7. listopadu 2013

Jak Obama 36x veřejně lhal o zachování původního pojištění

Nový zákon o všeobecně dostupném zdravotním pojištění v USA zvaný Obamacare, který má platit od 1. ledna 2014, má velké problémy. Milióny dosud pojištěných lidí nyní hromadně dostávají výpovědi svého původního pojištění, i když je Obama od své prezidentské kampaně, kterou vyhrál i díky slibu zdravotní péče pro všechny, mnohokrát ujistil, že si staré pojištění budou moci ponechat. Do nového online systému se zatím téměř není možné přihlásit z důvodu technických potíží.

Americký deník Washington Free Bacon sestříhal video, kde Obama 36x při různých projevech výslovně opakuje stejným tónem téměř stejnou mantru:

"If you like your insurance/health plan/health care plan/ doctor, you can keep it." 
Jestliže jste spokojeni se svým pojištěním/zdravotním plánem/lékařem, můžete si je ponechat.

V pondělí na schůzi se svými příznivci Obama popřel, že něco takového řekl. "Řekl jsem, že bude možné ponechat si pojištění, pokud se nezměnilo od doby schválení zákona." (Viz článek v Prison Planet anglicky.) "Kdybychom nechali fungovat staré plány, nemohli bychom dodržet slib o všeobecném přístupu ke zdravotní péči, a znamenalo by to pro mnoho lidí finanční ruinu." Samozřejmě, od doby, kdy lákal voliče na tento slib, se ve svých veřejných projevech až do této doby o žádné podmínce "pokud" nezmínil ...

http://youtu.be/qpa-5JdCnmo



Související článek: http://orgo-net.blogspot.cz/2013/10/povinne-zdravotni-pojisteni-obamacare-v.html

19 komentářů:

  1. Už je mi z toho nastrčeného černocha špatně. Tak jsem věřil, že je tam někdo neprahnoucí po moci a s čistými úmysly. Obamacare není a nebude zadarmo, pojišťovny jen budou vysávat peníze jako u nás

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak jste si někdo mohl vážně myslet, že Obama je v úřadě amerického prezidenta v roli jakéhosi spasitele a bojovníka za svobodu a práva občanů ?! Já nevím lidi, že jim to furt žerete, a přitom vás denně podvádějí a okrádají. Asi zřejmě mnoho lidí se poddává bez ohledu na věk stařecké nekritičnosti, a pak to nemá v ČR vypadat, jak to vypadá !

      Vymazat
    2. Obama nelhal jen 36x, ale lže neustále od prvního dne,co nastoupil jako prezident USA !

      Vymazat
  2. Je to mafie:-)
    Už aby ti gauneři byli zprivatizovaní:-)
    Stačí horní 1%:-), bude to 99% zásah do černého:-)
    Od globálních až po místní:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a teroristi by se měli zaměřit na to 1%.Ale pokud nejsou jimi vytvoření a placení.

      Vymazat
  3. Zeby zablesk lepsich casu?

    http://www.jajsem.com/nci-pripousti-ze-miliony-byly-mylne-leceni-na-rakovinu/
    orig zde:http://www.naturalnews.com/042789_National_Cancer_Institute_false_treatments_misdiagnosis_epidemic.html#

    Zajimava je i diskuze pod clankem(jajsem.com, ktery sdruzuje (nejen) fruktariany a vitariany), o telesnem oderu masozravcu a vitarianu. Jelikoz se prechodem na zivou stravu bystri vsechny smysly cloveka, bylo by zajimave, jak by hodnotili oder Marek 2x, ktery na masne diete, podle svych slov, ani po tydnu nezapacha. Neni to treba tak, ze u masozravcu je to s temi smysly naopak?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. reakce na komentar vyse. Clovek bezne se stravujici ma otupeny cich. Pri ociste organismu upravenou zivotospravou - rozumej raw, klystyry atd. se zarucene zlepsi cich. Citite toho vice a dokonce citite samotne lidi.Coz muze byt nekdy neprijemne. Smysly se zbystri a podle me je to zasluhou cistsiho a lepe fungujiciho organismu.

      Vymazat
    2. "Zlatý" anonym 12:52 ............ Vravel som, že môžem nosiť týždeň rovnaké tričko, a nebude zapáchať (ak je to čisto biele bavlnené, čiže nereaguje pot s chemickou farbou a neprírodnými materiálmi), a nie, že sa nemusím týždeň umývať....... O zbystrení čuchu mi tu prosím ťa netrep, ja mám najlepší čuch z rodiny, k čomu dopomáha aj Néti - čistenie nosných dutín slanou vodou. To čo tu popisuješ je zase len EMOCIONÁLNA a MECHANICKÁ VIERA, ale NIE SKÚSENOSŤ........ A keď ti smrdí nejaký mäsožravec konzumujúci aj sladkosti, chleby, knedlíky, pivá, atď - tak nech sa páči, to ti neberiem. Ale ja by som ti nesmrdel, a to si buď istý/istá. A v podstate - je mi to jedno. Jedz si samé sacharidy, teš sa z úbytku SVALOV a buď menej mužný než si (ak si muž), lebo vitastrava z teba urobí "unisex" človeka s mužským pohlavím, ale nie muža. A aj menej atraktívneho, než je "mäsojedlík", lebo ženy predsa len oceňujú svaly, a vitarián ich má od mäsojedlíka polovičné + zadok ako doska, alebo ak nie, tak je jeho telo naliate vodou, či obalené tukom, lebo nie úplne každý z nich je ako palička.
      Zaujímalo by ma, či ten pňak z jajsem.com si niekedy vôbec pričuchol k mužovi, ktorý konzumuje SKVELO STRÁVITEĽNÚ stravu založenú na tukoch a bielkovinách, má pravidelnú stolicu, zdravý zjav, vyšportovanú postavu............. ASI ŤAŽKO. Je mi do smiechu a plaču zároveň, keď podľa takého "ťuťmáka" a "ťuťmákov" čo rozširuje/rozširujú tieto klamstvá, MUSÍM TEORETICKY ZÁKONITE ZAPÁCHAŤ, pričom je to obrovský BLUD.
      Mimochodom, mäsožravé zvieratá majú oveľa lepší čuch, než bylinožravé, takže tu nepíš voloviny, že pokiaľ človek nie je vitarián, tak má zlý čuch.......... .... A znova, čo mi ostáva ? Len sa chytať za hlavu nad hlúposťou niektorých ľudí.

