8. listopadu 2013

Jsme pokrytci

Díky čtenářce za tip na pěkný článek od Jaroslava Duška.

Jsme pokrytci
http://czechnewstv.cz/jsme-pokrytci/

Máme plnou pusu bezpečnosti na silnici, dítě strčíme do sedačky, spoutáme i psa, protože pes má mít také bezpečnostní pásy, a vedle toho jezdí naše auta dvě stě kilometrů v hodině!
To je to, co považuji za pokrytectví! Kdybychom chtěli opravdovou bezpečnost a záleželo nám na lidech, nikdo by tak rychle nejezdil. Nejezdily by kamiony po stejné silnici, jako jezdí malá auta. Ale tady nikomu o skutečnou bezpečnost nejde. Hlavní je, aby se autosedačky prodávaly, aby se prodávaly helmy! Možná budeme chodit v helmách dokonce i po ulicích, nebo nám přikážou nosit brnění, protože se to bude někomu hodit. Vhodná by byla třeba molitanová vrstva, kdyby do nás někdo narazil, aby to tak nebolelo. Když to někdo vymyslí, tak si to koupíme. Protože to bude předpis.
Taky se rádi věnujeme drogové problematice, protože to vypadá ušlechtile. Když se však zeptáme skutečných odborníků na drogy, dozvíme se s úžasem, že největší negativní dopad mají léky a alkohol. Jenomže nenápadná, plíživá závislost na lécích a alkoholu je společností tolerována. Stejnou společností, která začne otravovat pěstitele kaktusů, aby v sobě náhodou neměly mescalin!
Za chvilku se jistě dozvíme, že si z pokojových rostlin můžeme vypreparovat nějakou látku, která by nás mohla nějak povzbudit, a pak zakážou i je. A nám to svým způsobem patří. Jestliže si to totiž my, lidé, necháme líbit, tak nebudeme pěstovat žádné kaktusy, ale klidně si necháme do sebe sypat léky ve velkém. Proč se na benzinové pumpě prodává alkohol? To nikomu nevadí? Vadí někomu herny? A co závislost na automatech? Nikomu nevadí ta ohromná závislost?
Tečou z toho prachy, pro stát zisky… Vždyť je to směšné a legrační.
Když přestaneme vidět celek a soustředíme se na detailní pitomosti, vymyslí nějaký blázen zákaz kaktusů určitého typu jen proto, že mu to jeho pozice v politické straně umožňuje.

Když se objevil záměr stavět Kaplického Chobotnici na Letné, všichni o ní diskutovali jako diví, aniž si všimli, že tam roste jaroslav_dusek450víceúrovňová křižovatka jako kráva. Zdá se, že celá akce okolo budovy Národní knihovny mohla být jenom zástěrkou, měla odvést pozornost. Protože – jak všichni víme – Chobotnice se nakonec nestaví. Byla to jenom taková legrace. Ale ta křižovatka tam nejspíš bude, pokud se tunel Blanka nepropadne celý úplně.

Když totiž předhodíš lidem problematiku kaktusů, jestli je mohou pěstovat, nebo ne, tak odvedeš jejich pozornost od jiných závažných problémů. Třeba od těch, které se týkají medicíny nebo fungování zdravotnictví vůbec, pojišťoven… Odvedeš pozornost od jádra problémů. Bude se řešit, jestli můžeš mít doma kaktus.

Myslím si, že obecně nejvíc vadí látky, které by mohli být lidem opravdu prospěšné. Které by je vytáhly z celého farmaceutického kolosu, vyjmuly by je z působení černokněžníků. Najednou bychom se vyléčili sami pomocí přírodních látek, díky svému důvtipu. Protože takové ,,nebezpečí” tady skutečně existuje, pořádají se tažení proti těmto látkám. Lobby chce, abychom se cpali ibuprofeny, ibalginy, které má dnes v kabelce každá holka na střední škole. Když ji při menstruaci není dobře, tak šup, a všechno je v nejlepším pořádku. Člověk má pocit, že jde hlavně o to, abychom nezačali být nějak zdraví sami od sebe. Abychom si doma nepěstovali něco, co by nám pomohlo.

Když jsem se ptal kluků, kteří pěstují technické konopí, proč je proti němu takové tažení, řekli mi, že je to obrovský konkurent pro ropu.
Z konopí můžeme totiž vyrobit úplně všechno! Olej, mouku, provazy, látky, pohonné hmoty, laky, masti, krémy, stavební materiál, tepelné izolace, brikety. Je to univerzální materiál, najde využití v odvětví potravinářském, oděvním, energetickém a stavebním. Konopí je přímý konkurent ropy. Proto o něm debatujeme jako o droze, jenže jde hlavně o to, aby se náhodou nerozšířilo. Co kdyby narušilo zavedené hegemonie…
Slyšel jsem přednášku doktora Greena, která zazněla na konferenci v Barceloně v červnu roku 2009. Mluvil o tom, kolik se ročně protáčí peněz v petrolejářském průmyslu. Pamatujte si to číslo: čtyři sta trilionů eur! Doktor Green je americký obvodní lékař, který celý život bojuje za rozšíření informací kolem tzv. volné energie reprezentované vynálezy Nikoly Tesly a dalších vědců. Hovořil o tom, že komunikoval s prezidenty Clintonem a Obamou, kteří mají snahu tyto informace uvolnit. Tento lékař tvrdí, že od roku 1902 už nemusel být spálen ani litr ropy, ani kilo uhlí. Přístroje, které by to umožnily, už tady v té době byly. Green dokládá, že v Americe je přijato 1600 patentů na volnou energii a na všechny je uvaleno národně bezpečnostní embargo, protože patentovací úřad má v případech některých vynálezů právo na jejich zmrazení. Přijmou je, patentují, ale dál už je nepustí. Green říká, že přístroje na výrobu volné energie viděl, že existují. Vyjmenovává lidi, kteří byli kvůli tomu zabiti, dokonce včetně ředitele CIA, jenž byl ochoten na takovouto komunikaci přistoupit a určité informace uvolnit – v případě malých generátorů pro rodinné domy. Nalezli jej mrtvého dva dny před důležitou schůzkou.
Pořád nějak nechápeme základní princip našeho manipulativního světa, který spočívá v tom, že nějací ,,chytřejší lidé” něco zakazují. Nacpou nám na hlavy helmy, do těla strčí čipy, oočkují nás, přikážou nám povinnou péči v tom či onom jenom proto, aby se náhodou někdo ze systému nevymanil. To by se jim nehodilo, je přece potřeba pro nějakou úzkou vrstvu lidí, majitelů korporací, aby všichni makali a minimálně padesát procent svých příjmů odevzdávali na daních, pojistkách a poplatcích. Hra je jasná, není na ní nic složitého.
Viděl jsem film Home, který ukazuje, jakým způsobem ničíme planetu.
Všechno jsme ,,zobchodovali” a připadá nám to jako normální. Unikl nám pocit celku. Nechápeme, že když chceme hospodářský růst, roste náš dluh. Myslím hospodářský růst, jak je dnes definovaný. Tím pádem je logické, že nejvíc rostou dluhy. A protože se nedíváme na svět celostně, myslíme si, že je výhodné plundrovat Zemi. Dneska už jsou státy jako Gabon, jejichž představitelé říkají: ,,Ano, budeme těžit vzácné dřeviny z pralesa, ale na jeden hektar pokácíme jen jeden strom za rok. Najdeme způsob, jak udržet celek. Ne že vykácíme všechny krásné stromy na židle, na podlahy a trámy. Nebo že je ztopíme…”

