12. prosince 2013

Keshe Foundation Czechia and Slovakia

Podpořme poznání a technologie 
pro čistější a ohleduplnější budoucnost



Drazí hledatelé pravdy a podporovatelé laskavého světa,
jmenuji se Marek Ištvánek a žiji s rodinou ve Slušovicích, na Moravě.
Mám fyzikální vzdělání a mnohaletou praxi softwarového vývojáře – naposled jsem se podílel na vývoji uživatelského rozhraní elektronových mikroskopů.
Delší dobu se zajímám o nové čisté technologie a vědu propojující duchovní s materiálním.
To mne přivedlo v roce 2012 také k neziskové společnosti Keshe Foundation (Keš nadace), která pod vedením pana Mehran Tavakoli Keshe vyvíjí plazmatické přijímače, které napodobují principy fungování vesmírných těles jako Země nebo Slunce a umožňují čistou výrobu energie bez odpadů, cestování na Zemi i vesmírem, podporují uzdravování těla i duše, růst rostlin, ekologické zemědělství a očistu životního prostředí, sestavování nových materiálů a celkovou soběstačnost.
Se skupinou lidí a podporou pana Keshe hodláme v lednu 2014 dokončit založení Keshe Foundation Czechia and Slovakia, pobočky Keshe Foundation pro Českou republiku a Slovenskou republiku, neziskové organizace, která bude rozvíjet již zmíněné poznání a technologie v našich zemích.
Jak začínáme?

Dostalo se mi příležitosti účastnit se učení principům nové vědy a podílet se na vývoji Keshe technologie ve Spaceship Institute (Institut vesmírné lodě) v Itálii ve skupině vědců z celého světa, kde budeme spolupracovat v přátelském prostředí pod vedením pana Keshe.
Odtamtud s vámi budu rád od konce února 2014 pravidelně sdílet nové poznatky a pokroky a vy budete mít možnost se zeptat na otázky, na které s vámi a v institutu budeme společně hledat odpovědi.
Budeme postupovat krok za krokem, od základů k podrobnostem, abychom tyto ušlechtilé technologie a poznání postupně přinesli i do našich zemí a byly dostupné každému člověku.
Jak pomoci?


Pokud shledáte tento podnik přínosným pro vás osobně nebo i pro další pokrok lidí nejen v našich českých a slovenských zemích, ale i v širším měřítku, můžete nás podpořit mnoha cestami:
  • Díkem Bohu, který nám to vše umožňuje
  • Dobrou myšlenkou a srdečným citem
  • Šířením informací a zvyšováním povědomí o udržitelném rozvoji člověka na Zemi
  • Postupným zapojováním se do spolupráce
  • Finančně, pokud si to můžete alespoň trochu dovolit
Opustil jsem dobrou práci softwarového vývojáře a tím i stálý příjem peněz, abych tento podnik mohl pomoci realizovat a přinesl povzbuzení. Rodinné úspory, které mohu použít k jeho financování mi vystačí na maximálně tři měsíce pobytu spolu se zabezpečením mé rodiny, ale cítím, že budeme podpořeni a pomůžeme si, abychom mohli pokračovat i dále, protože je tento pobyt zamýšlen na minimálně dva roky.
Budu rád, pokud se nejen na financování budete také podílet, je-li to ve vašich možnostech a cítíte to jako správné.
Otevřeli jsme transparentní účet, který umožňuje sledovat finanční transakce, tedy odkud a kam jdou peníze, a jehož finance budou po založení Keshe Foundation Czechia and Slovakia převedeny na účet této neziskové společnosti a který bude nejdříve sloužit k financování mého pobytu v institutu, na náš experimentální plazmatický přijímač a případně i na další rozjezd Keshe Foundation a jejích technologií v našich zemích pro nás všechny, kteří budou chtít, abychom se zbavili závislostí na systémech, které škodí přírodě i nám samotným, a v lepším prostředí mohli dorůst k ušlechtilejším lidem.
Tímto transparentním účtem realizujeme výzvu pana Keshe "Adopt a scientist" (adoptujte vědce) uveřejněnou na jeho stránkách http://forum.keshefoundation.org/forum/keshe-official/30006-adopt-a-scientist.
Jsem jen jeden z počátečních prostředníků na jedné z cest, abychom společně zvládli přechod do nové doby, která má směřovat ke vzestupu vzhůru a pomoci jeden druhému.
Kde se dozvíme více?
Děkuji
                                                                            Marek Ištvánek
                                                                            11.12.2013