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    3. Marek and Marek - Vies aky som rad ze si tu? Aspon mozem vidiet aky v zivote nechcem byt. Urazanie a same invektivy. Radsej budem anorekticky vegetarian s laskyplnym srdcom ako dokonaly masozravec ktory vsetko vie a vsade bol. Aj keby mi niekto tvrdil ze je to modra farba a vsetci budeme vidiet cervenu je to jeho pohlad na svet a vnimanie sveta. Preco mu ho mam brat? Mozem povedat svoj nazor. Naco ten posmech? Invektivy? Skor tym klesas u ludoch aj keby si mal tie najdokonalejsie rady a zivotne skusenosti. Hawk

      Martin

      Vymazat
    4. Pěkně Martine, už jsem měl rozepsanou odpověď ve stejném smyslu, ale pak jsem ji vymazal, protože se vytratila ta potřeba reagovat na Marky G. . Taky jsem si představil, jak říkám sebejistému chlapu jako hora s prudkými reakcemi, že mu smrdí triko.
      Snad se beze mne svět chvíli sám, může otáčet, vždyť ví přec kam.... jaxe zpívá v jednom muzikálu :)
      B.T.

      Vymazat
    5. Chlapci, to čo kritizujete u mňa, robíte vy sami..... Maľujete bielu stenu len inou farbou akou ju maľujem ja. A divím sa, že si to neuvedomujete. Kritizujete ma za moje názory že "všetko viem", ale nakoniec ste to vy, čo všetko vedia. Menšie ego od môjho ? Vy ho určite nemáte, máme ho skoro rovnaké + - vtáčie pierko. Lebo sa chováte presne ako ja :-). A nemilujete o nič viac, než ja. Prijmite túto skutočnosť - alebo nie.

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    6. Marku samodruhý tak se tolik nečerti, vždyť to nemáš ani ty ani my zapotřebí

      Vymazat
    7. Marku + Marku kultivuj své ego abys nepadl níže než je průměr mezi námi

      Vymazat
    8. Máš pravdu Marek & Marek G.
      ...snad tě to nepotěší :)
      B.T.

      Vymazat
  4. když jsem se v roce 1972 vypotácel z kina,myslel jsem,že to snad komouši objednali,jako ideologickou diverzi...a ejhle,muj vrstevník HEGER ten film ZAPOMNĚL a naordinovat zdravotnicví JAKO AMERICKÝ BYZNYS,nikoliv odporně solidární socialistickou péči,kde se VŠE hradí z DANÍ poplatníku...LEOŠI HEGŘE...koukni se znovu ,sklerotiku http://uloz.to/x2SQkRw/nemocnice-hospital-the-1971-cz-dub-avi

    OdpovědětVymazat
  5. nechapu jak se nekdo muze zlakat pojistenim .... dyt lidi musi duverovat svemu zdravi samy a vzdy kdo rika ze my jda naky pojistovaci zaruky tak proste lze to neni mozna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale zabudol si na to, že dôverovať svojmu zdraviu môže len ten, kto si ho buduje a udržuje. A to väčšina ľudí nerobí.

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    2. A to nevíš, že lidi jsou chtiví lákadel ? Tehdy se jim zakalí mozek a neštěstí je hotovo

      Vymazat
  6. když je to smrtelné tělíčko taková chemická fabrika....takže,kdo VYCITUJE intuicí,jede si po SVÉM,bez ohledu na doporučující kecy lékařu,brethariánu,veganu,vegetariánu,presstitutu,co prodávájí rozumy farmaceutických firem.Musí si lety testovat SVÉ TĚLO,co MOmentálně vyžaduje...Ač letitý vegetarián si střihnu s manželkou párky s kaší k duchodovému polednímu menu,nebo přestanu ignorovat 17let zapovězené mléčné výrobky,,,litr mléka,chléb s máslem a kvalitní marmeládu...Pak má tělíčko od TOHO zase pár měsícu pohov.A tvrzení člověka,co si dává PRÁNU k svátečnímu obědu beru,jako JEHO svět,jeho poznání a respektuji ho,jako vyžraného materialistu,co si točí na zahradě pulku prasete..Ortodoxní výlevy,co,kdy,jaký MOMENTÁLNĚ košer žvanec musím shltnout,že to diktuje NĚJAKÁ víra,to je začátek emočních nesmyslných výlevu,které končí i červeným nuklárním knoflíkem...Jo,to EGO,když člověka OSEDLÁ,to je NÁŘEZ..Žijeme v pofiderní společnosti,kde se MUSÍ platit nějaká pojištění,bez ohledu,jestli se maká,nebo je člověk na pracáku...Vzhledem k tomu,že se Praha honosí revitalizací vězenských cel,lidé,co jsou v řiti,mohou se tam usalašit,mají VÍCE,než záchod přímo pod hubou,jak říkal Švejk..Ačkoliv ve zdravotnictví máme diuviální americké byznysové manýry,ve vězenství silně POKULHÁVÁME,upravicovaní soudruzi,,,http://omed.cz/Veznice-v-Arizone-1.aspx

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.