Nemusíme přece krásné stromy zničit, dokud židle, podlahy, trámy slouží. Nemusíme mít přece každý půlrok nové židle. Je to nesmysl a choroba naší mysli. Toužíme po věcech, které nepotřebujeme. Necháme si naoktrojovat nějakou společenskou reklamní masáží, že potřebujeme zbytečnosti, bez kterých bychom se klidně mohli obejít.
Kvůli téhle dysfunkci naší mysli může nekonečně fungovat obrovská nadvýroba a celé se to bude hájit hrozbou nezaměstnanosti. Nakonec se vždycky najde někdo, kdo ti řekne: ,,No, hele, počkej, a co by dělali ti nezaměstnaní?” Já mu na to odpovím: ,,Dělali by to, co by bylo potřeba! Uklidili by ulici, zahrabali by vykopaný výkop, někomu by pomohli.”
Slyšel jsem takovou věc. Nějaký člověk údajně mluví s gorilami. Zná jejich posunkovou řeč. Zeptal se jich: ,,Proč používáte nástroje mnohem méně, než to dělají šimpanzi?” A gorila mu odpověděla: ,,My používáme nástroje méně, protože od nich je příliš blízko ke zbraním.”
Když toto odpoví gorila, nastavuje nám zrcadlo. Uvidíme svůj strach, ztrátu bdělosti. Uvidíme, jací jsme pitomci. Slovo ,,pitomý” původně znamenalo ,,krmený”. ,,Husa pitomá” byla ,,husa vykrmená”. Naše pitomost spočívá v naší vykrmenosti. Zejména naše civilizace obchodující s čímkoli. A především s našimi dušemi. Pitomci, kteří ztratili bdělost. Neboť jestli gorila toto odpoví, je to vrchol bdělosti. Protože se obejde bez nástrojů, zvládne věci, které potřebuje, a neví, proč by si připravila problém, že se těmi větvemi začnou všichni nakonec mlátit. Téhle příhodě věřím, protože vím třeba od spisovatelky Anick de Souzenelle, že na planetě existují domorodé kmeny, jež ovládají metalurgii, ale záměrně ji nepoužívají. Říkají, že metalurgie je přílišný zásah do těla Země. Že nástroje si mohou vyrobit z kamene a z kostí, a to jim stačí. A viděl jsem filmový dokument o Křovácích, jak kamennými sekyrami pokácejí strom. Slyšel jsem, že dodnes v některých afrických vesnicích je kovář něco jako kat. Žije trochu stranou jako zvláštní bytost.
Při metalurgických procesech se musejí dodržovat velice přísná pravidla, zvyky a očistné rituály. Takže si dovedu připustit myšlenku, že gorily nepoužívají nástroje vědomě. Stejně jako Mayové neužívali kolo, ačkoli ho museli znát, ale z nějakých důvodů ho nechtěli užívat. My, jak jsme lační a neklidní, nechápeme celek, začneme se rýpat v genech, protože chceme být bohy naší umolousané části světa, a vyrábíme umělé myši. Nenechaví černokněžníci chtějí štěpit atom, chtějí se cpát do genetického kódu. A proč? Co tím získáme? Že vyrobíme umělou myš? Nebo že rozštěpíme půl zeměkoule v atomu a že nebudeme kam pak mít uložit odpad? Že otrávíme všechny podzemní vody kyselinou sírovou, abychom mohli vytěžit uran? Získáme větší pocit důležitosti, který nás ještě více zaslepí? Jak dlouho ještě chceme pěstovat svou nepozornost?
 Zdroj: Jaroslav Dušek – ZE MĚ (kniha)
P.S. Orgonet: Jde o doktora Greera?

85 komentářů:

  1. I smrt na silnici je karmou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na karmy bacha, to jsou mršky zrádný :D Možná vodu ohřejí, ale ale...

