5. prosince 2013

Daně jsou způsob, jak politici kradou peníze svým občanům

Díky čtenáři za následující odkaz:

http://youtu.be/sQC375vGj9Q

18 komentářů:

  1. http://nwoo.org/view.php?nazevclanku=bankovnictvi-nejvetsi-podvod-na-svete&cisloclanku=2013120022

    no, jsem zvědavá, jak peněžní systém v budoucnu obstojí...
    .-))))
    veronika

    OdpovědětVymazat
  2. ahoj
    Rašínovi na své Exopolitice zveřejnili několik dost zajímavých příspěvků.
    Chtěla bych se vás zeptat, zda se na jejich str. dostanete, protože mě se to nedaří 2dny...
    Doufám, že mají jen technickou poruchu....
    veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. exopolitika už opět jede... :-))
      veonika

      Vymazat
  3. A je to pravda. Všichni to dokonce ví. Důležité je, že se vše a na všech úrovních mění.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Citujem ťa : "A je to pravda. Všichni to dokonce ví. Důležité je, že se vše a na všech úrovních mění." .... Určite nie som jediný, ktorý má silnú averziu voči tak nič nehovoriacim a totálne globálnym ("všetci", "vše", "na všech úrovních"...) príspevkom, ktoré znejú ako prianie aby to tak bolo, a nie ako presvedčenie, že to tak je.
      Nie je to náhodou vygenerovaných pár (3) viet cez nejaký ezoterický počítačový program v českom jazyku ? JE TO TAK CHLADNÉ....

      Marek & Marek G.

      Vymazat
  4. Někdy se zdá, že mezi eurobyrokraty počíná přibývat lidí, ke kterým začíná promlouvat vlastní svědomí a začínají hlasitě rebelovat proti daňovému okrádání lidí. Jenomže, co je obyčejným lidem platno, že se v tom Eurobabylonu čas od času objeví nějaký ten jejich "přímluvce", když hlas jednotlivce tam má tak slabou váhu !

    dan.

    OdpovědětVymazat
  5. dalsi borec z UKIPu?

    OdpovědětVymazat
  6. Mimo misu, ale na zamyslenie :
    http://www.svetkolemnas.info/novinky/zahranicni/446-objevila-se-steorie-ze-paul-walker-byl-zavrazden

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám zde taky něco k zamyšlení ke smrti P. Walkera. Článek vyšel na novinkách:
      http://www.novinky.cz/kultura/320799-zemrel-herec-paul-walker-z-rychle-a-zbesile.html

      když rozkliknete tento odkaz a pustíte si poslední video, tak se zaměřte na část 0:29, kde je něco patrné. Vzhledem k okultní symbolice stojí za úvahu, proč P. Walker použil symboliku satana, baphometa, jak chcete. Lze v tomto najít souvislost anebo je to jen jakýsi vtipný výstřelek nejedné špičkové filmové, hudební anebo jiné známé hvězdy?

      Vymazat
    2. Áno, je to tam. Keď to vidím u tých "celebrít", vždy ma napadne, či tí ľudia vedia, čo ukazujú, alebo si len pripadajú byť "cool", keď sa opičia po druhých. Celé mi to ale pripomína tú automobilovú "nehodu" teraz si nespomínam či novinára, proste niekoho nepohodlného z nedávnej doby. Sorry, ale skleróza je mrcha, neviem ani jeho meno.

      Vymazat
  7. Zlatá slova Godfrey Blooma! To si myslím už mnoho let. No, jednou na ně možná lidé ten klacek opravdu vezmou - ale pak už to přestane být veškerá sranda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Keď si naplánujú v živote zobrať klacek na klacka, tak to urobia. B

      Vymazat
  8. je to tak
    ale daně jsou taky nástrojem společenské solidarity
    až bude možné provozovat dostatečné efektivní společenskou solidaritu bez pevně daných odvodů tedy daní bude možné daně zrušit do té doby to možné není

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dane jsou pitomost,stejne tak jako uroky v bankach a spousty dalsich veci,skoro vsechno co se financi tejka,jde o zlegalizovany zlodejny.Nakonec na zlodejne a zotrocovani je zalozenej celej soucasnej system.

      Vymazat
  9. už ted je pozdě s tím klackem. ano možná že s tou solidaritou je to pravda ale co solidarita techto lidi v eu parlamente?? všude opravujou "památky" za sto miliony ale mesta jsou plná bezdomovců to je pěkná solidarita

    OdpovědětVymazat
  10. Usmevny komentare :-).Myslite to dobre,to je fajn. Ale zamyslel se nekdy nekdo z vas,pri vsi ucte,proc je to vsechno tak a neni to jinak?Nakolik maji vinu "paraziti" a na kolik ji ma zbytek sveta,kazdej jeden z nas?A taky jak to,proc? ;-).A kdo jste z toho vyvodil jakykoliv nasledky?!

    OdpovědětVymazat
  11. Jako lidstvo mame dost vseho na to,abysme mohli zit ve stesti vsichni,jeste mame i obrovsky rezervy.Takova je tajena skutecnost,ve ktery by stacilo aby kazdej z nas z nas udelal do roka jisty minimum pro spolecnou vec,pro vsechny, a zbytek casu je pro nej a jeho rodinu,na praci ktera ho bavi,konicky,rozvijeni se atd. Neverite? Tak se probudte,pozjistujte si skutecnosti a zamyslete se! A kdyz uz budete premejslet,jdete dal,premejslejte za jakejch okolnosti by bylo mozny zacit stastne zit,co by bylo treba a stacilo,abyste kazdej sam za sebe bez ukazovani na ty ostatni pro to udelal.......

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.