48 komentářů:

  1. Zprava me velice tesi. Jiz dlouho pozoruji aktivity nadace Keshe, je jenom dobre, ze se zakotvi i u nas. Malinko me mrzi, ze se vse natahuje. Kdyby pan Keshe zacal prodavat treba jenom 1.5 V baterie, dokazal by financovat pobyt kohokoliv kdekoliv... Mrzi me, ze porad jeste nevidime jeho technologii v praxi: kdyz uz nemuzeme cestovat, nebo napajet sve baraky volnou energii, tak by podle mne mel uvolnit alsepon sve lecebne procedury.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Business je business :-( , nebo taky treba strach o zivot,kdyz ne svuj,tak treba svejch blizkejch.........za vsim hledej cloveka.

      Vymazat
    2. Pane anonymní! Velice souhlasím s vašim výrokem! I já se hodně zajímám o veškeré volné energie, které by se nabízely a zatím jen tlachy a nebo tak drahé, že návratnost je v nedohlednu. A nadace Keshe?... skutek utek! Je to pořád jen o penězích, protože kdyby kdokoli chtěl aby se to šířilo mezi lidma a využívali volné energie dávno by to udelal! Co dodat? Mrzí mě, že se už nedostanu raketou na planetu Řiťor! Sorry!

      Vymazat
    3. Noo :-),ja si osobne myslim,ze Kesheho a mozna i Rossiho,a Kapanadzeho veci nejsou nesmysly,nepochybuju o volnejch energiich,vim ze jsou,osobne si myslim,ze panove by radi dali ty veci lidem,ale ze je drzi zpatky "jina moc" a ustrihla je od prijmu ve snaze umlcet je a zesmesnit,znama stara vyzkousena praxe.Takze bych je podvodnikama urcite nenazejval,spis obetma.A ze nejedou sami na svy vynalezy a nejsou sobestacni? No tak si to zkuste,odstrihnout se od parazitu a dejte pak vedet jak jste dopadli!!!! Ono se lehko soudi kdyz se malo vi :-).Nicmene moje presvedceni je,a s tim hluboce souznim s Teslou,ze nepotrebujeme energii vyrabet!!! My se ji totiz jenom musime naucit brat! Protoze ji je kolem nas nepreberny mnozstvi,jen natahnout ruku a vzit si kolik je jenom libo.To je to co neumime :-(,a to je podle myho nazoru to co je treba se naucit.Nepochybuju o tom,ze elity uz to davno umej a ovladaj,i kdyby na to neprisli jejich vedci,chtel bych se vsadit,ze navodu od predeslejch civilizaci ktery nam jsou tajeny je urcite dost,jak na to!

      Vymazat
    4. Pro Pan Proud 13. prosince 2013 21:41
      Naprosto zásadní odhalení : ...Nicmene moje presvedceni je,a s tim hluboce souznim s Teslou,ze nepotrebujeme energii vyrabet!!! My se ji totiz jenom musime naucit brat! Protoze ji je kolem nas nepreberny mnozstvi,jen natahnout ruku a vzit si kolik je jenom libo.To je to co neumime...
      Bingo bingovaté pro Vás :-))))) a pro další, kteří už na to také přišli :-))))

      Vymazat
  2. Pane Mirku, skutečně rád znovu čtu informace o Nadaci Keshe, která se v poslední době jakoby nachází v ústraní.
    Asi před rokem zde probíhaly nějaké informace ohledně předání klíčů k novým technologiím některým státům, byla mezi nimi např. i Itálie.Mohl by jste prosím zde sdělit některé bližší informace týkající se jejich uvádění do reálného použití ?
    Řadu čtenářů to určitě zajímá.
    Díky za Vaši reakci.

    OdpovědětVymazat
  3. Jak se dalo očekávat, přišlo mnoho komentářů na shodné téma, že Nadace Keshe dosud nenaplnila, co slibovala. Myslím, že je zbytečné, aby tu všechny visely. Věřím, že se Marek ozve a doplní svou výzvu o konkrétnější informace ohledně stavu výzkumu a praktického využití.