      Vymazat
  2. Dobrý den. Nedá mi to, abych nedoplnil tu část o komunikacích. Otevírá se mi kudla v kapse když slyším jak vadějí u silnic aleje. Asi má největší zájem loby, která pak vysazuje ty proutky, které mají nahradit zpustošené stromy. Pokud vůbec, za jak dlouho. A teď z jiného soudku. Bydlíme v pyramidě na konci cesnice. Do lesa asi 250 m. Nedávno jsem si všiml že ani jedna budka není obsazená, ani jeden vrabec co sídlili v duté jabloni. Jako myslivec jen smutně sleduji blížící se konec přírody. Z okna se dívám na jednu stranu na lány kukuřice (asi 1200 ha) a na druhou stranu možná ještě větší lány řepky. Po sklizni si úrodu odváží hospodář domů do Německa. V těchto podmínkách vegetují pouze divočáci. Ostatní zvěř upadá a drobná vymizela. Zpěvné ptactvo není, protože se nemá čím živit. Pamatuji protektorát a najednou obdělává "naší půdu" německý podnikatel ale jako byznys - za nějaký čas nebude použitelná pro potravinářskou výrobu. Omlouvám se. Mac

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, aleje byly ještě z časů vozků aby je chránily před sluncem a částečně před větrem, stromy podél silnic spíše vadí a díky nim by nemuselo tolik lidí zemřít, v USA strom u cesty nenajdete ale souhlasím s poli, s kukuřicí GMO na vývoz taky jako biomasa atd.., včera jsem byl v lese na procházce a kácí se ostošest a to mi spíše vadí, na Moravě máme obrovskou pilu Mayr-Melnof Holz http://www.mm-holz.com/247 na hlavní stránce máte fotku pro lepší přehled a ti to tady vykácí, zničí a odtáhnou dál na východ, lidi z českých lesů se upíšou pro mamon dáblu a to mi spíše vadí to bezuzdné kácení a plundrování Moravy.

      Vymazat
    2. Buďte zdráv a svěží,
      plně souhlasím co jste napsal, aleje se vykácejí, namísto toho tam postaví bilbordy, bilbordy nejspíš v zimě až bude foukat vítr a padat sníh zabrání závějím... stejnak bude asi sranda, páč na karlovarsku budou silničáři vyjíždět až přestane padat sníh.Proutky, jak píšete ale nevysazují všade, ale jen tam, kde lidé se ozvou. Za komančů se bez povolení s tisíce razítek, se nedala na zahrádce pokácet ani stará jabloň, dnes se kácí hlava nehlava a nejen u silnicích, ale i u potoků a řek. Pak voda podemele břehy, silnice...a jsou z toho pav, co ta příroda zas vyvádí.
      Dřív lidé byli vnímavější a nebyli tak lhostejní k přírodě, brali to jako morální povinnost, dnes mě to příjde že někteří to berou jako moderní trend. Nedavno v lese jsem vyslech náhodou dva ciklisty,(nevím proč tak řvou, když jedou na kole vedle sebe) povídali že mají v plánu udělat schromaždení na záhranu nějakého stromu, pěkná činnost, jen ale když projížděli okolo, nějak potratili obaly z výživních tyčinek a jednu plastovou láhev...určitě to s tou přírodou myslí vážně.
      Krmím ptactvo, jak jen to finančně jde, náhodou jsem sehnal slunečnici 20kč/kg a zatím krmítko je plné ptactva, jen nějak postrádám kosáky, za poslední půlrok na jedné ruce bych je spočítal
      Jen nesouhlasím s tím označením "hospodář" páč správný hospodář by se o pole stral i když by ho okupoval v cizině, hospodář má pro půdu cit a tito zločinci co obhospořádávají naší půdu rozhodně nemají
      Myslím, že dnes se už ani nedělá úhor, rok co rok tu roste řepka, jednou to prohodili z kukuřicí a pak zas řepku. Rovněž jsem letos si všiml, že rapidně ubylo motýlů.
      Jen bych dodat, aby nevzniklo nedorozumnění, že ne všichni jsou tací, jak jsem je tu pospsal. Většinou se ozývají ti, co jsou slušní, poctivý. Na ně to neplatí, platí to na ty, co jim je všechno jedno. ACHNATON

      Vymazat
  3. "Když se objevil záměr stavět Kaplického Chobotnici na Letné, všichni o ní diskutovali jako diví, aniž si všimli, že tam roste víceúrovňová křižovatka jako kráva."
    DUŠEK JE HAVLISTA JAKO PRASE, POZOR NA NĚJ. DALŠÍ TAKOVEJ "ROZUMNEJ" JE HNÍZDIL. POZOR NA NĚ....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ale, ale, pochroumané EGO ?? znáte Jardu osobně ? víte co dělá ? zajděte na Čtyři dohody, možná Vám to pomůže.

      Vymazat
    2. Že by čůral nějaký havlista do vlastního hnízda ? Jinak by nenapadal Duška s Hnízdilem. Nic o nich neví, ale plká a bučí jak hovězina na pastvě.

      Vymazat
    3. Hmmm... to je argument... četl si vůbec o čem píše ? A sleduješ co se okolo nás děje ? Nepřijde ti, že má pravdu ? Alespoň já sdílím jeho názory, protože používám k přemýšlení hlavu a v ní mozek... !!!

      Vymazat
  4. Jo jo. Tohle všechno víme, ale nic s tím neděláme. Svinstev je fůra. Jen o tom kecáme na všemožnejch stránkách na netu. Ale co taky, když nás je tak 1% a pro ostatní jsme blázni :-(

    Viktor

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lepší 1% "bláznů" než 100% mozkově vymytých ovčanů !

      Vymazat
  5. naprostý souhlas se vším! doma máme dubový stůl a židle koupené už z bazaru a hodlám je používat až do smrti, chráním tak trošičku matičku Zemi

    OdpovědětVymazat
  6. Kaplickeho chobotnice mela byt symbolem illuminatske nadrazenosti nad CR, jednalo se o zamaskovanou pyramidu s okem. Kaplicky byl jeden z nich... Zednar a buhvico jeste...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je zajímavý názor protože místo kde to mělo stát je energetická žíla země

      Vymazat
    2. ty žíly jsou skoro všude

      Vymazat
    3. Pro Anonymní 8. listopadu 2013 20:47
      Odhalil/a jste to na 100% ! Bingo ! Takže tu máte další z četných důkazů, že ČR vládnou zednáři, od května 2013 též jako zednářo-satanisti ! Spojili totiž svoje obedience do jediné v čele s p.Hermanem (lídr KDU-ČSL !!!).

