3. prosince 2013

Ad Nibiru?

Zdravím, Orgonetku,
podobná "bublina" byla k vidění na STEREO i v březnu 2012.
N.B.









8 komentářů:

  1. Opravdu to vypadá jako nějaká "bublina" či snad vakuum ! Tím méně to však připomíná planetu

    dan.

    OdpovědětVymazat
  2. bublina i zde:
    http://www.cez-okno.net/clanok/nibiru-existuje-planeta-x-na-snimcich-nasa-z-28-11-2013-video

    vypadá to jako reklama na Wrigley :)

    OdpovědětVymazat
  3. To by znamenalo, že naše hmotná frekvence oka není schopna tuto planetu zachytit a pravděpodobně i spoustu jiných objektů. A znamenalo by to, že kvalitní fotoaparát je schopen zachytit frekvenci, nebo část frekvence pro náš zrak jako neviditelnou a přenést tuto situaci na fotografii. Až přenos tohoto zachycení na fotografii jsme pak schopni naším fyzickým zrakem vidět.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Má pravdu ten chlapec, ale jen v něčem a to v tom, že každý foťák dokáže zachytit i "frekvence", lépe vlnové délky, které oko nevidí. Co to je hmotná frekvence oka bohužel netuším...

      Vymazat
    2. Pro 9:11. Protože naše těla a samozřejmě i oči jsou hmotná, oči registrují pouze hmotnou frekvenci. Jak sám píšete - vlnové délky, Takže pokud foťák takové frekvence - vlnové délky zachytí, pak přenesené na fotografii jsme schopni vnímat proto, že je tato situace přenesena do hmotného zobrazení.
      Podobně totiž vznikla i řada záznamů, kdy se na těchto záznamech objevil třeba duch, nebo také jistým vědcům se takto údajně podařilo vyfotografovat duši jak opouští tělo. - Viz článek zde na Orgonetu : Vědcům se podařilo vyfotografovat duši jak opouští tělo. A také se stává při pozorování UFO po vyvolání snímku tento objekt vypadá jinak než byl pozorován zrakem. To znamená, že skutečně foťák - asi ne kdejaký, je schopen předat více informací než jsme sami schopni zrakem vidět. Vlastně určité důkazy o tom existují.

      Vymazat
    3. treba staci IR filtr, jako na tech kamerach v raketoplanech kde tocili mir a pak iss v hejnu objektu ktere nejsou bez IR filtru videt...

      Vymazat
  4. Po príletu toho čo má priletieť sa väčšine presvieti šišinka a ak to unesú uvidia viac ako foťáky.. Hi

    OdpovědětVymazat
  5. Včera zrovna ve filmu Transformers 3 ukazovali, jak obří planeta v blízkosti Země krade její energii. Takže kdoví, co tu ten objekt zamaskován pohledává.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.