývá „frekvenční pumpa“ nebo „pumpování“. Doslova jje to používání zařízení jako RADAR, vysoké a velmi vysoké frekvence.k ovládání vytvořené plasmy a její „napumpování“ na tisíce stupňů Fahrenheita. Dělají se i jiné pokusy, kde se vytváří opak, tzv. „studená plasma“, a ta může být „odpumpována“, aby byla vytvořena chladnější oblas (relativně chladnější vůči okolním oblastem v horní atmosféře, kde jsou teploty měřeny spíše ve stupních Kelvina než ve stupních Fahrenheita a Celsia.

Ohřátá či ochlazená „napumpovaná“ plasma může být „přesunována“, jak je dokázáno projektem Shiva (a hovořil o tom i ředitel HAARPu na Aljašce). V projektu Shiva šlo o použití toho, co je nazýváno „plasmové torroidy“, které lze označit jako skutečné „rychle se pohybující koule řízené plasmy“. Jsou to koule podobné kulovému blesku, ale nikoliv elektrické, nýbrž plasmové. Tyto „torroidy“ lze přesunovat rychlostmi blížícími se rychlosti světla (rychlostí magnetismu). Americká armáda se chlubí, že má zbraň na obranu proti raketovým střelám, která již byla testována, a je připravena a schopna fungovat společně s HAARPem. Navíc ředitel HAARPu prohlásil, že HAARP sám o sobě bude nyní fungovat jako „nový“ Shiva, bude sám schopen vytvářet plasmové torroidy. Radary a vysílače radiových vln pak budou přesunovat tyto torroidy atmosférou/vesmírem.

Dalším využitím ohřáté či ochlazené plasmy je modifikace počasí. Americké letectvo, námořnictvo, NASA (to je jen pár příkladů, ve skutečnosti se toho účastní mnoho tuctů institucí) … všechny tyto instituce provedly plně dokumentované experimenty, a nyní tyto procesy používají specificky za účelem ovlivnění počasí.

Plné dokumenty, pocházející z 90. lety, ukazují, že záměrem bylo využití zařízení produkujících radiofrekvence k pomoci na bitevních polích, k vytváření mraků, k okamžitému vytvoření mlhy v leteckých prostorech, k sestřelení přilétajících střel, k dívání se pod zem, hledání ponorek v oceánu, hledání tunelů v podzemí, hledání ropy/zemního plynu, a dokonce k sestřelování letadel/vytváření EMP (výbuchy způsobené elektromagnetickým pulsem).

Jsou schopni vytvářet skutečné blesky, plasmu (ohřátou či ochlazenou) a k tomu ještě vytvářet VLF (velmi nízké frekvence). Ptáte se, jak může HF (vysokofrekvenční) zařízení vytvářet NÍZKOU frekvenci. Je to přirozený proces, zvaný „stupňování účinnosti“. Pokusy s tím se konaly na Stanfordu, společně s HAARPem a US NAVY, a bylo dokázáno, že když je ze zařízení vyslán vysokofrekvenční puls (například z HAARPu, ale může to být kterékoli zařízení na Zemi), a tento puls se dostane do horní atmosféry/ionosféry, tím se tento HF puls PŘIROZENĚ moduluje na VLF (velmi nízkou frekvenck). Jednoduše řečeno, HF, když dosáhne vysokého bodu na svém vysílacím „oblouku“, se mění ve VLF.

Hovořím o „vysílacím oblouku“, protože signál, když je vyslán, putuje až do jistého bodu (daného silou antény vysílající signál), a když dosáhne svého zenitu, tento HF puls (s celým svým elektromagnetickým potenciálem) putuje zpět do „konjugovaného bodu“ na jižním pólu. Konjugovaný bod, jak zjistili pokusy s HAARPem, je odpovídající magnetický bod na opačné straně vysílacího zdroje. Jednoduše, když vyšlete signál ze severního pólu, jde nahoru do vesmíru, a pak jde zpátky dolů do bodu na jižním pólu. AVŠAK, zjistili i to, že když signál dosáhne jižního pólu, planeta země tento nabitý signál ODRÁŽÍ zpět na severní pól! To se děje ještě předtím, než signál dosáhne povrchu planety. A to vše probíhá rychlostí světla/magnetismu. Signál se tedy jakoby „houpá“ na magnetickém vlákně a několik dní skáče sem a tam. Za předpokladu, že se do tohoto „vlákna“ nic dalšího „nepumpuje“, „rezonance“ toho to vlákna se nakonec ustálí na elektrommagnetickém základě, což je v podstatě zemské jádro.

VLF a HF mají různé účinky. HF je pro vytváření plasmy, ohřív
ání, protiraketovou obranu, ovládání počasí. VLF je pro tomografii pronikající do země, komunikace na dlouhé vzdálenosti, a pro vyvolávání seismické aktivity, vulkanických erupcí, a dokonce má potenciál ovlivňovat objekty ve vesmíru. 