      Vymazat
  7. Velký průšvih lidstva nastal, když první pitomec vzal do ruky klacek a majznul svého bráchu po kebuli.
    Tam to začalo. Kdybychom se jako druh nevydali cestou rozvoje technologií, ale cestou rozvoje vlastních schopností, mohli jsme dnes komunikovat s celou přírodou a vesmírem. Většina lidí by měla mnohem lepší schopnosti než Don Juan Matus. A možná bychom se dožívali v plném zdraví jeho věku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omnoho lepšie schopnosti než Don Chuan Matus ? On s Donom Gunarom (dúfam, že som neskomolil meno) vraj teleportovali auto za kopec...okrem toho, že mali pod palcom svoje ego a toltécke učenie........... Tak aké sú to omoho lepšie schopnosti ? Postaviť dom mihnutím oka bez pomoci rúk ? Alebo príprava hostiny pre dedinu lúsknutím prsta ? Niekedy mi rozum zastáva nad niektorými komentármi....;-)

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    2. Ego nás všechny zabije přesně tak. Nemusely být války,nic,klid ale lidi si za vše můžou sami a dostávají vše zpátky, lidi taky reptiliány podrazili už mnohokrát tak ti je nenávidí a chovají se k nim tak je se chovají. Včera jsem byl na procházce a podívejte se třeba na mladou generaci, úplné stroje bez emocí a totálně pod kontrolou.

      Vymazat
    3. ano ve vyšších světech, technologie nepoužívají ...vše se tvoří myšlenkou , stejně jako byl tento Vesmír stvořen myšlenkou, jsme jen myšlenky v myšlence, energie v energii ...

      pro Marek & Marek G.

      Vymazat
    4. Pre Anonym 10:56 : Nebuď nainvý....

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    5. Tuplovaný Marku, než sem něco dáš, tak si to po sobě napřed přečti, píšeš jako prase !

      Vymazat
    6. To začalo určitě dřív než Kain zabil Ábela, jinak by tady nebyli. Padli jsme do hmoty na tuto zem a to byl velký pád, údajně šestý v pořadí. Už Adam s Evou, vyjnáni z ráje, byli padlí před vyhnáním. Oni byli z pádu v pořadí pátém. Přesto na tom duchovně byli mnohem lépe než my dnes. Takže stále jenom padáme. Ale jednou to určitě skončí, neboť nic není na věky, a začneme zase stoupat. Někdo už určitě padnul až do temnoty. Tak takový to bude mít s návratem hodně těžké.

      Vymazat
  8. A teraz ANKETA : Kto je pre vás väčší "guru"..... Dušek, ktorý chce KONAŤ (a asi aj koná), alebo Adamcová, ktorá v podstate nabáda na nečinnosť v tých súvislostiach, kde Dušek odporúča byť činný ?.... Viac sa prikláňam k Dušekovi, ale rozhodne nemám 100% istotu....ani 90% istotu....

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mi je daleko bližší to, co hlásá Dušek. To, co hlásá Adamcová, je výzva k pasivitě, která se těm, kteří nás potřebují ovládnout, náramně hodí. Nehledě na to, že se vlastně nejedná o žádný nový "objev". Už ve škole nás učili o zastaralém fylozofickém směru nazývaném fatalizmus.

      Vymazat
    2. ona nevyzívá k pasivitě ale k ponoření se do svého nitra , tam se vše vyřeší., ne na ulicích revolucemi !

      Vymazat
    3. Fakt ? .... A keď nás budú chcieť čipovať, tak sa mám "zmierený" s úsmevom dať očipovať a tešiť sa z toho, ako ma budú cez čip ovládať keď budú chcieť ? :D :D :D

      A tie fámy o tom, že ten, kto sa ponorí do svojho ticha sa vyhne očipovaniu, TO SI NEMÁŠ KDE OVERIŤ, len "v súdn deň", keď sa dňa čipovania ľudí celého civilizovaného sveta dožijeme (bodaj by taký deň nenastal).

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    4. Buď čip přijmeš a budeš přísahat na bafometha, nebo nepřijmeš a nebudeš přísahat, a pak tě vykopnou ze společnosti jako psance a bastarda. Nenakoupíš, doktor tě neošetří a nenapíše léky, z práce tě vyhodí, protože ti nebudou mít kam poslat mzdu atd. atd. Pak ti zbyde akorát nějaké poustevničení po lesích, jíst kořínky, kobylky a cvrčky, čaj z jehličí apod.

      Vymazat
    5. HH, tak se ten čípek strč třeba do prdele, však ten mega měsíčně, co máš jako asistent asistenta asistenta pana asistenta v asistentovně asistující asistujícímu asistentovi ti nikdo neodepře. A hlavně buď pěkně ovce, neboť jakmile tě společnost neschválí, tak si v prdeli :D A pozor, nakoupíno už máš :D A ty léky, no tak bez těch se neobejdeš, protože to je přece mega potřebná věc.

      Tak se měj číííííííperně :D

      Vymazat
  9. Pěkné :-D
    ... uplně Pana J. Duška slyším jak to povídá

    OdpovědětVymazat
  10. Každý řve a nadává na jiné že nedodržují zákony , a pak telefonují za jízdy ...v autě.Pokud nebudete dodržovat to základní pak se nikam nepohneme !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby šlo jen o mobilování za jízdy, byla by to procházka růžovým sadem. Ale tady jsou daleko závažnější věci k řešení, víme ?

      Vymazat
  11. ..to není nepozornost, to je lhostejnost a konzum.Přerostlé lidské ego, chtění moci,bezohlednost, slepota a hloupost tupé bytosti, neprobuzené, jak schovívavě to nazýváme.
    Je to smutné, ale co s tím???!! Víte někdo, jak z toho ven a co s tím?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozrejme!!Ze vim co s tim!? Co je to za otazku,kdyz odpoved je naprosto zrejma a logicka?! ;-) .Kazdej musime zacit sam sebou a sam za sebe a usebe,zamist si svuj prah,srovnat se sam se sebou,priznat si bez onoho "pokrytectvi" sam sebe,najit moznosti jak konat,ne pachat sebevrazdu,ale konat,jak kdo muze,obetovat trochu pohodli a konat,i kdyby jen zrusenim uctu v bankach,nakupama ceskyho zbozi u cechu,cokoliv dobryho,ale uz konecne konat a ne jen zvatlat!!A az bude kazdej sam se sebou dost daleko,najde sobe podobny a nase jednota zmeni vsechno!Jednota,to je vec ktery se panicky vrchnost boji,protoze kdyz vsichni budou delat neco dobryho,nemuze to zmenit! Jednotlivce muze pronasledovat,donutit,celek neprinuti,musi se prizpusobit! Jak proste........jen zacit!!!

