16. prosince 2013

Kdyby byla radiace z mobilů viditelná

Ať se nám to líbí nebo ne, těžko najdeme místo, kde by nás neprozařovaly mobily či wifiny či bůhvíco ... zřejmě s tím nic nenaděláme, takže to budeme muset bez fňukání přežít ...


Kdyby byla radiace z mobilů viditelná

http://www.huffingtonpost.com/2013/12/12/cell-phone-radiation-visible_n_4434061.html
Huffington Post 12. 12. 2013
Překlad: OrgoNet

Jak by vypadal svět, kdybychom mohli vidět radiaci z mobilních telefonů?

Umělec Nickolay Lamm se pokusil na tuto otázku odpovědět.

V červnu Lamm publikoval sérii ilustrací „Představme si Washington s viditelným zářením wi-fi“  , kde se známé památky koupaly v duze barev. Ve středu dokončil sérii obrázků amerických měst a památek, tentokrát s zářením mobilních telefonů, které je viditelné jako zvláštní mlhavá barevná geometrická mříž.

Lamm spolupracoval se dvěma profesory elektroinženýrství a počítačové techniky – Danilo Erricol na Univerzitě v Illinois  a Fran Harackiewicz  z Univerzity Jižní Illinois v Carbondale, aby illustrace byly správné. (Více technických detailů k zobrazení na http://www.myvouchercodes.co.uk/#cellular-network)

Lamm nám ve svém e-mailu vysvětlil, co je na obrázcích.






Výše je „šestiúhelníková síť základních stanic mobilní telefonie“, pokrývající město Chicago. Základní stanice, běžně nazývané mobilní věže, jsou chicagské síti v rohu každé šestiúhelníkové „buňky“. Obrázek také ukazuje „signál z antétn šířící se za hranice původních buněk“, což poskytuje pokrytí nad částí Michiganského jezera.





Nedávný článek v Atlantic Cities vysvětlil, že mobilní sítě v celé zemi jsou tvořeny množstvím šestiúhelníkových oblastí, které se nazývají buňky. Tato hexagonální síť je efektivní: každá věž je umístěna v průsečíku tří buněk a každá ze tří směrovaných antén na vrcholu věže pokrývá okolí ve 120° výseči (viz obrázky výše).




Takto (výše) Lamm zobrazil hlavní budovu ministerstva obchodu ve Washingtonu, kde je zřetelné směrování radiace vycházející z jedné věže do tří směrů. Různé barvy představují různé frekvence radiace, což umožňuje uživatelům mobilů volání bez interferencí.



Tato illustrace (výše) zobrazující panorama New Yorku ukazuje, jak mobilní věže na střechách budov pokrývají většinu hustě zalidněného města.



A tady jsou mobilní věže vyzařující na dalekou vzdálenost nad Hollywoodskými kopci.

Ať je to dobře či špatně, je čím dál obtížnější najít místo, kam nedosahují mobilní telefony. V r. 2012 Světová banka oznámila, že mobilní signál dosahuje ¾ lidí na zemi  , a počet se stále zvyšuje. 

Nebo má někdo spíše zájem o americkou státní zónu bez radiace (pozn. Org.: Radio Quiet Zone, sídlo Státní radioastronomické observatoře) ?

13 komentářů:

  1. je to zajimavé ale v praxi to takhle nefunguje a ta směrovost není dle obrázků, dělal jsem jeden čas s mobilní technologií, dnes se používají na jedné sajtně 3 radia a ještě jsou anteny otačeny aby bylo nejlepší pokrytí v případě že vedlejší sajtna chcípne, většina antén má směrovost podobbnou kardioidní, na výšku trochu jinak, dále po kapsách nosíme cihly bez antén, tedy to je horší jak 80W z jednoho výkoného radia páč aby dokázal vnitřní mini vysílač vysílat přes malou anténku, která ještě k tomu není nasměrovaná, musí používat vyšší výkon, proto obecně mám raději staré cihly s bitelnou anténou a všeobecně pokud to dotyčný nepotřebuje tak zakázakt v zařízení jakékoukoliv jinou frekvenci než 900/1800 jen u rákosníka, protože míň vyzařují a potřebují menší výkon, samosebou že bych někde v posledním patře paneláku, hned pod sajtnou nechtěl bydlet, to teda ne-e... ty obrázky by byli tak byrevné, že by přes různé barvy nebylo vidět ani ty mrakodrapy...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. samozřejmě je to jen ilustrační obrázek, ve skutečnosti je to daleko horší

      Vymazat
    2. Já jsem v posledním patře a mám to nad hlavou..... protestovala jsem proti tomu, ale nebylo mi to nic platné.
      Navíc nalhávají že prý dolů to nezáří, čemuž nevěří...nebo jak to je ?