    OdpovědětVymazat
  4. http://www.protiproud.cz/svoboda/clovek/spolecenstvi/721-havlisticke-elity-tlaci-na-zrizeni-ministerstva-pro-lidska-prava-obhajci-svobody-pred-dalsim-orwelowskym-uradem-varuji-zbytecna-otazka-kdo-zvitezi.htm , takovej bonbonek k neziskovam,prave 40 jich podporuje vznik novyho ministerstva NWO u nas..........

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D trefně popsané...

      Vymazat
    2. Proud jako vždy mimo...mísu

      Vymazat
    3. Ackoliv nejsem s panem Hajkem na stejny vlne,prece musim uznat,ze ma casto velice dobrej postreh,casto nazyva veci pravymi jmeny a hlavne ze vi nejlip a z prvni ruky,jak to na "hrade" a v politice vypada! Mimo misu jste tedy nejspis vy a ani nemusim hledat argumenty,staci mi vnimat co se kolem me deje a poslouchat svy nevedomi a pouzivat selskej rozum :-),zkuste to taky ;-)

      Vymazat
    4. používám a pan Hájek zcela mimo...

      Vymazat
    5. Takže neziskovky se chovají hůř než ti vyhlášení Šmejdi ? Zřejmě ty zahraniční alá USA apod. U těch mě to nepřekvapuje. Jsou nějaké české kolaborantské pracující proti nám v hlubokém utajení ? Co třeba takové rotary kluby, zednáři apod. ?

      Vymazat
  5. Ti kteří kritizují "že Nadace Keshe nenaplnila, co slibovala" by si měli uvědomit, že globální elita všechny vynálezy VE tvrdě potlačuje a snaží se udržet "energetické TEMNO" , měli by si najít kolik vynálezců to zaplatilo životem. Svoji kritiku by měli obrátit na media, která jsou také pod vlivem globální elity a všichni bychom měli po vládě požadovat pozvání Nadace Keshe do ČR a svobodnou prezentaci jeho vynálezů - pokrok nelze trvale zastavit a sto let "už stačilo" !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obávám se, že Keshovy vynálezy volné energie tvrdě potlačuje především nepřející mrcha, která se jmenuje Zákon zachování energie. Tterá se možná spolčila i s jinými fyzikálními zákony.

      Vymazat
    2. To: Anonymní 13. prosince 2013 9:57
      :-) A nejen Keshovy vynálezy. Tahle "mrcha" má spoustu práce i s Andrea Rossim a na Slovensku s panem Nemešem. :-) Až uslyším, že tihle vynálezci zrušili svou elektrickou přípojku a k pokrytí své potřeby energie využívají výhradně svůj vynález, pak uvěřím. Dokud ale sami platí těm ošklivým dodavatelům energie, tak je něco špatně.

      Vymazat
    3. z té miliardy možných " fyzikálních " zákonů..známe jen pár desítek ...

      Vymazat
    4. Vážený, pokud svou neinformovanost a nechuť prostudovat něco, co jste apriori odsoudil "mrchou jménem Zákon zachování energie", posuďte co tropí permanentní magnet když "bez příjmu vaší energie " drží roky sám sebe na plechové skříni včetně zátěže na něm visící. Ona už francouzská "Akademie věd" tvrdila, že se člověk nemůže pohybovat rychleji než trysk koně a že aparáty těžší než vzduch nemohou létat. Pročtěte si proboha na netu odkazy na jména Tesla, Baerden, Naudin, Kapanadze, nebo populární knihy nekonformních vědců.

      Vymazat
    5. Někdo by vám už mohl říct, že fyzikální zákony nejsou tak nepřekonatelné, jak se všeobecně tvrdí...

      Vymazat
    6. Jenom proto, ze vas to v skole neucili, nebo protoze nemate dostatek energie na hledani ?
      Muzete zacit tu:
      http://www.youtube.com/watch?v=7L8FZW33B8Q
      http://www.youtube.com/watch?v=0mc7mw1ZESg

      Vymazat
    7. Anonymní 13. prosince 2013 12:47
      Pokud permanentní magnet nehybně drží cokoliv kdekoliv, tak nekoná žádnou práci (a nic "netropí"), tudíž k tomu nepotřebuje dodávat žádnou energii, a tento jev tedy nepopírá žádný fyzikální zákon. Energii dodáváte, když magnet chcete od něčeho odtrhnout, a naopak jí získáte, když se magnet k něčemu (nebo něco) přitahuje. Takže opět - zákon zachování energie.