      Vymazat
    2. taky jsem nad tím uvažoval ale nejde to, běžte ven na ulici a poslouchejte lidi, jsou v matrixu všichni, řeší fotbal,seriály jsou v systému a když myslíte jinak než co vám řeknou v tv jste blázen, jedinné řešení je vytvořit jakoby staré keltské vesnice a tam se lidé podobného myšlení nastěhovat

      Vymazat
    3. Pane Proud, situace je horší než vypadá...:-( Jak někdo zde psal- lidé jsou jak loutky na provázcích, nemají duši, podívejte se lidem do očí, na ulici, v obchodu..co uvidíte? Mnozí,kteří se probouzeli, do svých tenat je dostali, viz- že se citliví lidé diví mnohým přednášejícím, co vlastně sdělují. Jsme atakováni neustále a všichni. Systém nás drtí, účelově a promyšleně. Uměle je vytlačován zdravý selský rozum a je nahrazován nelogickými a proti-lidskými zákony. Příroda skomírá spolu s lidmi, protože nejsme v simbióze, ale stali jsme se pro ní aliens.Když vezmete bytosti duši, stává se bezcitným humanoidem-robotem,kterýmu vyhovuje umělá strava, zacházení, je bezcitným strojem-otrokem. Když přejedete HD magnetem, vymažete ho a žádný reset už nepomůže, protože disk je prázdný. A tohle se nám děje. Jsme systematikcy mazáni.Děje se tak celosvětově, nejen u nás. Podívejte na policko-hospodářské vůdce, co je to za patláma. Jeden člověk nebo skupinka nezmůže zvrat, a většina je lámána v soukolí Systému. Živoří o holé přežití svých rodin.Tady asi pomůže jediná zoufalá, leč troufalá věc...a to vzpoura otroků, anebo se Země z posledních sil vzepře parazitování a pak s námi Ámen.Bylo by to takové smutné zakončení zase jedné nepovedené civilizace.
      Ano Jednoty se vrchnost bojí, ale k tomu je třeba sjednocení. A lidé jsou stádo ovcí, které je zatlačováno do kouta ohrady, připraveno ke stříhání. Řekněte mi, jak přinutíte ovce v natlačené ohradě, aby se zbavily srachu a tím stádnosti a staly se odvážnými a svobodnými? Tudy vede cesta....ale já to nevím...

      Vymazat
    4. Pre Anonym 12:25 ..........ľudia MAJÚ DUŠE........ to, že im na ulici nežiari oči a vyzerajú "neprítomne", to je STRACH. Ale keď sú so svojou ľúbenou polovičkou v objatiach, alebo sa rozprávajú v posteli, TAK ČO MAJÚ V OČIACH, AK NIE DUŠU ? ... Nemôžeš porovnávať tvoj pohľad do očí napr. žene na ulici, a tej istej žene, ktorá sa pozerá do očí mužovi ktorého ľúbi. Zabudol si, že mi ľudia sme pod nadvládou STRACHU ? Teda drvivá väčšina (zatiaľ aj ja).

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    5. Marek máš pravdu. Čo môžem urobiť ak vidím takýto neiskrivý pohľad. Pomyslím - asi má problém ?
      Skúsim sa usmiať, povzbudiť ho. alebo rovno sa opýtam, je vám niečo ??
      Všímajte si viac - a uvidíte, že i aj iné pohľady vás míňajú. Možno tí okolo si toto myslia zrovna aj o Vás, aha aký vymletý B

      Vymazat
  12. Nevím, kam vložit, co jsem právě jinde četla, tak vkládám pod první článek a omlouvám se, jestli to není přímo k tématu, ale rozhodilo mě to, a Orgonete, pokud můžeš, vlož či napiš o tom něco více (ty určitě víš):
    Postižení kvůli svému výraznému tlaku utrpení lezou zaneprázdněným a přetíženým lékařům pochopitelně někdy na nervy. Z neznalosti nového a neobvyklého původce, na základě lékařské netrpělivosti nebo kvůli dotěrnému chování pacientů s Morgellony (jakožto pochopitelná psychická reakce), diagnostikují lékaři poměrně často „vymyšlený parazitický blud“. Už beztak svou nemocí těžce zatížení lidé jsou neprávem ocejchováni jako „duševně nemocní“, poté většinou už nejsou lékaři a okolím bráni vážně, a na základě reálného nebezpečí nákazy jsou ještě hlouběji sraženi do zoufalství a společenského ofsajdu!

    Toto bezpochyby existující onemocnění způsobené novými bioorganismy bylo dlouhý čas úřady USA vědomě přehlíženo a zamlčováno. Po nesčetných žádostech a důkazech od postižených je Morgellon-syndrom konečně americkým Úřadem pro kontrolu a prevenci chorob (CDC) oficiálně uznán jako systémové, parasitické „nevysvětlitelné kožní onemocnění“.

    Morgellony – jeden z cílených účinků rozprašování chemtrails

    Myslím že zde není třeba vysvětlovat o co tady jde. Lidské tělo funguje na principu elektřiny a proto je možné ho takto ovládat. Rozprašované látky v těle tvoří vodivá vlákna, která působí jako antény. Tak je možné za pomocí vysílaných rádiových frekvencí, následně získat nad tímto člověkem kontrolu. Je jasné že je tu někdo, kdo chce získat absolutní kontrolu nad celou populací této planety.

    http://morgellonswatch.com

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&
    Já jen, že znám spoustu lidí, kteří si stěžují na neustálé svědění a podobné kožní problémy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Morgellony zde na Orgonetu byly důkladně probírány, jsou tu nejen překlady článků, ale i vlastnoručně vyfocené morgellony z české pacientky. Vyhledej si místním vyhledávačem pod morgellony nebo morgellonová nemoc.