      Vymazat
    3. Pro Android existují aplikace, které měří úroveň magnetického pole (např. EMF hazards). Zemský magnetismus je kolem 35 - 70 mikro Teslů (uT). U mně doma a vůbec v okolí jsem naměřil hodnoty kolem 40 uT. Když jsem ale měřil v Praze, překračovaly hodnoty hodně přes 200 uT. Dostávají tam pěkné pecky ze všech stran.

      Guess

      Vymazat
    4. ja ten program mam neviem ci to funguje spolahlivo ale u mna doma je to horor real magnetic 318 u Tesla cerveny displej

      Vymazat
    5. To může být pravda....gril je na každé druhé střeše

      Vymazat
    6. presne tak a to byvam na vacsej dedine ,vsetci zapnute wifi na cinzakoch satelity kable a grily oproti na obecnom urade ,a ja ze ako dobre ze na dedine bude kusok pokoj

      Vymazat
    7. Delam ve vyzkumu wifi a mobilu....
      Takze mikrovlna trouba je silnejsi asi 2500x nez wifi. Nebo mobil.

      Co zari nej nej nej? TV vysilace. FM radio vysilace. (500kW apod). Mobil ma 20dBm... 0.1W

      Jsou to jednoduche pocty pratele

      Vymazat
  2. No už jste viděli výpověď člověka z Prahy co osobně zažil psychotornicke útoky prave z takovych zařízení wi-fi, mobily a další mimozemské technologie nám skryte určené na budoucí ovládání lidstva po celé planetě ? Je to na tomto odkazu:

    Podle mě ten člověk má poslání ukázat a předat svědectví jak bude vypadat život s ČIPY V TĚLE, jak bude lehké potom všechny na dálku ovládat a ukázat tak jak bude vypadat život BEZ LÁSKY. Myslím že lidé mají stále možnost se rozhodnout a vědomě odmítnout takovéto technologie na ovládání lidí.

    viz to video:

    http://www.cestyksobe.cz/obet-psychotronickych-utoku-promlouva-an3166/

    Všichni se mějte dobře ... myslím, že právě před tímto nás Galaktická federace Světla chce varovat, abychom si to nevolili jako lidstvo....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, myslím, že výpověď člověka na výše uvedeném videu vypovídá o tom, že trpí absolutní schizofrenií. Pořád jen ... oni udělali, ...oni poslali, oni.....implantovali čipy, ...oni sledují.

      Vymazat
    2. Ten kdo ma otevřené vniřní cítění dary ducha, cítí, že ten člověk to opravdu prožil a mluví pravdu. Pouze mysl to odmitá, protože mysl není napojena na pravý zdroj - Prvadu Stvořitele, ale na opačný - ovládací element. Proto všichni dobří učitelé radí napojit se v srdci, ne v mysli. Dobře vědí proč ....

      Vymazat
  3. Mapa buněk BTS telefonních operátorů v ČR: http://www.gsmweb.cz/mapa/
    http://oi44.tinypic.com/ifu0rn.jpg

    OdpovědětVymazat
  4. Vážení přátelé, já pracuji jako terapeut a o elektrosmogu vím víc, než bych sám chtěl...od vědců, od pracovníků operátorů, od lékařů a hlavně...vidím v praxi,co to s lidma dělá. Pokud tomu někdo ještě nevěří, podstatné informace a hlavně návody,jak minimalizovat rizika jsem umístil na www.elektrosmog1.cz .
    K výše zmíněnému : VŠE JE PRAVDA ! Dostávám lidi z psychických stavů ,kdy slyší hlasy, mají pocity schizofrenie kvůli "náhradnímu" vědomí, mají děsivé sny, vidiny a pod.. Očistím je, vše odpojíme,vyčistíme prostor, změníme životní styl....a během krátké doby je po všem !!! Je třeba říci, že "ONI" = entity, negativní duchovní bytosti až po démonické bytosti. Ty nízké rázovité frekvence je jejich svět, v našem jim není dobře a proto k nám nechodí. Ovšem my směřujeme k nim !!! Je to jako by jsme pyrani napustili akvárko...až potom k nám vpluje...naše vlastní negativita potom přitahuje vibračně shodné "bytosti" z jiné vibrační úrovně/dimenze právě skrze modemy vysílající wi-fi a BTSky, protože ,ať si říkají ,co chtějí, vytváří to kulovitou prostorovou anomálii propojují několik "úrovní"...je to pro ně "průlez"...
    Centrum Nové medicíny Olomouc

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.