      Vymazat
    8. Děláte z toho opravdu nechutnou bramboračku

      Vymazat
  6. Pane Istvanek, zcela uprimne Vam drzim palce. Prestoze jsem presvedcen, ze pan Keshe je podvodnik, bylo by hezke sledovat, co Vas tam bude ucit. Mam jenom jeden dotaz. Rocni naklady na jednoho "vedce" jsou 32 000 az 38 000 EUR? Nebo jsem to spatne pochopil a ta 20 000 EUR fee se deli mezi vice "vedcu"?

    Dekuji za pripadnou odpoved.

    OdpovědětVymazat
  7. Pane Istvanek, je nás mnoho netrpělivých čtenářů, kteří doslova se pídí po každé zprávě ve smyslu Nadace Keshe. A mnoho z nás je jistě i schopno mnoho aktivně PRO udělat. Ale rok či více ani vidu ani slechu, doslova mrtvo, bez info, a teď přijdete s několika nic neříkajícími zprávami, neověřitelnými, a hned nabídnete číslo účtu ?? To zavání velmi podezřele, nebo si myslíte že zneužijete stránky a web orgo pro obohacení ? Jakkoli jsem přátelsky a lidsky připraven pomoci, tak tento způsob je poněkud nezralý a musíte to uchopit JINAK.

    OdpovědětVymazat
  8. PRVNI LINK
    keshefoundation.org JE NA LOKALNIM POCITACI????? o co jde?

    file://localhost/D:/Doma/Marek/Projekty/Keshe%20Foundation/Komunikace/SSI/Vstup/keshefoundation.org

    OdpovědětVymazat
  9. Má odpověď na jednu reakci na finance je na:
    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=628348673896630&id=625382830859881

    OdpovědětVymazat
  10. Pane Krupka, máte konkrétní nápady, jak "jinak" bychom mohli záležitost Keshe technologíí uchopit?
    My se snažíme pro tuto věc dělat konkrétní kroky a věnujeme tomu hodně ze svého volného času a jak jsem psal, jsem připraven platit z našich rodinných úspor, v rámci jistých hranic, abych mohl pomoci k rozvoji a informace a technologie ověřil a podal panu Keshe pomocnou ruku k dalšímu zdárnému vývoji.

    OdpovědětVymazat
  11. Původně byl ohlášen panem Keshe poplatek 20 000 € za rok "vědce" v SSI. Po několika hovorech s ním jsme dospěli k jinému závěru: 5 000 € za potvrzení vstupu "vědce" do SSI, hlavně pro to, aby se tam nehlásil někdo, kdo by chtěl pouze reportovat a pak by zmizel, ale aby to bral člověk vážně a chtěl přiložit ruku k dílu. K tomu je potřeba přičíst životní náklady 1 000 - 1 500 € na měsíc a osobu.

    OdpovědětVymazat
  12. Nejsem skeptikem, pokud jde o volnou energii a antigravitaci, ale umím si představit, že Keshe po čase začne prohlašovat, že mu úřady hází klacky pod nohy a znemožňují školení nových adeptů a že i s penězi zmizí někde v Jižní Americe...
    Dobře si pamatuji, že sliboval letos na jaře dokončení generátoru nebo vrácení peněz. Pokud vím, dosud nedošlo ani na jednu alternativu. Takhle se nechová čestný člověk, ale podvodník...