      Vymazat
    2. Môže pomôcť ako detoxikácia od chemtrails : http://www.youtube.com/watch?v=kTndFT1cCvo
      Sú to isochronické tóny so zvukovou frekvenciouu, ktorá má schopnosť (údajne) detoxikovať od chemtrails. Nie som tvorca tohto "videjka", ale sám si už mesiac robím rôzne isochronické frekvencie (tóny), napríklad na čakry, na ovládnutie strachu a podobne.. =)

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    3. A co ty morgellony, co sám na sobě vyfotil svého času zde slavný YurYno ze Slovenska. Nemá náhodou Marek + Marek s ním něco společného ?

      Vymazat
  13. Ano, myslím, že mluvil o obvodním doktorovi jménem Steve Greer a o jeho přednášce v Barceloně, zde odkaz:
    https://www.youtube.com/watch?v=MEkucngXGFg
    je tam i to, co uvedl pan Dušek, včetně oné astonomické částky Euro.
    P.S. je to s českými titulky.

    Kaštan

    OdpovědětVymazat
  14. Jasně, že jde o doktora Greera - to si jen pan Dušek asi trošku popletl jméno a neověřil si to třeba přes internet. :-))) Stejně jako gorily se vždy píšou s Y po L - vzor "žena-ženy"...
    Ale jinak má ve všem naprostou pravdu. Už mockrát mě napadlo proč se někteří lidé tak urputně honí za penězi a majetkem, když už ho i tak mají tolik, že to nespotřebují ani jejich pravnoučata - protože každý člověk má jen jeden žaludek a víc jídla nesní, než kolik mu to zažívání umožní, sedět tak jde jen na jedné židli a ne na několika současně... atd. atd. - tak by se dalo vesele pokračovat. Myslím, že právě ty gorily na to mají velmi zdravý názor. A rozhodně je netrápí závist, že má soused o fous lepší auto. :-))

    OdpovědětVymazat
  15. Dušek je moudrý a statečný člověk a hlavně si tím vším nenechá kazit náladu a jí živou stravu!!
    Určitě jde o Dr. Greera.
    zdravím, Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dušek je především KOMEDIANT (tj. osoba vycvičená k předstírání a vydávání se za někoho jiného), HAVLISTA a tudíž podvodník. Manipulace se dělá tak, že do 90% pravdy se přibalí manipulace, jakoby mimochodem, bokem, ale aby zůstala v myslích těch, kdo mají být manipulováni.A tady se Dušek hezky ODKOPAL s tou okultní satanistickou zednářskou "chobotnicí", maskující iluminátskou pyramidu s okem na vrcholu, měla být právě na tom místě, aby oko belzebuba shlíželo na podmaněnou Prahu a český národ - maskována jako "česká národní knihovna". Tihle okultní magoři si přímo chrochtají v takových symbolismech. Ale nepovedlo se přes ohromný masmediální tlak, ještě stále jsou zde síly schopné odporu, a jinam ten sliz nedali i když mohli. Propaganda havlismu (havlismus alias pravdoláska je místní expozitura globalistické satanské kabbaly). Manipulovat jakoby bokem a nenápadně - to je hlavní účel působení tohoto komedianta Duška, kterej bez fára a luxusního baráku neexistuje jediný den. Havel pokrytec taky s oblibou nabádal lidi ke skromnosti - a sám měl luxusní spotřebu jak Lukul - a ještě hrazenou daňovým poplatníkem, napřed tím západním a po hadráku 89 českým. Ostatně komedianti jsou většinou taky v podstatě jen paraziti. Další výkon kde se Dušek hezky odkopal, je jeho působení v neskutečně obludném filmu "odcházení", který "režíroval" sám havel. Tam se opět Dušek jasně a viditelně zařadil mezi havlistickou smetánku.

      Vymazat
    2. i ty jednou dospěješ a přestaneš lhát a odsuzovat jiné, když je neznáš

      Vymazat
    3. Martina : Dušek konzumuje AJ "živú stravu", ale NIE LEN živú stravu ;-) A pokiaľ viem, dá si raz za čas....;-)...a po prednáške o homocysteíne o to viac...


      Anonym 13:20 : Dušek propaguje toltécke učenie (4 dohody, resp. 5 dohôd) ... Myslíš, že je to satanistické či kabalistické učenie ? Asi ťažko.....Lebo bez používania slov presne, bez nebrania si nič osobne, bez nevytvárania si domnienok, bez toho aby sme robili všetko ako vieme robiť najlepšie (v daný moment), a bez shopnosti dobre počúvať/načúvať no zároveň aj byť pochybovačným......................RAJ NA ZEMI (v živote jednotlivca, lebo tieto dohody splní asi jeden z milióna...) NEBUDE. Takže ja neviem - keby dušek bol kabalista či satanista, alebo proste chcel ľuďom zle, tak by rozhodne nestaval svoju filozofiu na toltéckom učení....

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    4. Oprava : "...A pokiaľ viem, dá si raz za čas MäSO.

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    5. No on třeba "veliký havlův přitel dalajláma" má taky plno upřímných stoupenců a obdivovatelů - ovšem je to bez jakékoliv pochybnosti globalistický agent jako prase na výplatní pásce CIA, ostatně, v Tibetu ho mají rádi asi jak pazdero v pr.eli, tak jak my u nás havla. DUŠEK PROSTĚ JE EXTRÉMNÍ HAVLISTA POVĚŘENÝ OVLIVŇOVAT URČITÝ SEGMENT NAIVNÍCH LIDÍ, PODOBNÝ MANIPULÁTOR JE HNÍZDIL, a že se přitom maskuje "toltékama" - a čím by se měl maskovat? Satanskou biblí? Jeho zásadní havlismus prostě nelze přehlédnout a ten je určující pro dnešní dobu, ne "tolzéci" o kterých všechno co publikuje může snadno opsat z řady zdrojů - havlismus je konání, toltékismus je zamlžovací tlachání.