Shrneme-li to, ovládání počasí je rozsáhlým aspektem potenciálního využití radiofrekvenčních zařízení. Vysoká frekvence, neboli mikrovlnný puls, může být zcela jistě považován za viníka při vytváření tropických bouří/tajfunů/tornád/záplavových bouří/krupobití a ničivých větrů. Rovněž za viníka vytváření blesků, polárních září, úhynů zvířat a negativních účinků na lidské tělo. Vše, co jsem řekl, je neoddiskutovatelný fakt.
Doufám, že tento stručný popis série objevů vám pomůže pochopit mé myšlení při vytváření videí na toto citlivé téma, modifikace počasí prostřednictvím frekvencí. Chtěl bych, abyste věděli, že tomuto výzkumu jsem věnoval už několik let a veškerý svůj volný čas. Neberu nic z toho na lehkou váhu, a NENÍ to lidové téma k diskusi (lidé se tomu smějí a diskusi na toto téma se vyhýbají). Doufám, že moje slova nepadnou do hluchých uší (případně slepých očí).




==dutchsinse==


15 komentářů:

  1. Hi, njn, a čo ja teraz s tým ?
    "A ti, kteří neslyšeli hudbu, si mysleli, že ti, kdo tančí, jsou blázni" /F.Nietszsche/, ... let´s dance.

    OdpovědětVymazat
  2. :-( bohužel, většina lidí se směje ve své hlouposti, že jsou to hlouposti:-( Že poškozují tímto (vlnami) vše živé na planetě, je jasné, a citliví lidé to také cítí, jen neví, proč je jim tak jak je! Poznám to na lidech, jejich změněných energií, psu jeho chování, ale i v přírodě. Jsou to zvěrstva, kdy pár mocichtivých a hloupých dostalo hračku, a tím hubí vše, aniž by znali důsledky. Tyto technologie nejsou od lidí, jako takových, a je to prostě záměr.3 .svět. začala před lety.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, pozorování chování zvířat v dnešní době může hodně napovědět.

      dan.

      Vymazat
    2. Ano, Zlý chce vaše dobrovolné otroctví, a když mu ho nedáte, bude vás k tomu nutit skrze extrémní událost - 3.sv.válku jinak také zvanou Armageddon !

      Vymazat
  3. Zdravím, dnes nad Skandinávií je podivná oblačnost, která se od 11:00 jakoby bíle rozzářila. I ta struktura je dost divná. Určitě jsou v tom nějaký klimatický zbraně. přikládám odkaz: http://oiswww.eumetsat.org/IPPS/html/MSG/RGB/EVIEW/SEGMENT7/
    Hezký den.

    OdpovědětVymazat
  4. Zdravím, ještě bych chtěl přiložit, co se týče dnešní podivné oblačnosti nad Skandinávií mapu výstrah, kde Švédsko má nejvyšší stupeň nebezpečí na silný vítr a k tomu silný déšť a sněžení. http://www.meteoalarm.cz/
    Hezký den.

    OdpovědětVymazat
  5. http://wertyzreport.com/2013/11/15/americka-vojenska-pritomnost-na-filipinach-se-muze-po-hurikanu-zvetsit/

    http://wertyzreport.com/2013/11/15/americka-zprava-odhaluje-plan-zmenit-egypt-a-cely-arabsky-region-do-valecne-zony/

    veronika

    OdpovědětVymazat
  6. http://barboraopelkova.blog.cz/1311/inelia-benz-co-se-deje-v-listopadu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. .....zustat doma po dobu rozstrikovani chemickych latek.. To uz mam sedet nafurt doma??! To me docela zaskocila.
      Nebojim se chodit ven i kdyz vim, ze je to vzduch 24 hod, denne

      Vymazat
  7. Aby korunovaní byly schopní manipulovat počasím, k tomu musí být zajisté mnohem více umu. Zvuk, světlo, chemie a jiné. Jejich pokusy však, dle mého musí mít globální rozsah v souvislosti s udržením si své moci. Na Aljašce se jistě dějí věci. Řekla bych, že tam bude hlavní centrála celé té mašinérie. Snad to tam jednou zavaří a nastane klid.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. překvapivě to vše bylo a je řízeno z astrálu, mimo Zemi..nebo spíše Bylo !!!

      Vymazat
  8. http://www.youtube.com/watch?v=EL_09pUdl7Y&feature=youtu.be&hd=1

    OdpovědětVymazat
  9. http://www.stankovuniversallaw.com/2013/11/sensation-magnetic-pole-reversal-happening-earths-core-full-moon/

    http://inner-light.ning.com/profiles/blog/show?id=6370783%3ABlogPost%3A242907&xg_source=activity&page=8#comments

    OdpovědětVymazat
  10. Z astrálu ? Napíšte prosím viac.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.