    OdpovědětVymazat
  13. "abychom se zbavili závislostí na systémech, které škodí přírodě i nám samotným," , at uz to myslite jakkoliv,doufam,ze poctive a uprimne,nemam duvod hned odsuzovat,jen bych chtel odpoed na jedinou otazku: Jak chcete zaridit,aby nas system,kterymu otrocime a kterej je na tom zivotne zavislej,nechal blahosklonne se od nej odstrihnout a tim se zahubil ;-).Jak docilime toho,ze si kapri sami vypustej svuj rybnik? ;-).Odpovezte si sam a tim dostanete odpoved na vsechny ostatni otazky! My musime nejdriv zmenit sami sebe,kazdej jednotlivec sebe sama,a tim zmenit system,abysme mohli vubec vyuzivat vsech vymozenosti.Jinak je to naprosto vylouceny ,to je podchyceny i vsema zakonama celym svetovym zrizenim.To je potreba si uvedomit.Bez toho se nedostaneme dal.Dokud budeme za penize vseho schopny sami proti sobe,nemame sanci!! Presvedcil se o tom zrejme i pan Keshe osobne,alespon tak soudim z jeho jednoho videa kdy plakal nad nami i nad sebou......vzpominate si?!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud me pamet neklame tak prohlasil,ze zahubime sami sebe! A proto jsme tu my vsichni,na tomhle blogu a nekolika dalsich,je jich cim dal vic,aby se tahle chmurna predpoved nenaplnila.Jenomze: Samo se neudela! A do klina nam to "jen tak" taky samo nespadne,navzdory vsem tem kazatelum o tom jak nas podrzej cizi entity,nebo vecna laska a podobny uspavanky,nebo obchody s nadejema a pohodlim.Musime sami!

      Vymazat
    2. Jo, pamatuju dost přesně ! Brečel na kameru jak želva, že se to celé řítí do pekel, a že nás i jeho ty katastrofy co mají plánovaně od "oponářů" přijít smetou jak mouchy. Docela mě vytočil s jedním vynálezem, který prý umí bezbolestně zabíjet ty, co žádají eutanasii. Pokud vynalézá další podobné nesmysly a hnushumanity, pak mojí podporu rozhodně nemá !

      Vymazat
  14. Ano, změna vždy začíná u nás samotných, z našeho nitra. A pokud se začneme měnit k lepšímu, tak se to projeví i navenek v konkrétních krůčcích vedoucích ke zlepšení života na Zemi. Každý nechť postupně s pomocí shůry realizuje to, co cítí, že má dělat, svůj životní úkol, a krok za krokem najde jistě cestu, jak ho naplnit a pomáhat při tom druhým.
    Systém jsou lidi a většina lidí změnu k lepšímu nechce, protože je pohodlnější žít v nevědomí a nechat se vodit.
    Ti co chtějí změnu k lepšímu ale nemohou čekat na ostatní, prostě začnou u sebe a pracují na tom neúnavně, aby se uvědomili a splnili svou životní úlohu a udrželi si vnitřní klid a jistotu i štěstí.
    Systém, který není v souladu s Božími zákony se stejně nakonec rozpadne pod zpětnými účinky svých činů.
    Rozhodl jsem se pro cestu nových poznání a technologií, protože to tak uvnitř cítím, abych svou trochou přispěl ke zlepšení stavu, který je na Zemi neudržitelný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Malej problem,neutesuju se tim,ze se system sam jednou rozpadne,uz mu to trva moc tisic let,nez abych to vzal jinak nez jenom jako utechu,kdyz se rozpadne tak,ze smete nasi civilizaci,nebude nam to moc platny.

      Vymazat
  15. ...zbytočne tu polemizujete na tému voľnej energie. Žiadna NWO a podobné nezmysly. Keď niekto bude skutočne chcieť ľudstvu pomôcť, tak svoj vynález pácne na stovku serverov a je to... Potom na zastavenie pokroku by už stačila jediná vec a to vypnutie internetu. apán Keshe sa úplne mýli v tom, že ľudstvo nie je pripravené na tieto prevratné technológie. Je jasné, že spolu s technológiami sa zmení celý svet - ekonomika, ekológia, energetické monopoly... ale pokiaľ sa neuvolnia technológie, tak budeme stále niekomu otročiť. je to jednoduché ako facka - svet sa musí zmeniť, len treba nájsť odvahu, tak ako ju našiel Tesla. Za človeka hovoria činy a nie slová

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas,Tesla,Kopernik,Galilei,blabla,jehezky napsat svet se musi zmenit,ale jak nedopadnout jako oni? To poradte Keshemu aostatnim.Vim jak,sam za sebe,ale jsme srabi na ktery se ti s dobrou vuli nemuzou spolehnout,protoze je nechame napospas predatorum.v tom je ta moznost zmeny,nedat je.Stat bsi za nima a navzajem za kazdym z nas,jinak na zmeny zapomen!Bez jednoty nejsou mozny.