      Vymazat
    6. Jak jsem pracoval jako číšník v hotelu Mandarin Oriental ***** tak u nás byl ubytovaný Dalajlama v prezidentském apartmá tak jsem se tomu divil proč spí v nejlepších hotelech takový duchovní člověk, myslel jsem si že přespí někde na ubytovně.

      Vymazat
    7. Anonym 18:13 : to čo píšeš nie je TOTÁLNE vylúčené, ale neprikláňam sa k takému názoru. Zaujímalo by ma, koho považuješ TY za "čistého človeka", ktorý nie je namočený v ničom nekalom, a chce nám len a len dobre. Napíš.


      Anonym 19:19 .............tu nemôžem súhlasiť................ Prečo má spať v ubytovni, keď môže spať v spálni s lepšou energiou, než má nejaká ubytovňa so zlým svetlom, starými skriňami, obchytanými stenami a plesňou v kúpeľni ?? ..... Nič v zlom, ale asi len ťuťmák by si vybral ubytovňu miesto dobrého hotela, keď má dostatok peňazí na to, že cenu hotela nepocíti......Navyše, v luxusnom hoteli je viac bezpečno, než v ubytovni. Tam asi ťažko budú ochrankári, ale skôr tak jeden vrátnik....
      Inak Dalajlámu nemám rád.

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    8. Lidi, nebuďte zabedněné ovce, a shánějte si relevantní informace, když už tu pomlouváte. Dušek sympatizuje s havlisty, o tom si "cvrlikají už i vrabci na střeše". Kdo se nechce mít dobře, že ? Ale na druhou stranu jej přitahují i odstředivé síly havlismu, a on sám je tím rozpolcen, a pořádně neví, kam vlastně patřit. Dejte mu čas, aby si to v sobě vyřešil a rozhodl se, s kým a za koho "bude kopat". Nálepkovat "z fleku" umí totiž každý blbec !

      Vymazat
  16. pan Dusek je herec...takze nevime,jestli prehrava,dle momentalni poptavky....take ma barak v Cernosicich,musi platit plyn,elektrinu,pojisteni na auto...No a predstava,ze by to pan Dusek bral vazne je smesna...Zeby jel na kole z kopce dolu aby stihl pantograf do divadla...zanechavaje minimalni ekologickou stopu ....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi

    1. ... v jednom návode sa vraví - i pokus je platný. B

      Vymazat
    2. především je člověk, když přijdeš z práce, taky doma soustružíš !?

      Vymazat
    3. Já doma soustružím v ložnici jenom v noci

      Vymazat
    4. Pro KAREL BODLÁK 9. listopadu 2013 7:11
      Správné úvahy...tudy na ty dudy !

      Vymazat
    5. Pro Anonymní 9. listopadu 2013 12:00
      Vyprávěj holce, která je natěšená, že to byl jen pokus, a víckrát ji neuvidíš !

      Vymazat
  17. Nepotrebujem TO a som nápadná.
    Neviem jazdiť na kole, nemám rada loptové hry. Na korčuliach jazdím ako blázon a tancujem ako divá.
    Značka "Prišijem zips, uštrikujem sveter, uvarím halušky.." :)
    B

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K Anonymní9. listopadu 2013 7:39:
      Pekne, take doufam, ze to jsou jen me halušky :) Asi To potrebuju....

      Vymazat
    2. :-))) ne že bych něco měl proti slovenštině, ale asi jsem nepobral obsah tohoto příspěvku, spiš bych to řadil do seznamky...co tím autor/ka chtěla povědět?

      Vymazat
    3. .možno .. piaty odstavec odzdola...

      Vymazat
    4. Pro Anonymní 9. listopadu 2013 7:39
      Takže taková Divá Bára nebo slečna Čardášová. Tak to je pěkný začátek :-)

      Vymazat
  18. O božská dobroto, fakt ako píše človek hore, začnite trebárs tým, že nebudete telefonovať za jazdy, nezahadzovať špaky kadetade, a u v o l ne te se prosím - nie mastrubáciou pri compe. Hi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ještě se ti od toho klepou stehýnka ty mravokárče

      Vymazat
  19. Zdravím všechny, už se to tu psalo ale je to Steven M Greer, moc doporučuji knihu v češtině s názvem
    Utajovaná pravda - zapovězené poznání je naprosto ojedinělé dílo, které do hloubky rozkrývá fenomén UFO a aktivitu mimozemšťanů na naší planetě - největší tajemství moderní doby. Teprve po přečtení této knihy si uvědomíte mnohé souvislosti aktuálního dění ve světě. - Jaké jsou technologie týkající se nových energií budoucí civilizace, ve které již nebude znečišťování životního prostředí, chudoba a války? - Kde je bod, v němž se střetávají Mysl, Prostor, Čas a Hmota - a jak jej lze technologicky využít? - Co jsem zjistil a zažil, když jsem se setkával s hlavami států, šéfy CIA, miliardáři a tajnými agenty, kteří jsou dnes zoufalí z toho, že musejí stále zachovávat mlčení. - Kdo operuje s touto utajovanou pravdou a zapovězeným poznáním - a hlavně především proč? Steven Greer je duchovní bojovník s vysokým kreditem, který se staví do opačné role než ty síly, jež se samy označují za "Spojené státy". Tito lidé jsou v podstatě kriminálníci. Měli by být postaveni před soud, a to z mnoha důvodů, které jsou zřejmé nám všem, kdo pozorujem pád amerického impéria. Tato kniha může být tím nejdůležitějším, co jste kdy četli. Je v ní plno transcendentních pravd. Je to volání po akci, která přinese změnu paradigmatu - z pozemské tyranie v pokojnou, udržitelnou a vesmírnou komunitu. (Z úvodu kosmonauta lodi Apollo dr. Briana O´Learyho) - stojí 237 Czk, má 406 stran čili cena je velmi solidní.
    Dá se tady objednat, přečetl jsem to jedním dechem..
    http://www.knihydobra.cz/utajovana-pravda--zapovezene-poznani-18851?keyword=utajovan%C3%A1&category_id=0

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsi si tak jistý? přečti ale nepřijímej cizí názory ...řiď se jen svým srdcem

      Vymazat
    2. Děkuji za radu se řídit ale nebýt lidí jako Greer a jiní tak bych si tu skládačku sám neposkládal když nám vymývají hlavu od dětství samými lži.

      Vymazat
    3. A jak si můžete být jist, že vám nelžou znova ? Neboli vytloukání jedné lži jinou sofistikovanější lží. Pak jste postaveni před rovnici, která pro vás nemá řešení ! Ale pro globalisty a klimouše ano !

      Vymazat
  20. Dobrý den,
    tak nevím .... jen zamyšlení .....kdyby nebylo paní.Adamcové třeba by nebylo ani pana Duška, ale jsou tu oba. Je tu tedy i rovnováha. Cítím, že je možné souhlasit s oběma a přidat i vlastní semínko k celku. Kritika bez akce k lepšínu vede snad jen do restaurace k pivu...nebo, že by né ? Nechám na laskavém uvážení čtenáře. S čánkem se ale plně stotožňuji a neberu ho jen jako úvahu ale také jako citlivě napsanou kritiku škoda, že bez návrhu akce. V jisté šíři souhlasím i s paní Ivou. Přeji všem krásné dny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedělejte si z lidí bohy a bohyně, nebo se vám to krutě vymstí !

      Vymazat
  21. Hmmm. Hlavně že to všichni víme. Co s tím uděláme? Zřejmě nic, pustíme si ordinaci a hodíme gaučink. Kde chcete začít jinde než od sebe? Co stále ten nářek? Máme to co si zasloužíme, je to pouze odraz nás samotných. To je ten první krok ten nejdůležitější ten co přináší nejvíc odříkání ale také nejvíc dává. Kuba

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gaučing, piving, buřting a telking. To je to, co průměrný ovčan ještě sám zvládne !

      Vymazat
  22. Pokud Vás článek od úžasného Jardy Duška oslovil, zkuste si pořídit jeho knihu Ze-mě, ze které je tento úryvek :)

    OdpovědětVymazat
  23. SME to to jasný príklad

    http://www.svetkolemnas.info/novinky/zajimavosti/354-nacelnik-seattle-a-jeho-historicky-proslov-ke-kongresu-a-prezidentovi-usa-1854

    OdpovědětVymazat
  24. taky koukám, že je to tu samý náčelník, a Inčučůna nikde

    OdpovědětVymazat
  25. Několikrát v životě jsem odjel na druhou stranu světa(ekologická stopa je v háji) a tam si vždycky,pobyl několik měsíců mezi (z mého pohledu)nejchudšími lidmi a chodil po horách.a právě tam jsem poznal? Že oni ví, co štěstí a umění se radovat z mála.Celou dobu ,co jsem tam byl ,jsem si sliboval,že po návratu změním život a své potřeby.systém je ale nastaven tak,že vás to opět semele a jste zase v blahobytné prdely.Pavel

    OdpovědětVymazat
  26. Kdybychom nemeli metalurgii, nemohl by pan Dusek psat na Internetu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdybychom nemeli metalurgii nejspíš by pan Dušek nemusel toto psát.

      Vymazat
  27. Pane Dušek nechci se zabývat obsahem Vašeho článku. Ale kde jste vzal právo mluvit mým jmenem a zařadit mne do "skupiny, kterou nazýváte souhrně PITOMCI". Chováte se jako katolický Misionář, ukazuje te na mne prstem, vysvětlujete mě, jak špatně žiji, ničím Moji Rodnou Matku Zemi a nabádáte mne k "lepším činnům". Chováte se jako bavič pan Krampol a jemu podobní (např. paní Pavlovská). Kde berete tu nestoudnost hanit můj Život a stavět se nade mne jako nějaký prorok. Já osobně se cítím jako součást všech lidí, já se nesnažím stát mimo ně jako Vy. Alespoň z článku to tak vypadá. Proč nepíšete o Svých činnech, které jste aktivně podnikl proti věcem, které mě jako "pitomci" vyjmenováváte. Co jste opravdu udělal? V tom případě bych jako " MY LIDÉ " k Vám mohl vzhlížet, měřit se s Vámi a kdybych CHTĚL, pozměnil bych mé jednání vůči nedostatkům, které jste popsal. Myslím, že patříte k těm blábolitům, kteří opakují věci, které jsou již dávno známé, popsané a publikované. Mezi námi " MY PITOMCI " existují však někteří jedinci, kteří opravdu proti Vámi shrnutými věci, fyzicky vystupují a jednají. K těm patřím i já a nenechám se Vámi urážet a hanit můj Svět. Milan Pospíšil P.S. označím se jako anonym, nechci s Vámi diskutovat, jak jste to myslel a nemyslel. V této fyzické existenci platí pouze jen to jste udělal a Váš článek mluví jen za Vás, Vaší nadřazenost a Vaší sobestřednost.

    OdpovědětVymazat
  28. Nemohu než s panem Pospíšilem souhlasit. Za člověka nemluví jeho slova, ale činy. My "pitomci" bychom jistě uvítali příklad, jak na to pan Dušek jde.
    A.Platonov :" Ve snaze přetvořit svět člověk zapomíná přetvořit sám sebe." Zdánlivě toto chtěl pan Dušek článkem říct, ale je příliš agesivní vůči nám, kteří možná něco děláme a nekecáme. J.Čápová, také jako anonym, neboť nemám chuť diskutovat tam, kde je potřeba něco dělat.

    OdpovědětVymazat
  29. Co myslel autor tím, že po silnici vedle osobáků, jezdí kamiony? To jako, že by se měli vybudovat dvě silnice vedle sebe??? Pokud mu vadí kamion, tak ať si uvědomí, že bez kamionu by se nenažral a ani si nevytřel prdel, protože potraviny a i toaletní papír, vozí jedině kamiony.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) je vidět, že jste nepochopil více slov a myšlenek, třeba Vám to jednou dojde, až odstavíte kamion do kterého nebude co nalít( palivo ) a půjdete pracovat na pole, abyste se mohl najíst. Hezký den Víťa.:-)

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.