      Vymazat
    2. Pro Boris Adamek14. prosince 2013 19:06
      Netušíte, jak moc a jak rozsáhle ke už všechno kolem nás kontrolováno, kádrováno, utajováno, jak je mezi námi mlženo, lháno, míchány pravdy se lží a dokonce s úplnými výmysly a nesmysly. Cíl : udržet u lidstva nízké vibrace a pudy, žádný vzestup, žádná transformace, jen strach, absolutní poslušnost systému/matrixu a mohl bych ještě dost dlouho pokračovat jen co se hesel týče ! Už konečně pochopte, že jsou tu mezi námi síly, které determinují náš subjektivní pohled na svět, jeho fungování a na události v něm, které jsou dnes z vetší části již uměle řízené. Ale protože jejich tvůrci a ovladatelé také chybují, skrze jejich chyby a selhání se dovídáme o jejich existenci a jejich doslova satanských aktivitách proti nám lidem.

      Vymazat
  16. Co konkretne za posledny rok dva p.Keshe ukazal? Sledujem to, ale nic som nezachytil okrem hmlistych prehlaseni.

    OdpovědětVymazat
  17. jeden kamarád mluvil v hospodě o studené fůzi, jak je to jednoduchý, že to brzo zprovozní a pak chudák "spadl?" do studny..... Je to ve sklepě a rodiče tam nechtějí nikoho pustit.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo v nejedné hospodě už vzniklo hubou tolik zázraků, že se už ani nevejdou do Pandořiny skříňky

      Vymazat
  18. Nechápem prečo si lámete hlavu nad vedeckými riešeniami voľnej energie. Na to aby ste sa odstrihli od zástrčiek stačí využiť už dostupnú hybridnú kombináciu fotovoltaických panelov a veternej turbíny. Stačilo mi pozerať Discovery a tam ženy dobrovoľníčky učia montovať ľudí tieto systémy na chalupy, aby mali elektriku a nesedeli pri sviečkach, lebo pre nadnárodné korporácie nie je zaújimavé robiť diaľkové rozvody do oblastí z nízkou hustotou osídlenia.

    OdpovědětVymazat
  19. Hneď ako uvidím, že došlo k zostrojeniu 1. energetického príjmača (niekde som čítal že Jan-Feb 2014... 3kW) a nemusí to byť v SK/CZ... podporím zavedenie tejto technologie u nás na Slovensku finančnou čiastkou aj inými konkrétnymi krokmi a rád a nezištne a úprimne zo srdca !

    OdpovědětVymazat
  20. K sestrojení mnohých převratných technologií už dávno došlo, ale průmyslově je vyrábět pro lidi - to globalista bažící po moci a slávě nikdy nepřipustí. On musí být středem vesmíru a ne nějaký perpetuum aparát. Ačkoli si vzpomínám, že už K.Čapek něco podobného pojal ve svém poněkud málo známém románu Továrna na Absolutno ve 30.letech 20.stol. V románu se přetechnizovaná diktátorská společnost klaněla Velkému Karburátorovi

    OdpovědětVymazat
  21. Pán Ištvánek.

    Nemohli by ste založiť špeciálne pre iba SK/CZ komunikujúcich (EN nehovoriacich) diskusné fórum či iba miestnosť/rubriku v rámci už existujúcehoho KESHE fóra !?? Toto by ozaj velký krok pre širokú verejnosť... obyčajných ľudí !

    OdpovědětVymazat
  22. Jenom prazdný kecy,kdyby každý daroval svému okolí svou energii v podobě svého volného času fyzickou prací nebo byl dal zcela zdarma k dizpozici svůj jakýkoliv um,tak máme po problémech.Volná lidská energie všude kolem nás!

    OdpovědětVymazat
  23. A co tohle , toto si může zkusit každý, i když to nemá nic společného z volnou energii
    http://www.youtube.com/watch?v=9VOsrPk2Lok

    OdpovědětVymazat
  24. Proč pan Grygar a jeho spol SYSYFOS vyhrožovala studentovi a jeho učiteli, že když zveřejní free generátor se kterým jezdila na přednáškách a ukazovali to lidem, že pokud s tím budou i nadále pokračovat nikde v čr si už neškrtnou a nevzdělají se.
    A jak se třeba chová škoda auto od 1:57:00 odkaz zde
    http://www.youtube.com/watch?v=WCeI2PO-9mI
    A udělejte si obrázek sami

    OdpovědětVymazat
  25. Ve 2:15:00 je zminka o MEG což je to o čem jsem psal, v předešlém článku

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.